ροή ειδήσεων

Να βρεθούν και να τιμωρηθούν!

"Δηλητηρίασαν στην παραλία Αγιά Μαρίνα και σκότωσαν το σκυλάκι μου 21/11/2010. Ζητώ την βοήθεια από όλους όσους θελήσουν να βοηθήσουν να προστατεύσουμε τα άλλα ζώα της Ρόδου. Είναι άδικο να τα αφήνουμε να υποφέρουν επειδή κάποιοι δεν έμαθαν να σέβονται ότι όλοι έχουμε δικαίωμα...
να αναπνέουμε και να ζούμε σε αυτό το κόσμο... Θέλω να βρεθούν και να τιμωρηθούν!
αφού δεν μπορούν να μας φέρουνε πίσω αυτά τα πλασματάκια που μας στέρησαν... Ακόμα και τώρα πολλά πεινασμένα ζωάκια θα αναζητούν τροφή για επιβιώσουν, γιατί να τα σκοτώνουν ; Μπορούμε όλοι μαζί να σταματήσουμε αυτούς που αποφασίζουν να δηλητηριάσουν και να στερήσουν σε εμάς αυτά που αγαπάμε. Για ζωάκια που χάθηκαν άδικα ευθύνονται αυτοί που αποφάσισαν να πάρουν από αυτά αυτό που τους δόθηκε απλόχερα… να ζουν. Κανένα ζωάκι δεν αξίζει να υποφέρει από τον πόνο που δημιουργεί το δηλητήριο που σκορπούν παντού και αφαιρούν ζωές μικρών και ! αθώων ζώων.
Σταματήστε αυτούς που σκοτώνουν τα σκυλιά μας… είναι άδικο να υποφέρουν…"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Αποστολος22/11/10 11:18

    Μόνο θάνατος με τον ίδιο φρικτό τρόπο αξίζει στους ανώμαλους αλήτες που δολοφονούν αθώες ψυχές. Αλλά βρίσκουν και τα κάνουν. Όταν το κωλο-κράτος μας δεν είναι άξιο να τα προστατεύσει με έναν νόμο σοβαρό, και όχι του κ@λου των 1500ψωροευρω που δεν εφαρμόζεται ούτε καν αυτός, δεν πρόκειται να σταματούν αυτοί οι ψυχανώμαλοι. Την ίδια στιγμή που σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου υπάρχει μέχρι και αστυνομία ζώων, εμείς τα αφήνουμε να κακοποιούνται και να δολοφονούνται προμελετημένα εν ψυχρώ. Και κατά τα άλλα έχουμε το θράσος να αυτοαποκαλούμαστε "γενέτειρα του πολιτισμού". Όπως λέει και ο λαός: "Σκ@τά στα μούτρα μας". Χαίρομαι πραγματικά που γεγονότα σαν αυτά κάνουν τον γύρω του κόσμου, για να μαθαίνει ο κόσμος τα χάλια μας. Γιατί μόνο αν πληγεί ο αγαπημένος μας τουρισμός, ίσως να αναγκαστούμε να συμμορφωθούμε, αφού μόνο τα λεφτά μας νοιάζουν τελικά.
    Ζητώ συγνώμη για το ύφος, αλλά με πονάει το θέμα αυτό πάρα πολύ, όπως πιστεύω πονάει σε κάθε νοήμον άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μακαρι να μπορουσαν τα ζωακια να φυγουν απο αυτη τη χωρα!ετσι θα αρχισουν τα ρεμαλια να βαζουν φωλες ο ενας στον αλλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Makari na petuxo kanenan tha ton balo na thn faei.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Emis stin Agia Marina lipomaste gia aftin tin psixoula para poli, 8a 8elame na kserame perisoteres leptomeries. I etia pou to zitame afto einai giati imaste para poli filozoi kai emis, kai anisixoume gia ta skilia pou pernoume volta ekei to ximona. Meta mas fenete parakseno giati apo tin stigmi pou den ta vazoume emis tis foles, kai den tis vazoun pano apo to naftiko sta8mo (exoun kai afti skilia) den vriskoume tin etia gia pio logo na vali kapios ekei foles. (Den iparxoun alli gitoni) Isos me afton ton tropo vroume pios tin evale kai na mpori na timori8i!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *