ροή ειδήσεων

Αγανακτισμένος με το Νοσοκομείο Ρόδου.

Δεν είναι κατάσταση αυτή με την συμπεριφορά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.
Όλοι οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου έχουν το ίδιο σκεπτικό («ας τους στείλω αλλού να ξεμπλέξω»)...



Στα επείγοντα δεν σε κοιτάνε αν δεν χάνεις 1 λίτρο αίμα το λεπτό. Όλους τους ασθενείς χωρίς αιμορραγία τους ρωτάνε: «Γιατί δεν κλείσατε ραντεβού να πάτε στα εξωτερικά Ιατρεία???» Λες και ο άλλος έχει συνεννοηθεί με την τύχη του για το τι θα του προκύψει.

Ήμουν εκεί σήμερα για να κάνω κάτι ράμματα και ήταν μια κοπέλα που έπαθε κάτι και δεν μπορούσε να περπατήσει και δείτε πως πήγε η συζήτηση:
Ασθενής: Γεια σας ξύπνησα το πρωί και από τον πόνο στην μέση μου δεν μπορώ να περπατήσω.
Γιατρός: Γιατί κάτσατε εκεί? Ελάτε από την άλλη.
Ασθενής: Μα δεν μπορώ να περπατήσω να έρθω από την άλλη… πονάω.
Γιατρός: Ε τότε να περιμένετε να αδειάσει λίγο και να σας κοιτάξουμε.
Το πρόβλημα τους όλο ήταν γιατί έκατσε στην 1η καρέκλα που βρήκε και δεν πήγε ποιο κοντά στον Γιατρό……. Είναι πράγματα αυτά από σοβαρούς «Ιατρούς»???

Η από την άλλη έχουν αυτήν την εταιρεία «security» που ειλικρινά είναι για γέλια. Έχουν μια ακατάδεκτη συμπεριφορά πολύ προκλητική. Το λέω και θα με θυμηθείτε δεν θα περάσει πολύς καιρός μέχρι κάποιος να στείλει τους «security» στα επείγοντα. Μιλούν με αυθάδεια και ειρωνεία δήθεν ότι κάνουν την δουλειά τους. Ας τους εξηγήσει ο προϊστάμενος τους. Ότι όταν κάποιος έχει ένα αγαπημένο πρόσωπο στα επείγοντα, 1η τους δουλεία είναι να τους καθησυχάσουν και μετά να τους ζητήσουν να περάσουν έξω… Όχι να τους αρχίσουν τις μ******ς για νόμους και απαγορεύσεις!!!


Αγανακτισμένος

Σχόλια

  1. Anonymous14/9/10 12:07

    αισχος, αισχρος και σιχαμα το ατομο που αναρτησε αυτο το αρθρο.
    Κατι τετοια ατομα κανουν τους νοσοκομειακους ιατρους να παρατανε την δημοσια υγεια και να στρεφονται στον ιδιωτικο τομεα...Κλασικε μαλακα ελληναρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Anonymous14/9/10 12:32

    είσαι για γέλια εσύ που έγραψες το σχόλιο. Οι νοσοκομειακοί γιατροί παρατάνε την δημόσια υγεία γιατί το ίδιο το κράτος τους αναγκάζει. Στο νοσοκομείο υπάρχουν πολλοί καλοί γιατροί, όταν όμως εσύ διαβάζεις μια καταγγελία αποφασίζεις να σκεφτείς συντεχνιακά, όπως κάνουν όλες οι εργατικές ομάδες στην Ελλάδα, και να καλύψεις τους "κακούς" επαγγελματίες. Άρα ποιος είναι ο κλασικός μαλάκας Ελληναράς;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Anonymous14/9/10 13:13

    εγω φιλε μου ειμαι ενεργος ιατρος στο νοσοκομειο της ροδου και γνωριζω τα πραγματα απο μεσα. Δεν καλυπτω κανεναν και λεω τα πραγματα οπως ακριβως εχουν. Εσυ εισαι το ιδιο ατομο που κατηγορει τους δηθεν μεγαλογιατρους του νοσοκομειου και παραλληλα οταν εχεις προβλημα υγειας τους γλειφεις το κωλο και τους χωνεις φακελλακια (μ ολη την καλη διαθεση...ετσι λετε)...οποτε μη κλαιγεσαι και αποφασισε επιτελους τι θες.
    "Κακοι" υπαρχουν σ ολα τα επαγγελματα και το κακος ειναι κι αυτο σχετικο...δεν χρειαζεται να καλυψω κατι που ειναι οφθαλμοφανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Anonymous14/9/10 14:03

    Μεγάλε έχεις ξεφύγει εντελώς! "Κατηγορώ τους δήθεν μεγαλογιατρούς, τους γλείφω τον κώλο, και τους χώνω φακελάκια" χαχαχαχα Είχες και μάθημα αστρολογίας στη σχολή σου; Δεν εξηγούνται διαφορετικά οι μαντικές σου ικανότητες.

    Όπως είπες και εσύ "κακοί" υπάρχουν σε όλα τα επαγγέλματα. Θα μπορούσες λοιπόν από την αρχή να είχες πει ότι ο συγκεκριμένος που κάνει την καταγγελία ίσως έπεσε σε μεμονωμένη περίπτωση "κακού" επαγγελματία, και ότι η πλειοψηφία των γιατρών είναι ευσυνείδητοι. Όχι να φέρεσαι σαν μπάτσος που καλύπτει τους βρώμικους συνάδελφούς του.

    ΥΓ. Αν τύχει να αρρωστήσω και μου ζητήσεις φακελάκι, μιας και είσαι και γιατρός, θα σου το χώσω, αλλά θα σου το χώσω εκεί ακριβώς που λες ότι γλύφω ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Anonymous14/9/10 14:37

    βρε παλιοασχετε...ξαναδιαβασε το αρθρο και πες μου σε ποιο σημειο μιλαει συγκεκριμενα για εναν γιατρο και που γενικολογει..και στη τελικη δεν δημοσιευεις αρθρο κατηγορωντας μεχρι και τους υπευθυνους ασφαλειας...τωρα δεν θα χασω αλλο χρονο μαζι σου αλλα αν ελπιζω οταν χρειαστεις περιθαλψη εσυ η καποιος δικος σου, να μη στην προσφερει κανεις και το φακελακι να το βαλεις στη πισω τρυπα σου και να προσευχεσαι να σε κανει καλα διοτι μ αυτο θα μεινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Anonymous14/9/10 15:25

    Αν είσαι πράγματι γιατρός στο νοσοκομείο, τότε δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα απ’ότι νομίζαμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Anonymous14/9/10 15:55

    χαχαχαχαχα
    γιατρέ βαθιές ανάσες να πέσει η πίεση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Anonymous14/9/10 15:59

    Ζω στη Σουηδία και συχνά ακούμε των τουριστών στο νησί της Ρόδου και χρειάζονται ιατρική φροντίδα. Ντρέπομαι όταν ακούω τις εμπειρίες τους. Δεν είναι λοιπόν περίεργο οι τουρίστες φεύγουν για να γλιτώσουν το νησί της Ρόδου. Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Anonymous15/9/10 03:02

    σε αυτα τα επειγοντα του νοσοκομειου της ροδου πολλοι σωσανε τη ζωουλα τους και δεν ειπα ουτε ενα ευχαριστω!

    Καποιοι που αποφασισανε πως θα λειτουργει το νοσοκομειο και ειδικοτερα το τμημα επειγοντων περιστατικων ειναι ασχετοι και δυστηχως αποφασιζουν και για τους υπολοιπους τομεις της ζωης μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργος17/9/10 04:16

    ΣΤΑΝΤΑΡ είσαι γιατρός στο Νοσοκομείο !!!

    ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ.

    Ο ΚΑΘΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Anonymous18/9/10 00:00

    ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΟΜΠΡΕΛΛΕΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ...ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΑΓΩΔΙΑ...ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος17/12/10 08:38

    Και ο μαλάκας τα έβαλε με απλούς μεροκαματιάρηδες κινδυνεύοντας την υγεία και ζωή τους εκεί μέσα από τον κάθε ανώμαλο και τον κάθε άρρωστο και τον κάθε αγανακτισμένο που επειδή δεν μπορεί γιατί δεν έχει τα αρ....δια να τα βάλει με το σύστημα, τα βάζετε με τους σεκιουριταδες... δηλαδή αυτοί δεν έχουν δικά τους άτομα άρρωστα? δεν είναι άνθρωποι? τι σκατά θέλετε ρε? αφήστε επιτέλους τα παιδιά στην ησυχία τους και να μάθετε να σέβεστε τους δημοσιους χώρους και όχι να συμπεριφέρεστε λες και είναι το σπίτι σας....ρεζίλια του κερατα!!! Κάτσε εσύ δούλεψε ρε άχρηστε για 600 euro και έχεις τον κάθε μαλακα όπως εσένα να τα ανέχεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/12/10 08:51

    Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα, τα σεκιούριτι δεν είναι μέσο για να βγάζετε τα απωθημένα σας, ούτε και σάκος του μποξ για δείχνετε ότι είστε άντρες. Το θέμα τις συμπεριφοράς τους το απαιτούν οι ίδιοι γιατροί όπως οι ίδιοι απαιτούν κάτι τέτοιους σαν και εσένα να του πετάνε έξω από τα επείγοντα λόγο ότι απαιτείς να αφήσουν τα σοβαρά περιστατικά και τον άλλο που πεθαίνει η είναι από τροχαίο για να κοιτάξουν την γυναικα σου επειδή πονάει η μεσούλα τις, σπουδαία τα λαχανα, και εκεί υπάρχει σειρά προτεραιότητας και όχι σειρά ταμείου, αν βιάζεστε να πάτε σε κανένα σούπερ market και εκεί να απαιτείται και να φωνάζετε ότι εσείς έχετε σειρά....ΡΟΜΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος17/12/10 09:09

    Και να προσθέσω ότι επειδή ξέρω ένα από τα παιδιά των σεκιούριτι να σας πω ότι είναι όλοι τους άψογοι και επαγγελματίες σε αυτό που κάνουν, όπως επίσης στα θέματα συμπεριφοράς και στην ευγένεια που διαθέτουν με τον κόσμο, δεν νομίζω να να υπήρχαν άλλοι στο παρελθόν, επειδή μου έχει τύχη να δω και τις προηγούμενες εταιρίες να σας θυμίζω μονο ότι κάποτε χρησιμοποιούσαν ΓΚΛΟΠ και δέρνανε πολίτες, ψάχνανε τα πράγματα τους, τους μιλούσαν άσχημα, αυτά τα ξεχάσατε? και ας μου πει κάποιος ότι τα παιδιά εκεί πέρα που είναι, πόσες φορες τα έχετε γιουχάρει τα έχετε βρίσει και αυτοί δεν αντέδρασαν επειδή μονο με αυτούς ξέρετε και τα βάζετε? Το μονο σίγουρο, είναι ότι ακολουθούν πιστα τους νομους του κράτους, και όχι αυτά που απαιτούν κάποιοι κτηνίατροι εκεί μέσα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/4/13 14:52

      Δυστυχώς μετάνιωσα πικρα που μίλησα με τόσο καλά λόγια για τους συγκεκριμένους....ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *