ροή ειδήσεων

Δύο Ροδίτες είχαν εξαπατήσει οκτώ ηλικιωμένες.

Τέλος στη δράση ενός «διδύμου» απατεώνων, που εξαπατούσε ηλικιωμένες, ζητώντας τους χρήματα, δήθεν για να εξοφλήσουν χρέη των παιδιών τους, έβαλαν οι τοπικές αστυνομικές αρχές, συλλαμβάνοντας έναν 31χρονο κάτοικο της Ρόδου, μετά την...

τελευταία του απόπειρα!

Όπως αποδείχθηκε, μόνο την τελευταία εβδομάδα μαζί με έναν 27χρονο συνεργό του είχαν εξαπατήσει οκτώ μεγάλης ηλικίας γυναίκες, από τις οποίες πήραν διάφορα χρηματικά ποσά!

Ο δράστης εντοπίστηκε, όταν κατάλαβε τις προθέσεις του μια 89χρονη γυναίκα, την οποία πλησίασε έξω από το σπίτι της στην Προφύλια και της έδειξε ένα χειρόγραφο τιμολόγιο, για να την πείσει ότι ο εγγονός της του χρωστούσε 450 ευρώ! Η ηλικιωμένη υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και έβαλε τις φωνές, τρέποντάς τον σε φυγή!

Η Αστυνομία ξεκίνησε αμέσως έρευνες, ωστόσο, πριν συλληφθεί ο 31χρονος, πρόλαβε να εξαπατήσει μια 83χρονη γυναίκα στο Μάσσαρι, από την οποία απέσπασε 250 ευρώ, προφασιζόμενος ότι η νύφη της είχε αγοράσει μια συσκευή!

Η προανάκριση έφερε στο φως άλλες έξι περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων στην Κρεμαστή, το Μανδρικό, τη Μαλώνα, τον Έμπωνα, την Παστίδα και τα Μαριτσά Ρόδου, από τους οποίους απέσπασε συνολικά 1.640 ευρώ! Ο δράστης αποκάλυψε ότι στις απάτες τον «βοηθούσε» και ένας 27χρονος, ο οποίος δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου… Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 350 ευρώ.

koproskyla.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *