ροή ειδήσεων

ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗΣ !

"ΤΑ ΑΜΕΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΗ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΣΤΗ ΜΙΧ.ΠΕΤΡΙΔΗ ΑΡ.10 ΣΕ ΥΠΕΡΥΨΩΜΈΝΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΖΕΙ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ . ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΊΑ... ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΘΥΜΟΠΟΙΉΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ. ΟΜΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΚΑΘΑΡΗΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ. Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΧΩΡΟ ΣΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ. ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΠΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΑΧΡΗΣΤΗ ΑΦΟΥ Ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΑΣΧΊΖΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΙΧ.ΠΕΤΡΙΔΗ. ΕΔΩ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΊΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΝΤΑΝΕ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΜΙΧ.ΠΕΤΡΙΔΗ ΑΡ.10"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Aν το διαδωσουμε στομα με στομα για μποικοταζ στα δυο καταστηματα ναδεις μετα πως θα τρεχουν οι κυριοι και οι κυριες...
    Μα καλα δεν υπαρχει κανεις να κανει καταγγελεια για τισ παρανομιες της???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστουμε για τα στοιχεια. Ειναι αρκετα, για να παρουν αυτο που τους αξιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ10/10/10 18:24

    Χμμμ.. Ο αρ.10 είναι προς το τέλος ή προς την αρχή?
    Θα το κοιτάξω και θα φάνε κράξιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απολιτιστος αυτος που δεν βοηθαη ατομα με αναπιρια ,ποσο μαλον οταν δισκολεβη τη ζωητους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΚΙ ΑΛΛΑ...ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΟΥΤΕ ΡΑΜΠΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ. Ο ΝΟΜΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΑΜΠΕΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ. Η ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΧΩΡΙΑΤΕΣ-ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ-ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΣ-ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΤΑΝΤΑΝΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΙΔΙΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΩΣ ΚΑΙ 3 ΘΕΣΕΙΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. afou o nomos einai me to meros tou anapirou opou leei prepei na iparxei mpara sthn polikatikia, giati den ti kanei thn rampa?? as fonazoun oso theloun ta vodia!!! ntropi tous na feronte toso asplaxna se ena kinitika animporo athropo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά μην το ψάχνετε, οι επιχειρηματίες της πολυκατοικίας απλώς δεν θέλουν να στερηθούν μια θέση στάθμευσης που ενδεχομένως να εξυπηρετει τους πελάτες τους. Είναι όμως ηλίθια ζώα διότι εάν ήθελαν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους θα έπρεπε οι ίδιοι να φρόντιζαν να παρκάρουν τα δικά τους Ι.Χ σε άλλο σημείο και να απελευθερώσουν θέσεις στάθμευσης για τους πελάτες τους. Απλώς κατα το Ελληνικό έθιμο θέλουν το σκύλο χορτάτο και τη πίτα γερή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ....ΑΣΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ...ΈΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΟΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ!!!!!Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΛΠΑΡΕΙ??ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά πήγα και είδα την πολυκατοικία και όντως υπάρχει πρόβλημα για τον ανάπηρο και αυτό του το δημιουργούν τα δυό μαγαζιά που βρίσκονται εκεί. Είναι το καθαρηστήριο EXPRESS και τα υδραυλικά του ΜΑΥΡΙΚΑΚΗ. Διαπίστωσα επίσης ότι το καθαρηστηριο εχει βάλει μια παράνομη πινακίδα απαγόρευσης στάθμευσης και εκει παρκάρει μονίμα το αυτοκίνητο του και διαπίστωσα επίσης ότι εχει ακόμα δυο αυτοκίνητα της οικογένειας του που ζεί στην ίδια πολυκατοικία. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Μαυρικάκη ο οποίος παρκαρει δυο αυτοκίνητα,ενα της δουλειάς του και ενα ΙΧ. Τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *