ροή ειδήσεων

Με "ψίχουλα" και εμβαλωματικές λύσεις επιχειρούν να επιλύσουν την διάβρωση των ακτών στην Κρεμαστή


Με «ψίχουλα» και εμβαλωματικές λύσεις δήμος και περιφέρεια προσπαθούν να επιλύσουν το μείζον πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών στην δημοτική κοινότητα Κρεμαστής. Αν και το φαινόμενο μετά και τις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις έχει λάβει εκρηκτικές διαστάσεις με κίνδυνο την ασφάλεια των διερχόμενων πεζών αλλά και οδηγών, ο δήμος και η περιφέρεια φαίνεται ότι, επιχειρούν να χρυσώσουν το χάπι στους Κρεμαστινούς που είναι αγανακτισμένοι με το θέμα αυτό, παρά να επιλύσουν οριστικά το πρόβλημα.

Οι πληροφορίες του 12vima.gr αναφέρουν ότι, ο δήμος της Ρόδου μέσα από την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του, που θα ψηφιστεί στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την ερχόμενη Δευτέρα θα διαθέσει το ποσό των 75.000 ευρώ για την αντιμετώπιση της διάβρωσης των ακτών στην Κρεμαστή. Επίσης η περιφέρεια θα διαθέσει το ποσό των 200.000 ευρώ για την ασφαλτόστρωση του παραλιακού δρόμου της Κρεμαστής μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης με το δήμο Ρόδου.

Συνολικά θα διατεθεί το ποσό των 275.000 και όπως εκτιμάται από τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στην παραλία της Κρεμαστής και θα ξεκινήσουν την άνοιξη , μόνο προσωρινά θα αντιμετωπιστεί το μείζον αυτό πρόβλημα για την περιοχή.

http://12vima.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *