ροή ειδήσεων

Αεροψεκασμοί - Κάποτε θα μας έλεγαν γραφικούς...

Απο το πρωί ψεκάζουν πάνω απο τη Ρόδο, χωρίς διάλειμα.... για μια ακόμα φορά.  Ξημέρωσε η μέρα με έναν ουρανό γαλανό, χαρά Θεού. Αλλά  οι γνωστές ουρές στο φόντο έιχαν ξεκινήσει το δικό τους έργο. Σε μια ώρα ο ουρανός ήταν πια ριγέ, και...
συνέχιζαν και συνεχίζουν και τώρα που γράφω. 

Κάθε μέρα η ίδια ιστορία, το ίδιο πράγμα. Παντού στην Ελλάδα υπάρχουν μαρτυρίες για αυτούς τους ψεκασμούς. Αλλά και παντού στον πλανήτη. Ευτυχώς σταματούν κάνα 2μηνο τα καλοκαίρια..... 

Ακόμα και τις νύχτες, αν έχει φεγγάρι, μπορείς να δεις καθαρά τα αεροπλάνα με τις ουρές που δεν σβήνουν στον ουρανό αλλά απλώνουν σε μια αραιή νέφωση..... και τα πρωινά αυτή η νέφωση κάνει τον ουρανό να παίρνει ένα γαλακτώδες χρώμα και το φως του ήλιου να είναι αχνό.....Σηκώνεις με άνεση το βλέμμα στον ήλιο χωρίς να τυφλώνεσαι.

Αν δεν είχε βγεί να μιλήσει ο Κος. Νίκος Κατσαρός ( πρόεδρος χημικών Ελλάδος, επιστ/κός συνεργάτης Δημοκριτος Αθήνα και πρώην πρόεδρος ΕΦΕΤ) ο οποίος ήταν καθηγητής μου στο πανεπιστήμιο, θα ήμουν ακόμα δύσπιστη για την αλήθεια της φρίκης που καθημερινά εξελίσσεται πάνω απο τα κεφάλια μας.  

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ακόμα απληροφόρητοι για το φαινόμενο. Πιστεύουν πως είναι απλώς οι ουρές που αφήνουν τα αεροπλάνα πίσω τους. Αν  τους θυμίσεις πως αυτές οι φυσικές ουρές των αεροπλάνων κανονικά σβήνουν μετά απο 1-2 λεπτά, τότε κοντοστέκονται για λίγο, συμφωνούν αλλά και πάλι το δικαιολογούν στο κεφάλι τους και σου λένε... "θα είναι φαίνεται οι συνθήκες σήμερα τέτοιες στην ατμόσφαιρα που δεν διαλύονται οι ουρές". 

¨Ετσι συνεχίζεται το μεγαλύτερο παγκόσμιο πείραμα πάνω απο τα κεφάλια μας χωρίς καμία αντίδραση απο τον κόσμο. Τον κόσμο που φαίνεται να είναι  πολύ αγχωμένος και δεν έχει χρόνο να σηκώσει το βλέμμα στον ουρανό, και που δεν αντέχει την αλήθεια που είναι σκληρή και κυνική. Οτι δηλ, είμαστε όλοι αναλώσιμοι για κάποιους λίγους που την έχουν δει θεοί λατρέυοντας ποιος ξέρει ποιον θεό!

Αλισάχνη.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Συνέντευξη του κ. Νίκου Κατσαρού χημικού και επιστημονικού συνεργάτη του Δημοκρίτου για τα chemtrails.

Ξαναγυρίζουμε λίγο στην Ελλάδα και στο θέμα των chemtrails. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχουν επικοινωνήσει μαζί σας πολίτες ή συγκεκριμένοι φορείς μεταφέροντας τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους για το συγκεκριμένο θέμα.

Έχουν επικοινωνήσει και συνεχίζουν να επικοινωνούν μαζί μου πάρα πολλοί άνθρωποι από όλα την Ελλάδα, σχεδόν από κάθε περιοχή τας χώρας. 
Οι άνθρωποι αυτοί αναφέρουν πως παρατηρούν αεροψεκασμούς που δεν έχουν καμία σχέση με τους ψεκασμούς που γίνονται πάνω από γεωργικές εκτάσεις. Κάνουν λόγο για πτήσεις πάνω από κατοικημένες περιοχές και μάλιστα πριν από μερικούς πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση στον Βόλο γι’ αυτό ακριβώς το ζήτημα, με τη συμμετοχή πάνω των 300 ατόμων.
Οι περισσότεροι από τους μάρτυρες αναφέρουν ότι μετά την παρατήρηση αυτών των αεροψεκασμών εμφανίζουν πόνους στις κλειδώσεις, έχουν πονοκεφάλους, ζαλάδες, αδιαθεσίες κ.λπ. Θα ήθελα να αναφέρω ένα επίσημα καταγεγραμμένο γεγονός, το οποίο και έλαβε χώρο στις αρχές του 2000 σε μια μικρή πόλη του Καναδά 3.500 κατοίκων που ονομάζεται Espanola. Μετά από κάποιους αεροψεκασμούς που πραγματοποιήθηκαν πάνω από την πόλη, το σύνολο σχεδόν του πληθυσμού εμφάνισε συμπτώματα από μια παράξενη ίωση-γρίπη. Αμέσως κλήθηκαν οι Αρχές Υγείας του Καναδά. Οι ειδικοί εξέτασαν τους κατοίκους και πράγματι διαπίστωσαν και κατέγραψαν στην έκθεσή τους ότι το 90% των κατοίκων της μικρής αυτής πόλης είχε εμφανίσει συμπτώματα κάποιας παράξενης ίωσης. Ουδέποτε είπαν από πού προήλθε και τι ακριβώς συνέβη.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν εσείς προσωπικά ό κάποιος φορέας που συνδέεται ίσως με την Ένωση Ελλήνων Χημικών σκοπεύει ή έχει τα περιθώρια να προχωρήσει στη δημοσίευση κάποιας επίσημης έκθεσης πάνω σε αυτό το θέμα. Πόσο εύκολο είναι κάτι τέτοιο;

Για να κατατεθεί μια τέτοια έκθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί από κρατικό φορέα, έτσι ώστε να θεωρηθεί αξιόπιστη. Δεν μπορεί ένας οποιασδήποτε ερευνητής ή ερευνητική ομάδα (όσο αξιόλογοι και αν θεωρούνται) να κάνουν τέτοιου είδους πειράματα κι αυτά να αποκτήσουν αυτόματα το χαρακτήρα του έγκυρου. Πρέπει τουλάχιστον να υπάρχει η συμμετοχή και του κρατικού φορέα.

Εάν και εφόσον λοιπόν κάτι τέτοιο επιτευχθεί, ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθηθεί μετά;


Η ερευνητική ομάδα πρέπει να συλλέξει δείγματα, κατά προτίμηση από την ατμόσφαιρα, αμέσως μετά την πτήση τέτοιου είδους αεροσκαφών ψεκασμού. Το ίδιο ακριβώς θα πρέπει να κάνει και ο κρατικός φορέας. Στη συνέχεια τα δείγματα πρέπει να αναλυθούν εκατέρωθεν και να συγκρίνουν τα αποτελέσματα. Τότε μόνο η συμμετοχή της ερευνητικής ομάδας θα θεωρηθεί αξιόπιστη. Γιατί εάν πάρω π.χ. «εγώ», ανεξάρτητα, δείγματα από το έδαφος, θα πουν ότι αυτός «έβαλε λίγο παραπάνω αλουμίνιο», κάποιος άλλος θα πει «έβαλε λίγο βάριο» κ.ο.κ.

Στις ΗΠΑ διενεργήθηκαν τέτοιες έρευνες από σοβαρά πανεπιστήμια. Πραγματοποίησαν πτήσεις αμέσως μετά την παρατήρηση αεροψεκασμών, συνέλεξαν σε φίλτρα τον αέρα και τη σκόνη και διαπίστωσαν αυξημένη συγκέντρωση αλουμινίου και βαρίου.

Κύριε Κατσαρέ, μετά το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου απαγορεύτηκαν τα χημικά και βιολογικά όπλα που στρέφονταν κατά του ανθρώπου. Θεωρείτε ότι βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου ο κανόνας αυτός επανεξετάζεται, έστω και με αυτόν τον αθόρυβο και σιωπηλό τρόπο;
Είμαι βέβαιος ότι κανόνας αυτός επανεξετάζεται αθόρυβα και σιωπηλά. Ας μην ξεχνάμε τι έγινε κατά τα διάρκεια και του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, όπου και είδαμε τα αποτελέσματα τας χρήσης της ατομικής βόμβας. Επίσης, στην περίοδο του Ψυχρού Πολέμου τη χρήση των χημικών και βιολογικών όπλων... Είμαι σίγουρος ότι και τώρα ετοιμάζουν τα όπλα τας μαζικής καταστροφής της επόμενης γενιάς, τα οποία δεν πρόκειται να είναι ούτε πυρηνικά ούτε χημικά ή βιολογικό. Πιστεύω ότι πρόκειται να δούμε όπλα που θα έχουν τα δυνατότατα να αλλάζουν το κλίμα.

Και γίνομαι πιο συγκεκριμένος. Σκεφτείτε να διεξήγαμε ως χώρα πόλεμο με την Βουλγαρία και να κατορθώναμε επί ένα μήνα να πέφτουν καταρρακτώδεις βροχές εκεί. Θα είχε πλημμυρίσει ολόκληρη η χώρα τους και θα είχαν παραδοθεί Χωρίς να υπάρχει ανάγκη να μεταβούν δικά μας στρατεύματα εκεί. Το ίδιο θα συνέβαινε εάν η μεταβολή του κλίματος αφορούσε μια ξηρασία. Τέτοιου είδους πειράματα αποβλέπουν στην αλλαγή του κλίματος. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και τα chemtrails, διότι κατά κάποιον τρόπο σε αυτό αποβλέπουν, δηλαδή στην αλλαγή του κλίματος.
Αξίζει να υπενθυμίσω στους αναγνώστες σας ότι στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στην Αλάσκα έχουν εγκαταστήσει κεραίες που μεταφέρουν μικροκύματα υψηλής και χαμηλής συχνότητας.

Αυτά τα μικροκύματα διασχίζουν την ατμόσφαιρα, ανοίγουν την ιονόσφαιρα, με αποτέλεσμα φορτισμένα σωματίδια να εισέρχονται στη Γη, και έχουν τα δυνατότατα να προκαλέσουν βραχυκυκλώματα σε αυτοκίνητα, σε αεροπλάνα, σε τρένα, σε πλοία κ.ά. Έτσι μια ολόκληρη πόλη ή και χώρα αδρανοποιείται, από τη στιγμή που τα φορτισμένα σωματίδια από την ιονόσφαιρα εισέρχονται στη Γη. Αυτού του είδους τα πειράματα γίνονται στο πλαίσιο του προγράμματος HAARP.

Παρόλο που επίσημα αναφέρεται ότι τα πειράματα αυτά γίνονται για να βελτιωθούν οι επικοινωνίες μεταξύ των υποβρυχίων σε μεγάλο βάθος ή οι επικοινωνίες μέσα στη γη σε βαθιά ορύγματα, κανείς δεν αποκλείει ότι γίνονται και πειράματα έστω για τη μερική μεταβολή του κλίματος. Όμως το άρθρο 6 των Ηνωμένων Εθνών απαγορεύει να γίνονται πειράματα τα οποία αποβλέπουν στην αλλαγή του κλίματος κι αυτός είναι και ο λόγος που γίνονται με κάποια μυστικότατα αυτού του είδους οι προσπάθειες.

Έτσι λοιπόν τα καινούργια όπλα μαζικής καταστροφής που θα δούμε τα επόμενα χρόνια θα είναι όπλα μεταβολής του κλίματος. Ας μην ξεχνάμε ότι κατά καιρούς έχουν παρουσιαστεί επίσημες εκθέσεις συμβούλων των Αμερικανών προέδρων (όπως του Μπρεζίνσκι), σύμφωνα με τις οποίες προσπαθούν να επηρεάσουν όχι μόνο το κλίμα αλλά ακόμα και την ανθρώπινα συμπεριφορά.
 Από το περιοδικό «ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ» - ένθετο της εφημερίδας ‘Ελεύθερος Τύπος’, τεύχος 25, 23 Σεπτεμβρίου 2010.

Σχόλια

  1. Για τον υπολοιπο κοσμο δεν ξερω,αλλα εμας μας ψεκαζουν για να μας κρατησουν χαμηλο το
    IQ μας,γιατι φοβουνται τους Ελληνες μην κατακτησουμε ολο τον πλανητη και ολο το γαλαξια,καθως ολος ο κοσμος ξερει οτι εμεις οι Ελληνες φτιαξαμε την δημοκρατια,ποιηση,δραμα,ηλιο,φεγγαρι,και πολλα αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai twra pigainoume pros ta pisw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. IQ ραδικιού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι μα δεν ξέρετε γιατί? Θέλετε να κάνουμε και τον κόσμο μπουρδέλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ένα απο τα δυό συμβαίνει ή αυξήθηκαν τα αεροπλάνα με καπνό ή όντως κάποιοι ψεκάζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. apo proxthes to vrady rixnoun ximika averta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θελουν να ελεγχουν την συμπεριφορα μας!θελουν να ελεγχουν τον καιρο!το οτι εχουμε τοσο καιρο τωρα ,τουλαχιστον 3 εβδομαδες, μονιμως νοτιαδες δεν σας λεει κατι αυτο??????? η υγρασια που ΑΥΤΟΙ δημιουργουν ειναι οτι καλυτερο για τους ιους που επισης μας ψεκαζουν!τι επιτελους μπορουμε να κανουμε τουλαχιστον να θωρακισουμε την υγεια μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ντοπαρισμένος & ψεκασμένος23/11/10 15:13

    αμ γιαυτό 2ημέρες τώρα νιώθω κάπως και έχω υπνηλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς ψεκάζουν, αλλά σίγουρα προκαλεί νοητική καθυστέρηση αν κρίνω από τις κρίσεις συνομωσιολογίας που παθαίνουν οι συμπολίτες μου και την ακράτεια βλακείας με την οποία επιχειρηματολογούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά εγώ είμαι πιλότος σε ψεκαστικά αεροπλάνα. Με πληρώνουν με το λίτρο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι χρήμα βγάζω. Και μαύρα. Από 20 ευρώ το λίτρο για "φάρμακα" μέχρι 100-150 για αντικαβλωτικά. Το άλλο δε το καλό το μείγμα που πληρώνουν όλοι εφορία με το χαμόγελο στα χείλη και ζητάνε και περικοπές μισθού έχει και μπόνους από το ΔΝΤ. Έχω ακούσει ότι το φτιάχνουνε στα Ζωνιανά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λοιπόν θα σας πω όλη την αλήθεια! Τα chemtrails δεν είναι contrails (απλά ίχνη) όπως υποστηρίζουν. Είναι πολύ πιο παχιά, εκτείνονται στον ουρανό και μένουν ώρα πολύ και συχνά τέμνονται χιαστί. Σιγά-σιγά απλώνονται και δημιουργούν σύννεφα τα οποία μένουν ώρες ή και μέρες. περιέχουν βιοχημικούς παράγοντες όπως αφαλοτοξίνες, διβουζενικά αέρια, TST, υδράργυρο, βενζολικό νάτριο, και αιθυλικό διβρωμίδιο. Έχουν πολλές παρενέργειες όπως ασθένειες που μοιάζουν με ιώσεις και κρατάνε εβδομάδες, σύνδρομο κόπωσης, ανικανότητα συγκέντρωσης, άγχος, κατάθλιψη, φαρυγγίτιδα και μάτια που τσσούζουν και λογοδιάρροια. Όλα αυτά είναι στα πλαίσια κρυφών κυβερνητικών πειραμάτων και αποσκοπούν στον ψυχολογικό και νοητικό έλεγχο των μαζών αλλά και στην αλλαγή του καιρού με σκοπό το όφελος από τους υδάτινους πόρους αλλά και την επίθεση σε άλλα κράτη που εξοντώνονται από τις καιρικές συνθήκες. Επειδή η αύξηση της συχνότητας των επιθέσεων στη Ρόδο τις τελευταίες μέρες είναι πολύ μεγάλη προτείνω να αντεπιτεθούμε το γρηγορότερο δυνατό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα ίχνη δημιουργούνται στην ανώτερη τροπόσφαιρα από σταγόνες που συμπυκνώνονται σε πάγο από τη ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας. Γρήγορα εξατμίζονται εκτός αν η υγρασία στο περιβάλλον είναι τόσο μεγάλη που έχει επέλθει κορεσμός. Μήπως λοιπόν μπορείτε δις Αλισάχνη να μου εξηγήσετε κάτι απορίες; Η ελευθέρωση των ας πούμε χημικών γιατί γίνονται πάνω από τα 9.000 μέτρα (25.000 πόδια) τη στιγμή που σε τέτοιο ύψος η διασπορά ή η διαφυγή μπορεί να είναι πάνω από 1.000 μίλια; Δηλαδή μπορεί να παρασυρθούν σε περιοχές ή χώρες που δεν έχουν καμιά σχέση; Γιατί δεν τα ελευθερώνουν πιο χαμηλά κοντά στη γη; Που κρύβεται αυτός που τα πετάει για να μην έρθει σε επαφή μαζί τους; Γιατί δεν τα κάνουν διαφανή για να μην φαίνονται; Γιατί δεν τα πετάνε τη νύχτα που δε φαίνονται; Γιατί θέλουν να είμαστε άρρωστοι; Αν είμαστε άρρωστοι δεν δουλεύουμε, δεν πληρώνουμε φόρους, κοστίζουμε στα ασφαλιστικά ταμεία για τη θεραπεία μας. Οι λόγοι για τους οποίους απαγορεύτηκε το κάπνισμα δηλαδή. Μήπως αυξήθηκαν απλά δραματικά οι πτήσεις τα τελευταία χρόνια άρα και τα ίχνη; Μήπως όντως άλλαξε το κλίμα λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου και δεν προσπαθεί να το αλλάξει μυστικά κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. makis
    Τα νεφη αυτα διμηουργουνται απο την απελευθερωση συγκεντρωμενων αεριων που απελευθερωνουν οι επιβατες κατα τη διαρκεια της πτησης με τη βοηθεια ειδικων αποροφητηρων που βρισκονται στο wc σκαφους ωστε να αποφευχθει ο κινδυνος ασφυξιας των επιβατων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. einai gegonos oti iparxoun tetoiou typou aeroplan,pou psekazoun ,yparxoun kai video pou ta deixnoun epi to ergo ,thn imera ton psekasmon o mple ouranos egine grigora gkri apo elafria nefh pou aplothikan mporeite na to parathrisete kai monoi.to periergo einai os ekeinh thn mera eida dio aeroplana na petan taytoxrona to ena afine oura to allo afine oura kai eksafanizotane , profanos to ena psekaze eno sto allo vlepame tous kapnous tou kinitira.
    endiaeron pantos eixe oti sto simeio pou sinantithikan ta dio aeroplana ekeino pou psekaze stamatise gia ligo kai meta arxise pali.

    ara h ekdoxi ton kristalopoihmenon aerion mallon den paizei.

    sto video psekasmos aeroplanou deite to
    giaton filo peri sunomosiologias pou anaferete pio pano http://www.youtube.com/watch?v=bSSWnXQsgOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κρίμα. Είστε ικανοί να πιστέψετε οτιδήποτε! Αν δείτε ένα ψεκαστικό αύριο το πρωϊ θα νομίζετε ότι όλοι ψεκάζουν. Δείτε προσεκτικά το βίντεο και σκεφτείτε λίγο τα επιχειρήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ .......ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΗΤΑΝ ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @poria: Οι Χοντροί πέρδονται όταν τρώνε πορτοκάλια Μέρλυν λόγω της ασετιλίνης ή των ψεκασμών αυτών ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η συνομωσία 2.54 ήταν κινητήρια δύναμη της ιστορίας, όχι η συνομωσιολογία. Την συνομωσία οι άνθρωποι δεν την μάθαιναν πριν αποκαλυφθεί. Αντίθετα οι θεωρίες συνομωσίας συχνά χρησιμοποιύνται και επιτείνονται από επιτήδειους για να καλύψουν πραγματικές συνομωσίες. Άλλωστε υπάρχει η τεράστια συνομωσία της αναισθησίας της απανθρωπιάς της αφέλειας (ή της βλακείας) και της αισχροκέρδειας που προσπερνάμε γιατί δεν παραμυθιάζει και δεν δημιουργεί την αίσθηση του θύματος. Και εννοώ την αποκομιδή των σκουπιδιών που είναι γεμάτα καρκινογόνες ουσίες, την μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα με καρκινογόνες ή τοξικές ουσίες που δεν υπολογίζουμε γιατί θα πρέπει να λογοδοτήσουμε και για τις δικές μας ενέργειες, την ανεξέλεγκτη χρήση φαρμάκων στα φρούτα και τα λαχανικά πριν τη συγκομιδή που δεν ελέγχεται, την διάθεση των καρκινογόνων ουσιών από μπαταρίες που πετιόνται ή θάβονται και μολύνουν το χώμα και περιμένουμε από τους γύφτους να τις μαζέψουν και άλλα πολλά που δεν θέλουμε να ξέρουμε γιατί δεν θέλουμε να κατηγορούμε τον εαυτό μας αν αρρωστήσουν τα παιδιά μας, αλλά κάποιον άλλο που μας έκανε κακό ψεκάζοντάς μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. να μου επιτρέψετε κύριε 28/11/10 8:29 να αναδημοσιεύω το παραπάνω, αν δεν το κάνετε εσείς, το παραπάνω κάθε φορά που κάποιος παλαβωμένος βλέπει ψεκασμούς στα αεροσκάφη, που υπερίπτανται του νησιού μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν νομίζετε ότι αξίζει τον κόπο, φυσικά κύριε 11.27

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος15/12/10 07:21

    Η τρομολαγνία βλάπτει περισσότερο την υγεία μας σε σχέση με αυτό που βλέπουμε. καταρχάς αυτό το θέμα είναι ότι πιο βλακώδες έχω δει σε 1-2 ακόμα site.

    1) είναι γνωστό ότι λόγο τον θερμών αεριων - καυσαερίων που βγάζει ο κινητήρας όταν αυτά κάνουν ανάμιξη με ψυχρα αέρια και με αρκετά υγρή την ατμόσφαιρα να δημιουργούνται ατμοί, παράδειγμα με τα αυτοκίνητα στους ψυχρούς αλλα και υγρούς καιρούς βγάζουν λευκό ατμό από τις εξατμίσεις τους.

    2) στα χιλιάδες μετρα που βρίσκονται τα αεροπλάνα πάνω από την Ρόδο είναι φύση αδύνατον να κατεβει αυτό το νέφος κάθετα προς τα κάτω, και έχει περισσότερες πιθανότητες να καταλήξει λόγο υψηλών ανέμων σε τέτοιο υψόμετρο κάπου στην θάλασσα, πάρα πολύ μακριά από την Ρόδο και εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά μας.

    για αυτό σας παρακαλώ σταματήστε με αυτού του είδους τρομολαγνίας που έχετε, και ασχοληθείτε με αυτά που μας ταΐζουν στο τραπέζι μας, εκεί είναι ο περισσότερος κίνδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος23/4/12 18:55

    φιλε 09:21

    μην βιαζεσαι να χαρακτηρισεις βλακες οσους ψαχνουνε..
    δες αυτο http://dimokratiko.blogspot.com/2012/04/blog-post_6546.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *