ροή ειδήσεων

Μόλις Στα 14 Του Χρόνια, Ένα Παιδί Από Την Κρεμαστή Βρίσκεται Κοντά Σ΄ Ένα Μεγάλο Όνειρο!

Μόλις στα 14 του χρόνια, ένα παιδί από την Κρεμαστή βλέπει ένα όνειρο, που έχουν χιλιάδες αθλητές, ν΄ αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά! Πρόκειται για τον Χρήστο τον Πεταυράκη, μαθητή...
της Γ΄ Γυμνασίου Κρεμαστής, που οι «σκάουτερς» της ομάδας του ΠΑΟΚ (δηλαδή, οι κυνηγοί ποδοσφαιρικών ταλέντων), τον ανακάλυψαν στα γήπεδα της Ρόδου, και τώρα βρίσκεται στο στόχαστρό τους! 
Ο Χρήστος ο Πεταυράκης, που από τα πρώτα του βήματα, είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας του Φοίβου  ήδη έκανε τα πρώτα απαραίτητα τεστ, στη Θεσσαλονίκη, τα οποία φυσικά και καταγράφηκαν. Έτσι, τον ερχόμενο Απρίλη, σε μια νέα μετάβασή του που θα πραγματοποιήσει στην συμπρωτεύουσα, θα ξαναδοκιμαστεί, προκειμένου να διαπιστωθεί πλέον, αν έχει κάνει κι όλα εκείνα τα βήματα προόδου, που επιθυμούν οι ιθύνοντες της ομάδας του ΠΑΟΚ, για να πάρουν και τις σχετικές οριστικές αποφάσεις.
Κάτι, λοιπόν, που σημαίνει, ότι ο 14χρονος Χρήστος, με ύψος 1,83, και που, σημειωτέον, αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ, θα πρέπει όλο αυτό το διάστημα να μην σταματήσει ούτε λεπτό να προσπαθεί να καλυτερέψει τις επιδόσεις του, αν φυσικά επιθυμεί να κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα.
Και, κυρίως, θα πρέπει να κλείσει τα μάτια και τ΄ αυτιά, ούτως ώστε να μην παρασυρθεί από «μεγάλα λόγια», τα οποία μόνο κακό μπορούν να του προκαλέσουν.


PETAYRAKHS_2Ωστόσο, σ΄ αυτή την προσπάθεια, θα πρέπει να βρει αρωγούς και τους υπεύθυνους της ομάδας του Φοίβου, προκειμένου να του δίνουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ούτως ώστε ν΄ αποκτήσει την εμπειρία και τις γνώσεις που απαιτούνται. Το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την επόμενη καθοριστική, πλέον, «δοκιμασία», του σίγουρα είναι αρκετό. Αλλά, μέχρι τότε, χρειάζεται υπομονή κι επιμονή όπως, επίσης, και συνεχή δουλειά σ΄ αυτό που κάνει! Κάτι, που του συστήνει και ο πρόεδρος της ομάδας του Φοίβου, ο Κώστας ο Φτάκλας, ο οποίος, όπως μας είπε, από την πλευρά της διοίκησης θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε ο παίκτης να πραγματοποιήσει το όνειρό του.Πέρα, λοιπόν, από τα προαναφερόμενα, εκείνο που θα πρέπει να γίνει γνωστό, είναι ότι σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά (κάτι που το ευχόμαστε ολόψυχα), ο νεαρός Χρήστος Πεταυράκης, θα πρέπει να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, στους Ξενώνες της ομάδας του ΠΑΟΚ, κι εκεί θα συνεχίζει τις σπουδές του, αλλά και την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο! Όλα, φυσικά, τα έξοδα της παραμονής του αλλά και των σπουδών του θα τα αναλάβει η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Σίγουρα και η ομάδα της Κρεμαστής θα έχει κάποια οφέλη απ΄ αυτή την ιστορία, αν και ο Πρόεδρος του Φοίβου είπε ότι αυτό δεν είναι το επιθυμητό. «Το ζητούμενο είναι ο παίκτης να βρει τον δρόμο του»!Να θυμίσουμε ότι για πολλά χρόνια, στην ομάδα του ΠΑΟΚ αγωνιζόταν, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, ένας άλλος Ροδίτης, ο Γιώργος ο Σκαρτάδος, ο οποίος είχε γίνει ίνδαλμα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ενώ συμμετείχε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία την περίοδο κατάκτησης του πρωταθλήματος, και συγκεκριμένα το 1985.

realdes.eu
cityofpetaloudes.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/1/11 22:29

    MPABO STO PALIKARI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/1/11 13:05

    Ευγε! Παντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητηρια στο παιδι και στους γονεις του αλλα και στον προπονητη του και την ομαδα!! ελπιζω το ταλεντο του να μην παει χαμενο οπως καποιοων αλλων παιδιων!! Μπραβο σε ολους!!

    Εμμανουηλ Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/1/11 18:52

    Α ρε Μανωλη υπηρξες μεγαλο σεντερ-φορ αλλα η καριερα σου εληξε αδοξα με τον τραυματισμο σου, θα ειχες κανει μεγαλη καριερα,αλλα μετα σε κερδισε η διαιτησια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/1/11 22:14

    ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ.ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/1/11 00:59

    oraio oneiro na kinigas thn mpala

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *