ροή ειδήσεων

Ακόμα ένα νεκρό ελάφι από τροχαίο στη Ρόδο

Πρόκειται για το 12ο ελάφι dama - dama που πεθαίνει φέτος στην άσφαλτο. Το νέο δυστύχημα έγινε στον δρόμο που συνδέει την περιοχή του Θεολόγου με αυτή της Σορωνής. Το νεαρό ζωντανό χτυπήθηκε από...
διερχόμενο όχημα και μάλιστα σε ένα σημείο που δεν είναι συχνή η διέλευση ελαφιών.

Κλιμάκια της Θηροφυλακής και του Δασαρχείου έφτασαν αμέσως στο σημείο αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι για να σώσουν το ελάφι.

Τα ελάφια είναι σήμα κατατεθέν για το νησί και είναι ιδαίτερο λυπηρό το γεγονός ότι ο αριθμός τους ολοένα και μειώνεται. Το συγκεκριμενο ζώο πιθανότατα έχασε τον προσανατολισμό του από την κακοκαιρία.

newsit.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/1/11 18:11

    ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!!

    ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΤΙΜΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/1/11 18:22

    πας καλα ρε παπαρα !! τι φταιει ο οδηγος? αν σου βγει ελαφι μπροστα σου δεν προλαβαινεις να κανεις τιποτα τρεχει με 40 χλμ την ωρα , γινατε ολοι δικαστες !!
    με συγχισες βραδιατικα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/1/11 18:44

    συνφωνο μαζι σου 18.22 καλα ο τυπος δεν παιζεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/1/11 19:02

    ΜΠΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ 18.11 ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/1/11 19:39

    Ναι ρε εχει δικιο το πρωτο σχολιο που κατευθειαν να του την πειτε ηλιθιοι γιατι αν αντι να μιλατε στο κινητο,να το παιζεται Σουμαχερ η δεν ξερω και εγω τι αλλο κανετε την ωρα που οδηγατε δεν θα εβλεπες στο δρομο σκοτωμενα γατια σκυλια ελαφια και συντομα ανθρωπους!!Μαθετε να οδηγατε ΗΛΙΘΙΟΙ και μετα κανετε τα ηλιθια σχολια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/1/11 20:47

    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΕ ΡΕ ΟΔΗΓΑΡΑ 19.39 ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΕΛΑΦΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ .ΗΛΙΘΙΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/1/11 10:19

    Φιλε μακαρι να σου πεταχτει μπροστα σου μια κατσικα..και να πηγανεις με 20 χιλ. θα σου κανω γελια!! Τι ηθελες να κανει ο ανθρωπος ρε ασχετε? να τα δωσει στο δεντρο για να σωθει το ελαφι και να πεθανει αυτος και αν ειχε και τα παιδια του στο αμαξι? Η βλακεια σου πια εχει ξεπερασει καθε οριο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/1/11 10:22

    H moni vlakia tou odigou einai pou den to esfakse epitopou na to parei na to faei ston ksilofourno me rovi8ia!! alli fora opios trakarei me elafi na to parei gia soyvla 8a pa8ete plaka pio oreio kreas den yparxei!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/1/11 12:43

    Κάνει και ωραία μπριζολάκια το ελάφι. Αφου σκοτώθηκε που σκοτώθηκε μη πάει τζάμπα. Πάντως αν δεν ξέρεις τα αίτια του ατυχήματος δεν μπορείς να κατηγορείς κανέναν οδηγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/1/11 17:14

    ΤΟ ΕΛΑΦΙ ΚΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΠΛΑΓΙΑ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΚΛΗΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ ΕΒΡΕΧΕ ΚΑΤΑΡΑΚΤΟΔΩΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΛΑΦΙ ΧΑΣΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑ ΕΛΑΦΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΡΟΔΟ ΠΛΕΟΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΕΛΑΦΑΚΙ ΜΑΣ
    ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΡΓΟΥ (ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/1/11 18:37

    Ειναι κοινο μυστικο οτι οι πρωτοι που τρωνε ελαφια..ειναι οι Θηροφυλακες..Δεν ξερω για εσας κ.Στεργου αλλα πληροφοριες μας λενε οτι η υπηρεσια σας εχει γεμισει τους καταψυκτες με ελαφακια γαλακτος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/1/11 19:22

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΓΕΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΕΛΑΦΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΤΣΙΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΑΓΚΕΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΝ ΤΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΗΤΑΝ 100-150 ΑΤΟΜΑ ΕΛΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 1200-1500 ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΠΟ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΕΛΑΦΙΑ ΚΟΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/1/11 20:56

    AN SAS KATAGGEILOUN 8A TOYS KINIGATE MIA ZOI! APLA DEN MILANE OI AN8ROPOI..GIA NA EXOUN TO KEFALI TOUS ISYXO! OLOI TO KSEROUME OTI TROTE ELAFIA! KAI MALISTA KAPOIOI APO ESAS EXOUN KANEI KAI EPIDIKSI! EIDIKA TORA POU EINAI KAI POLLA EXETE KA8E LOGO NA TO KANETE AFOU DEN FAINETAI POSA LOIPOUN!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος4/1/11 21:01

    ΒΑΛΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑ!! ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΛΛΑ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΡΕΑΣ! ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΙ ΕΣΑΣ Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΚΡΕΑΣ!! ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5/1/11 07:00

    Ρε θηροφυλακες ειστε σοβαροι? ειναι απιστευτο κανετε εμποριο με τα ελαφακια? Χαθηκαν τα αλλα κρεατα? ντροπη σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ειστε με τα καλα σας? Αντι να λεμε ευχαριστω στους θηροφυλακες που χαρη σε αυτους πολλαπλασιαστηκαν τα ελαφια μας εσεις με ασυστολα ψεματα ριχνετε λασπη!! Δεν μπορω να καταλαβω γιατι λετε ψεματα και που αποσκοπουν αυτα! Εγω θα πω στα παιδια να μην ακουν τον καθε λασπολογο και να συνεχισουν να κανουν πιο ομορφο το νησι μας!!
    Οσο για εσας ΑΝΩΝΥΜΟΙ λασπολογοι πραγματικα ντρεπομαι και μονο που υπαρχετε!!

    Με Εκτιμηση ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *