ροή ειδήσεων

Επιχείρηση Καθαρές Παραλίες Εθελοντικός Καθαρισμός 26 και 27 Μαρτίου 2011

Ο Δήμος Ρόδου καλεί όλους τους εθελοντές να δώσουν το παρόν στον καθαρισμό όσο το δυνατόν περισσότερων παραλιών του νησιού μας. Καλούμε όλους τους συλλόγους...
σωματεία, ομάδες και οργανώσεις να συμμετάσχουν ενεργά στην προσπάθεια αυτή. Δηλώστε ηλεκτρονικά την ομάδα σας, το χώρο και ποια από τις δύο μέρες θέλετε να δραστηριοποιηθείτε και το συντονιστή της στο εξής Link:




Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22410-43086 μέχρι τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011. Ελάτε όλοι να δείξουμε ότι η Ρόδος μπορεί!


Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/3/11 10:32

    Αντε παλι οι εθελοντες!!! Παλι αυτοι θα βγαλουν το φιδι απο την τρυπα?Ο Δημος τι κανει? Η υπηρεσια καθαριοτητας τι κανει? Φτανει πια με την κοροιδια!! Υπαρχουν πολλοι υπαλληλοι που ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να κανουν την δουλεια τους!! Ο λαος και γενικα ο Ροδιτης πληρωνει για να εχει καθαρους δρομους παραλιες παρκα!! Δηλαδη αυτοι τι θα κανουν? θα επιβλεπουν τους εθελοντες? Εχετε παρεξηγησει την εννοια του εθελοντισμου και την εχετε μετατρεψει σε μαγαζι σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/3/11 10:42

    Νομίζω πως δεν θα έπρεπε να ακολουθήσουμε την έκκληση του Δήμου Ρόδου για την «επιχείρηση εθελοντικού καθαρισμού» των παραλιών του νησιού μας και κυρίως αυτές που θα παραχωρηθούν στην πορεία σε ξενοδοχεία και άλλους προς εκμετάλλευση καθώς ο δήμος εισπράττει πράγματι τεράστια ποσά για την παραχώρηση αυτή.
    Βλ. Απόσπασμα από τα πρακτικά της ΜΒ, 27 Νοεμβρίου 2001, Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής:
    … για την παραχώρηση της απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας… σε όμορες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που καταβάλλεται στο Δημόσιο, υπολογίζεται από τον πολλαπλασιασμό του ενός δευτέρου (1/2) της τιμής δίκλινου δωματίου μετά λουτρού, χωρίς λοιπές επιβαρύνσεις, όπως η τιμή αυτή καθορίζεται από τον Ε.Ο.Τ. για κάθε ξενοδοχειακή επιχείρηση επί τον αριθμό των κλινών αυτής…

    Είναι καθήκον και υποχρέωση του δήμου να καθαρίσει τις παραλίες – καλός ο εθελοντισμός αλλά νομίζω πως έχουμε χάσει το νόημα του εθελοντισμού.
    Ο δήμος εισπράττει από παντού, πλέον τα ποσά είναι για το μέσο Έλληνα είναι εξωπραγματικά, π.χ. τα δημοτικά τέλη ΔΕΗ, ΔΕΥΑΡ, … αλλά προσπαθεί να αποφύγει η αδυνατεί να βάλει το προσωπικό του σε τάξη – μ’ότι αυτό συνεπάγεται - και καλεί τους δημότες για εθελοντική εργασία αντ’αυτών που θα έπρεπε να κάνουν την συγκεκριμένη εργασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/3/11 10:55

    25/3/11 10:32 & 25/3/11 10:42...ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ!!ΣΩΣΤΩΤΑΤΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/3/11 21:41

    apelisan olous tous symvasiouxous kai twra psaxnoun koroida, tous forous tis kathariotitas poios tous trwei?
    na min paei kaneis ston katharismo, giati den eimaste koroida alla kai gia na symparastathoume stous apolimenous tis kathariotitas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/3/11 02:34

    οι παραλίες του νησιού ΜΑΣ, έχουν πήξει στα σκουπίδια που εμείς πετάξαμε, οι πρόσφατες πλημμύρες κατεβάσανε ότι σκουπίδι, καλαμιά, βρήκανε στα μπαζωμένα ρέματα που κάναμε οικόπεδα αφού λαδώσαμε όπου ήταν απαραίτητο για να χτίσουμε το γκλάμουρους φτωχικό μας και το απαραίτητο πάρκινγκ της BMW..
    Εμείς λοιπόν οι αδέκαστοι, νομοταγείς, συνειδητοποιημένοι πολίτες αρνούμαστε να συμμετάσχουμε στο κίνημα αυτό και να μαζέψουμε αυτά που σκορπίσαμε.
    Ρε δε μας χέζεις
    ουστ κόπρο
    se gnoreizo apo thn kopsi toy spathioy thn tromerh
    eisia makalas (είσαι μαλάκας: από δυσλεκτικό αγανακτισμένο)
    υ.γ. συγνώμη για το τελευταίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/3/11 05:30

    αφού εσύ τα πέταξες βρομιάρη γιάπη φιλοκαθεστωτικέ να πας να τα μαζέψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/3/11 08:23

    26/3/11 02:34 ΝΑ ΠΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΣ!! ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΜΕ..ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ..ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΠΡΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/3/11 10:52

    2500 κορόιδα θα πάνε να καθαρίσουν παραλίες – για τις οποίες είτε θα τους απαγορευτεί η είσοδος στο άμεσο μέλλον διότι θα παραχωρηθούν σε ξενοδοχεία για αποκλειστική χρήση των πελατών τους είτε θα πρέπει να πληρώνουν για τη χρήση παμπάλαιας ξαπλώστρας και ομπρέλας λαμβάνοντας αποδείξεις πολυχρησιμοποιημένες ή τις προηγούμενης ημέρας απο ιδιώτες ή δημοτικές εταιρείες που αγνοούν τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις τους . Κορόιδα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/3/11 12:21

    ο παραλιακός Αφάντου είναι κατεστραμμένος και μάλιστα στο σημείο που ξεκινάει ο ποδηλατόδρομος υπάρχει μεγάλο χάσμα, η παραλία επίσης είναι κατεστραμμένη, ένα ξενοδοχείο δεν έχει πια είσοδο αφού την πήρε το ποτάμι. Η σεζόν ξεκινά την 1 Απριλίου(!) λένε. Ούτε Έλληνας ούτε και ξένος θα κατέβει σε αυτή τη παραλία το καλοκαίρι.Την ίδια στιγμή κάθε μα κάθε Κυριακή ο αδιέξοδος πλέον δρόμος από τη γέφυρα προς τη παραλία είναι κλειστός από αμάξια θαμώνων που καταναλώνουν ξίγκια στις ταβέρνες και δεν βλέπουν τη καταστροφή που έρχεται, ίσως και και να γελάνε με τα : 2500 κορόιδα που καθαρίσουν παραλίες
    κάποια στιγμή θα αρχίσουν να πληρώνονται αυτές οι επιταγές....
    ο βρομιάρης γιάπης φιλοκαθεστωτικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *