ροή ειδήσεων

Γιώργος κερνά, Γιώργος πίνει, και απολαμβάνει και… κουκιά.Ο σύντεκνος Γιώργαρος ο Σταθάκης μέγας εκατομμυριούχος και αριστερούλης ως γνωστόν εκλέγετε στα Χανιά . Επειδή είναι μάγκας και ωραίος όταν ήταν υπουργός ανάπτυξης ενέκρινε την αγορά ομολόγου μειωμένης εξασφάλισης ( γιατί έχουμε και τέτοια) ,δηλαδή αέρας κοπανιστός ύψους 4.000.000 ευρώ της συνεταιριστικής τράπεζας Χανίων που αποφάσισε να αγοράσει ο οργανισμός κεντρικών αγορών και αλιείας Α.Ε.
Ο οργανισμός αυτός αποτελεί ανώνυμη εταιρία κοινής ωφελείας με μόνο μέτοχο το ελληνικό δημόσιο που εποπτεύετε από το υπουργείο που ήταν υπουργός ο …Σταθάκης.
Είναι μια ΔΕΚΟ με 132 εργαζόμενους ,μισθούς εκατομμυρίων , παροχές εκατομμυρίων και πάει λέγοντας. Πρόσφατα πέρασε στο υπερταμείο.
Με άλλα λόγια η ΔΕΚΟ αγόρασε ομόλογο μειωμένης εξασφάλισης με αξιολόγηση από τον πλανήτη Άρη, της τράπεζας Χανίων, που ενέκρινε ο υπουργός που εκλέγετε κατά σατανική σύμπτωση στα Χανιά, και είναι αυτός που εποπτεύει την ΔΕΚΟ.


Και για να προετοιμαστείτε ψυχολογικά…
Η νέα ιδέα του είναι …η πρόσθεση ειδικού τέλους αποπληρωμής χρέους στα διόδια ύψους 3 έως 5 ευρώ, το οποίο θα πηγαίνει απευθείας στους δανειστές, και ασφαλώς αυτό δεν επηρεάζει την εκλογική του περιφέρεια, διότι δεν έχει διόδια.
ixnos.blogspot.

Σχόλια

Δείτε επίσης

εικονογράφημα

εικονογράφημα
loading...
Εγγραφείτε