ροή ειδήσεων

ΔΕΣ: Πώς ο αριθμός των καλεσμένων στον γάμο σου δείχνει αν θα χωρίσεις



Τα προβλήματα στις ετοιμασίες ενός γάμου λένε πως ξεκινούν από την επιλογή του νυφικού, της εκκλησίας και των κουμπάρων. Όσοι όμως ξέρουν κάτι παραπάνω θα συμφωνήσουν πως οι τσακωμοί, οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις βγαίνουν στην επιφάνεια, όταν γίνει η επιλογή των καλεσμένων.

Μία έρευνα έρχεται να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο, αναλύοντας το πως ο αριθμός των καλεσμένων μπορεί να καθορίσει το αν ο γάμος σου θα αντέξει στον χρόνο ή όχι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bussiness Insider, μία εταιρία ανέλυσε την πορεία των ζευγαριών που έκαναν ανοιχτό γάμο και αυτή όσων έκαναν κλειστό ή κρυφό.

Και μπορεί να φαίνεται κουλό, αλλά όσα ζευγάρια κάνουν ανοιχτό γάμο, καλώντας πολλούς συγγενείς και φίλους τόσο λιγότερες πιθανότητες έχουν να πάρουν διαζύγιο.



Συγκεκριμένα, όσοι κάλεσαν 200+ άτομα στον γάμο τους είχαν 92% λιγότερες πιθανότητες να χωρίσουν, όσοι κάλεσαν 100-200 είχαν 84% λιγότερες πιθανότητες, ενώ ο αριθμός αυτός μειώθηκε κατά πολύ στα ζευγάρια που κάλεσαν 10 άτομα στον γάμο τους ή αποφάσισαν να παντρευτούν χωρίς κανέναν καλεσμένο.


«Ένα πράγμα που κάνει τον γάμο σου να αντέξει στον χρόνο είναι το να έχεις δίπλα σου φίλους, συγγενείς και άτομα που τον στηρίζουν και σας αγαπούν. Έτσι όσο πιο πολλοί συγγενείς, τόσο πιο ευτυχισμένος γάμος», αναφέρει ο ειδικός που ανέλυσε τα στοιχεία Ράντι Όλσον.






Από την άλλη, μία έρευνα της εταιρίας ανάλυσης δεδομένων «CB Insights» αναφέρει πως το κόστος ενός γάμου μπορεί να συνδέεται με το αν θα κρατήσει καιρό ή όχι.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα της έρευνας είναι διαφορετικά από την πρώτη, καθώς όσα ζευγάρια χαλάνε μία περιουσία για την «μεγάλη μέρα», τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουν να χωρίσουν.

Συμπέρασμα; Aν σκέφτεσαι να κάνεις «μείωση» των καλεσμένων, μην το παρακάνεις… και μην γίνεις υπερβολικά σπάταλη για την ημέρα του γάμου σου… γιατί και οι ειδικοί κάτι ξέρουν.

Φωτογραφίες: Shutterstock, Twitter

Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *