ροή ειδήσεων

Ένταση στην συγκέντρωση του ΔΗΠΕΘΕ Ρόδου.

Πολλοί Ροδίτες συγκεντρώθηκαν στην συζήτηση που οργάνωσε ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Ρόδου για το μέλλον του. 
Αίσθηση έκανε η παρουσία του Κου Δημάρχου Κου Χατζή Χατζηευθυμίου και των Αντιδημάρχων Κων Σακελαρίου και Γιαννακάκη οι οποίοι δεν πλαισίωσαν τον ομιλητή αλλά βρέθηκαν μεταξύ των θεατών.








Η συζήτηση "πήρε φωτιά" όταν ο Κός Δήμαρχος αποχώρησε με την δικαιολογία του επείγοντως και έδειξε ως αντικαταστάτες του τους δύο αντιδημάρχους. Οι οποίοι σε ρόλο πυροσβέστη προσπαθούσαν να ηρεμήσουν το εξαγριωμένο πλήθος κατά του Δημάρχου.
Η συζήτηση συνεχίστηκε σε ήρεμους ρυθμούς μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αφού προτάθηκε να ψηφιστούν μέλη για το ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Ρόδου.



ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Κου Κούκουλα
Αγαπητοί φίλοι της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
Διάβασα με ενδιαφέρον την επιστολή σας που δημοσιευεται σήμερα στα ΜΜΕ, σχετικά με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ της Ρόδου και τα ερωτήματα σας.
Ως πολίτης χαίρομαι για το ενδιαφέρον που τις τελευταίες μέρες έχει επιδειχθεί από πολλές πλευρές έστω και με καθυστέρηση κάποιων χρόνων, για τον φορέα θεάτρου στο νησί. Τουλάχιστον η ολιγοήμερη παρουσία ενός πολίτη (και όχι πολιτικού οπως γινόταν μέχρι τώρα), στα διοικητικά του κατάφερε να διαταράξει την απόλυτη νιρβάνα, να αφυπνίσει και να σας ενεργοποιήσει όλους. Μπορεί να έχω προσωπικό κόστος, αλλά δεν μετανιώνω για αυτό.
Σε ότι με αφορά με τα ερωτήματα που θέτετε, θα σας απαντήσω σε όλα στην ανοικτή συζήτηση που σας κάλεσα την Κυριακή στις 18.00 στο ΑΚΤΑΙΟΝ. Αλλά και οι εκπρόσωποι του δήμου για τις δικές τους μέχρι τώρα ευθύνες. Περιμένω πως το ενδιαφέρον σας για τον πολιτισμό, δεν θα εξαντληθεί με την αποστολή μόνο της επιστολής σας και θα είστε και εσείς εκεί.
Θα μπω όμως στον πειρασμό να σας απαντήσω και εγώ μέσω των ΜΜΕ μόνο σε ένα από τα ερωτήματα σας αυτά. Γιατί δέχθηκα να αναλάβω τον ρόλο του Προέδρου. Και θα επαναλάβω την απάντηση που έδωσα και στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, φίλο μου Δημήτρη Γάκη.
Αν οι πολιτικές παρατάξεις έχουν να λύσουν ανοικτά θέματα με τον όποιο Δήμαρχο του νησιού και παρά το βούλιαγμα της χώρας στην οικονομική κρίση δεν μπορούν να τα λύσουν σε επίπεδο πολιτικού διαλόγου, τότε ας βρουν άλλους τρόπους. Όμως ως πολίτης, δημότης και επαγγελματίας αυτού του νησιού, σε μια αγορά που γκρεμίζεται καθημερινά στον γκρεμό της ολικής καταστροφής και των οικονομικών αδιεξόδων και ο κάθε ένας όπως εγώ, προσπαθούμε να συγκρατήσουμε τα κομμάτια μας, δεν έχω περιθώρια απέχοντας παρότι με προσκαλούν, να επιτρέπω να παίζονται άλλα μικροπολιτικά παιχνίδια πάνω στο δικό μου πτώμα. Μπορεί εσάς να μην σας ενδιαφέρει η δική μου επαγγελματική επιβίωση ή η σωματική, ψυχική και πνευματική υγεία. Περιέργως φαίνεται και να μην σας αφορά αν πίσω από κάθε ένα μικροεπαγγελματία της πόλης και του νησιού μπορεί να βρίσκονται και δυο-τρεις εργαζόμενοι με τις οικογένειες τους που σε λίγες μέρες θα μείνουν άνεργοι. Προφανώς εσείς ακουμπάτε στο κράτος και νιώθετε την σιγουριά του κρατικού κορβανά.
Αφορά όμως όλους εμάς και το μέλλον των οικογενειών μας. Αφορά εμάς τους εμπόρους και μικροεπαγγελματίες μιας νεκρής πλέον εκτός των τειχών πόλης της Ρόδου, με τους δυσβάστακτους φόρους, ενοίκια και δημοτικά τέλη, που οι επιχειρήσεις μας κλείνουν η μία μετά την άλλη καθημερινά και που συμμετέχουμε μέσα από τα κονδύλια του Δημοτικού φόρου για δράσεις πολιτισμού, μία από τις οποίες είναι και αυτή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δείξετε μου λοιπόν εσείς ποια δράση έχει κάνει αυτός ο οργανισμός του Δήμου και που ενώ τόσα χρόνια όπως εσείς λέτε παραμένει ουσιαστικά ανενεργός, (στον οποίο εκτός της επιχορήγησης του ΥΠ.ΠΟ, από 1-1-2009 έως 30-6-2010 ο Δήμος της Ρόδου θα πρέπει να διαθέσει τουλάχιστον 400 χιλιάδες ευρώ), που να έχει βοηθήσει και συνδράμει άμεσα ή έμμεσα την αγορά. Ποια είναι η θεατρική παράσταση που ανέβηκε ολόκληρο το χρόνο για τους πολίτες ή για τα παιδιά μας, που βοήθησε να ξεφύγει έστω για λίγες στιγμές το μυαλό και η σκέψη μας από την βάσανο των καθημερινών οικονομικών αδιεξόδων. Η μήπως το θέατρο σημαίνει κάτι άλλο που εγώ δεν το έχω αντιληφθεί;
Όπως επίσης με εκπλήσσει η άποψη μου εξέφρασε ο γραμματέας, ότι έχω την ικανότητα να δρομολογήσω λύσεις που θα βγάλουν τον Χατζή από αδιέξοδα και μπορεί ενδεχομένως να την πιστωθεί εκλογικά. Είμαι ένας ενεργός πολίτης που έδειξε στην ζωή του πως στέκετε πέρα από αυτά. Με αφορά όμως, που πηγαίνει σήμερα και το τελευταίο ευρώ που δαπανά αυτό το κράτος και οι Δήμοι της Ρόδου, με αφορά να μπει τέλος στις κάθε μορφής σπατάλες γιατί ως φορολογούμενος είναι και δικά μου χρήματα. Με αφορά πως σήμερα περισσότερα από ποτέ, με την χώρα από στιγμή σε στιγμή να κηρύσσει πτώχευση, ο χρόνος είναι χρήμα και πρέπει να παίρνονται αποφάσεις. Κάθε δε μήνα που περνά χρειάζονται και 40 χιλιάδες ευρώ μόνο για μισθούς, δίχως παραγωγή έργου στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Με αφορά που μέχρι και προχθές οι έξη τεχνίτες (μαραγκοί, ηλεκτρολόγοι) παρέμεναν ακόμα αποσπασμένοι από τον Δήμο στην δύναμη του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, δίχως να έχουν καθόλου εργασία και ο υπεύθυνος καλλιτεχνικός διευθυντής, αντί να τους στείλει πίσω στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου για να εργαστούν, βεβαίωνε πως κάθε μήνα απασχολούνταν στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ο Δήμος και οι οργανισμοί του δεν είναι λάφυρο κανενός και ως πολίτης θα περιμένω να δω την ευαισθησία σας για τις ευθύνες που υπάρχουν και σε αυτό. Με αφορά όμως πάνω από όλα η παραγωγή πολιτισμού στο νησί μου και έχω άποψη. Και πολιτισμός για μένα δεν είναι μόνο οι τέχνες και η καλλιτεχνική δημιουργία, μα το σύνολο της ζωής, τα πνευματικά και υλικά αγαθά που παράγει η ανθρωπότητα, η ποιότητα και ο τρόπος ζωής, η πόλη, το περιβάλλον, η αισθητική, η Παιδεία, η Υγεία και τόσα άλλα μαζί.
Για αυτούς τους λόγους δέχτηκα να αναλάβω, για αυτό τον λόγο κάλεσα τον γραμματέα σας για να συνεργαστούμε άμεσα και όλοι μαζί, ενεργοί πολίτες και πολιτικές παρατάξεις, να προσπαθήσουμε να δρομολογηθούν λύσεις και για τον πολιτισμό. Το ΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ. Δεν θα πω εγώ τους λόγους, εξηγήστε τους αν θέλετε εσείς. Έρχεστε όμως σήμερα ως πολιτικός φορέας να μου κάνετε προσωπική επίθεση. Πολίτης, τι σημαίνει πολίτης. Ποιος του είπε του πολίτη ότι μπορεί να έχει άποψη και να θέλει να μπει στα δικά μας χωράφια; Να αμφισβητήσει έτσι ξαφνικά από την μια στιγμή στην άλλη ένα σύστημα και να τολμά να θέλει να προσπαθήσει; Να πάρει ρόλο και να τολμήσει να πει ότι ο Βασιλιάς είναι γυμνός; Τι θράσος. Στον καιάδα… Όχι το σκάφος πρέπει να βουλιάξει. Να πνιγούν οι μισοί. Να αναπνεύσουν οι υπόλοιποι. Τα κάθε μορφής λαμόγια που για χρόνια τώρα λαφυραγωγούν αυτή την χώρα και παραμένουν βολεμένοι βδέλλες στο πτώμα-κράτος, δημοκράτες της «δικτατορίας του κρατικισμού».
Φίλοι μου του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, επειδή ηλικιακά είμαι μεγαλύτερος από τους περισσότερους από εσάς, θέλω να σας πω πως εγώ, στα χρόνια της νιότης μου, “γαλουχήθηκα” μέσα από την συμμετοχή μου στον «Ρήγα» με μία διαφορετική αντίληψη και νοοτροπία όσο αφορά την συμμετοχή μου στην κοινωνική και πολιτική ζωή. Αυτό που έμαθα είναι να πορεύομαι με γνώμονα την συμμετοχική δημοκρατία και την κοινωνική κοινωνία των πολιτών. Και σε αυτές τις αξίες έμεινα σταθερός στην πορεία μου μέχρι σήμερα. Ελεύθερος και στο πνεύμα και στην κοινωνική μου παρουσία, δίχως εξαρτήσεις και “στίγματα”. Με μεγάλη μου όμως λύπη διαπιστώνω ότι με τις πρακτικές σας, δεν διστάζετε να δημιουργείτε μια κοινωνία ευνουχισμένων πολιτών.

Σχόλια

  1. Anonymous21/3/10 21:51

    Ρόδος 19 Μαρτίου 2010

    Με αφορμή την έντονη φημολογία για το κλείσιμο του ΔΗΠΕΘΕ Ρόδου από το γραφείο τύπου της Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ νοτίου Δωδεκανήσου εξεδόθη η παρακάτω ανακοίνωση:

    Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ρόδου (ΔΗΠΕΘΕ) είναι ένας θεσμός που επί εικοσιπέντε χρόνια περίπου στήριξε τη θεατρική παιδεία στη Ρόδο. Πρόκειται γιά ένα από τα 16 περιφερειακά θέατρα στην Ελλάδα που δημιουργήθηκαν με προγραμματικές συμβάσεις από το Υπουργείο Πολιτισμού και την Τοπική Αυτοδιοίκηση με σκοπό την ενίσχυση της θεατρικής και γενικότερα την πολιτιστικής αποκέντρωσης.

    Τα τελευταία χρόνια τα συσσωρευμένα προβλήματα λειτουργίας του ΔΗΠΕΘΕ Ρόδου έγιναν εντονότερα καθώς μαζί με τις καθυστερήσεις και την υποχρηματοδότηση από το ΥΠΠΟ, προστέθηκε και η απαξίωση από τη Δημοτική Αρχή της Ρόδου. Ακολουθήθηκε δηλ. μία πολιτική που δυσκόλεψε την παραγωγή καλλιτεχνικού έργου και το οδήγησε αναγκαστικά σε μόνιμη υπολειτουργία και υποβάθμιση.

    Ελάχιστα έως και καθόλου χρήματα για την παραγωγή θεατρικών παραστάσεων και καθυστερήσεις στην καταβολή των μισθών δημιούργησαν το κατάλληλο κλίμα για την αναγγελία διακοπής της λειτουργίας του ΔΗΠΕΘΕ Ρόδου από τον νέο πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ σχεδόν αμέσως μετά τον ορισμό του στη θέση αυτή, δίχως τη σύμφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ, αλλά και χωρίς απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου.

    Ευλόγως γεννώνται ερωτήματα για τη στάση του νέου προέδρου:
    Γνώριζε την οικονομική κατάσταση του ΔΗΠΕΘΕ και εάν ναι γιατί ανέλαβε τη θέση αυτή;
    Εάν αντελήφθη εκ των υστέρων την οικονομική δυσπραγία του ΔΗΠΕΘΕ γιατί δεν επεξεργάσθηκε ένα σχέδιο καλής λειτουργίας και παραγωγής καλλιτεχνικού έργου από κοινού με το Διοικητικό Συμβούλιο και τον καλλιτεχνικό διευθυντή;
    Γιατί δεν εκμεταλλεύεται το χρονικό περιθώριο μέχρι τον Ιούνιο 2010 οπότε και λήγει η προγραμματική σύμβαση με το Υπουργείο Πολιτισμού;
    Πως δικαιολογείται η άμεση και μοναδική του ενέργεια ως προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ να είναι η σύνταξη εισήγησης προς το Δημοτικό Συμβούλιο για τη διάλυση του ΔΗΠΕΘΕ «σαν έτοιμος από καιρό»;

    Τέλος ποιά θα είναι η τύχη των εργαζομένων στο ΔΗΠΕΘΕ; Και πως σκοπεύει η δημοτική αρχή να απαντήσει στην αγωνία γιά το μέλλον τους αλλά και στην αγωνία των νέων για την κάλυψη του κενού δημιουργείται από τη διακοπή της λειτουργίας των θεατρικών εργαστηρίων;

    Η βασική ευθύνη για όλα αυτά ανήκει στη δημοτική αρχή η οποία και στον τομέα του πολιτισμού εμφανίζεται δίχως άποψη, δίχως σχέδιο, άτολμη και απαθής καθώς άγεται και φέρεται από τις επιπόλαιες πράξεις των στελεχών που η ίδια επιλέγει.

    Σε ανακοίνωσή μας τον Αύγουστο του 2008, για το ίδιο θέμα, τονίζαμε:

    «Η στάση της Δημοτικής Αρχής που υπηρετεί πιστά τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και που θέλει τον πολιτισμό στο περιθώριο και τους πολίτες άβουλα καταναλωτικά όντα φτηνιάρικων πολιτιστικών σκουπιδιών, προετοιμάζει το έδαφος για το κλείσιμο του ΔΗΠΕΘΕ Ρόδου, όπως και την παραχώρηση του κτιρίου του Εθνικού Θεάτρου σε «επενδυτάς του πολιτισμού».

    Δυστυχώς τα γεγονότα και οι συμπεριφορές των «υπευθύνων» του Δήμου Ροδίων και πάλι δεν μας διέψευσαν, και δεν χαιρόμαστε γι’ αυτό.

    Κανείς όμως δεν έχει το δικαίωμα να απομονώσει την κοινωνία της Ρόδου από τον Πολιτισμό. ΟΛΟΙ μαζί δεν πρέπει να τους αφήσουμε.



    Το Γραφείο Τύπου της Σ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ νοτίου Δωδεκανήσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Anonymous21/3/10 23:40

    η παρακμή της θεατρικής δραστηριότητας στη Ρόδο είναι ευθύνη όλων των Ρόδιων.ξεκινώντας από τα ανώτερα στρώματα έως τους απλούς υπαλλήλους αντιμετωπίζουν το θέατρο ως κάτι το υποδεέστερο, το άχρηστο, το μη ωφελημιστικό..δεν συνάδει με τη καθιερωμένη νοοτροπίας μας ως τουριστικού τόπου. στο σχολείο δεν δίνουν θεατρική παιδεία, στον ελεύθερο χρόνο των παιδιών δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο που να τα δρομολογήσει προς αυτήν την κατεύθυνση. νομίζω πως το θέατρο ως θεσμός και ως χώρος άξιου να υποστηριχθεί χρηματικώς και ηθικώς είναι πάρα πολύ μακριά από τους Ροδίτες.ευτυχώς υπάρχουν αρκετές εξαιρέσεις που χάνονται δυστυχώς μέσα στην πλειοψηφία των αδιάφορων. το ΔΗΠΕΘΕ τόσα χρόνια μη κοροιδευόμαστε δεν έκανε κάτι το αξιόλογο( αν εξαιρέσουμε το Ρεμπέτικο πριν αρκετά χρόνια).καλύτερα να σταματήσει να υπάρχει γιατί έχει καταστεί αφανές μέσα στη ροδίτικη κοινωνία.ίσως τώρα με τη κρίση όχι μόνο στην οικονομία αλλά και στα ήθη ανακαλύψουμε μία άλλη ζωή που τόσα χρόνια η τουριστική υποδουλωσή μας δεν μας επέτρεψε να δούμε.. ακόμα και άν είχαμε τα μέσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταματία Ζουρούδη22/3/10 09:52

    (συνέχεια...)
    61. «ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ» {Μετάκληση: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας & Θέατρο Άνοιξης} (1999)
    62. «ΜΟΡΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΒΙΖΥΗΝΟΥ» (Μετάκληση) (1999)
    63. «DELENDA CARTHAGO” της Κατερίνας Ραζέλου (Μετάκληση) (1999)
    64. «ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΡΟΥΜΙ» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα. {Μετάκληση: Πολιτιστική Εταιρεία Θ.Ε.Ρ.Ο.Σ.} (1999)
    65. «ΧΕΝΣΕΛ ΚΑΙ ΓΚΡΕΤΕΛ» Όπερα {ΥΠ.ΠΟ: Ο Πολιτισμός Ταξιδεύει Εθνική Λυρική Σκηνή}(2000)
    66. «ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΟΥΦΛΕΣ» των Σακελλαρίου – Γιαννακόπουλου {ΥΠ.ΠΟ: Ο Πολιτισμός Ταξιδεύει ΚΘΒΕ} (2000)
    67. «ΟΝΕΙΡΟ ΜΕΣΟΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ» Ουίλλιαμ Σαιξπηρ (2000)
    68. «ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΗΤΕΡΑ» Μάρσα Νόρμαν (2000)
    69. «ΔΥΟ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΟΝΕΣ» Μέλπω Ζαρόκωστα {Μετάκληση: Θίασος 2000}
    70. «ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ» Κώστα Φέρρη (2000)
    71. «Ποιητική Βραδιά αφιερωμένη στον ΜΙΛΤΟ ΣΑΧΤΟΥΡΗ (2000)
    72. «Ο ΣΙΝΑΝΗΣ» του Δημήτριου Βυζαντίου. {Μετάκληση ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας}(2000)
    73. «Ο ΠΛΟΥΤΟΣ» {Μετάκληση: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βορείου Αιγαίου} (2000)
    74. «ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΝΤΟΡΙΑΝ ΓΚΡΕΗ» {Μετάκληση: Θέατρο ΔΙΑΝΑ} (2000)
    75. «Ο ΤΣΑΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΡΙΑ ΓΕΝΕΙΑΔΑ» {Μετάκληση: Εθνικό Θέατρο} (2000)
    76. ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟ» 2000
    77. «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ» {Μετάκληση: Άννα Συνοδινού} (2000)
    78. «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ» Διονυσίου Σολωμού {Μετάκληση: Άννα Συνοδινού}(2000)
    79. «ΤΟΠΙΑ ΜΝΗΜΗΣ» Μετάκληση Λυδία Κονιόρδου 2001
    80. «ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ» Μαριβό (2001)
    81. «ΚΛΥΤΑΙΜΝΗΣΤΡΑΣ ΔΙΚΑΙΟΝ» (2001)
    82. «ΟΜΗΡΟΥ ΑΔΥΣΣΕΙΑ» Μετάκληση Εθνικό Θέατρο (2001)
    83. «ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΤΡΕΛΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ» Γ.Ξανθούλη (2002)
    84. «ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ» Δημ.Κεχαϊδη – Ελένη Χαβιάρα (2002)
    85. «ΤΟ ΣΕΞ ΤΟ ΕΠΙΟΥΣΙΟΝ» Μετάκληση ΕΘΑΛ (2002)
    86. «ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» Μετάκληση Εθνικό Θεατρο (2002)
    87. «Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ» Μετάκληση ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας (2002)
    88. «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ» (2002)
    89. «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΠΕΡΝΑΛΝΤΑ ΑΛΜΠΑ» Ματάκληση Σύγχρονη Σκηνή (2003)
    90. «ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΤΟΥΡΗ» (2003)
    91. ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟ (2003)
    92. «ΦΑΥΣΤΑ» Μποστ (2003)
    93. «ΛΕΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ» Ντάριο Φο – Φράνκα Ράμε (2003)
    94. «ΤΡΩΑΔΕΣ» του Ευρυπίδη (Θεατρική ομάδα ΠΡΑΞΙΣ 2003) Ερασιτεχνική Σκηνή
    95. «ΣΚΛΑΒΙ» Ξένιας Καλογεροπούλου Παιδική Νεανική Σκηνή (2004)
    96. «ΔΥΟ ΘΕΟΙ» Λένου Χρηστίδη Κεντρική Σκηνή (2004)
    97. VIDEO ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ «ΣΚΕΨΕΙΣ» του Άγγελου Σπάρταλη Πειραματική Σκηνή (2004)
    98. «ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΡΜΗΓΚΙΩΝ» Πειραματική Σκηνή (2004)
    99. «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ» Μιγκέλ ντε Θερβάντες (Παιδική Νεανική Σκηνή 2004-2005)
    100. «Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ» Αλέκου Σακελλάριου (Κεντρική σκηνή 2005)
    101. «ΑΓΓΕΛΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ» Μετάκληση (23-5-2005)
    102. «ΜΗΤΗΡ ΘΕΟΥ» (2005) του Χρήστου Λεοντή βασισμένο στον Ακάθιστο Ύμνο.
    103. «ΒΑΤΡΑΧΟΙ» (Καλοκαίρι 2005) Μετάκληση: «Θέατρο Δρόμου» του Ν. Χατζηπαπά.
    104. «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» (Καλοκαίρι 2005) Μετάκληση: «Θέατρο Δρόμου» του Νίκου Χατζηπαπά.
    105. «Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ» Ρικ Άμποτ. (2006)
    106. «Η ΓΡΑΜΜΗ» Ίσραελ Χόροβιτς (2006 – 2007)
    107. «ΤΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΟΥΤΑΚΙ» (2007) Διασκευή Παναγιώτης Σταθόπουλος
    108. «Ανοιχτή πρόβα» (Θεατρικό Εργαστήρι ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Ρόδου) 2007
    109. «FEELINGS» (Θεατρικό Εργαστήρι ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Ρόδου) 2007
    110. «GOLFO 2.3 BETA» Μετάκληση Θέατρο ΧΩΡΟΣ 2007
    111. «ΑΠΟΚΟΠΟΣ» Μετάκληση Θέατρο ΧΩΡΟΣ 2007
    112. Ισπανικό Αναλόγιο (συμπαραγωγή με το Δ.Κ.Λ.Μ.Ρ.)
    113. «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ» της Λένας Διβάνη 2008 (Συμπαραγωγή με την ΕΘΑΛ)
    114. «ΜΗ ΜΕ ΛΕΣ ΦΩΦΩ» του Βασίλη Αλεξάκη (Συμπαραγωγή με το ΦΕΣΤΙΒΑΛ
    ΑΘΗΝΩΝ) 2008
    115. 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ 2008
    116. «ΑΙΣΩΠΟΥ ΖΩΑ» Της Φωτεινής Τερρανόβα. (2008 – 2009)
    117. «Η ΤΕΛΕΤΗ» του Παύλου Μάτεσι (Θεατρικό Εργαστήρι 2009)
    118. «ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ» σε συνεργασία με το Δ.Κ.Σ.Μ.Ρ. (14-15-16/2/2009)
    α) Απονομή βραβείων του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Συγγραφής Θεατρικού Μονόπρακτου β) BEIRUT ROCKS γ) Προβολή της ταινίας ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ
    119. «ΟΤΑΝ Ο ΤΣΕΧΩΦ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗ ΡΟΔΟ» 2009
    120. «ΑΧ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΜΙΣΟΦΟΡΙΑ» Μουσική Παράσταση (Θεατρικό Εργαστήρι) 2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *