ροή ειδήσεων

TOP 10 - ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Το πελατειακό κράτος στο μεγαλείο του. Ας θαυμάσουμε την ευρηματικότητα των ανθρώπων που αρμέγαν το κράτος,όλους μας, για δεκαετίες, μέχρι τελικής πτώσεως (ΔΝΤ) και τώρα ανέλαβαν την σωτηρία μας.

Περαστικά μας...





10 - Επίδομα προθέρμανσης αυτοκινήτου (ΟΤΕ)







09 – Επίδομα πλυσίματος χεριών (ΟΣΕ)







08 – Επίδομα προπέλας (Λιμενικό)









07 – Επίδομα κεραίας (ΗΣΑΠ)







06 - Μεταφοράς φακέλου (Δημόσιο)









05 - Επίδομα παραλαβής - παράδοσης λεωφορείων.









04 - Επίδομα έγκαιρης προσέλευσης (ΕΘΕΛ)







03 – Επίδομα αποτελεσματικότερης διεκπεραίωσης υποθέσεων (Υπουργείο Δικαιοσύνης)





02 – Επίδομα Φαξ (ΔΕΗ)







01 - ετήσιο επίδομα χρήσης του κυλικείου, παρότι η χρήση των εστιατορίων των εγκαταστάσεων είναι δωρεάν. (Όμιλος Ελληνικών Πετρελαίων)




Himaira

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/3/11 13:38

    τωρα που θα θεσπιστει το επιδομα κλωτσιας και θα την αρπαξουν ολοι οι δημοσιοι να δουμε τι καλα που θα ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/3/11 13:41

    Θα γίνει σφαγή ΔΥ. Δεν πειράζει παιδιά. Να δείτε πως νοιώθουν κάθε μέρα όλοι αυτοί που δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα, ακόμα και όταν έχουν δουλειά.
    Δεν πειράζει παιδιά.
    Πασοκ κα Τζέφρυ θέλατε.
    Όταν ο Καραμανλής σας είπε για πάγωμα των μισθών αρχίσατε τεμπέληδες Πασοκια, να ουρλιάζετε και το ρίξατε.
    Ψηφίσατε Τζέφρυ ακόμα και στις δημοτικές.
    Τώρα με τα δάνεια που έχετε πάρει και την ζωή που έχετε μάθει να ζείτε θα πουλάτε και τις γυναίκες σας να τα βγάλετε πέρα.
    Με τις υγείες σας μάγκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/3/11 20:22

    Σε απάντηση των 2 παραπάνω:
    Ναι, να τσακίσουμε το δημόσιο τομέα. Γι' αρχή να κλείσουμε σχεδόν όλα τα νοσοκομεία, σχολεία, εφορίες, αστ. τμήματα, στρατόπεδα να μαζευτεί το χάος. Εμείς που είμαστε μαθημένοι από το σκληρό ιδιωτικό τομέα δε μασάμε κάθε 3 και λίγο να τρέχουμε Σύρο ή και Αθήνα για μια ακτινογραφία, ένα γνήσιο υπογραφής και να στέλνουμε το παιδί μας σχολείο με φέρυ-μπόουτ.

    2ον, τι καταμερισμός εργασίας και μλκίες. Όλοι θα τα κάνουν όλα, αν έτσι κρίνουμε εμείς. Ο οφθαλμίατρος π.χ. θα κάνει και κανα μπάι-πας κι όταν τελειώσει θα μπορεί να βγει να κουρέψει τα παρτέρια, αν έτσι καπνίσει στον κάθε ευσυνείδητο πολίτη που ναι μεν έχει 300 τ.μ. σπίτι, αλλά στη δήλωση δεν πλησιάζει καν το όριο του αφορολόγητου. Αυτός είναι το αφεντικό και τέλος.

    Μετά να θεσπίσουμε ανώτατο μισθό για οποιονδήποτε υπάλληλο τα 100 ευρώ. Του δημοσίου βέβαια. Είναι βέβαιο ότι θα τσακίσουμε όποιον από αυτά τα καθίκια εκμεταλλευόταν τη θέση του για παράνομο πλουτισμό και θα ενθαρρύνουμε όλους να μιμηθούν το παράδειγμα των λίγων(;) που δεν καταδέχτηκαν ποτέ να αγγίξουν ένα ευρώ του πολίτη. Ο οποίος πολίτης βέβαια δεν ευθύνεται που ενίοτε λάδωνε για να κάνει την παρανομία του. Η ανάγκη της φουκαριάρας της μάνας του τον ανάγκασε.

    Μετά από αυτά είναι βέβαιο ότι θα γίνουμε η Σκανδιναβία του Νότου και ο κήπος της Εδέμ. Ο δε ιδιωτικός τομέας θα φάει με χρυσά κουτάλια από τα υπερκέρδη που θα μοιραστούν άμεσα και τις γεναιόδωρες αυξήσεις που θα μοιράσουν τα μέχρι τώρα φτωχά και ανήμπορα αφεντικά.

    *Σοβαρά τώρα, μια σοβαρή πρόταση για το συμμάζεμα του δημοσίου, πέραν των υπολοίπων πληγών του Νεοελληνικού κράτους, έχει κανένας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/3/11 20:30

    Και κάτι που ξέχασα, για την έννοια αρκετών επιδομάτων: Έστω 2 εργαζόμενοι, ασχέτως αντικειμένου και εργοδότη. Ο (Α) παίρνει καθαρά 1.000 ευρώ βασικό και τέλος και ο (Β) 700 βασικό + 300 επιδόματα, ασχέτως πώς αυτά ονομάζονται. Ποιός από τους 2 είναι καλύτερα αμειβόμενος; Ποιός βολεύει περισσότερο τον εργοδότη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/3/11 21:51

    Θα επιθυμούσα να έχω για κάθε επίδομα και την υπογραφή του υπουργού για να ξέρω ποιον είχα στο διπλανό τραπέζι όταν μαζί τα τρώγαμε.
    Να διοργανώσουμε ομάδα εργασίας με επιδότηση από την ευρωπαϊκή ένωση προκειμένου να μεταφράσουμε η καλυτέρα να εξηγήσουμε στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο πως τα φάγαμε, τέλος να μοιράσουμε το μεταφρασμένο επιδοτούμενο σε όλους τους ξένους ευρωβουλευτές για να ξέρουν με ποιους τα τρώνε τώρα , μην τυχών και βρεθούν αύριο προ εκπλήξεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/3/11 22:15

    4/3/11 13:41
    Δεν νομίζω να πουλήσουν τις γυναίκες τους άπλα θα μας γδάρουν στο λάδωμα μέχρι να κάνουμε την ακτινογραφία.
    Πάντως δεν είχαν και μεγάλη φαντασία ( βλέπε επίδομα προπέλας) θα μπορούσαν να είχαν δώσει για παράδειγμα επίδομα γκόμενας, επίδομα καλής εμφάνισης, επίδομα ξανθιάς, επίδομα μανικιούρ και πεντικιούρ.
    Τώρα επειδή αυτά τα μουλάρια ρίχνουν κυβερνήσεις καλό θα ήταν να πάρουν εδώ και τώρα ένα επίδομα βραδύνου εξωσυζυγικού σεξ ώστε αυτή η απίθανη κυβέρνηση να τελειώσει την τετραετία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/3/11 22:33

    4/3/11 13:41
    Ναι έχω μια πρόταση, να δοθούν όλα σε ιδιώτες , οι υπάλληλοι των όποιων θα έχουν μια παρακράτηση στο μισθό με την όποια να δοθούν 527 ευρώ για νοητική υστέρηση κάθε μήνα σε όλα αυτά τα ρεμάλια και να τα στείλουμε σπίτι τους
    Και επειδή διαβάζω τη σκέψη σου …σε ορισμένα παχύδερμα να δώσουμε κάτι παραπάνω αρκεί να φύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/3/11 09:46

    re paidia, to epidoma propelas ennoeitai oti den yfistatai sto LIMENIKO. Oute ypirxe pote!!!
    apo parapliroforisi pame kala!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/3/11 11:09

    Εγώ παντως είμαι δημόσιος υπάλληλος, παίρνω 1.328 ευρώ το μήνα καθαρα και ψηφίζω ΠΑΣΟΚ. Όταν μας έκοψε το ΠΑΣΟΚ τα επιδόματα είπα να μην το ξαναψηφίσω αλλά μόλις έμαθα ότι προτίθεται να κάνει τα ίδια και στους ιδιωτικούς υπαλλήλους τελικά αποφάσισα να το ξαναψηφίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/3/11 11:10

    Η συγκεκριμένη απόφαση του υπουργείου Οικονομικών εκδόθηκε το καλοκαίρι του 1996 και προέβλεπε επί λέξει:
    «Την αποζημίωση των μελών της ομάδας εργασίας για την παρακολούθηση των νέων δοκιμών του περιπολικού πλοίου προς διαπίστωση της επίτευξης των επιδόσεών του και της οριστικής επίλυσης των προβλημάτων σπηλαίωσης των προπελών του»!


    Εντάξει για το λιμενικό προτείνω το μπόνους λαθρομετανάστη, δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε τη λέξη επίδομα , για κάθε έναν που πνίγεται και τον βοηθάτε να πάει κάτω θα έχετε μια αύξηση μισθού και να είσαι σίγουρος ότι κανένας δεν θα κάνει παραπόνα ότι τα παίρνεται χοντρά γιατί επιτέλους όποιος παράγει έργο πρέπει να αμείβεται σε αυτόν τον τόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/3/11 11:13

    5/3/11 09:46
    Καλά σε εσένα κακώς έκοψαν το επίδομα ξανθιάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/3/11 12:09

    Περίπου 6 δισ. ευρώ ετησίως κοστίζουν στον έλληνα φορολογούμενο τα περίπου 50 επιδόματα που χορηγούνται στους δημοσίους υπαλλήλους και επιφέρουν αποκλίσεις μισθών ως και 88%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/3/11 12:14

    Μην ξεχναμε και :
    www.oap-dei.gr
    - το επίδομα θηλασμού
    - Έξοδα Κηδείας
    και γενικα και αοριστα - έκτακτα χρηματικά βοηθήματα για «ιδιαίτερα εξαιρετικές καταστάσεις»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος6/3/11 12:15

    ... και ‎??? - το επίδομα αντισταθμίσματος διαχειριστικών λαθών
    ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ενδιαφερομενο γραφειο τελετων6/3/11 16:54

    Έξοδα Κηδείας

    (Ν. 4491/66 αρθ. 26)

    Χορηγούνται στον επιμεληθέντα την κηδεία του ασφαλισμένου ή του συνταξιούχου της Επιχείρησης.

    Το ύψος τους είναι το διπλάσιο του μισθού ή της σύνταξης του θανόντα με όριο το διπλάσιο του βασικού μισθού του 7ου μ.κ. Για τα έμμεσα μέλη τα παραπάνω ποσά περιορίζονται στο μισό.

    Απαιτούμενα δικαιολογητικά :


    Ληξιαρχική πράξη θανάτου
    Τιμολόγιο Γραφείου Τελετών

    Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Υποτομέα Παροχών Πρόνοιας κα Βαρελά, τηλ. 210 5273862 και στην κα Καλούση τηλ. 210 5273865.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος6/3/11 16:59

    Επίδομα Κυοφορίας - Θηλασμού

    (Ν. 4491/66 αρθ.21)

    Χορηγείται αντίστοιχο επίδομα στην ασφαλισμένη ή συνταξιούχο ύψους ίσον με το 40% του 7ου μ.κ. ύστερα από έκδοση απόφασης Δ/ντή Κλάδου.


    Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για το επίδομα κυοφορίας είναι:


    Αίτηση παροχής (έντυπο 22-9)
    Ληξιαρχική πράξη γέννησης
    Βεβαίωση Νοσοκομείου ή γιατρού περί φυσιολογικού ή μη τοκετού.

    Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για το επίδομα θηλασμού είναι:


    Αίτηση παροχής σε χρήμα (έντυπο 22-9)
    Βεβαίωση παιδιάτρου ότι η μητέρα θήλασε το τέκνο (ανώτερο όριο 6 μήνες) εγκεκριμένη από ελεγκτή ιατρό της ΔΕΗ.
    Οι αιτήσεις κατατίθενται στην Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή για έγκριση.

    Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Υποτομέα Παροχών Πρόνοιας κα Αρχανιώτη Έφη τηλ. 210 5273865.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος8/3/11 13:40

    4/3/11 20:22
    Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι να σκέφτονται και να έχουν χιούμορ. Δυστυχώς που είναι λίγοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος8/3/11 18:46

    Αίσθηση προκλητικής πολυτέλειας αναδύεται από τη συζήτηση, σήμερα το πρωί στην Ολομέλεια της Βουλής, επί του Προϋπολογισμού του Κοινοβουλίου για το 2011: Σε μία εξαιρετικά κρίσιμη για τα δημοσιονομικά της χώρας συγκυρία, οι «300» αναμένεται να εγκρίνουν...
    διαφόρων ειδών «επιδόματα» και παροχές για τους ιδίους που υπό προϋποθέσεις οδηγούν έως και σε διπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών τους!Η προϋπολογιζόμενη ετήσια αποζημίωση για τους βουλευτές ανέρχεται στο ποσό των 21.226.400 ευρώ. Πέραν αυτών, όμως, προβλέπονται και τα ακόλουθα: α) Αποζημίωση βουλευτών για τη συμμετοχή τους στα τμήματα διακοπών της Βουλής και τις επιτροπές αυτής: 5.000.000 ευρώ, β) title="επιδομα epidoma">Επίδομα οργάνωσης γραφείου: 8.086.300 ευρώ, γ) Οικογενειακή παροχή βουλευτών: 212.800 ευρώ, δ) Εξοδα κίνησης βουλευτών: 1.715.600 ευρώ, ε) Ταξίδια στο εσωτερικό: 1.670.000 ευρώ, στ) Ταξίδια στο εξωτερικό: 1.500.000 ευρώ. Αθροισμα; 18.184.700 ευρώ!Σε αυτά, θα πρέπει να συνυπολογιστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *