ροή ειδήσεων

Πλαστογράφησαν απολυτήρια λυκείου για να προσληφθούν

Νέα στοιχεία προέκυψαν μετά την Εισαγγελική έρευνα σχετικά με τα πλαστά δικαιολογητικά που χρησιμοποιήθηκαν για την πρόσληψη δημοτικών αστυνόμων με ευθύνη...
επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου το έτος 2005.

Πιο συγκεκριμένα η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου έχει αναθέσει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου τη λήψη καταθέσεων από τρείς δημοτικούς αστυνόμους που συμμετείχαν στη διαδικασία για την πλήρωση θέσεων ένστολου προσωπικού στο Δήμο Ροδίων στο πλαίσιο έρευνας που προκάλεσε ανώνυμη καταγγελία εις βάρος δημόσιας λειτουργού.

Ένας εξ΄αυτών παρουσιάστηκε την Πέμπτη ενώπιον αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και ομολόγησε ότι ο ίδιος πλαστογράφησε το απολυτήριο του και το προσκόμισε μαζί με άλλα δικαιολογητικά ενώπιον της επιτροπής προκειμένου να εξασφαλίσει περισσότερα μόρια και να προκριθεί έναντι των συνυποψηφίων του στο διαγωνισμό.

Υποστήριξε συγκεκριμένα ότι είχε πλαστογραφήσει το απολυτήριο του την ημέρα της αποφοίτησης του από το λύκειο και ότι το είχε παρουσιάσει στους γονείς του για να τύχει της εύνοιας τους και ότι το ίδιο πλαστό δικαιολογητικό χρησιμοποίησε και ενώπιον της επιτροπής.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να δώσουν καταθέσεις ακόμη δύο δημοτικοί αστυνόμοι. Ο ένας, σύμφωνα με την εφ. Δημοκρατική, ισχυρίζεται ότι πλαστογράφησε ο ίδιος το απολυτήριο του και ο άλλος δεν αποκλείεται να προσβάλει ως πλαστά πλήθος δικαιολογητικών που υποβλήθηκαν από συνυποψηφίους του!


perifereianews.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/3/11 20:06

    Σαν δημοτικός αστυνόμος ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΥΝ 3 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/3/11 20:15

    NAI GIATI RE FILE ESY POS MPIKES STHN DHMOTIKH ASTYNOMIA?E? DEN EIXES BISMA E??AFOU OLOI XEROUME TO POS MPIKATE OLOI SAS.GIA AYTO MOUGKA .
    GIATI DEN DOULEUETE TA APOGEUMATA GIATI???
    E??
    KALYTERA THA HTAN H POLH mas xoris esas DEN PROSFERETE TIPOTAAAAAAA.
    ANTE GEIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/3/11 00:45

    lol den ekane kai tipota to kako
    douleia ithele o anthropos
    afiste to kosmo na doulepsi kai afiste ayta ta peri diafanias eleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/3/11 08:02

    esy papara pou milas me xereis? xereis ti ptyxia exw? e? afou ta epsaxe o eisaggeleas kai eimai ka8aros ...epeidh 3 tin ekanan paei na pei oti oloi exoume mparmpa sthn koroni? afou eisai etsi toso sigouros giati den erxesai na pame ston eisaggelea? ela sthn dhmotikh me to onoma soy an eisai magkas kai ela na pame mazi na ta kata8eseis...an omws poulas tsampa magkia opws kaneis synh8ws edw mesa ,tote mhn milas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/3/11 08:04

    kai mhpws esy eisai o kriths ton pantwn? alh8eia re papara douleueis poy8ena??/ olo mesa eisai? ektos an eisai o diaxeirisths kai to paizeis poliths

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/3/11 14:41

    Ο φίλος που ξέρει πώς μπήκαν οι δημοτικοί αστυνόμοι στην δουλειά, που όπως υποστηρίζει είναι όλοι με βίσμα, μάλλον κάποιος που δεν θα πέρασε ο ίδιος θα είναι.ή που τον έγραψαν για παράνομο παρκάρισμα..Αυτός είναι ο κλασικός κομπλεξισμός αυτών που είναι έξω απο το δημόσιο. Δεν με ξέρεις,και δεν σε ξέρω. Και μακάρι να μην σε συναντήσω και ποτέ.Γιατί πολιτισμένη κουβέντα δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις.. Απο απόψεις σαν τις δικές σου,έχω πήξει να της ακούω...Αλλά ανταμοιβή παίρνω είναι από το ευχαριστώ του κόσμου που δεν βγαίνει να τα δημοσιοποιήσει όπως γίνονται με τα άσχημα νέα που "πουλάνε". Εσύ όμως δεν μας είπες παντογνώστη...Τί επάγγελμα κάνεις;Και στην τελική ποιός νομίζεις οτι είσαι και μιλάς με πλήρη απαξίωση για ένα επάγγελμα που δεν καταλαβαίνεις πώς στήθηκε και πώς λειτουργεί; Ευχαριστώ για τα καλά λόγια που λές για το επάγγελμά μου. Α, γράψε και στον πρωθυπουργό για την κατάργησή μας αφού η πόλη δεν μας χρειάζεται...Και για να μην παρεξηγηθώ, καταδικάζω οποιαδήποτε πράξη συναδέλφου μου που δεν ήταν σωστός στα χαρτιά του και στέρησε ίσως την θέση απο κάποιον που πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/3/11 15:06

    Το γεγονός οτι συγκερκρινένος "αναγνώστης"συνεχώς εγείρει το αίσθημα των συμπολιτών ,με εμπάθεια ως προς μια υπηρεσία,με την ανοχή(?) του διαχειριστή του ιστολογίου,χωρίς να έχει πρωτίστως καν ξεκινήσει η δικαστική διαδικασία και χωρίς βεβαίως να έχει βγεί καταδικαστική απόφαση για τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους στην υπόθεση, αποτελεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, στοχοποιώντας μια ενστολη υπηρεσια του Ελληνικού κράτους, η οποία έχει νομίμως συσταθεί με πάμπολες μάλιστα αρμοδιότητες. Οπως είδατε με παράδειγμα το πρόσφατο ηλεκτρονικό μήνυμα περί χρεοκοπίας, η διάδοση ψευδούς είδησης και η έκθεση ανθρώπων σε κίνδυνο, το οποίο συμβαίνει εδώ,διότι οπως προανέφερα καλλιεργεί κλίμα αμφισβήτησης και εχθρότητας ως προς την Δημοτική Αστυνομία,εμπεριέχοντας και δόλο μάλιστα.Συνιστώ στο διαχειριστή του μπλόγκ, να προσέχει τι αναγράφεται στο ιστολόγιο, γιατί βάση νόμου είναι ΣΥΝ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ. Μήπως θα έπρεπε να κινηθεί η διαδικασία αρσης απορρήτου του διαχειριστή και του "αναγνώστη",που με σύνηθες και χαρακτηριστικό ύφος και κατα σύστημα κατασυκοφαντεί.
    Επίσης ο διαχειριστής ,σε δήλωση ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ (DISCLAIMER) κατα την ορολογία που είθισται στον ηλεκτρονικό κυβερνο΄χωρο δηλώνει οτι δεν εκφράζουν το ιστολόγιο οι αναρτήσεις απαραίτητα και σε περίπτωση ενόχλησης να αποτανθούν σε αυτόν για την απομάκρυνση. Ενέργεια που παρότι είδε οτι ενοχλεί δεν εφάρμοσε....η συνέχεια επι της οθόνης ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/3/11 16:37

    DILADI THELEIS NA ME TIMORISOUN?MPRABO DHMOKRATIKE
    TYPE .RE EISAI KAI DHMOTIKOS ASTYNOMOS NTROPH NA EXOUN ATOMA SAN ESENA.
    SE PROKALO LOIPON NA APANTISEIS STA EXIS EROTHMATA MOU?
    GIATI DEN DOULEUETE TA APOGEUMATA?
    GRAFETE OLLA TA PARANOMA PARKARISMENA IX?
    TI MISTHO PERNETE?
    TI ORARIO EXETE?
    KAI POS EINAI DYNATON OPOS LEEI H ANARTISI NA YPARXOUN ATOMA TO DHMOTIKOU?
    POSES XENES GLOSES MILA??/
    SE PARAKALO APANTA AN THELEIS.KAI OSO GIA TOUS SXOLIASMOUS NA DEXESTE KAI THN GNOMH TON POLITON TOUS DHMOU RODION.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/3/11 17:05

    εσυ ρε φίλε 16.37 είσαι δημοκρατικός ξερόλας; πριν ξεστομίσεις βρε οτιδήποτε γιατί δεν ρωτάς;

    πες μας πρώτα εσύ τι δουλειά κανεις ,που όλο πρώτος συμπτωματικά πάντα απαντάς σε όλα τα ποστ και μετά τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος16/3/11 17:11

    ατομα δημοτικου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ...αυτοί κατηγορούνται οτι αλλοίωσαν βαθμολογία.πχ το 15 έγινε 18. κατάλαβες; δεν τους στηριζω σε καμμία περίπτωση.Αν αποδειχθεί όμως στο δικαστήριο ,οπως ανέφερε κάποιος πιο πάνω η ενοχή,τοτε τα λέμε.φυσικά και δουλεύουμε και απογεύματα και αργίες και μάλιστα χωρίς πληρωμή.γκέκε;;;; δες πχ την Κυριακή δουλέψαμε στον ποδηλατικό γύρο...μας είδες;;; ή οχι πάλι;; αν θες πάρε απο τα κανάλια βίντεο γιατί μπορεί να μην ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ KAI ΠΕΣ..καλοκαίρια παλια πόλη ποιοί είναι μέχρι αργά τις πρώτες πρωινές για έλεγχους στα μπαράκια;;; εσύ μηπως;;; και χωρίες υπερωρίες και λοιπά...οσο για το μισθό ΕΛΑ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...μονο και μόνο για να σταματησεις να λες αερολογίες! μιλάω 2 γλώσσες Αγγλικά και Γερμανικά.Εσύ;

    ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.ΕΣΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος16/3/11 18:22

    LOIPON FILE APOFITOS POLITEXNIOU KAI MILAO 4 GLOSES.KAI EISODHMA PANO APO 200.00 OK TORA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος16/3/11 18:32

    Κακώς απαντάτε στον κύριο που συνεχίζει να γίνεται εριστικός. Πέφτετε στο τριπάκι να του δίνετε τροφή. Ας Ξεστραβωθεί λοιπόν στο διαδύκτιο να βρεί την νομοθεσία για την δημοτική αστυνομία (ας μπεί στην ΠΟΕ-ΟΤΑ). Μην σπαταλάτε ώρα για να βάλετε 5 πράγματα σε ένα στενό μυαλό! Όποιος και άν είναι ας ψάξει ο ίδιος να τα βρεί. Δεν θα απολογούμαστε στον καθένα.Για ότι δεν καταφέρει να βρεί, το πρωτόκολλο του Δήμου είναι στο ισόγειο, ας κάνει μία αίτηση να πάρει και γραπτώς τις απαντήσεις. Αλλά ξέχασα...πρίν είπε ότι όλοι ξέρουν πώς μπήκαμε στην Δημοτική Αστυνομία..αυτά που ρωτάει πώς του ξέφυγαν;;; :-) Και φίλε πολίτη του Δήμου Ρόδου, δεν είναι γνώμη να κατηγορείς έναν θεσμό,μια υπηρεσία και τους εργαζόμενους της επειδή διάβασες κάτι σε μια εφημερίδα ή μπλόγκ..Και άντε και σου εξηγούμε πχ πόσο παίρνουμε, γιατί τα απογεύματα ήμαστε λιγότεροι ή πόσες γλώσσες μιλάμε. Τί θα καταλάβεις; Και αν μετά που σου εξηγήσουμε τί και πως και δεις ότι σε πολλά πράγματα έχουμε εμείς δίκιο, θα βγείς μετά να αναγνωρίσεις το λάθος σου με τον ίδιο τρόπο που μας μειώνεις στο μπλόγκ αυτό; Μάλλον όχι γιατί η προσωπικότητά σου φάνηκε στα γραπτά σου. Δεν είναι απλώς θυμός. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Ελπίζω να σκεφτείς λογικά πριν απαντήσεις πάλι με βρισιές και απαιτήσεις και προκαλώντας λες και ήμαστε σε λαϊκό δικαστήριο. Δεν μας χρωστάς και δεν σου χρωστάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος16/3/11 18:42

    pios se evrise??
    apanta se parakalo kyrie astynome

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος16/3/11 19:08

    4 glwsses? alh8eia ? poies? kai ti doyleia kaneis re megale? pes!! esy xereis oti einai astynomoi...esy ti eisai kai perneis 2000!

    malakies les...olh mera se ena pc eisai..kai apantas se post gia thn dhmotikh ...

    TAXRA E TAXRA...
    PANTA PRWTOS APANTAS...KALA LENE APO PANW...PERIERGO AUTO

    PES MAS RE TI DOYLEIA KANEIS KE TELEIE!!!!!

    TROMPA E TROMPA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος16/3/11 19:21

    θλίβομαι με όσα διαβάζω... κύριε 18.42 ,σας αποκαλώ κύριε οπως διαβάζετε. Μου φαίνεται οτι δεν ξέρετε την διαφορά του ασκώ κριτική σε κάποιον με το έχω προκατάληψη ή απωθημένα όπως λέει ο λαός.Εσεις εκτός απο τα 2 προηγούμενα έχετε ως φαίνεται εμμονή με την Δημοτική Αστυνομία..δεν εξηγείται αλλιώς. Το προφίλ σας ,το οποίο το καταλαβαίνει κανείς ,πολύ εύκολα ,διαβάζοντας τις πρώτες κιόλας λέξεις των αναρτήσεων σας, δείχνει άτομα σε σύγχυση αν μη τι αλλο και παρορμητικό.Να σκέφτεστε πριν λέτε κάτι το οποίο είναι και σίγουρα ανυπόστατο.Εαν εγω γυρίσω πχ και πώ σαρκαστικά ¨"χαχα ρε ταχρά (το χρησιμοποιείς πολύ αυτο τον όρο) οι 4 γλώσσες που ξέρεις είναι το ψάρι γλώσσα, του βοδιού ,του αρνιού και η γλώσσα η δικιά σου" ή "αν σε είχα εγώ υπάλληλο με τοσες ώρες που γραφεεις εδώ μεσα αχρηστε θα σε ειχα απολύσει" ή "2000? χαχα ουτε 200 δεν θα σου εδινα" πως θα ενιωθες ,σου αρέσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος16/3/11 19:22

    http://www.poeota.gr στο λινκ νομοθεσία κάτω από εκεί που λέει Δημοτική Αστυνομία. Αν θέλεις προσωπικά μας στοιχεία και τον φάκελο της πρόσληψής μας, απευθύνσου στον εισαγγελέα κ. Μπούτσικο. Άλλη απορία; Μήπως θέλεις και τα ζώδιά μας; Αν είναι να ρωτάς και άλλα προσωπικά μας στοιχεία, να βγούμε ραντεβού! Άμα πια...κύριε αγανακτισμένε πολίτη...και όταν λές κάτι "ρε" "άντε γειά" κάτι "μούγκα" και "δεν σας χρειαζόμαστε" λες και εσύ μιλάς για όλους τους κάτοικους του νησιού σαν δεύτερος Ρομπέν των Δασών, τότε το εκλαμβάνω ότι μας βρίζεις...ίσως κάνω λάθος.Τέλος πάντων. Καλό σου απόγευμα. Ελπίζω κάποια στιγμή να γίνεις αντικειμενικός και να αλλάξει η γνώμη σου για την υπηρεσία μας. Κανε και λίγο αυτοκριτική. Τί σε κάνει να σκέφτεσαι ότι είσαι καλύτερος από εμας και τα λες όλα αυτα; Αν έχεις προτάσεις για να γίνουμε καλύτεροι σε κάτι, νιώσε ελεύθερος να πεις την γνώμη σου. Φτάνει και εσύ απο την μεριά σου να είσαι σωστος...Η αυτοκριτική που έλεγα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος16/3/11 21:17

    re BLAKAKO TO ANTE GEIA KAI TO MOUGKA HTAN GIA AYTOUS ME TA PLASTA PTYXIA .
    MATHE RE NA DIABAZEIS BLAKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος16/3/11 22:13

    ρε χαμένε, αν εσύ είσαι του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...τοτε να το τινάξουν στον αέρα! εσυ το μόνο πανεπιστήμιο που είδες είναι ΑΠ'ΕΞΩ...ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ.το επιπεδο σου φαίνεται...
    παράτα μας πια,σε βαρεθήκαμε...δεν απαντάς σε τιποτα για την πάρτυ σου.μονο βρίζεις.Βαρεθηκαμε να σε διαβαζουμε να βρίζεις δημοτικούς και να σου απαντάνε...
    εδιωξες πολυ κοσμο απο το blog και θα διωξεις κι αλλους...το καταλαβες;
    φτανει το troll...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος17/3/11 00:25

    για να τελειώνει το θέμα,αύριο καταθέτω στην Εισαγγελία Πειραιά, μέσω Πανελληνίου Σωματείου, μηνυτήριες αναφορές κατα παντός υπευθύνου καθώς και ασφαλιστικά μέτρα ,γιατί υπολήψεις θίγονται και στοχοποιούνται αστυνόμοι χωρίς λόγο και χωρίς να έχει δικαστεί καν η υπόθεση. Απο αυριο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος17/3/11 01:16

    ρε μας δουλευεις ;;
    ο αλλος ομολόγησε, όλη η ελλαδα βουηζει με τα χάλια μας και συ μας απειλεις με μηνύσεις;;;
    φωναζει ο κλεφτης δηλαδη;
    πήγενε και στο εισαγγελέα που του πάνε τα κλεφτρονια και τα πρεζακια και τα διωχνει, να βαλε μέσα τους αγνώστους που βρίζουν τους ενόχους.
    ελλαδάρα αθανατη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος17/3/11 08:56

    Ευχαριστώ για το κοσμιτικό επίθετο φίλε μου. Τελικά τα χρόνια στο πολυτεχνείο, τα χιλιάρικα που βγάζεις και οι 4 γλώσσες που μιλάς, δεν κατάφεραν να σε κάνουν άνθρωπο.Βρίσκεσαι σε λάθος είδος..Εγώ είμαι ο βλάκας όπως λες. Βλάκας που ασχολούμαι ακόμα μαζί σου. Για κανένα άλλο λόγο. Εσύ όμως, μαριονέτα του Σπαθάρη, είσαι καταδικασμένος στην αιώνια βλακεία σου...Σε λυπάμαι...Καλημέρα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος19/3/11 19:31

    Ρε όλα τα κοπρόσκυλα του κέρατα στην Δημοτική Αστυνομία έχουν μπει. Και τους πιο πολλούς του ξέρουμε από πριν το τι ήταν (μοντέλα, πόρτα σε νυκτερινά μαγαζιά, φρουτάκια κλπ )!! αλλά δεν φταίει κάνεις άλλος ο κακόμοιρος ροδίτικος λαός που σας ανέχεται. Και τον καθένα δήμαρχο κ δημοτικό σύμβουλο λαμόγιο που τους έβαλε για να πάρει ψήφους για ανταλλαγή . Άντε να χαθείτε κοπρόσκυλα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος20/3/11 07:35

    Ενα ακομη αχρηστο "σωμα" με εισπρακτικο χαρακτηρα. Ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας. Δημοτικοι υπαλληλοι ειναι (με τα όποια προσοντα) και κακως τους αποδιδεται ο τιτλος αστυνομοι.

    FR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος3/7/13 08:40

    Ειναι γελοίο να παίρνουν μισθό υψηλότερο από έναν πραγματικό αστυνόμο, λιμενικό, πυροσβέστη, στρατιωτικό. Οι δημοτικοί αστυνόμοι δεν τίποτα περισσότερο από έναν σεκιουριτά, και μάλιστα δεν κάνουν ούτε το 1/3 της δουλειάς των σεκιουριτάδων που αυτοί παίρνουν τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ μισθό των 586 και τις περισσότερες φορες να δουλεύουν κάτω από στρατιωτικό καθεστώς και άθλιες συνθήκες εργασίας, επειδή κάποιοι είναι στρατοκαυλοι και αντιεπαγγελματίες εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη αυτών των ανθρώπων. Οι δημοτικοί είναι μες την χλίδα και καλά να κάνουν να σιωπούν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *