ροή ειδήσεων

Δύο καλλιτέχνες από το νησί μας σε εικαστική έκθεση στην Αθήνα.

Δύο παλιές συμμαθήτριες και καλλιτέχνες από το νησί μας, η Ειρήνη Βαζούκου και η Αννα Μαλάμη συναντιούνται ξανά και εκθέτουν μαζί στην ίδια έκθεση...γιατί η τέχνη ενώνει....
Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του εντυπωσιακού Art Event "ROMANOS & Friends - ΧΡΥΣΕΣ ΕΥΧΕΣ 2011"...



Ο Μιχαήλ Ρωμανός και οι φίλοι του καλλιτέχνες, παρουσίασαν τo εντυπωσιακό Αrt Event “ROMANOS & Friends - Χρυσές Ευχές 2011” την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010 στις 7μμ, στην gallery του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου, στο Κολωνάκι (πλατεία Κολωνακίου 2, 4ος όροφος, τηλ: 210 3606231).

Συγκεκριμένα, το Art Event σε πρωτότυπη ιδέα project του γνωστού επιμελητή εκθέσεων Μιχαήλ Ρωμανού, παρουσίασε έργα τέχνης φίλων του, πολύ αξιόλογων καλλιτεχνών, αποφοίτων της Σχολής Καλών Τεχνών και άλλων σοβαρών εργαστηρίων τέχνης, σε ένα εικαστικό εορταστικό τριήμερο, όπου ο κάθε καλλιτέχνης και το δημιούργημα του αποτέλεσε από μία “Χρυσή Ευχή” για το 2011.

Στην εντυπωσιακή καλλιτεχνική δράση, που πραγματοποιείται φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά, παρουσιάστηκαν έργα τα οποία καλύπτουν όλες τις μορφές σύγχρονης τέχνης όπως ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία, μεικτή τεχνική, ψηφιδωτό καθώς και εικαστικές κατασκευές – εγκαταστάσεις.

Τη βραδιά των εγκαινίων και καθ όλη τη διάρκεια του event προσφέρθηκε δωρεάν στο κοινό, το εικαστικό ημερολόγιο τοίχου 2011, που φιλοτέχνησαν δώδεκα αξιόλογοι και πολύ ταλαντούχοι καλλιτέχνες, μέλη του Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας, όπου επιλελείται ο Μιχαήλ Ρωμανός.

Παράλληλα με το πρωτότυπο αυτό εικαστικό event στην gallery του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου, θα υπάρξει από τις 28 Νοεμβρίου, ψηφιακή έκθεση όλων των έργων, στο δημοφιλές ιστότοπο του Φεστιβάλ "Δρώμενα Τέχνης" dromenatechnis.blogspot.com

Καλλιτεχνική επιμέλεια έκθεσης – project: Μιχαήλ Ρωμανός.
mromanos.blogspot περισσότερες φωτό προσεχώς στα Υπερκοσμικά: iperkosmika.blogspot.com/



όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *