ροή ειδήσεων

Ιpanema: Παγκόσμιο συνέδριο στη Ρόδο



Από τις 2 έως τις 5 Μαϊου, το νησί της Ρόδου χόρευε σε ρυθμούς samba! ...
Όλοι γνωρίζετε τις σαγιονάρες ΙΡΑΝΕΜΑ, μάθατε όμως ότι η Ρόδος επιλέχθηκε για να φιλοξενήσει το παγκόσμιο συνέδριο της κατασκευάστριας εταιρίας GRENDENE από τη Βραζιλία?


Η Ρόδος, και συγκεκριμένα το ξενοδοχείο Rodos Palace, υποδέχθηκε όλους τους ευρωπαίους αντιπροσώπους της συλλογής ΙΡΑΝΕΜΑ, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την πρώτη παγκόσμια παρουσίαση της συλλογής «Καλοκαίρι 2016» καθώς και να γνωρίσουν τις νέες καινοτόμες ιδέες της εταιρίας.

Ο κ. Alexandre Gastaldello, Export Director της μεγαλύτερης κατασκευαστικής εταιρίας της Βραζιλίας, στο χώρο των υποδημάτων, δήλωσε ότι το νησί των Iπποτών ήταν το ιδανικότερο μέρος για την παρουσίαση της συλλογής «Καλοκαίρι 2016», και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ιστορία του νησιού.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Aντιδήμαρχος της Ρόδου, κ.Πόκκιας, ο οποίος και απένειμε αναμνηστική πλακέτα στα στελέχη της εταιρίας GRENDENE, ανακηρύσσοντάς τους «Φίλους της Ρόδου».

Η δική μας ΑDAM’S SHOES, που έχει την αποκλειστική διανομή της συλλογής IPANEMA στην Ελλάδα και στην Κύπρο, επιμελήθηκε άψογα την κάθε λεπτομέρεια, και σφράγισε με την υπογραφή της την εκδήλωση προσφέροντας αναμνηστικά δώρα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Σύσσωμη η ομάδα της ADAM’S SHOES, έδωσε το "παρών" στην εκδήλωση που προσέλκυσε το παγκόσμιο ενδιαφέρον, και φρόντισε για την ξενάγηση της βραζιλιάνικης αποστολής, τόσο στην Ρόδο, όσο και στην Αθήνα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *