ροή ειδήσεων

Γιώργος κερνά, Γιώργος πίνει, και απολαμβάνει και… κουκιά.



Ο σύντεκνος Γιώργαρος ο Σταθάκης μέγας εκατομμυριούχος και αριστερούλης ως γνωστόν εκλέγετε στα Χανιά . Επειδή είναι μάγκας και ωραίος όταν ήταν υπουργός ανάπτυξης ενέκρινε την αγορά ομολόγου μειωμένης εξασφάλισης ( γιατί έχουμε και τέτοια) ,δηλαδή αέρας κοπανιστός ύψους 4.000.000 ευρώ της συνεταιριστικής τράπεζας Χανίων που αποφάσισε να αγοράσει ο οργανισμός κεντρικών αγορών και αλιείας Α.Ε.
Ο οργανισμός αυτός αποτελεί ανώνυμη εταιρία κοινής ωφελείας με μόνο μέτοχο το ελληνικό δημόσιο που εποπτεύετε από το υπουργείο που ήταν υπουργός ο …Σταθάκης.
Είναι μια ΔΕΚΟ με 132 εργαζόμενους ,μισθούς εκατομμυρίων , παροχές εκατομμυρίων και πάει λέγοντας. Πρόσφατα πέρασε στο υπερταμείο.
Με άλλα λόγια η ΔΕΚΟ αγόρασε ομόλογο μειωμένης εξασφάλισης με αξιολόγηση από τον πλανήτη Άρη, της τράπεζας Χανίων, που ενέκρινε ο υπουργός που εκλέγετε κατά σατανική σύμπτωση στα Χανιά, και είναι αυτός που εποπτεύει την ΔΕΚΟ.


Και για να προετοιμαστείτε ψυχολογικά…
Η νέα ιδέα του είναι …η πρόσθεση ειδικού τέλους αποπληρωμής χρέους στα διόδια ύψους 3 έως 5 ευρώ, το οποίο θα πηγαίνει απευθείας στους δανειστές, και ασφαλώς αυτό δεν επηρεάζει την εκλογική του περιφέρεια, διότι δεν έχει διόδια.
ixnos.blogspot.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *