ροή ειδήσεων

Το πόρισμα του ΣΔΟΕ καίει τους σκευωρούς: Δεν υπάρχει μαύρο χρήμα στην Χρυσή Αυγή!



Όταν πριν από ένα χρόνο έγιναν οι συλλήψεις των Βουλευτών του Κινήματος μας, συνοδεύτηκαν...
από βαρύγδουπες δηλώσεις από το Μαξίμου και τα παπαγαλάκια των ΜΜ"Ε" για το «μαύρο χρήμα» της Χρυσής Αυγής που χρηματοδοτούσε την δήθεν εγκληματική δράση.

Τον τελευταίο χρόνο λοιπόν...
οι μισοί υπάλληλοι του ΣΔΟΕ, αντί να κάνουν ελέγχους για να βρουν τα δισεκατομμύρια κλεμμένα ευρώ των νταβατζήδων και του αντισυνταγματικού τόξου, πήραν εντολές από τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά να ξετινάξουν τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής προκειμένου να εντοπίσουν το «μαύρο χρήμα» του Εθνικιστικού Κινήματος.

Σήμερα, ο Βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος έκανε μία πολύ σοβαρή αποκάλυψη στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Βελλίδειο στα πλαίσια της ΔΕΘ.



Αποκάλυψε ότι στις 2 Ιουλίου εκδόθηκε το επίσημο Πόρισμα του ΣΔΟΕ, το οποίο βασίστηκε σε ενδελεχείς ελέγχους και σε έγγραφα που απέστειλαν όλες οι Τράπεζες.

Ένα Πόρισμα το οποίο λέει ότι τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής είναι πεντακάθαρα και ότι δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ μαύρου ή κλεμμένου χρήματος. Αυτό το Πόρισμα θάφτηκε όπως ήταν αναμενόμενο από τα πορνοκάναλα καθώς δεν βόλευε την προπαγάνδα τους.

Προς ενημέρωση του Eλληνικού Λαού, παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα από το κεφάλαιο «Συμπεράσματα» του υπ’ αριθ. 18856/02-07-2014 εγγράφου του Τμήματος Ε8 του ΣΔΟΕ:

«Όπως προκύπτει από τις κινήσεις των ως άνω τραπεζικών λογαριασμών, τους οποίους, το εν λόγω πολιτικό κόμμα τηρεί στην Τράπεζα «Eurobank», σε συνάρτηση και με τα ζητηθέντα παραστατικά επί συγκεκριμένων κινήσεων και τέλος, σε συνδυασμό με τα όσα μας έχουν γνωρίσει οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών και με τη σειρά μας Σας θέσαμε υπόψη με το αρ. πρωτ. ΕΜΠ. 1597/21-01-2014 έγγραφό μας, η κύρια πηγή εσόδων του εν λόγω κόμματος, όπως αποτυπώνεται από τα έγγραφα στοιχεία που έχουμε μέχρι σήμερα στη διάθεσή μας, είναι η κρατική χρηματοδότηση και η μηνιαία-μέχρι στιγμής- απόδοση της βουλευτικής αποζημίωσης, την οποία λαμβάνουν οι βουλευτές του κόμματος αυτού».

Η Χρυσή Αυγή ως μόνα έσοδά της δηλαδή είχε την κρατική χρηματοδότηση και τη βουλευτική αποζημίωση, την οποία οι Βουλευτές αποδίδουν στο κόμμα.

Οι Βουλευτές του Κινήματος λοιπόν δεν καρπώνονται παχυλούς μισθούς, αλλά αντιθέτως τους καταθέτουν κάθε μήνα στο ταμείο του κόμματος προκειμένου να υλοποιείται το ωφέλιμο κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής.

Η πολιτική και δικαστική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής έχει καταπέσει με πάταγο και σύντομα όσοι ενορχήστρωσαν αυτήν την πρωτοφανή παράνομη πολιτική δίωξη θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/9/14 23:44

    ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ?

    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΔΙΝΑΝ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΗ ΕΙΚΟΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙΤΟ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΠΛΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ?

    ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΑΛΕΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/9/14 01:56

      11:44 μου θυμιζεις το κεικ που εχει αυγα χτυπημενα σαν κι αυτα που ειναι το ξερο σου το κεφαλι. Κε κεικ εχεις συνηδιτοποιησεις στο χαλι που βρισκετε η Ελλαδα απο τα λαμογια που ψηφιζεις. Τωρα βαλε το γεματο απο ανακατεμενα αυγα που εχεις στο κλουβιο το μυαλο σου και δες τα δυο ζωντανα κλητηρακια της Μερκελ και πες μου ποιον εξυπηρετουν, εσενα κυριε κεικ? η τους απογονους του Χιτλερ.Μολις δοκιμασα το κεικ του μυαλου σου...
      Ειναι μπαγιατικο.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/9/14 02:46

    ΣΑΛΕΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΤΕΝΕΚΕ........ΝΔ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΕΕ?? ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.......ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.......ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ........ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ,ΔΕΝΔΙΑ,ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/9/14 03:40

    Σε επισημες εκδηλωσεις δεν εγινε αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *