ροή ειδήσεων

ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

"ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ... ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΒΙΒΛΙΑ!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/2/11 23:13

    Και εσυ να βρεις κατι αλλο να ασχοληθεις που σε πειραξανε τα σκυλια μεταξυ αλλων ΖΩΟ Ε ΖΩΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/2/11 23:16

    και η φιλοζωικη,που ειναι?περνω τηλ μια εβδομαδα κανεις στα τηλ.το κλεισανε το μαγαζι?ετσι εκαναν και παλια.αλλα δεν φταινε αυτοι φταιει ο Δημαρχος,κριμα τα προεκλογικα του ,εχω προγραμα για τα ζωα.Μας δουλευουν η φιλοζωικη...ντροπη,ντροπη,ντροπη.Μηπως δεν ξερουν καλα την δουλεια τους και τους νομους?ας ρωτησουν τον σκυλο της ακαδημιας θα ξερει καλλιτερα απο αυτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/2/11 02:32

    εχει παραγινει το πραγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/2/11 05:30

    Και τι ειναι ρε εξυπνε εσυ που εγραψες το σχολιο ο φυλακας του σχολειου μπογιας? η δουλεια του ειναι αλλη...Και οχι να κυνηγαει αδεσποτα!!
    Εσυ γιατι δεν πας να μαζεψεις? Να κανεις τον μπογια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/2/11 07:36

    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/2/11 08:31

    Εσύ δηλαδή το θεωρείς σωστό να ειναι ενας φύλακας άγαλμα και ενα παιδί που φοβάται τους σκύλους, να πεταχτεί στον δρόμο και να έχει κάποιο ατύχημα? Αν ήταν το δικο σου παιδί τί θα έκανες?
    Όσο για την δουλεία της, ξέρω πολύ καλά ποιά είναι και σίγουρα δεν είναι να κάθεται να καπνίζει και να διαβάζει βιβλία!!!
    Παρόλ΄αυτα οι γονείς της Ακαδημίας την ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/2/11 11:35

    MORI KAI TH THELEIS DILADI.ELA ESY NA KANEIS TON MPOGIA OSO GIA TO TSIGARO KAI TO DIABASMA KALA KANEI MORI.ESY STHN DOULEIA SOU TI KANEIS??E MORI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/2/11 11:55

    ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ. ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ!!!!! ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ????
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!
    ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΓΕΛΕΣ ΣΚΥΛΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΧΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!! ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ... ΑΛΛΙΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΓΥΡΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/2/11 18:10

    σιγα καλε 2-3 σκυλια μαζευονται,αμεσως αγελη..Αλλα 2-3 χριστιανοι δεν βρεθηκαν να τα υιοθετησουν..για το χαμο που γινεται απο τα αμαξια γιατι δεν λετε τιποτα??Βλεπεις την καθεμια που βαριεται να περπατησει 2 τετραγωνα και καβαλαει το αμαξι.Χαμος γινεται εκει οταν σχολανε τα παιδια,μπλοκαρει ολο το κεντρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/2/11 18:32

    ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΑ? ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος27/2/11 19:25

    ΚΑΛΟ!! Θα ήταν εάν στην είσοδο της Ακαδημίας υπήρχαν τα εξής.
    1)Ενας της δημοτικής αστυνομίας να γραφεί τον κάθε ηλίθιο γονέα που διπλοπαρκάρει το αυτοκίνητο του έξω ακριβώς από την ακαδημία για να μην πάθη τίποτα τα μούλικο του εάν περπατήσει μερικά μέτρα, δημιουργώντας έτσι μποτιλιάρισμα λες και έχω εγώ την όρεξη του κάθε ηλιθίου γονιού ποτέ θα αποφασίσει να ξεκολλήσει να πάω σπίτι μου, για την ακρίβεια να μην ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!.
    2)Να υπάρχει αστυνόμευση και να διώχνουν όλα τα αλητάκια που καταστρέφουν τα μάρμαρα και κάνουν σκειτ στην ακαδημία που ουκ ολίγες είναι οι φορές που τα έχω πιάσει να γράφουν με σπρέι τους τοίχους και να μην σέβονται τον χώρο και φυσικά εγώ σαν φορολογούμενος πολίτης ΜΑΛΑΚΑΣ δεν είμαι να πληρώνω τις ζημίες τους από την τσέπη μου.

    ΠΡΩΤΑ γινόμαστε ευσυνείδητοι σαν άνθρωποι και μετά μιλάμε για τα ζώα ε ζώα μου έχετε σπάσει τα νευρά η κάθε νευρασθενική μαμάκα που κάνει σαν υστερική για το παιδάκι της , τα έχετε κακομάθει σε βαθμό εκνευριστικό αλλά δεν φταίνε αυτά εσείς τα ζώα φταίτε που τα μεγαλώσατε έτσι γιατί τα ιδία σκατα μυαλά έχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος27/2/11 20:07

    πολλα +++++ στο τελευταιο σχολιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος27/2/11 20:52

    PROS 27/2/11 19:25 BRE EMEIS TOULAXISTOS EXOUME PAIDIA DEN EIMASTE ADELFOULES SAN ESENA.ZILEUEIS E ?
    EUTIXOS POU DEN EXEIS PAIDIA THA NTREPONTOUSAN NA EXOUN PATERA SAN ESENA
    BRE SAN TON SISSE EISAI KAI ESEI .
    PONHROULA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος27/2/11 21:34

    προς27/2/11 20'52 σιγα μην σκισεις κανενα καλτσον ρε αντρακλα που εχεις και παιδια.συγουρα ομως ειναι δικα σου....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος27/2/11 21:49

    Χαχαχα! μ'αρεσει αυτο το Blog :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος27/2/11 22:46

    kai tetoia anatrofi tous dineis?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος27/2/11 23:08

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΤΑΙ ΣΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΔΕΣ
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ
    ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος27/2/11 23:21

    SAS EUXARISTO ME KANATE KAI GELASA HA HA HA A HA HA HA HA AH AH HA HA HA HA AH HA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος28/2/11 09:19

    Τελικα εσυ που εγραψες το σχολιο στην ουσια δεν σε ενοχλουν τα σκυλια αλλα η Κυρια που ειναι στη φυλαξη!! Εβαλες μπροστα στα ζωακια για να μην φανει οτι εχεις προσωπικα με την φυλακα του σχολειου!!Εφοσον εχεις προβλημα με την κυρια αυτη καλο ειναι να το λυσετε "εκει"...και οχι να διασυρεις ανθρωπους στο ιντερνετ!! Για σκεψου να σου κανουν κι εσενα το ιδιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος28/2/11 10:58

    συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο 19:25 και προσθέτω πως το πρόβλημα με τα σκυλιά δεν το προκαλούν τα σκυλιά αλλά τα δίποδα ζώα που τα παρατάνε μόλις τα βαρεθούν.
    Αν η κυρία που έστειλε το άρθρο έχει πρόβλημα με τη φύλακα , να απευθυνθεί στη διεύθυνση του σχολείου.
    Αν έχει πρόβλημα με τα ζώα , τα πουλιά και τα έντομα με τα οποία ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ τον πλανήτη , να προσλάβει ιδιωτικό δάσκαλο για τα παιδιά της ώστε να μη βγαίνουν από το σπίτι και μολυνθούν θανάσιμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αντώνιος Ε. Γούσιος28/2/11 13:19

    Κυρίες και κύριοι, ανώνυμοι και επώνυμοι.
    Επειδή η ανωνυμία, είναι δηλεία, η φύλακας της Ακαδημίας, ανήκει σε συγκεκριμένη εταιρεία. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να καλέσετε στο 2241072888 και να το συζητήσουμε.
    Αν, όμως είσθε, "επαγγελματίες" ανώνυμοι, τότε, κάνετε κάποια δουλειά και όχι να γεννάτε προβλήματα.
    Αντώνιος Ε. Γούσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος28/2/11 15:06

    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ. ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ (ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ)ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΑ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ. ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΜΕ?
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος28/2/11 16:07

    ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΣΑΝ ΓΟΝΙΟΣ ΕΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ... Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΗ , ΟΠΩΣ Κ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ, ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ... ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΣΚΥΛΟΥΣ, ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΦΙΛΟΖΩΟΙ" ΤΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ... Κ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ Κ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ, ΕΙΝΑΙ 3 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ, Κ ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΤΙ... ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος28/2/11 16:28

    ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΑΤΥΧΗ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αντώνιος Ε. Γούσιος28/2/11 16:31

    Θα ήθελα και πάλι να πω στον/στην ανώνυμο/η που έγραψε στις 15.06, ότι αν έχει κάποιο πρόβλημα με την φύλακα, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, να καλέσει στα γραφεία της εταιρείας που ανήκει, στο 2241072888 και να κάνει ΕΠΩΝΥΜΑ την καταγγελία της.
    Να πει τι τον/την ενοχλεί ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ με την συμπεριφορά της και την "ξεμπροστιάζει" έτσι, με κουβέντες που δεν ισχύουν.
    Και πάλι λέω ότι η ανωνυμία είναι δειλία.
    Αλλά αμφιβάλλω αν θα καλέσετε κύριέ/ά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος28/2/11 16:45

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΑΚΑΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΘΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ "ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΗ" ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ... Η Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΥΤΟ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΥΛΑΚΑΣ, ΟΧΙ ΨΥΧΟΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ....ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ... Γ.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος28/2/11 18:10

    PROS Αντώνιος Ε. Γούσιος DILADI DEN MPOREI TO PROSOPIKO SOU NA EINAI XALIA? E GIA APANTA KYRIE MOU.EISAI O MEGALOS KAI TRANOS EPIXIRIMATIAS ESEI POU TO PROSOPIKO SOU EINAI TELIO E?
    SIGA KOKALH.NA DEXESE OTAN EXEIS PROSOPIKO OTI MPOREI NA KANOUN LATHOI MERIKES FORES FILE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος28/2/11 18:28

    KAI KANENAS DEN MISISE ASXHMA KYRIE GOUSIE GIA THN KOPELA APLOS PARAPONA EKANAN.EKTOS KAI EAN NOMIZEIS OTI ZEIS STO PAKISTAN KAI OXI SE MIA DHMOKRATIKH XORA ME ELEUTERIA LOGOU.
    AN EINAI ETSI LOIPON NA KLEISOUN OLLA TA BLOGS GIA NA XARITE.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος28/2/11 18:35

    ΠΡΟΣ Γ.Τ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!! ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΣΑΝ ΦΥΛΑΚΑΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΟΡΤΙΕΡΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΠΑΡΑΚΙ? ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΤΗΣ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΑΡΑΠΟΛΛΕΣ!!! ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑ.......Λ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αντώνιος Ε. Γούσιος28/2/11 19:27

    Προς 28/2/11 18.10 και Λ.Π.:
    Μάλλον, δεν έχετε καταλάβει το νόημα των αναρτήσεων μου. Για μια φορά λέω ότι όποιος/όποια έχει πρόβλημα με τη συγκεκριμένη φύλακα, να επικοινωνήσει και να ενημερώασει την εταιρεία.
    Κυρία Λ.Π., θα σας πρότεινα να επικοινωνήσετε και να τα κεφράσετε. Δεν είναι κακό
    28/2/11 18.10, κρίμα που δεν καταλαβαίνεις κι εσύ. Ούτε είπα τίποτα για το blog,ούτε είπα κάτι για τους φύλακες της εταιρείας. Αλλά, αφού έχει τόση τόλμη και τα γράφεις, γιατί δεν παίρνεις κι εσύ τηλέφωνο; Ή μήπως σε βολεύει η ανωνυμία, όπως και όλους σε αυτό το blog;
    Και όπως βλέπεις, εσύ και οι υπόλοιποι, εγώ δεν φοβάμαι και γράφω ποιος είμαι............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος28/2/11 20:58

    ΧΑΧΑΧΑ ΕΛΠΙΖΩ ΚΥΡΙΑ Λ.Π. ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ... ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΠΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ... ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ... ΕΓΩ Κ ΤΑ ΕΙΔΑ, Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ... ΕΣΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΝ? Γ.Τ. Α.. Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.. ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ..Κ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΞΑΝΑ... ΒΥΕΕΕΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος1/3/11 00:35

    sugnwmi... mipws anarwththike kaneis an h idia i kopela fovatai tous skulous... anthrwpos einai... ksipniste kai mi nomizetai pia pws ta paidia sas sthn akadimia einai prigkipopoula ... eleos... de tha pathoun tipota... i mipws i kopela einai anagkasmeni na perimenei ta paidia sas pou ta ksexnate sthn akadimia...??? i mipws einai upoxrwmeni na akouei thn kathemia pou erxetai apo ton kafe ths kai parataei to paidi ths ekei gia wres...??? ta skulia kai i fulakas sas peirakse.. ela kane esu th douleia ths ..kai ama antexeis parapanw apo mia wra..ela na mou peis... ksereis ti einai na akouei 8 wres ta kakomathimena sas... pou eseis ta exete kanei etsi kai talaipwroun th douleia ths kopelas pou paei gia ena psoromistho?? alla vevaia pou na katalavete oloi sas ekei pou exete ta paidia sthn akadimia...eiste oloi volemenoi..kai psaxnete doulakia... gia sas kai ta paidia sas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος1/3/11 00:43

    TI SAS PEIRAKSE I KOPELA?? EPEIDI DE DIWXNEI TA SKULIA?? MIPWS ANARWTHTHIKE KANEIS AN I IDIA FOVATAI TA SKULIA?? KSIPNISTEEE..EINAI ANTHRWPOS...PAEI NA VGALEI ENA PSOROMISTHO.. KAI EINAI UPOXRWMENH NA DIWXNEI SKULIA... NA AKOUEI TA KAKOMATHIMENA SAS 8 WRES.. POU DEN DAMAZONTAI ME TIPOTA GIATI APO TO SPITI TA EXETE KANEI SA GOUROUNIA?? I MIPWS EINAI UPOXRWMENI NA KATHETAI PARAPANW APO TO WRARIO THS GIATI ESEIS KSEXNATE TA PAIDIA SAS STHN AKADIMIA I EISTE GIA KAFEDAKI ME FILES..KAI GIA PSWNIA?? KAI EPITELOUS.. DEN EXETE KANEI TA PRIGKIPOPOULA?? KAI EPEIDI ESEIS EXETE VOLEUTEI SE MONIMES THESEIS KAI OLOI EKEI STHN AKADIMIA EXETE KAI SAS PERISSEUOUN DE SIMAINEI PWS OLOI EINAI ANAGKASMENOI NA AKOUN TIS PARAKSENIES SAS... KAI MAKARI..NA MPOROUSATE NA KANATE TH DOULEIA THS KOPELAS STH FULAKSI TOU SXOLEIOY.. EIMAI SIGOURH PWS PANW APO MIA WRA DE THA ANTEXATE... MIPWS NA THN KATADIKASOUME TH KOPELA POU ISWS XREIASTEI NA PAEI KAI TOUALETA..??? ELEOS PIA... KSIPNISTE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος1/3/11 00:48

    Συγνώμη για το σχόλιο που ακολουθεί, θα το εκφράσω όσο πιο ευγενικά μπορώ: Κυρία μου μήπως δεν σας ικανοποιεί ο συζυγός σας και δεν έχετε με τι άλλο να ασχοληθείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος1/3/11 00:52

    mpravo file -fili mou!!!! pesss taaaa... mallon kati tetoia sumvainei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος1/3/11 07:16

    AN FOBATE NA GINEI MODISTRA KAI OXI SXOLIKOS FYLAKAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος1/3/11 08:51

    ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ LOW (ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΧΑΜΗΛΟ)!!!!
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΙ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ!!!!
    ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος1/3/11 08:56

    ΠΡΟΣ 1/3/11 07:16
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!
    ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΟΒΑΤΕ ΤΙΣ ΒΕΛΟΝΕΣ?????
    ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!
    ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος1/3/11 08:56

    και τι δεν έχω διαβάσει εδώ. Για μαμάδες που διαμαρτύρονται για φύλακα που δεν κάνει ΚΑΙ τον μπόγια. Για μαμάδες που διαμαρτύρονται για φύλακα που καπνίζει και διαβάζει βιβλία. Για τον Κόκκαλη, για το Πακιστάν, για άχρηστους φύλακες.....
    Με κάνετε και γελώ με τα χάλια μας.
    Τα βάζετε με μια εργαζόμενη, που πρέπει να ανέχεται όλους σας, που φτάνετε στο σχολείο και της συμπεριφέρεστε με το ελληνικότατο "ΕΓΩ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ".........
    Ρε, δεν πάτε να δείτε αν κουνιούνται οι βάρκες;
    Κοιτάξτε πρώτα τα χάλια σας και μετά να κρίνετε τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος1/3/11 11:42

    ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!!!!
    ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος1/3/11 22:53

    NAI RE FILE H GONEIS PLHRONOUN TON FYLAKA.DILADI TO BLEPEIS LOGIKO NA KAPNIZEI?SOPA KALE.
    GIA PES MOU ME TH ASXOLISE?SIGOURA SE DOULEIA POU DEN THELEI IQ PANO APO TO MEION -20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος2/3/11 12:47

    ΑΞΙΟΤΥΜΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ,
    ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΜΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΣ. ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ (ΓΟΝΕΙΣ).
    ΜΙΧΑΛΗΣ Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος2/3/11 12:53

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ 1ου ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ.

    Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΣ.
    ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΗΘΙΚΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΣ.
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ 1ΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ
    ΤΗΛ. 6978448085

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος2/3/11 13:23

    KYRIE KOSTA SAS PARAKALO ANANTISTE MOU POU YPARXOUN KAKOBOULA KAI ANITHIKA SXOLIA GIA THN KYRIA FYLAKA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος2/3/11 13:59

    2/3/11 13.23, den mas les kai to onomataki sou, na se mathoume?
    Kyrie Kwsta min apantisete mexri o "aganktismenos" goneas dwsei to onomataki tou.
    Sou aresan ta persina me ton pappouli stin eisodo, mou fainetai.
    I ergazomeni kanei tin douleia tis para poly kala. An den sou aresei, ta kouvadakia sou kai se alli paralia. Emeis tin theloume kai tha meinei kai afti alla kai i etaireia. EKTOS KAI AN EXEIS ALLI ETAIREIA SECURITY NA PROTEINEIS kai gi' afto dimiourgises oli aftin tin manoura!!!!!! KATALAVES ANWNYMO KWLARAKI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος2/3/11 14:21

    prwta apo ola... k.kwsta sugxarhthria parolo pou kai egw grafw anwnuma...
    vevaia na min pame allou to themataki... gia pio logo isws i kopela einai anagkasmeni na kanei auth th douleia... as to prosperasw... !!!!
    Se opoion den aresei o tropos pou leitourgei kai douleuei i kopela ..gia na liksei kai to olo skiniko.. as erxetai na pairnei to paidi tou mesa apo to xwro tou sxoleiou.. kai as min perimenei apenanti sto autokinito i sto mixanaki tou... oriste mas... oi vasiliades ths akadimias... ts ts...
    eutuxws kai o k.kwstas einai enas aksiotimos kurios kai mporei kai katanoei kapoia gegonota... mia fora den eida na afinei ta paidia tou anexelegxta kai na fovatai tous skulous ths akadimias.pou kai sthn teliki vriskobtai ektos sxoleiou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος2/3/11 14:26

    EPEIDI I IDIA EIMAI MODISTRA DEN NOMIZW NA UPONOEIS KAI NA MEIWNEIS TO EPAGGELMA MOU... GIATI EGW KSERW NA XRHSIMOPOIW POLU KALA TIS VELONES.. MPORW NA MATHW KAI STH FULAKA KAI NA SOU RAPSOUME TO STOMATAKI MIA KAI KALI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος2/3/11 19:01

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ!!!
    ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΥΛΑΚΑΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ? ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ?
    ΓΙΑΤΙ Η ΦΥΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ?ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ. Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος2/3/11 19:16

    Kai de mou les, klasike anwnyme. Ti fylaka ti thes tsolia sta anaktora?
    Mallon, den pas kala....
    Kai an eisai esu pou egrapses gia IQ, mallon prepei na pas na koitaxteis.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος2/3/11 20:53

    RE TON FYLAKA TON THELETE NA DIABAZEI KAI NA KAPNIZEI E??
    MPRABO SAS RE EXETE OLOI SAS FOBERO EPIPEDO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος2/3/11 21:05

    Εχει γινει ενα παραπονο, καλως η κακως. Εμενα δεν με αφορα, και δεν παιρνω θεση.
    Σε αντιθεση με αλλα θεματα, εχουν απαντησει 2 πλευρες με ονοματα και τηλεφωνα, που εχουν σχεση.
    Ας το συνεχισουν οι εχοντες σχεση μονοι τους.
    Και αυτο το θεμα εχει πεσει θυμα των τρολλ.
    Προταση μου να κλειδωθουν τα σχολια για αυτο το θεμα τωρα.

    Ι.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αντώνιος Ε. Γούσιος2/3/11 21:11

    Καλησπέρα. Με λυπη μου διαπίστωσα ότι κανένας από τους αγανκατισμένους γονείς δεν επικοινώνησε μαζί μας. Κρίμα. Αφού έχετε το θάρρος και τα γράφετε, γιατί δεν έχετε και το θάρρος της γνώμης σας, να πάρετε τηλέφωνο και να πείτε, είμαι ο/η τάδε και έχω αυτό το πρόβλημα με τη φύλακα.
    Κρίμα, πολύ κρίμα.
    Ι.Χ, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Να κλειδωθεί το θέμα άμεσα και από εκεί και πέρα, όποιος/α έχει πρόβλημα να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τους υπεύθυνους....
    Καλή σας νύχτα.
    Αντώνιος Ε. Γούσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος3/3/11 06:30

    SOPA KALE KYRIE GOUSIE OTAN DEN MAS SIMFERI NA TO KLEISOUME TO THEMA E???KATARXHN AGORI NA MATHEIS OTI KAI SE ANONOMES KATAGKELIES GIA TO PROSOPIKOSOU NA TIS DEXESE KAI OXI NA ZITAS EPONIMES KATAGKELIES.POSO XRONON EISAI 15 KYRIE GOUSIE?
    MIKRH MEGALOI OLOI EPIXEIRIMATIES TO PEZETE .AKOU EKEI EPONIMH KATAGKELIA SOPA RE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αντώνιος Ε. Γούσιος3/3/11 06:58

    Καμία καταγγελία δεν υπάρχει αν δεν είναι επώνυμη κυρία μου. Για το δεύτερο κομμάτι δεν λέτε κάτι.........
    Επειδή, λοιπόν, το έχετε παρακάνει, οι καταγγέλοντες, σήμερα το πρωί θα σας περιμένω στην Ακαδημία για να ακούσω τις καταγγελίες σας.

    Αλλά, σιγά μην φανείτε................
    Όσο για την ηλικία μου, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, ή αν σας αφορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος3/3/11 07:42

    Προς 3/3/11 06:30

    Τρολλ, ε τρολλ!!!!
    Κατι ατομα σαν κι εσενα, που εχουν βρει χωρο εδω μεσα να παιζουν, ειναι που αφαιρουν απο τους Ροδιτες το δικαιωμα να αναφερουν προβληματα , και να ζητουν λυση.
    Το θεμα (το πραγματικο, και οχι οι ασχετοι προσβλητικοι σχολιασμοι) δεν κλεινει εδω. Νομιζω οτι με την επωνυμη απαντηση 2 πλευρων, που εχουν σχεση, και την προταση για διαλογο, το θεμα μπορει να συνεχιστη με σοβαρο και αποτελεσματικο τροπο εξω απο τον κυβερνοχωρο.
    Φωναζεις απλα, διοτι εξω απο το διαδυκτιο δεν εχεις παιδικη χαρα, και απλα δεν υπαρχεις.

    Ι.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος3/3/11 07:53

    Μηπως μπορει ο/η αρχικη καταγγελων να λαβει θεση ξανα;
    Μετα απο 50+ σχολια, το να επικοινωνησει με την εταιρεια, και τον συλλογο γονεων την/τον καλυπτει;

    Αν οχι, τι ακριβως ηταν το αναμενομενο απο την αναρτηση;

    Το λεω πολυ ουδετερα, και χωρις καμια κριση.
    Απλα μια απαντηση σας ισως να βοηθησει, να βαλει καποιους στην θεση τους, που εκμεταλλευονται το θεμα για τρολλινγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος3/3/11 08:21

    Π. ΚΩΣΤΑΣ
    ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΗΛ. 6978448085 ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΜΩΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ INTERNET.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος3/3/11 10:11

    ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ, ΕΙΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ 5 ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΕ. ΓΙΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟ? ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!!!
    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 5 ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΡΙΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ? ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΥΝΟΤΑΝΕ? ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ!!!
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ BLOGS ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος3/3/11 10:43

    Π. ΚΩΣΤΑΣ
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ.
    ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟ INTERNET.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ (ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ) ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET.
    ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ Ή ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος3/3/11 11:30

    AYTOI POY EPREPE NA ENHMERVUOYN ENHMERVUHKAN!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος3/3/11 13:44

    Ematha poios dimiourgise to thema kai syntoma tha dwsw to onoma, gia na mathoun oloi poios ypokinise to olo thema.
    Na mathoun oloi to onoma sou kai na doume meta ti tha kaneis.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος3/3/11 14:48

    DHLADI 3/3/11 13:44 TI THELEIS NA MAS PEIS?
    NA SKASOUME GIATI THA DOSEIS TA ONOMATA MAS?
    SOPA KALE.H DHMOKRATIA DEN EINAI GIA ATOMA SAN ESENA POU NOMIZOUN OTI THA MAS KANOUN NTA NTA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος3/3/11 18:35

    Den einai ena atomo. Eiste duo.

    Nai swsta. I dimokratia, einai gia atoma san esas kyria........ kai esas kyria......... . Einai dimokratiko na vgainete ANWNYMA kai na kataggelete mia ergazomeni,e?

    Egw tetoia dimokratia de thelw. Alla perimenete na deite ti tha ginei, otan olo to sxoleio mathei poioi einai pisw apo afto to......Mesanatoliko thema. Eseis kyria......... me poia idiotita milate?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος3/3/11 20:15

    RE ANONIME PESMOU TO ONOMATAKI SOU KAI THA SOU DOSO KAI TO DIKO MOU .
    MAGKA TOU PC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος3/3/11 21:39

    ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΟΝΕΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ! ΟΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΣΥ ΤΟ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΠΕΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος3/3/11 22:01

    PROS 3/3/11 18:35
    Είμαστε δυο, είμαστε δυο,
    η ώρα σήμανε οχτώ
    κλείσε το φως, χτυπά φρουρός,
    το βράδυ θά ‘ρθουνε ξανά
    έμπα μπροστά, έμπα μπροστά
    και οι άλλοι πίσω ακολουθούν
    μετά σιωπή και ακολουθεί
    το ίδιο τροπάρι το γνωστό
    Βαράνε δυο, βαράνε τρεις,
    βαράνε χίλιοι δεκατρείς
    Πονάς εσύ, πονάω εγώ,
    μα ποιος πονάει πιο πολύ
    θά ‘ρθει καιρός να μας το πει

    Είμαστε δυο, είμαστε τρεις,
    είμαστε χίλιοι δεκατρείς
    Καβάλα πάμε στον καιρό
    με τον καιρό με την βροχή
    το αίμα πήζει στην πληγή
    ο πόνος γίνεται καρφί

    Είμαστε δυο, είμαστε τρεις,
    είμαστε χίλιοι δεκατρείς
    Καβάλα πάμε στον καιρό
    με τον καιρό με την βροχή
    το αίμα πήζει στην πληγή
    ο πόνος γίνεται καρφί

    Ο εκδικητής ο λυτρωτής
    είμαστε δυο, είμαστε τρεις
    είμαστε χίλιοι δεκατρείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος3/3/11 22:04

    ELEUTHERIA LOGOU KAI OXI FASISMOS .OPOS TA LENE MERIKOI EDO MESA PREPEI NA EXOUME FASISMO.AN THELETE LOGO KRISIA LOGOU
    TRABATE STO IRAN STO IRAK STHN OUGKANTA STO MAROKO STO PAKISTAN
    KAI OXI STHN ELLADA MAS RE.
    ANTE GEIA
    TELOS TO THEMA AYTO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος4/3/11 07:30

    Polloi dimokrates re paidi mou.
    Kyria........... dimokratia gia esas shmainei na vgainete se ena blog kai na sykofanteite mia ergazomenh ANWNYMA? Afto einai dimokratia gia esas? Na sas steilw thn mavrh koukoula pou exete afhsei sto spiti sas?
    Alla, epeidh lete parapanw gia tous syllogous gonewn, akouste afto: OLOI OI SYLLOGOI XEROUN POIES KYRIES TO EKANAN TO THEMA. Kai se ligo tha deis.

    Dyo eiste, kuries mou, oi "aganaktismenes".

    Nomizete oti i idiothta sas sto sxoleio tha sas swsei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος4/3/11 17:12

    PROS ASTYNOMO SAINI KYRIO 4/3/11 07:30
    SE PARAKALO MH MH DOSEIS TA ONOMATA GIATH META ::::
    Στο κελί τριάντα τρία
    μ' είχαν στον Κορυδαλλό.
    Είχα μάτια δεκατρία,
    ήμουνα παιδί χωρίς μυαλό
    μα παιδί χωρίς μυαλό.

    Απ' τα παιδικά μου χρόνια
    άφησα τα σχολικά
    με κυκλώματα γυρνούσα
    μα μετάνιωσα πικρά.

    Στο κελί τριάντα τρία
    μ' είχαν στον Κορυδαλλό.
    Είχα μάτια δεκατρία,
    μα παιδί χωρίς μυαλό
    μα παιδί χωρίς μυαλό.

    Ξενοδούλευε η μάνα
    κι ο πατέρας στο γιαπί,
    καμαρώνανε το γιο τους
    που τους γέμισε ντροπή.

    Και στο κελί τριάντα τρία
    μ' είχαν στον Κορυδαλλό.
    Είχα μάτια δεκατρία,
    μα παιδί χωρίς μυαλό
    μα παιδί χωρίς μυαλό.


    Δεν άκουσα. Πώς είπατε; Ορίστε;
    Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε;Ο ASTYNOMOS ΣΑΙΝΙΣ???


    Δεν άκουσα. Πώς είπατε; Ορίστε;
    Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε; O PINOSET??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος4/3/11 18:10

    Se exoun parei eidisi oloi oi syllogoi gonewn toy sygkrotimatos, kyria.......... .

    Oti ta kaneis ola afta, an kai den exeis paidia paidia stin Akadimia, alla me alli idiotita.

    Thes na tin pw? Ase kalytera na se kseftylisoyn oi syllogoi.

    Ypmoni liges meres...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος4/3/11 20:02

    Σας παρακολουθώ τόσες μέρες και δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο κοιτώντας το δέντρο χάσατε το δάσος. Έγινε ένα σχόλιο και φέρατε τα πάνω κάτω. Σε όλο αυτό το μπλοκ εκφράζει ο καθένας τις απόψεις του, μπορεί καποιος να μην συμφωνει με αυτές! Τί πιο φυσιολογικο! Γι΄αυτό είναι η Δημοκρατία. Γιατί κάποιοι θίγονται τόσο πολύ? Όλοι αρέσουμε σε όλους? Το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν λύθηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος4/3/11 20:06

    ΈΧΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος4/3/11 20:19

    Egw pistevw oti an eixan parei ta tilefona poy eprepe, to thema den tha epairne diastaseis.

    Alla fainetai oti kapoies kyries ithelan na diapompefsoun tin kopela

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος4/3/11 21:16

    MPRABO STOUS 4/3/11 20:02 KAI 4/3/11 20:06
    EPITELOUS KAI 2 ANARTISEIS APO ANTHROPOUS POU EXOUN EPIPEDO .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος4/3/11 21:17

    4/3/11 20:06, iremise kai mi les oti thes.

    O ekneyrismos sou einai faneros.

    Egw den tha to synexisw giati den tha vgalei pouthena afti i kontra.

    San gonios thelw to kalytero gia to sxoleio tou paidiou mou. An kapoioi nomizoun oti me ola afta petyxan kati, tote mpravo tous.

    Tha ta poume sti syneleysi toy sygkrotimatos kai ekei tha pesoyn oi maskes kai ta moutra olwn. Anwnymwn kai epwnymwn................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος4/3/11 21:29

    Και τα δικά σου? Αλλά εισαί γονέας?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Αντώνιος Ε. Γούσιος4/3/11 21:37

    Με λύπη μου διαπιστώνω ότι ο σχολιασμός της καταγγελίας έχει ξεφύγει εδώ και αρκετέ μέρες.

    Νομίζω ότι το θέμα έχει κατανοηθεί από όλους μας και πρέπει να ληφθούν μέτρα.

    Αν κάποιος γονέας πιστεύει ότι θέλει να συζητήσει το οποιοδήποτε θέμα που αφορά την φύλαξη της Ακαδημίας, μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 2241072888.

    Το θέμα είναι να λύνονται τα όποια προβλήματα που υπάρχουν, στη γέννηεσή τους και όχι όταν θα γιγαντώνονται.

    Παραμένω στη διάθεσή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος17/4/11 10:46

    ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΑ 2-3 ΣΚΥΛΙΑ Η ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ????? Η ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΖΩΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΨΩΝΑΡΑ ΝΕΟΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ Η ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ? ΨΩΝΑΡΑ E ΨΩΝΑΡΑ AI ΚΟΥΝΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΝΕΟΠΛΟΥΤΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος17/4/11 10:53

    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΤΙΣ ΠΕΙΝΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ EINAI ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΗΘΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *