ροή ειδήσεων

Αξιοποιήστε τον κήπο του Ήχος και Φώς !

Καθημερινά τουρίστες επισκέπτονται τον κήπο του Ήχος και Φως. Ίσως η επιγραφή, μπορεί η επιβλητική εικόνα του καστέλο, ακόμα και η όψη του πράσινου τραβούν το βλέμμα κάθε περαστικού από την πλατεία Ρίμινι...
Φυσικά όλοι αναρωτιούνται τι επέγινε η εκδήλωση που αναφέρει η επιγραφή και ποιά είναι η χρήση του τωρα... Μετά το άνοιγμα της πόρτας του και τον εθελοντικό καθαρισμό που απαίτησαν μέλη μας, τώρα ζητούμε την σωστή εκμετάλλευση του χώρου.





Ακόμα και με ανταποδοτική χρήση μπορεί να προσφερθούν υπηρεσίες και να απασχοληθεί κόσμος, ακόμα και με εθελοντές. Μπορεί να γίνει ο δημοτικός μας κήπος, ο βοτανικός κήπος ακόμα και αρχαιολογικός κήπος. Κάποιος μας είχε πει στον καθαρισμό ότι υπάρχουν πολλά αρχαία αγάλματα που φυλάσσονται σε αποθήκες (;). Γιατί δεν παρουσιάζουμε τον πολιτισμό μας; Κύριοι του δήμου εκμεταλλευτείτε αυτό το διαμάντι στο κέντρο της πόλης μας προσφέροντας υπηρεσίες πολιτιστικού ενδιαφέροντος στους επισκέπτες μας αλλά και στους ντόπιους που νοιάζονται για την τύχη του πάλαι πότε... Ήχος και φως.




Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *