ροή ειδήσεων

''Πονηρη'' Υπαλληλος στην Εμπορικη τράπεζα.

Θελω να αναφερθω στην δραση μιας συγκεκριμενης υπαλληλου και να επιστήσω την προσοχη των ανωτερων της, αλλα και των πελατων γενικοτερα γιατι το φαινομενο πολυ πιθανον να υπαρχει και αλλου...


Η συγκεκριμενη κυρία, ψηλή μελαχρινή, ευπαρουσίαστη, Εργάζεται στο κεντρικό κατάστημα Ρόδου της Εμπορικής στο τμήμα Δανείων. Η Κυρία 'Μ' λοιπόν, σαν υπάλληλος της τράπεζας υποδέχεται τον υποψήφιο αγοραστη ενος ακινητου και με δόλιο τροπο προσπαθει να αποτρεψει τον αγοραστη απο το ακινητο (Ερχομενη και σε συνεργασια με τον εκαστοτε μηχανικο της τραπεζας οπως στη δικη μου περιπτωση)
Μαζι με τον σύζυγο της εχουν αναπτυξη ΠΑΡΑΜΕΣΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ και εχουν κανει το κεντρικο καταστημα της Ροδου, ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥΣ.

Ετσι λοιπον, η Κυρια Μ, ευρισκόμενη εκτος υπηρεσιας αργα το απογευμα, τηλεφωνει στον υποψηφιο αγοραστη, και τον τρομοκρατει, λεγοντας οτι το ακινητο που παει να αγορασει ειναι παρανομο (Υπερβαση μετρων με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ για να φοβηθει ο πελατης!!).αλλα μιας και ειστε καλος πελατης -τους λεει- ευτυχώς γιατι ξερω εγω ενα αλλο 'καλο' ακινητο που το εχει ηδη εκτιμησει η τραπεζα και σιγουρα θα σας το εγκρινει εαν προβείτε σε αίτηση δανείου και πάλι ευτυχώς που σας βρήκα εγώ και ήρθατε σε εμενα, γιατί με αυτο το ακίνητο θα μπλεκατε, πηγαν να σας ξεγελασουν κ.λ.π κ.λ.π!!!

Με αυτο το επιχειρημα, η εν λογω κυρια, προσπαθησε σε συνεργασια οπως ειπα με τον μηχανικο της τραπεζας να μπει στη μεση της αγοροπωλησιας μας και αντι να βοηθησει εμενα και τον αγοραστη μου που την εμπιστευθηκαμε και απευθηνθηκαμε σε αυτην για να βγει το δανειο της αγορας, προσπαθησε με αυτα τα πλαγια και συκοφαντικα για εμενα μεσα να μας χαλασει την συμφωνια για να βγαλει αυτη κερδος απο την προωθηση αλλου ακινητου!!

Ας Προσεχουν λοιπον μεν οι κατοχοι-πωλητες ακινητων ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΝΕ με τον αγοραστη τους και οι δε αγοραστες να ειναι λιγο υποψιασμενοι και να μην επαφιοντε στα λογια του καθε υπαλληλου που τους παρουσιαζεται σαν αγγελος-προστατης, γιατι οι καιροι ειναι πολυ πονηροι και ολοι κοιταζουν να εκμεταλευθουν, οχι να βοηθησουν..

Η Δε τραπεζα αν δεν θελει να χανει πελατες (Γιατι εγω το δανειο το εβγαλα σε αλλη τραπεζα, τα λεφτα δεν τα πειραξα, και η τραπεζα εχει και το ποσο που ειναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ στα ταμεια της και λαμβανει και δοση 2.000 το μηνα απο τον αγοραστη.) ας κανει μια μικρη ερευνα για τη συγκεκριμενη κυρια... και επισης!! ΛΑΥΡΑΚΙ: ΤΟ ΣΔΟΕ, εαν ψαχνει για μαυρο χρημα και υπερεκτιμησεις ακινητων ας παει μια βολτα.->

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

tro-ma-ktiko.blogspot.com

Σχόλια

  1. Anonymous9/9/10 15:47

    ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ, ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΣΠΙΤΙ. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ "ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ" ΠΟΛΛΟΙ ΤΙΣ ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *