ροή ειδήσεων

Ποινικοποιήθηκε και το ΤΑΣΑΚΙ !

"για σας όλους που λέτε γιατί δεν εφαρμόζεται ο νόμος για το κάπνισμα, σας ενημερώνω ότι γίνονται έλεγχοι αλλά...
μόνο σε καφενεία των 10 πελατών. Χθες έκαναν έφοδο σε μικρή καφετέρια της πόλης και επειδή βρήκαν ΤΑΣΑΚΙ !!! του έριξαν 600 ευρώ πρόστιμο !!! αν και δεν κάπνιζε κανείς! Όσα έβγαζε σε 10 μέρες δηλαδή... Με τις μεγάλες που είναι καπνιστήρια τι γίνετε; Να πούμε και ονόματα ή θα πείτε είμαστε ρουφιάνοι; Τι έχουν αυτοί προστασία ή άβατο; Αυτή είναι η αξιοκρατία που θέλει να κλείσουν τα μικρά καταστήματα..."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Παπασταμάτη Σταματία18/1/11 16:51

    Είναι γνωστό βέβαια πως σε αυτή τη χώρα έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα και τώρα το μόνο που έμεινε να καταδιώξουμε είναι τα τασάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/1/11 20:07

    Να πείτε ονόματα παιδιά, γιατί να μην πείτε ? Και καταγγελίες να κάνετε. Δηλαδή θα σκεφτείτε αυτούς που παρανομούν και καταστρέφουν την υγεία των άλλων (για τη δική τους είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι) για να μην σας πουν ρουφιάνους? Δηλαδή είναι καλύτερα να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και να την πληρώνουν οι φουκαράδες που κυνηγάνε το μεροκάματο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/1/11 23:12

    Etsi, tin kuriaki piga sto Villa di mare cafe stin Ixia kai efuga giati kapnizane apantes kai de mporousa na anapneuso. Apo to sunnefo kapnou den evlepe oute sta 2 metra! Feugo amesos kai pao sto Braxo, tasakia pantou alla toulaxiston kapnizan ligoteroi apo tous misous pelates. To kratos de thelei lefta? Paei se 5 kafeteries apo 3.000 prostimo i kathe mia ison 15.000 eukola mesa se 1 oritsa. Oxi na kovoume tis suntakseis..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημήτρης Αθανασίου19/1/11 07:47

    Στον Κούκο κάτω από την πινακίδα παρακαλούμε μη καπνίζεται, κάπνιζαν άπαντες. Και όταν ρώτησα αστειεύτηκε ο σερβιτόρος λέγοντας ε, αυτήν έτσι την έχουμε.
    Εις το όνομα του κέρδους οι καπιτάλες γεμίζουν την ελληνική νεολαία με καρκίνο, γενοκτόνοι των παιδιών μας!
    Το ίδιο ισχύει και για άλλα, Mauro, Pueblo κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημήτρης Αθανασίου19/1/11 07:51

    όσο αφορά το τασάκι το χρειαζόμαστε!!!
    που θα αφήσουμε τη τσίχλα? το λεμόνι από το ποτό? οτιδήποτε μικρό θέλουμε να πετάξουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/1/11 08:18

    Καλά του κάνανε. Αφού είχε τασάκι σημαίνει ότι κάπνιζαν. Και λίγα πρόστιμο του ρίξανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/1/11 10:27

    Μην σκοτώνεστε.. Στη Ρόδο καπνίζουν ΠΑΝΤΟΥ! αλλά μιζώνουν και τους πάντες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/1/11 10:50

    εγω θα παω να πιω τον καφε η το ποτο μου εκει που θα μπορω να καπνισω.αν μου πουνε οτι δεν επιτρεπεται παω αλλου........και οποιος καταλαβε καταλαβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/1/11 14:53

    ronta kapnizoun oloi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος19/1/11 15:01

    NA PIGENETE STA STARBUCKS POU EFARMOZOUN TON NOMO!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος19/1/11 15:41

    Ki esy re papara anonime 1501 ti eisai, o idioktitis ton Starbaks ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος20/1/11 00:13

    to swsto tha itane na dwsei to kratos to dikaiwma sto kathe katastima na dilwthei ws kapnizontes h mh kapnizontes, etsi wste oloi na exoun tin epilogh. Kai oi kapnistes na vgoun eksw kai na diaskedasoun kai oi mh kapnistes na gyrizoun spiti tous xwris na myrizoun ta rouxa tous. Oxi diktatorika opws paei na perastei twra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος20/1/11 00:52

    Το μέτρο είναι καθαρά εισπρακτικό,και μόλις συγκεντρώσουν το τάδε ποσόν που ήθελαν απο τις χιλιάδες κλήσεις που θα κόψουν.Τότε θα βγάλουν ένα καινούργιο νόμο που θα τους φέρει πάλι κατα κάποιο τρόπο εισόδημα στα ταμεία τους.Πού είναι αυτοί που τόσα χρόνια έκλεβαν το ελληνικό κράτος.Όλοι αυτοί είναι έξω όμως και νιώθουν υπερήφανοι για το ότι κατάφεραν να την φέρουν στο Ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος20/1/11 09:35

    Σχόλια από καπνιστές είναι άκυρα, ο λόγος είναι απλός.
    Το κάπνισμα είναι παθολογική και ψυχολογική νόσος, το λέει ο WHO όχι εγώ.
    ας γίνουν καλά και μετά ας μιλήσουν όταν θα είναι απεξαρτημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος21/1/11 10:13

    και εγώ κύριε ανώνυμε 19/1/11 10:50 θα πάω να πιω τον καφέ και το πότο μου εκεί που δεν καπνίζουν....όταν σε ένα μαγαζάκι καπνίζουν απλά θα κάνω την καταγγελία μου και φυσικά δεν θα ξαναπατήσω.Και πιστέψτε μας, είναι μεγάλη μερίδα του κόσμου που θέλει να πίνει τον καφέ του και να τρώει σε ένα καθαρό περιβάλλον χωρίς καπνό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος23/1/11 12:30

    είμαι καπνιστής, ερασιτεχνικά, 2-3 τσιγάρα (πουράκια) την ημέρα και αν, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να συμφωνήσω με την λογική του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους. Κάτι που για μένα είναι απόλαυση είναι ενοχλητικό για τους γύρω μου και με πιθανές επιπλοκές στην υγεία τους. Είναι λοιπόν τουλάχιστον άτοπο να επιχειρηματολογούμε για τα δικαιώματα των καπνιστών, όταν έχουμε απαξιώσει τόσα χρόνια τους μη καπνιστές. Μου αρέσει να είμαι σε ένα μαγαζί χωρίς κάπνα και να μην μυρίζουν τα ρούχα μου μετά, αλλά φυσικά αυτό θα έχει επίπτωση στα έσοδα του κλειστού χώρου του μπαρ ή του καφέ, μιας και οι περισσότεροι καπνιστές θα προτιμούν τον αποφεύγουν. Και καλά να έχει ανοιχτό χώρο το μπαρ ή το καφέ, αν δεν έχει είναι καταδικασμένο να υποστεί σοβαρή μείωση του εισοδήματος του. Ας έδινε λοιπόν ο νομοθέτης την δυνατότητα δημιουργίας καπνιστηρίου, με καλό εξαερισμό, όπου θα μπορούσε ο πελάτης να μπει και να κάνει το τσιγάρο του χωρίς να ενοχλεί τους υπόλοιπους. Αντί τούτου βλέπουμε μια επιθετική πολιτική ρατσιστικού χαρακτήρα. Πάντα η λύση πρέπει να συνυπολογίζει όλες τις πλευρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος23/1/11 18:55

    Είμαι μή καπνιστής αλλά όχι αντικαπνιστής.Πολύ σωστή η παρατήρηση και ο συλογισμός του 12:30.Όχι όμως η άποψη του 09:35,γιατί όλοι μας έχουμε ελαττώματα που πολλές φορές ενοχλούν τους γύρω μας.Ας μήν αναφερθούμε σε λεπτομέρειες,και ας δούμε το πρόβλημα ως υπάρχον γεγονός και όχι ως χρόνια ασθένεια.Εάν δέν τους αφήσουμε και αυτούς να καπνίσουν σε χώρους όπου προβλέπεται το κάπνισμα.Τότε το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να καπνίζουν στα σπίτια τους,και να επιβαρύνουν περισότερο το οικείο περιβάλλον τους.Που στις περισσότερες των περιπτώσεων υπάρχουν παιδιά.Στα καφέ και τα μπαρ είναι επιλογή του καθενός να υποστεί την όποια ταλαιπωρία στους ήδη διαμορφωμένους χώρους καπνιστών.Ας ανοίξουν και no smoking καφέ για να πηγαίνουν αυτοί οι οποίοι δέν θέλουν τον καπνό απο τα τσιγάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος23/1/11 19:16

    τι θα πει μωρε θα τον καταγγείλω?? πάτε καλά?? ξαφνικά γίναμε όλοι ρουφιάνοι; ρουφιάνοι με την τσέπη του άλλου; δεν γουστάρετε κάποιο μαγαζι; μην πατάτε.Ρωτάς τον άλλο που δίνει δουλεια σε 5-6-10 ατομα , πληρώνει ΤΕΒΕ ΙΚΑ και ότι άλλο..και ξαφνικα εσυ ο μάγκας τον καρφώνεις; ρεεε ξυπνήστε για το καλό μας δεν το κάνουν φράγκα θέλουν να μαζεψουν.Τον άλλο που τρεχει στο δρόμο, το πρεζάκι που το χρυσοπληρώνουμε τον αγραμματο που πουλάει μουρη και σε καταστρεφει αυτους μπορεις να τους κάνεις κατι;; ΟΧΙ .....το τασάκι όμως μπορεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *