ροή ειδήσεων

Οι mobile κάρτες SΙΜ θεωρούνται καρτοκινητά

Εκτός... Διαδικτύου κινδυνεύουν να μείνουν χιλιάδες χρήστες Ιντερνετ, οι οποίοι χρησιμοποιούν κάρτες SIM προπληρωμένου χρόνου για να «σερφάρουν» από το κινητό τους, αν δεν τις ταυτοποιήσουν εγκαίρως.
Κι αυτό γιατί από τη διαδικασία ταυτοποίησης που διαρκεί έως τις 30 Ιουλίου δεν εξαιρούνται οι κάρτες SIM, οι οποίες εξασφαλίζουν σύνδεση με το Ιντερνετ μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας.
Οι κάτοχοι καρτών Mobile Broadband θα πρέπει να σπεύσουν στις εταιρείες τους έως τις 30 μήνα, διαφορετικά από τις 31 Ιουλίου δεν θα μπορούν να συνδεθούν με το Διαδίκτυο, γεγονός το οποίο θα δημιουργήσει προβλήματα κυρίως σε όσους θα βρίσκονται σε διακοπές. Να σημειωθεί ότι αυτές οι κάρτες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς απευθύνονται κυρίως σε συνδρομητές που επιθυμούν περιστασιακή χρήση του Ιντερνετ, πληρώνοντας μόνο όταν θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Διαδίκτυο.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα στοιχεία των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, μέχρι τώρα έχει ταυτοποιηθεί πάνω από το 70% των καρτοκινητών, ενώ έχει ήδη ζητηθεί παράταση της προθεσμίας, καθώς παρόλο που το χρονικό περιθώριο που έχει δοθεί εκπνέει σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, υπολογίζεται ότι περίπου 1,5 εκατομμύριο καρτοκινητά δεν έχουν αποκτήσει... ονοματεπώνυμο. Αν οι κάτοχοί τους δεν σπεύσουν να ταυτοποιήσουν τα κινητά, θα σιγήσουν από την 31η Ιουλίου.

insomnia.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *