ροή ειδήσεων

ΔΕΗ: Οι κάτοικοι της Ρόδου φταίνε για τα μπλακ αουτ!

Στις αντιδράσεις από τοπικούς φορείς, που εμποδίζουν την εγκατάσταση νέων μονάδων ηλεκτροπαραγωγής και την κατασκευή δικτύων, αποδίδει η ΔΕΗ τα προβλήματα στο... δίκτυο ηλεκτροδότησης της Ρόδου, επισημαίνοντας ότι το ηλεκτρικό σύστημα του νησιού είναι γηρασμένο και δεν υπάρχουν εφεδρείες.

Στην ανακοίνωσή της, μάλιστα, δεν αποκλείει να υπάρξουν νέες διακοπές ιδιαίτερα σε περιόδους υψηλής ζήτησης.

Η επιχείρηση είχε δρομολογήσει από το 2007 την κατασκευή νέων Υποσταθμών και Γραμμών Υψηλής Τάσης ενώ έχει προγραμματίσει την εγκατάσταση φορητών Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών, συνολικής ισχύος 25 MW στον ΑΗΣ Σορωνής, και την κατασκευή νέου Σταθμού στη Νότια Ρόδο, συνολικής ισχύος 120 MW.

Σύμφωνα με τη ΔΕΗ τα έργα αυτά είχαν προγραμματισθεί να λειτουργούν το 2010, ανατέθηκαν σε αναδόχους, ωστόσο δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η κατασκευή τους λόγω αντιδράσεων τοπικών φορέων. 

Η επιχείρηση καλεί την τοπική κοινωνία και τις Αρχές του νησιού να στηρίξουν την υλοποίηση των έργων προκειμένου να διασφαλισθεί η αδιάλειπτη ηλεκτροδότηση των καταναλωτών.

24wro.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/12/10 21:51

    καντε ρε κατταβαινοι πισω να γινει το εργοστασιο να ησυχασουμε!! μην ακουτε για καταστροφη της φυσης και μαλακιες. το εργοστασιο θα δωσει δουλεια στην μιση νοτια ροδο ,και θα υπαρξει και εντονη αναπτυξη στην ευρητερη περιοχη με οτι αυτο συνεπαγεται....
    η υποθεση με το εργοστασιο στην κατταβια μου θυμιζει την υποθεση με την μαρινα στο φαληρακι το 1987,τοτε οι καλυθενοι εκλειναν τους δρομους για να μην γινει η μαρινα γιατι θα τους βρομιζε λεει τα νερα και τωρα ολοι το σκυλομετανιωσαν ,και αντι να εξυπηρετουν κοτερα μεγιστανων ,καθοντε ολοι και περιμενουν 3 μηνες τα εγγλεζακια να πιουν καμια μπυρα και μαλιστα με happy hour..
    προσεξτε απο το πρασονησι ζουν 5 οικογενειες και 3-4 λαμογια πολωνοι απο το εργοστασιο θα ζουνε πολλοι.
    ακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/12/10 00:09

    ντροπή!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοψτε το ρευμα στα χωρια που βαζουν εμποδια!!! Μονο τοτε θα καταλαβουν οτι κανουν κακο σε ολοκληρο το νησι!! Καθημερινα να το κοβουν 8-9 ωρες για να βαλουν μυαλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/12/10 12:11

    Δε πα να αυτο....θει κι ΔΕΗ ?

    Τόσα χρόνια δεν λύσανε ουσιαστικά το πρόβλημα στο υπάρχον εργοστάσιο, ποιός μας εγκυάται οτι θα λύσουν αυτά που θα προκείψουν στο νεο, ή πάλι θα φταίει ο κόσμος τότε ;

    Δεν όφειλε η ΔΕΗ για έναν τόσο σημαντικό τουριστικό διεθνούς φήμης προορισμό να έχει εκτος απο το Πετρέλαιο και άλλες μορφες παραγωγής ενέργειας ? Εναλλακτικές ας πούμε που ναι και της μόδας τελευταία ?

    Οι κάτοικοι στους οποίους ρίχνει το φταίξιμο η ΔΕΗ - ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ! Επειδή αντιδρούν στην εγκατάσταση ΡΥΠΟΓΟΝΩΝ μηχανών παλιάς τεχνολογία ή επειδή δεν θέλουν οι ρύποι να πέφτουν πάνω στα σπίτια τους και να γίνουν ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ δεν έχουν καθόλου άδικο που ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ! Γιατί, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ, ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΓΥΡΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΕΦΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

    Λέτε έτσι για πλάκα ή απο πείσμα να αντιδρούν οι άνθρωποι τρυγιρο..?

    Και που φτάσαμε ? Η ΔΕΗ για τα μπλάκ-ούτ να ρίχνει το φταίξιμο στους πολίτες !

    ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΟΥΝΟΠΩΛΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *