ροή ειδήσεων

Έχουν κλεισμένο σκυλί σε άθλιο κλουβί

Ρόδος: Επιχειρηματίες τζαμιών-κρυστάλλων έχουν κλεισμένο σκυλί σε άθλιο κλουβίΑπίστευτο θράσος επιδεικνύουν ένα ζευγάρι επιχειρηματιών στη Ρόδο, που διατηρεί 8 σκυλιά σε άθλιες συνθήκες! Σε τηλέφωνο που τους έκανε φιλόζωη για να διαμαρτυρηθεί της έβρισαν με τα χειρότερα λόγια!!!
Η ιστορία ξεκινά πριν λίγες μέρες...

όταν μία φιλόζωη κοπέλα  η οποία και μας έστειλε την καταγγελία και τις φωτογραφίες (που έχει 3 δικά της σκυλιά και έχει στειρώσει πολλά αδέσποτα) βρήκε στην Ρόδου-Καλλιθέας έναν σκυλάκο. Προσπαθώντας να βρει τον ιδιοκτήτη τον πήρε προσωρινά για φιλοξενία σε χώρο που διαθέτει κοντά στα φωτοβολταϊκά, στο δρόμο προς το αεροδρόμιο.

 Έκπληκτη εκεί ανακάλυψε ένα αυτοσχέδιο κλουβί-κουτί, πολύ μικρών διαστάσεων όπου μέσα ζούσε δεμένος ένας γέρικος σκύλος σαν λυκόσκυλο, χωρίς φαγητό και ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ και παντού γύρω διάρροια. Το σκυλί βλέποντας την να πλησιάζει από τη χαρά του πήδηξε έξω από το κλουβί, από μία τρύπα. Το έλυσε και εκείνο έτρεξε να πιει νερό πιο κάτω, κοντά σε άλλα σκυλιά και μάλιστα τσακώθηκε μαζί τους για να καταφέρει να πιεί λίγες σταγόνες!!! Το αυτοσχέδιο κλουβί βρίσκεται έξω από επιχείρηση τζαμιών και από κλειστή αποθήκη ακουγόντουσαν άλλα 3 σκυλιά να ουρλιάζουν.

Ξαναέδεσε το σκυλί αφού δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω και σήμερα ξαναγύρισε να το δει. Όχι μόνο βρήκε ένα καθαρόαιμο Chow Chow σε άθλια κατάσταση, υποσιτισμένο, με πληγές στο δέρμα ίσως από προχωρημένη ψώρα ή καλαζάρ να περιφέρεται ελεύθερο, εγκαταλελειμμένο εκεί κοντά, αλλά και τον ίδιο σκύλο δεμένο, πάλι χωρίς νερό και με ένα μεγάλο λάστιχο αυτοκινήτου (ρόδα) τοποθετημένο επιμελώς στην τρύπα του κλουβιού για να μην βγαίνει έξω ο σκύλος!

Ρόδος: Επιχειρηματίες τζαμιών-κρυστάλλων έχουν κλεισμένο σκυλί σε άθλιο κλουβί
Αγανακτισμένη που οι υπάνθρωποι ιδιοκτήτες του φρόντισαν να τον παγιδεύσουν καλά αλλά όχι και να του βάλουν νερό βρήκε το τηλέφωνο τους από την επιχείρηση που βρίσκεται απέναντι. Κάλεσε ο αρραβωνιαστικός της για να πει ευγενικά ότι το σκυλί είναι σε άσχημη κατάσταση. Αρχικώς η απάντηση του ''άνδρα'' ήταν ότι το σκυλί είναι γέρικο!!!Υπονοείτε δηλαδή ότι αφού τα φαγε τα ψωμιά του δεν αξίζει φροντίδας και ιατρικής περίθαλψης;

Στη συνέχεια όμως, παρότι το ζευγάρι είχε ευγενικό διάλογο ενώ ο ''άνδρας'' άρχισε να γίνεται επιθετικός (με ερωτήσεις τύπου ''Ποιός είσαι εσύ''? και ''Τι θες?'') άρπαξε το τηλέφωνο η σύζυγος του επιχειρηματία που θα περίμενε κανείς ως γυναίκα να έχει κάποιες ευαισθησίες - και σε έξαλλη κατάσταση ούρλιαζε τι θέλει το νεαρό ζευγάρι από τα...σκυλιά τους!
Ρόδος: Επιχειρηματίες τζαμιών-κρυστάλλων έχουν κλεισμένο σκυλί σε άθλιο κλουβί
Δέχτηκαν όχι μόνο ότι είναι δικό τους το συγκεκριμένο σκυλί αλλά ότι έχουν 8 σκυλιά συνολικά (δηλαδή δήθεν ότι ξέρουν τη φροντίδα που χρειάζονται;;;!!!!). Όταν της είπαν ότι τα ζώα είναι ΧΑΛΙΑ η γυναίκα αυτή συνέχισε να ουρλιάζει λέγοντας ότι έχουν σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθούν και συνέχισε με βρισιές, όπως Άντε Γ******.

Φυσικά της έκλεισαν το τηλέφωνο αλλά θα συνεχίσουν την προσπάθεια να σώσουν τα άτυα αυτά ζώα. Όπως είπαν οι επόμενες προσπάθειες που θα κάνουν είναι αφενός καταγγελία στην Αστυνομία και αφετέρου θα ζητήσουν τη βοήθεια της Φιλοζωϊκής για να κατασχεθούν τα ζώα, παρόλο που το Κυνοκομείο Ρόδου είναι γεμάτο από αβοήθητα σκυλιά.

Δεν γνωρίζουν ότι απαγορεύεται η διατήρηση σκύλων εκτός των ορίων της κατοικίας τους; Δεν γνωρίζουν τι φροντίδα χριεάζονται τα ζώα; Τι όφελος έχουν από το σκυλί που είναι κλεισμένο εκεί 24ώρες το 24ωρο; Γιατί το καταδικάζετε σε αργό θάνατο; Και κυρίως ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ; Γιατί έχετε σκύλο;;;;Ο κύριος αυτός έχει επιχείρηση με τζάμια και κρύσταλλα, όνομα Σ. Μ. , περιοχή Σγουρού.  Θα δημοσιεύσουμε το όνομα μόνο όταν θα έχουνε νεότερα από τη μήνυση στην αστυνομία.  Είναι διαθέσιμα πάντως, μαζί με το κινητό του, για όποιον ενδιαφέρεται. Βλέπετε οι υπάνθρωποι που κακοποιούν ζώα έχουν και θράσος και ανταποδίδουν τις μηνύσεις δήθεν για....συκοφαντική δυσφήμιση όταν γράψεις τα προσωπικά τους δεδομένα και τους ρεζιλεύεις. Δεν νιώθουν ρεζίλι έτσι όπως έχουν τα σκυλιά τους από μόνοι τους!!!
adespoto.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/3/11 09:32

    mas epeises file mou! mia xara blepo to skulaki! mallon zyleueis kai theleis to kako tou an8ropou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/3/11 18:32

    γιαυτι εγω δεν εχω κατοικιδια .. βρισκεις και τον μπελα σου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/3/11 19:31

    vlaxos tha sai kai esy gi afto to vriskeis kala to zoo!
    kakos den to vgalate ekso! an einai ekso apo spiti o nomos leei oti einai paranomo! afiste to elefthero !!!!!!kalytera tha einai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/3/11 20:40

    ποσοι ηλιθιοι υπαρχουν τελικα αναμεσα μας??Να σας βαλουμε εσας να μεινετε εκει αχρηστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/3/11 22:13

    ΨευτοφιλοΖΩΑ ολοι σας!! Απορω γιατι υπαρχετε κλανιαρηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/3/11 00:52

    mas epeises file mou! mia xara blepo to skulaki! mallon zyleueis kai theleis to kako tou an8ropou!
    16/3/11 09:32



    Esu re papara skaoelhnoblaka pou to eides oti einai kala to skulaki ?


    BRAVO gia thn prospathia oson sosoun auta ta skulakia kai ELPIZO na thmorithoun oi idiokthtes!

    Kalo tha htan na eixa ton ari8mo tous na tous kathos kai thn epixirisei tous ! dimosieusteta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/3/11 11:57

    Tha sas parakalousa na stamatousate na lete oles aftes tois vlakies....oi skikoi sas pliroforw oti einai se polu kala xeria kai malista kai katharoi kai me nero kai me fai...oute to klouvi opws to anaferoun einai mikro oute einai kouta...einai ena arketa megalo aneto spiti gia enan skilo....nai exete dikaio gia to oti den prepei na einai ektethimenos o skilos alla oute vrexetai oute krionei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *