ροή ειδήσεων

Γιατρός δεν δέχθηκε ασθενή στο νοσοκομείο Ρόδου.

Θέλω να κάνω ένα παράπονο ή καταγγελία πάρτε το όπως θέλετε. Πήγε η γυναίκα μου στο νοσοκομείο της Ρόδου με την ασφάλειά της, για να κλείσει ένα ραντεβού με τον γυναικολόγο κύριο Κ... Πήγε στην γραμματεία για να κλείσει ραντεβού και την έστειλαν στον κύριο Κ... να πάει στο γραφείο του για να κλείσει με τον ίδιο ραντεβού.

Πήγε τον βρήκε και του λέει η γυναίκα μου: 
-γεια σας ο κύριος Κ...; 
-μάλιστα λέει αυτός 
-και λέει η γυναίκα μου μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού μαζί σας; 
-και τις λέει ποιος σας έστειλε εδώ; 
-και του λέει η γραμματέας, 
-και την ρωτάει τι έχεις; 
-και του λέει έχω κύστες. 
Μόλις το άκουσε πήρε ένα ύφος περίεργο και τις λέει 
-ααα δεν μπορώ είμαι κλεισμένος για ένα μήνα να πάτε σε ένα άλλο γιατρό! 
ούτε καν τις κλείσε ραντεβού έστω και μετά από ένα μήνα.


Σας ευχαριστώ ένας αγανακτισμένος Έλληνας.

Σχόλια

  1. Anonymous1/7/10 23:53

    Να παει μια μερα ,να του ζητησει "θα ηθελα να μ εξετασετε αλλα.. στο ιατρειο σας..' να δεις πως θα τη δει και καρφωστε τον τον αλητη
    Αλλιως φταιτε που δεν πηγατε στη Διευθυνση να πειτε ,αν ειναι δυνατον να μη κλεινουν ραντεβου...τοσο καιρο...τελικα αν δε θελετε καντε κατι πιο αποτελεσματικο πατε ριχτου δυο σφαλιαρες και πες οτι σε εβρισε! δε παει αλλο το κακο τους που ειναι ο αξιοπρεπεστατος Γυναικολογος του Νοσ/μειου οταν υπηρετουσα εκει το 1975! δυστυχως οι καλοι μας τελειωσαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Anonymous9/8/10 00:37

    παιδια μηπως εχει αδεια μετα το λεω αυτο γιατι παρακολουθειι την εγκυο αδερφη μου και της ειπε πως μετα απο ενα μηνα θα την παρακολουθησει αλλος κατι γινετε και με τις εκλογες ισως φυγει απο το νοσοκομειο ας μην κατηγορουμε εναν επιστημονα που χωρις αλλο δεν εχει δωσει μεχρι τωρα καποια δειγματα ασχημα οσο καιρο παρακολουθουμε εμενα δεν ζητησε ποτε τιποτα η αληθεια να λεγετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Anonymous3/9/10 02:19

    tha sinfoniso kai ego me thn kiria parapano. h gunaika mou exei ton kavalaki duo+ xronia o opoios tin analave kai argotera sthn eggimosini tis. eixame kai emeis kapoia provlimatakia thn ora tou toketou. tora exoume ena gio 17 minon. o giatros einai dipla mas otan ton xriazoste akoma kai xoris rantevou. panta sto nosokomio, den gnorizo kan an exei iatrio ekso. gia mena einai enas aksiologos epistimonas kai pana pola anthropos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Anonymous23/9/10 15:34

    ena tha po einai o kaluteros ginaikologos sti rodo . me parakolou8ouse apo ton 5o mina tis egkumosinis mou kai ton empisteutika apo tin proti stigmi pou ton antikrisa i koroula mou einai 4 minon tora.einai exeretikos giatros...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προφανώς ανώνυμε, για να μπήκαμε όλοι οι παραπάνω στη διαδικασία να πούμε την άποψή μας για τον γιατρό, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι απλά καλός στο να εκτελεί τις υπηρεσίες του σαν γιατρός αλλά κάνει τη διαφορά η προσωπικότητά του και το πόσο κοντά είναι στους ασθενείς του, και ιδιαίτερα σε μια δύσκολη στιγμή. Είμαι σίγουρη ότι και οι υπόλοιποι γιατροί είναι εξαίρετοι στα καθήκοντά τους σαν γιατροί. ο "ντόρος" λοιπόν για τον οποίο αναρωτιέσαι έχει να κάνει με την ανθρώπινη πλευρά του γιατρού και όχι μόνο με το πόσο καλά διεκπεραιώνει τις εργασίες του ιατρικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/12/10 06:38

    Δυστυχώς έχει ξεφύγει εντελώς η κατάσταση με τα "γιατρουδακια" του νοσοκομείου μας γιατί δεν είναι μονο αυτές οι καταγγελίες, και οποιος θέλει να ασχοληθεί με τα κακός κείμενα του νοσοκομείου είμαι σίγουρος ότι ο server του site θα κρασάρει. από που να πιάσεις και που να τελειώσεις, από τα "γιατρουδακια" στα επείγοντα? από τους κοινωνικά και οικονομικά ρατσιστές που λεγοντε γιατροί? εαν δεν τους αρέσει το επάγγελμα και αν νομίζουν ότι αδικούνται ας γίνουν κτηνίατροι για να οικονομάνε περισσότερα, εδώ εμείς αυτούς δεν τους θέλουμε, να φύγουν να πάνε αλλου, και εξάλουν είναι και αυτοί τώρα πια αναλώσιμοι, και δεν τους έχουμε ανάγκη, λόγο ότι υπάρχουν πολλοί καταξιωμένοι έλληνες επιστήμονες που περιμένουν πως και πως μια θέση στα Ελληνικά νοσοκομεία, και δεν μπορούν να μπούν επειδή υπάρχουν οι "δερβενακες" και οι νταβατζήδες του συστήματος υγείας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/12/10 06:55

    Δεν είναι μονο οι γιατροί ειδικευόμενοι και μη,αλλα είναι στο σύνολο τα κακώς κείμενα στον χώρο του νοσοκομείου, προκαλούν, βρίζουν, χλευάζουν, είναι ρατσιστές κατά των ασθενών με ψυχιατρικά προβλήματα αλλα και σε τοξικομανείς ακόμα και σε μεθυσμένους. Και επειδή υπάρχουν τα σεκιούριτι νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να συμπεριφέρονται όπως αυτοί γουστάρουν, βάζοντας ανθρώπους του μεροκάματου τις πεινας στην μέση, να το παίζουν οι προσωπικοί τους μπράβοι κάτω από απειλές μην χάσουν την δουλειά τους για να σώσουν τα τομάρια τους τα γιατρουδακια από τυχόν δίκαιου ξυλοδαρμού, με λίγα λόγια, πληρώνουν σεκιούριτι για τρώνε αυτοί το ξύλο αντί αυτών!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/12/10 11:57

    εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!ηρεμια. ισως να υπάρχουν αυτα τα γιατρουδακια που λες αλλα υπαρχουν και γιατροι κορυφες τι εχετε παθει? οσο για το σχολιο της ανωνυμης κοπελας πανω απο σενα καταλαβα ποια ειναι και οντως ηταν σε κρισιμη κατασταση. σταματηστε τις κατηγοριες ειναι αδικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/4/11 16:40

    O KIRIOS O KAVALAKIS INE TEOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/3/12 01:04

    Δεν ντρέπεστε να κατηγορείτε τέτοιο γιατρό??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος29/10/13 13:46

    Παιδιά ο συγκεκριμένος είναι άριστος γιατρός απλά ασχολείται με τις εγκυμοσύνες... Όλα τα άλλα τα έχει δει σαν εργοστάσιο .... Δίνει βάση στις εγκυμοσύνες και τα υπόλοιπα στο ντούκου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος22/11/16 10:33

    Έτσι είναι θέλουν φακελάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. βλακειες κι.εγω γοα κυστες πηγα και.πολυ καλος ηταν μαζι μ και.ευγενικος και.με προσεχε και ακομε και μεχρι σμρ με .προσεχει και ...!!!!δεν.εχω παιδι μια απλη ασθενης ημπυν κο εγω.....για εμενα ειναι τοπ ο ανθρωπος !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/4/21 23:40

      Μετά λοιπόν από 3 χρόνια που έχει να γράψει κάποιος Εδώ!!! Έχω να πω κ εγώ ότι αυτός ο γιατρος είναι άθλιος!!! Από όλες τις απόψεις! Με ειδε 2 φορές! Με εξέτασε τη πρώτη ήταν έξαλλος μόνο που δε με έβρισε! Με έδιωξε.μου είπε ότι δεν μπορεί να με αναλάβει κ ότι θα κανονίσει να με αναλάβει άλλος!Κ μου έκλεισε ραντεβού μετα απο ενα μήνα που δεν θυμόταν τίποτα!!! Έγκυος εγώ δεν μου άνοιξε φάκελο δεν υπάρχει καν στα ραντεβού! Με εξασε ξανα!! Μου ειπε ολα καλα! Οτι θα γεννησω με οποιον εφημερευει οκ!!! Χωρις ιστορικο χωρις τιποτα!Με εμφανέστατο πρόβλημα που ανακάλυψα με άλλο γιατρό μετα απο δυο μέρες καθαρά ενστικτοδος!Ότι να Ναι!!!! Κ αυτοί που λένε ότι είναι καλός να λένε κ πόσα του ακουμπάνε στα φακελάκια!!!!

      Διαγραφή
  14. Egw exo ema po pti o kurios kabalakis pou ton kathgoroun kapoioi einai o monadikos pleon sto nosokomeio pou uparxei kai exoun pesei ola pano tou exoun oloi paei se ekeinon tora pige o kurios sarantis gia na exei mia voitheia . Kai gia na kserete exo paei se olous tous ginaikologous kai st nosokomeio kai ekso kai oloi m elegan oti den mporo na kano paidia epeidh exo endomitriosi kai oti prepei na me xeirourgisoun ( gia na paroun fragka ) kai epeidh den pistepsa kanenan piga kai sto kavalaki kai xoris na t po tipota pou m exoun pei m eipe oti uparxei mia endomitriosi kai me thn genna tha kaneis kaisariki kai tha thn vgaloume ean den fugei mexri tote . Sas pliroforo olous esas pou lete auta pou lete pou nomizete oti einai anagkasmenoi oi giatroi na sas anexontai opos eseis thelete xoris na kserete ti travane meta apo ena mhna emeina egkuos kai malista tora exo duo paidaki 4 xronon kai 6 minon . Einai enas eksairetikos giatros kai.pano apo ola anthropos .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *