ροή ειδήσεων

Θα υποβάλει παραίτηση ο διοικητής του Νοσοκομείου!

Την παραίτηση του από τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου της Ρόδου αναμένεται να υποβάλει ο κ Μιχάλης Κόκκινος ενώ σε ανάλογες κινήσεις αλλά και κινητοποιήσεις προαναγγέλλουν ότι θα προχωρήσουν και οι νοσοκομειακοί ιατροί...
μετά και τη διαπίστωση ότι η διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου και συγκεκριμένα η διοικητής κ Χριστίνα Παπανικολάου και οι υποδιοικητές κκ Σωτήρης Ζώτος και Λ. Πλάτσης εισηγήθηκαν την μη υπαγωγή του νοσοκομείου στη Γ΄ Ζώνη με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το πρόγραμμα εφημεριών!

Η απόφαση της 2ης ΥΠΕ ήλθε ως «κεραυνός εν αιθρία» στους παράγοντες του νοσοκομείου της Ρόδου καθώς είχαν διαβεβαιώσεις από τον πρώην Υπουργό Υγείας και βουλευτή κ Δημήτρη Κρεμαστινό, ότι υπάρχει δέσμευση του Υπουργού για την ένταξη στην συγκεκριμένη ζώνη όλων των μεγάλων νησιωτικών νοσοκομείων και ότι λύνεται δια παντός το θέμα των εφημεριών και της πληρωμής τους.

Ο κ Κρεμαστινός είχε εξασφαλίσει μάλιστα και διαβεβαίωση του Υφυπουργού Υγείας κ. Μιχάλη Τιμοσίδη.

Ο Γενικός Γραμματέας της Πειφερειακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κ Τέλης Ηρακλείδης, που έχει συνδράμει τα μέγιστα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του τομέα υγείας στην περιοχή, ενημερώθηκε πρώτος για την εξέλιξη αυτή και ανέλαβε εκ νέου πυροσβεστικό ρόλο διατρανώνοντας αρμοδίως σε παράγοντες του Υπουργείου Υγείας ότι η εισήγηση της 2ης ΥΠΕ δεν γίνεται αποδεκτή.

Ο κ Ηρακλείδης μάλιστα ξεκίνησε προσπάθεια συντονισμού όλων των τοπικών βουλευτών για να μην υπάρξει καμία απόκληση από τα υπεσχημένα.

Από πλευράς της 2ης ΥΠΕ υποστηρίζεται ότι η τροπολογία που είχε προωθηθεί στη Βουλή με την οποία εντάσσεται και το νοσηλευτικό ίδρυμα του νησιού στη Β' ζώνη είναι μονόδρομος αφού η σχετική νομοθετική ρύθμιση προέκυψε κατ' επιταγή του μνημονίου!!.

Η ένταξη του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου στη Β´ Ζώνη αντί της Γ´ Ζώνης αναμένεται να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην υγεία των πολιτών, θα περιορίσει τα όποια κίνητρα παρέχονταν στους γιατρούς για να υπηρετήσουν στα ακριτικά ιατρεία και θα δημιουργήσει ανυπέρβλητες δυσκολίες στην εφαρμογή ενός αξιόπιστου και ασφαλούς προγράμματος εφημέρευσης.

Σημειώνεται εξάλλου ότι και το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου με ψήφισμα του είχε ζητήσει την υπαγωγή του Νοσοκομείου Ρόδου στη Ζώνη Γ' από την Β' που σήμερα υπάγεται, προκειμένου να δίνονται κίνητρα για την κάλυψη κυρίως θέσεων Ιατρικού προσωπικού.

Οριακή πλέον η κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου



aegaio.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/3/11 00:07

    Και με το δελφινι ζωης και ελπιδας τι γινεται ρε παιδια??? το σταματησανε??? ταξιδευει με τους γιατρους??? τι γινεται???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/3/11 02:48

    απλα θα κολυμπανε οι γιατροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/3/11 02:49

    μονο φορους θελουν να εισπρατουν απο εργα
    ΜΗΔΕΝ στα 12νησα
    ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *