ροή ειδήσεων

Υπερμάρκετ ναρκωτικών στην είσοδο του ΟΚΑΝΑ!

Άφωνη η τοπική κοινωνία από τις αποκαλύψεις που διαδέχονται η μία την άλλη...
Στην εξάρθρωση πολυμελούς κυκλώματος ναρκωτικών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην Ρόδο έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση στη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν συνολικά 20 άτομα και συγκεκριμένα 14 Έλληνες ηλικίας από 26 έως 71 ετών, τέσσερα άτομα αλβανικής καταγωγής ηλικίας από 29 έως 33 ετών και δύο γυναίκες 35 και 44 ετών.

Οι έρευνες διενεργήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε 19 σπίτια στην πόλη της Ρόδου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, χασίς, ναρκωτικών δισκίων, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, χρηματικό ποσό ύψους 2.490 ευρώ και 30 κινητά τηλέφωνα.

Σε βάρος των 18 από τους 20 συλληφθέντες ασκήθηκαν βαρύτατες ποινικές διώξεις που επισύρουν ακόμα και την ποινή της ισόβιας κάθειρξης από τον εισαγγελέα Ρόδου, Κωνσταντίνο Μπούτσικο, παραπέμποντάς τους έτσι στον ανακριτή Ρόδου από τον οποίο ζήτησαν και πήραν προθεσμία για ν’ απολογηθούν την Τετάρτη. Εντύπωση, επίσης, προκαλεί και η εμπλοκή 71χρονου Ροδίτη (!) στην υπόθεση αυτή, που φαίνεται να κατείχε σύμφωνα με την Αστυνομία ξεχωριστό ρόλο στη διαδικασία εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών.

Η σπείρα, που καθοδηγούνταν σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι διωκτικές αρχές από άτομα που βρίσκονταν στις φυλακές για παρόμοια αδικήματα, είχε στήσει υπερμάρκετ πώλησης ναρκωτικών στο προαύλιο του ΟΚΑΝΑ Ρόδου, σε βάρος νέων παιδιών που έκαναν τα πάντα για να εξασφαλίσουν τη δόση τους.

Η κοινή γνώμη της Ρόδου, άφωνη και μουδιασμένη, παρακολουθεί τις ραγδαίες εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση αυτή και όπως όλα δείχνουν δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες συλλήψεις στο πλαίσιο της έρευνας έτσι όπως θα εξελίσσεται.

Οι δύο από τους 20 συλληφθέντες, συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους, Άκη Δημητριάδη, προσήχθησαν ενώπιον του ανακριτή Ρόδου και αξίζει να σημειωθεί ότι αφέθηκαν το μεσημέρι ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφού διαπιστώθηκε προφανώς ότι ήταν χρήστες και εξαρτημένα άτομα χωρίς να έχουν σχέση στις περιπτώσεις εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών.

newsit

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/3/11 08:49

    Ένα μεγάλο μπράβο στους αστυνομικούς γιατί πρόκειται για μεγάλη επιτυχία.Χρειάζονται επιχειρήσεις τέτοιου είδους μήπως και ξεβρομίσει κάποτε αυτός ο τόπος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/3/11 09:49

    to mravo stin oikogenia tou pedioy poy peθαne!!telika prepi na exoyme θαnatous gia na kiniθi to sistima?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/3/11 11:24

    tora giati emine afoni i koinonia den katalaba afou oli to kseran edo kai xronia oti ginete diakinisi narkotikon ekso apo to okana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/3/11 09:50

    Μα εδώ μιλάμε για υπερμαρκετ όχι για σουπερμάρκετ, τώρα έχουμε άλλο ανταγωνισμό, τώρα πως πήραν την αδεία να ανοίξουν το μαγαζί είναι άλλη ιστορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *