ροή ειδήσεων

Απίστευτη καθυστέρηση στα εισαγόμενα δέματα


Αναγνώστης: Aυτό που συμβαίνει με τις... καθυστερήσεις εκ μέρους των Ελτα καθώς και γενικά η κατάσταση που επικρατεί είναι κάτι το απίστευτο Συγκεκριμένα ένα δέμα κάνει 5 - 10 ημέρες να φτάσει από την άλλη άκρη του κόσμου στην Ελλάδα αλλά από εκεί για να φτάσει στον παραλήπτη εβδομάδες ολόκληρες. Είναι τριτοκοσμικές οι καταστάσεις που επικρατούν... 
Προσωπικά έχω παραγγείλει ένα μικρό δέμα από Ρωσία το οποίο μέσα σε 6 ημέρες έφτασε στην Ελλάδα και είναι η 7 ημέρα σήμερα (13 δηλαδή σύνολο ) που η ιστοσελίδα των Ελτα ούτε καν έχει σκαναρει το δέμα (ακόμη λέει αποστολή εξωτερικού! ) παρόμοια κατάσταση και με Ems (κούριερ δηλαδή! ) φυσικά εάν μπείτε να αναζητήσετε παράπονα στο διαδίκτυο σε διάφορα φόρουμ αγορών υπάρχουν άτομα που περιμένουν εβδομάδες ή και μήνες, μη αναφέροντας το τελωνείο και τα κοστούμια που ράβουν (καθώς και την επιπλέον καθυστέρηση). 
Όταν δε προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις μαζί τους μέσω της ιστοσελίδας των Ελτα υπάρχει μόνο 1 άτομο στο προσωπικό (κ.Α Κ) με όποιο τμήμα και αν επιλέξεις (τουλάχιστον Εγώ διάλεξα αρχικά εξυπηρέτησης πελατών και έπειτα διοίκησης προσωπικού) Και μου απάντησε το ίδιο πρόσωπο. Και τι σου απαντάνε; Ότι σύμφωνα με το Διεθνές λέει σύστημα τρακινγκ το δέμα δεν έχει εισέλθει Ελλάδα! Όχι ότι κάθεται επί εβδομάδες στο αεροδρόμιο χωρίς να σκαναριστει! 
Πραγματικά απίστευτα πράγματα τα οποία οφείλω να ομολογήσω ότι δεν ήταν έτσι πέρυσι... 
Ευχαριστώ πολύ. 

Σχόλια

loading...
Εγγραφείτε τώρα!