ροή ειδήσεων

ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η FAS AIR

Στην έκθεση τουρισμού «Travel Turkey 2010» που διεξήχθη το διάστημα από
9 έως 12 Δεκεμβρίου στη Σμύρνη συμμετείχε η αεροπορική εταιρία της Ρόδου FAS Rhodos air, στο πλαίσιο παρουσίασης των οργανωμένων υπηρεσιών που προσφέρει πλέον...

και στον τουριστικό τομέα.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο «International Izmir Fair Center-Kulturpark» με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού εκθετών από διάφορες χώρες της Μεσογείου, καλύπτοντας διάφορους τομείς, και συγκεντρώνοντας μεγάλο ενδιαφέρον από κοινό και επιχειρηματίες.

Στη σημαντική αυτή διοργάνωση η αεροπορική εταιρία FAS Rhodos air ήταν συνεκθέτης με το Επιμελητήριο Σάμου το οποίο μίσθωσε χώρο στην έκθεση παρουσιάζοντας και προβάλλοντας το νησί και πραγματοποιώντας επαφές με αρχές και φορείς της Σμύρνης καθώς και της ευρύτερης περιοχής της Τουρκίας.

Ειδικότερα σε συνεργασία με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σάμου κ. Νικόλαο Αγγελή και τον διευθυντή του οργανισμού τουρισμού νομού Σάμου κ. Μιχάλη Τοανόγλου πραγματοποιήθηκαν σημαντικές επαφές και συναντήσεις όπως για παράδειγμα με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σμύρνης κ. Ekrem Demirtas, το διευθυντή του αεροδρομίου Σμύρνης κ. Erkan Balci και τον αερολιμενάρχη Σμύρνης κ. Erdal Cavusoglu.

Η εταιρία μας είχε την ευκαιρία να πάρει μέρος σε επιχειρηματικές συναντήσεις με άλλες αεροπορικές εταιρίες, με τουριστικούς πράκτορες και ξενοδόχους καθώς και σε συναντήσεις με εκπροσώπους νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων από όλη τη χώρα και ιδιαίτερα τη νησιωτική Ελλάδα στην προσπάθειά της να αναπτύξει την αεροπορική σύνδεση ανάμεσα στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατόπιν της στήριξης του Επιμελητηρίου Σάμου προσκεκλημένη και φιλοξενούμενη του οποίου ήταν η εταιρίας μας στην έκθεση, η FAS Rhodos air υπέβαλε αίτημα δημιουργίας βάσης στο αεροδρόμιο του νησιού ενώ σχετικό αίτημα κατέθεσε και στο αεροδρόμιο της Σμύρνης, προκειμένου να εξυπηρετούνται τα αεροπλάνα της κατά την πραγματοποίηση των οργανωμένων εκδρομών που θα υλοποιεί για τους τουρίστες.

vimatisko.blogspot.com

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *