ροή ειδήσεων

Γιώργος κερνά, Γιώργος πίνει, και απολαμβάνει και… κουκιά.Ο σύντεκνος Γιώργαρος ο Σταθάκης μέγας εκατομμυριούχος και αριστερούλης ως γνωστόν εκλέγετε στα Χανιά . Επειδή είναι μάγκας και ωραίος όταν ήταν υπουργός ανάπτυξης ενέκρινε την αγορά ομολόγου μειωμένης εξασφάλισης ( γιατί έχουμε και τέτοια) ,δηλαδή αέρας κοπανιστός ύψους 4.000.000 ευρώ της συνεταιριστικής τράπεζας Χανίων που αποφάσισε να αγοράσει ο οργανισμός κεντρικών αγορών και αλιείας Α.Ε.
Ο οργανισμός αυτός αποτελεί ανώνυμη εταιρία κοινής ωφελείας με μόνο μέτοχο το ελληνικό δημόσιο που εποπτεύετε από το υπουργείο που ήταν υπουργός ο …Σταθάκης.
Είναι μια ΔΕΚΟ με 132 εργαζόμενους ,μισθούς εκατομμυρίων , παροχές εκατομμυρίων και πάει λέγοντας. Πρόσφατα πέρασε στο υπερταμείο.
Με άλλα λόγια η ΔΕΚΟ αγόρασε ομόλογο μειωμένης εξασφάλισης με αξιολόγηση από τον πλανήτη Άρη, της τράπεζας Χανίων, που ενέκρινε ο υπουργός που εκλέγετε κατά σατανική σύμπτωση στα Χανιά, και είναι αυτός που εποπτεύει την ΔΕΚΟ.


Και για να προετοιμαστείτε ψυχολογικά…
Η νέα ιδέα του είναι …η πρόσθεση ειδικού τέλους αποπληρωμής χρέους στα διόδια ύψους 3 έως 5 ευρώ, το οποίο θα πηγαίνει απευθείας στους δανειστές, και ασφαλώς αυτό δεν επηρεάζει την εκλογική του περιφέρεια, διότι δεν έχει διόδια.
ixnos.blogspot.

Σχόλια

Δείτε επίσης

εικόνα της ημέρας

εικόνα της ημέρας
loading...
Εγγραφείτε τώρα!