ροή ειδήσεων

Το αίσχος με τα κυνηγόσκυλα συνεχίζεται. Θρηνεί το νεκρό φίλο της.

Στην περιοχή της Ιξιάς, στη Ρόδο, άλλα δύο κυνηγόσκυλα θύματα των ανεύθυνων ιδιοκτητών τους. Τα ζώα εγκαταλήφθηκαν και το ένα ήδη βρήκε τραγικό θάνατο...

αφού δεν άντεξε να ζήσει χωρίς φαγητό και νερό. Το δεύτερο παρέμεινε πάνω από το πτώμα του νεκρού φίλου του, φοβισμένο, χωρίς να θέλει να πλησιάσει τους ανθρώπους που προσπάθησαν να το βοηθήσουν.
Το νεκρό σκυλί περισυλλέχθηκε χθες 6/4 αλλά το θηλυκό παραμένει εκεί, με κίνδυνο να δηλητηριαστεί, φαινόμενο που συμβαίνει συχνά στην Ιαλυσό. Και τα δύο σκυλιά φορούν αλυσίδες-''κολλάρα'' στο λαιμό, που σημαίνει ότι ανήκαν σε κάποιον πριν τα εγκαταλείψει!!!

Η κατάσταση με τα εγκαταλελειμμένα κυνηγόσκυλα στη Ρόδο έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, αφού η πλειοψηφία των ''αδέσποτων'' είναι παρατημένα, ημίαιμα ή καθαρόαιμα κυνηγόσκυλα!

Οι αρχές κωφεύουν και παρά τις υποσχέσεις του Κυνηγετικού Συλλόγου να πιέσει ταμέλη του να τοποθετήσουν microchip στα σκυλιά τους, δεν έχουμε δει καμία σημαντική προσπάθεια!

Έξω από μεγάλο σουπερ μάρκετ στη λεωφόρο Ρόδου-Λίνδου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες άλλο ένα κυνηγόσκυλο που αν και καθαρόαιμο, εγκαταλήφθηκε, αφού δεν κυνηγούσε καλά προφανώς και φορά αλυσίδα στο λαιμό, που όσο μεγαλώνει το ζώο, τόσο η αλυσίδα σφίγγει! Φίλοι του adespoto.gr προσπάθησαν να το πλησιάσουν με κονσέρβα για να του βγάλουν την αλυσίδα, αλλά το ζώο είναι πολύ τρομαγμένο. Φυσικό δυστυχώς αφού όλοι οι κυνηγοί κρατούν τα ζώα τους σε κλουβιά και δεν έχουν καμία κοινωνικοποίηση ενώ όταν εγκαταλείπονται γίνονται φοβισμένα πλάσματα.

Στην περιοχή Κοσκινού, δεκάδες κουτάβια βρίσκονται στο δρόμο από τις αρχές Φεβρουαρίου αφού οι κυνηγοί που διατηρούν παράνομα μέσα σε ιταλικό κτίριο κυνηγόσκυλα, γουρούνια, κότες και κατσίκια αφήνουν τα ζώα να ζευγαρώνουν ανεξέλεγκτα και πετάνε τα ημίαιμα κουτάβια, που δεν μπορούν να πουλήσουν ως..κυνηγόσκυλα σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων που διαμαρτυρήθηκαν για την κατάσταση!!!

Ως πότε θα βλέπουμε αυτή τη κατάσταση στη Ρόδο;;;

ΠΡΟΣΟΧΗ ,ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΞΙΑ:

Ρόδος: Το αίσχος με τα κυνηγόσκυλα συνεχίζεται. Θρηνεί το νεκρό φίλο της.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/4/11 08:29

    λογικό αφού οι ιδιοκτήτες τους είναι κυνηγοί!
    αυτοί μόνο για να σκοτώσουν τους νοιάζει, άμεσα ή έμμεσα.
    χαίρονται με το θάνατο.
    μαστουρωμένοι ψυχοπαθείς όλοι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/4/11 16:47

    Και τα ψάρια τα σκοτώνουμε... Αλλά όλοι μας τρέχουμε στις ψαροταβέρνες... Και τα κατσικάκια και τα αρνάκια τα σκοτώνουμε άλλα όλοι την Λαμπρή θα τον σουβλίσουμε τον οβελία.... Το ίδιο ισχύει για όλα τα ζώα που τρώει ο άνθρωπος...
    ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΜΜΕΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ!
    Από αύριο λοιπόν όλοι Ραδίκια και όλα τα χορταράκια του Θεού....
    Πάντως το θέμα με τα αδέσποτα έχει παραγίνει, η πολιτεία πρέπει να ενδιαφερθεί σε ένα ευαίσθητο θέμα. Αν και δεν είμαι κυνηγός, τα συγκεκριμένα σκυλιά δεν είναι κυνηγόσκυλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/4/11 17:36

    Ok, if animals dont have fellings. Give me your phonenumber, and the next time I have to go to a situation like this, I will give you a call, and you can come and see for yourself!!! IF its FELLINGS like humans have, who knows, but a dog (or other animals) can just as well fell lose as humans can. If u knew animals well enough, you would know!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *