ροή ειδήσεων

Χρωστάει 3.493.751,94 Ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο.

Στην πρόσφατη ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΙΚΑ και ΕΦΟΡΙΑ) που κυκλοφόρησε στην δεύτερη σελίδα υπάρχει η εταιρεία, ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ η οποία εμφανίζεται με το τεράστιο χρέος 3.493.751,94 Ευρώ -το οποίο κοιμότανε με...

Πολιτική κάλυψη!!!- και έχει τον μπροστινό του ο άλλο «κύριος» Γ. Βουλγαράκης καθώς και των Πελέκηδων, τον ΙΩΑΝΝΗ ΑΒΡΑΝΤΙΝΗ – Απατεώνα με Βούλα καθότι καταδικασμένος από Αμερικανικό Δικαστήριο της Πολιτείας της Πενσυλβάνιας για σωρεία ΑΠΑΤΕΣ. 

Ο Ιωάννης Αβραντίνης εκτός από ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ είναι και ο CEO εντεταλμένος Σύμβουλος του ΔΣ της εισηγμένης εταιρείας ΝΕΛ-Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου, Ο Πρόεδρος και Δ Σύμβουλος της Αιολικό Πάρκο Ρόδου ΑΕ και άλλων πολλών δραστηριοτήτων!!! Οι οποίες όλες έχουν την Παρανομία πρόσημο. 

Η παραπάνω εταιρεία ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ η οποία εμφανίζεται με το τεράστιο χρέος 3.493.751,94 Ευρώ είναι ιδιοκτήτρια εταιρεία του Ξενοδοχείου Πλαζα Βουλιαγμένης επί της οδού Λητούς 14 Βουλιαγμένης του οποίου Δ/ντης είναι ο αδελφός του Ιωάννη Αβραντίνη ο Χαράλαμπος ή αλλιώς Χάρης Αβραντίνης -ο οποίος έχει καταδικαστεί στην Αμερική για απάτες μαζί με τον αδελφό του Ιωάννη Αβραντίνη- Ακόμα η ίδια εταιρεία έχει μισθωμένο το ξενοδοχείο πρώην Ακτή Απόλλων σήμερα PLAZA RESORT στην Ανάβυσσο από την Κοινότητα Παλαιάς Φώακιας. 

Η εταιρεία ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ με μετόχους την γυναίκα του Ιωάννη Αβραντίνη, 

1) Ευαγγελία Μαρτίνου με ποσοστό 3%, (την αρχική ιδιοκτήτρια ΦΕΚ 8129/15.10.1998 και μοναδική μέτοχο της εταιρείας) 

2) κα Μαρία Αρνή με ποσοστό 40% και την 

3) υπεράκτια-offshore εταιρεία MORGAN DIGITAL INVESTMENTS SA με ποσοστό 57% ΟΛΑ ΑΥΤΑ με βάση το υπ’ αριθμ 1530/30.12.2003 συμβόλαιο της Συμβολαιογράφου Αικατερίνης Πελέκη Βουλγαράκη (βλ. ΦΕΚ 14064 /31.12.2003) στην συνέχεια Τροποποιήθηκε με βάση το υπ’ αριθμ. 1585/22.03.2004 συμβόλαιο της Συμβολαιογράφου Αικατερίνης Πελέκη Βουλγαράκη μεταβάλλοντας τα ποσοστά των μετόχων, συνέχεια της μεταβίβασης της υπεράκτια-offshore εταιρεία MORGAN DIGITAL INVESTMENTS SA η οποία κατέχει ποσοστό 57% μεταβιβάζοντας στην σύζυγο του Ιωάννη Αβραντίνη, Ευαγγελία Μαρτίνου της οποίας το ποσοστό της αυξάνεται σε 60%, και της κα Μαρία Αρνή το ποσοστό 40% το οποίο μένει αμετάβλητο. 

Διαχειριστής στην εταιρεία ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ εξακολουθεί και παραμένει ο «βαφτισιμιός» του Ιωάννη Αβραντίνη, Ανδρέας Ολύμπιος (βλ. ΦΕΚ 2567/26.03.2004) 

Το κεφάλαιο της εταιρείας 45.000 Ευρώ ενώ, τα κτίρια και έπιπλα-εξοπλισμοί ξεπερνούν σε αξία τα 8.000.000 ΕΥΡΩ με βάση τα δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας Ισολογισμό 2004 (βλ. ΦΕΚ 1393/20.02.2006) -αν και έχει υπαχθεί σε αναπτυξιακά προγράμματα εκσυγχρονισμού- μεταβάλλοντας την αξία των επίπλων και έργων στο Ξενοδοχείο με περισσότερα από 2.500.000 ΕΥΡΩ η εταιρεία παραμένει ζημιογόνα (δηλ. δηλώνει ζημιές 1..280.718 ΕΥΡΩ μόνο για το 2004).

ksipnistere.blogspot.com

Σχόλια

  1. ΑΥΤΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ...ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ..ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ...ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ? ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ!! ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ...ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μαλάκα,χρωστάει 3 εκατομμύρια.Εμείς είμαστε όμως οι αρχιμαλάκες που τα πληρώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *