ροή ειδήσεων

Οι καλύτερες παραλίες της Ρόδου

Η Ρόδος βραβεύθηκε το 2013 με 20 «Γαλάζιες Σημαίες»! Το νησί διαθέτει τόσες πολλές παραλίες και τόσο ξεχωριστές, που πραγματικά η επιλογή καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη...
Μετριούνται σε χιλιόμετρα και ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα! Κοσμικές, οικογενειακές, ερημικές και άγριες, για λάτρεις της «περιπέτειας» και των σπορ. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, στη Ρόδο θα χορτάσεστε ήλιο και θάλασσα στα μέτρα σας!

• Φαληράκι
Το Φαληράκι, ένα όνομα ταυτόσημο με το νησί της Ρόδου, περισσότερο με την εικόνα ενός «έξαλλου» τουριστικού θερέτρου, ενδεχομένως να μη συγκινεί τους περισσότερους από εσάς, ωστόσο δε μπορεί να παραγνωρίσει κανείς το γεγονός ότι βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στις «Γαλάζιες Ακτές».
Πρόκειται για μια παραλία μήκους τεσσάρων χλμ, από τις πιο οργανωμένες του νησιού, με εγκαταστάσεις θαλασσίων σπορ, water park και bungee jumping!

• Τσαμπίκα
Κάτω από το βράχο που φιλοξενεί το διάσημο μοναστήρι της Παναγίας Τσαμπίκας της Ψιλής, εκτείνεται η παραλία της Τσαμπίκας με τη χρυσή της άμμο. Διαθέτει ομπρέλες, ξαπλώστρες, καντίνες και εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ.
• Λίνδος
Πρόκειται για μία αμιγώς τουριστική παραλία, στα πόδια του ομώνυμου οικισμού. Με κρυστάλλινα νερά και δύο αμμουδιές με ομπρέλες, ξαπλώστρες και ταβέρνες.
• Άγιος Παύλος
Σ΄ έναν μικρό κόλπο (πολύ κοντά στη Λίνδο) με δύο μικρές αμμουδιές, η μία με βότσαλα και η άλλη με άμμο και πεντακάθαρα πράσινα νερά. Η μία οργανωμένη με ομπρέλες, ξαπλώστρες και καντίνα, ενώ η άλλη ερημική, ενδείκνυται για όσους θέλουν να απολαύσουν το μπάνιο τους με ηρεμία. Ο Απόστολος Παύλος συγκαταλέγεται από πολλούς και ανάμεσα στις «οικογενειακές» παραλίες.
• Αφάντου
Οι ντόπιοι λένε πως η Αφάντου χωράει όλη την Ελλάδα! Γεγονός είναι ότι με το αυτοκίνητο χρειάζεσαι 10 λεπτά για να διασχίσεις την παραλία σε όλο της το μήκος. Αποτέλεσμα: δεν γεμίζει ποτέ! Η Αφάντου & η Τσαμπίκα είναι οι δύο πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού.

• Οι «ερημικές»
Από το Γενάδι μέχρι το Πρασονήσι, «τροπικές» ερημικές παραλίες, με βλάστηση και κέδρους που φτάνουν μέχρι το νερό, τιρκουάζ κρυστάλλινα νερά και ψιλή άμμο. Από το Πρασονήσι μέχρι το Μαντρικό, η δυτική ακτή προσφέρει την άλλη όψη της τουριστικής Ρόδου, μια άλλη πιο γνήσια γοητεία, με θέα στη Χάλκη.








Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/8/13 22:56

    Και η κάλαθος έχει φανταστική παραλία o πολύ καθαρή ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/8/13 02:59

    Γιατι δεν εχει της Καλαθου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *