ροή ειδήσεων

Οχήματα στην Παλιά Πόλη

Καλησπέρα.
Έχω κατάστημα στην παλιά πόλη και το κακό με τα οχήματα έχει πλέον παραγίνει... είναι δυνατόν να έχουμε τόσο τουρισμό και να βλέπουν οι τουρίστες μηχανάκια να κάνουνε σούζες μητέρες να τρέξουνε να σώσουνε τα μωρά τους και αν πας να τους πεις και τίποτε να φοβάσε μην σε πλακώσουν και στο ξύλο? Η παλιά πόλη της Ρόδου είναι μνημείο δεν μπορεί ο κάθε ένας να κάνει ότι θέλει. Έχει δει κανείς μέσα στο Κολοσσιαίο οχήματα ρε παιδεία? μα πού ζούμε επιτέλους, και μη μου πει κανείς ότι υπάρχουν φύλακες είμαι εκεί όλη μέρα και τραβάω φωτογραφίες, θα σας τις! στείλω για να δείτε τα χάλια μας

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/5/11 20:38

    Όλοι θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και πιο ευγενικοί για να έχουμε τουρισμό και δουλειά. Θα σας πω ένα περιστατικό που έγινε μπροστά στο milou εχτές. Ήταν ένας τουρίστας με αυτοκίνητο που ερχόταν από Μ. Πετρίδη. Εκεί μπροστά δεν κατάλαβε καλά τις κατευθύνσεις και τα ονόματα, τα σήματα ή δεν ήξερε ποιός είναι ο σωστός δρόμος για αυτό σταμάτησε για λίγο για να δει καλύτερα. Από πίσω ήταν αυτοκίνητο με ένα νέο παιδί γύρω στα 20-25. Με την πρώτη καθυστέρηση του τουρίστα, άρχισε να πατάει κόρνα συνεχώς και έφερε σε πιο μεγάλο άγχος τον μπροστινό οδηγό (τουρίστα) αλλά και τους άλλους. Τότε κάποιος του φώναξε ότι ο άνθρωπος είναι τουρίστας και δεν ξέρει καλά τους δρόμους και τα ονόματα και του φωνάζει ο νεαρός, τι με νοιάζει εμένα τι είναι αυτός. Πιθανότατα το αυτοκίνητο ο πατέρας του το αγόρασε από τουριστικό επάγγελμα . Πρέπει να είμαστε δυο φορές πιο προσεκτικοί με τους ανθρώπους που έρχονται στη χώρα μας για να μας επισκεφθούν, γιατί και αυτοί εργαζόμενοι είναι σαν εμάς και μάλιστα πολύ σκληρά, για να έρθουν μία και δύο εβδομάδες εδώ και να μας αφήσουν τα ωραία τους λεφτά. Δεν ήταν υποχρεωμένοι να το κάνουν. Μπορούν ωραιότατα να πάνε και αλλού. Και εκεί να τους προσέξουν και να τους πούνε και ευχαριστώ.ΡΕ ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/5/11 21:01

    Υποθετω οτι γι αυτο υπαρχει και η Τουριστικη Αστυνομια ειδικα αυτη την περιοδο για να μπορει να κοβει κλησεις να κανει συστασεις και να απαγορευει! Μονο τ αυτοκινητα στο κεντρο ξερει να γραφει αμα ειναι κανα μισο μετρο πιο μπροστα απο τις μπλε γραμμες που επιτρεπεται το παρκινγκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/5/11 21:55

    παλι τα ιδια.ρε μεγαλε ,εσεις οι μαγαζατορες το ιδια σκατα κάνετε. χθες τι γυρευε στις 10.30 φορτηγα με υλικα να μπει μεσα; δεν ηξερε οτι απαγορευεται; τωρα τους επιασε να κανουν επισκευες; αστα μεγαλε! τους ευατους σας να βγαζεις φωτογραφιες και μετα τους αλλους. αν θες θα αρχισω και εγω να ανεβαζω φωτογραφιες απο μαγαζατορες με τα ιχ και τα μοτο,σερβιτορους ,άδειες εισόδου απο αντιδημάρχους ,και το κυριότερο ; τις καταλήψεις κοινοχρήστων που κάνετε ! στην ιπποδάμου το γαμησατε εντελώς το θεμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/5/11 21:56

    επισης θα ανεβάσω φωτό της αρχαιολογίας με τα οχηματα τους εντός και τις διελεύσεις τους με προσωπα και αριθμούς ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΙΧ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟ!!!
    ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΦΟΒΑΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/5/11 00:01

    Να σας πω..Ποσο ηρθε η ΑΕΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/5/11 00:15

    Η ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ( ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/5/11 02:18

    Συνφωνω απολυτα με τον - 1/5/11 21:55

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/5/11 09:47

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 1/5/2011 20.38 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ 2/5/2011 0015

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/5/11 09:53

    Δρόμο οι σκατομαγαζατορες απο την παλιά πόλη έλεος το μνημιο που λέει ο συντάκτης δεν προβλέπει καταστήματα που πουλάνε νυχοκοπτες και μπρελοκ φτάνει κάθε καλοκαίρι υποφέρουμε θέλω να δω αν πούνε σε κάποιον που μένει μέσα στην νέα πόλη ότι δεν μπορεί αν έχει πρόσβαση μετο αυτοκίνητο του και του βάλουν και10.000 άτομα εξω από την πόρτα του τι θα λει?
    Υπάρχουν σκόπιμες ενεργιες για την ύοβαθμιση για να πέσουν οι τιμές των ακινήτων
    Η καθαριότητα δεν θέλει αρχαιολογική έρευνα ούτε κοστίζει επιπλέον στον δήμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/5/11 00:03

    Είμαι μαγαζάτορας και εγώ και σε παρακαλώ έλα να βγάλεις φωτογραφίες.
    Δυστυχώς λίγοι είμαστε οι επαγγελματίες εκεί μέσα, έχω κουραστεί με αυτά που βλέπω αλλά και απογοητευτεί.
    Άνθρωποι νταήδες να κάνουν ότι θέλουν και φυσικά αλλοδαποί χωρίς τρόπους να κάνουν τους κράχτες (Φυσικά και φταίει ο μαγαζάτορας που τον πληρώνει). Ελάτε παιδιά στην Παλιά Πολή να κάνετε κάτι. Έχω καλέσει επανελλημένα την αστυνομία η οποία δεν κάνει τίποτα και την οποία σκέφτομε πολύ να την καταγγέλω αλλά δεν ξέρω που.Ίσως στον Εισαγγελέα.
    Μπορεί οι σωστοί επαγγελματίες να μην είμαστε ούτε το 20% αλλά σας εκλιπαρώ μην μας βάζετε στο ίδιο καζάνι με αυτά τα καθίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος3/5/11 16:25

    Συμφωνώ με όλους σας προσωπικά. Κάποιοι απο σας το παρακάνουν με χαρακτηρισμούς και με κατ'επέκτασιν ιδέες όμως δεν παύουν να έχουν,στο βάθος, δίκιο.Εγώ θα ήθελε να συμπλήρωνα στα οφθαλμοφανώς κακώς κείμενα τα εξής! Δυστυχώς ναι,μερίδα του λέοντος έχουν οι εργαζόμενοι και οι επιχειρηματίες που εργάζονται στην Παλιά Πόλη.Ίσως αυτό ξεκινάει απο το κακό μας κουσούρι που θέλουμε το αυτοκίνητο ή το μηχανάκι μας να το παρκάρουμε ''μέσα στο σαλόνι μας''!να μην περπατήσουμε 20-30 μέτρα!!!προς Θεού!!!μα όμως,ακόμα και οι μόνιμοι κάτοικοι,δυστυχώς,δεν σέβονται τους κανονισμούς κυκλοφορίας,ίσως αυτοί είναι και οι νταήδες που αναφέρεται το παραπάνω σχόλιο!!μαζί λοιπόν με την άδεια που παίρνουν,λαμβάνουν και ενα σχέδιο,χάρτη,οδηγίες που τους εξηγεί αναλυτικά ποιές οδούς μπορούν να χρησιμοποιούν,κάτι που δεν συμβαίνει -ασπάζεται απο κανένα φυσικά με αποτέλεσμα να κάνεις παρατήρηση και η απάντηση να είναι@@@@@@@!!!!!Φίλες και φίλοι,η Παλιά μας Πόλη είναι ''κλειστή'' όλο τον χρόνο!!απο τους κανονισμούς σας το λέω!ας πούμε οτι κάνουμε τα στραβά μάτια εκτός σαιζόν!!το δέχομαι!!!ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ???ακόμη και τώρα ???απαράδεκτον όντος!!!!και....επιτρέψτε μου να πώ ακόμη κάτι οφθαλμοφανές!!!! Στην Ισπανία και στην Ιταλία όπως λέει και το προηγούμενο σχόλιο,μπόμπες σκάνε στο κέντρο της Πρωτεύουσας τους και...σαν να μην συμβαίνει τίποτα,ο τουρισμός καλά κρατεί!!! εμάς βλέπετε πως μας αντιμετωπίζουν!!γαίδαρος να αεριστεί την επομένη το παρακολουθείς στο CNN με επιπτώσεις στον Τουρισμό μας!!αν κάποιος Ρόδιος-κάτοικος της Πόλης ή μη,μεθυσμένος ,μαστουρωμένος και δεν ξέρω τί άλλο,κατα λάθος πέσει πάνω σε εναν τουρίστα ή χτυπήσει κάποιο μωρό....ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΥΚΤΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ??????ΠΟΙΟΣ!!!Βγάζουμε για ακόμη μια φορά τα ματάκια μας με τα χεράκια μας ή μου φαίνεται???ή μήπως φταίει το μόνιμο άλλοθι??ο Δήμος,ο Καραμανλής,ο Παπανδρέου,οι Αρχές κτλ κτλ κτλ!!!!που είναι οι Ροδίτες πρεεεεεε!!!απλά είναι τα πράγματα!!! Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία-(απο τους τελευταίους των Ροδιτών).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος3/5/11 16:37

    Θα ήθελε επιπρόσθετα να πω ,πως η Τουριστική αστυνομία υπάρχει μόνο στα χαρτιά εδω και 3 χρόνια,μην είναι και παραπάνω λόγο της απουσίας ατόμων,δεν είναι άρτια η υπηρεσία δηλαδή με απο τέλεσμα το βάρος αυτό να πέφτει στην δημοτική αστυνομία !τώρα,το ΤΙ δικαιολογίες δίνει η κάθε υπηρεσία και το ΤΙ τελικά πράττει είναι άλλο θέμα! εδώ είχαμε ακούσει πως δεν διαθέτει γερανό η τροχαία,ο Δήμος κτλ κτλ..απο κει και μετά ξεκινάει δηλαδή ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!γιαυτό κι εγώ πρωτίστος ψάχνω να βρώ Ρόδιους και δευτερευόντος φίλους αυτού του νησιού!!!και πάλι ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/5/11 00:00

    Στην βόρια Ιταλία και κεντρική Ισπανία έχει και εκεί μεσαιωνικεσ πόλεις έχει και εκεί κατοίκους μαγαζιά και αυτοκίνητα δεν είναι όμως έτσι, εκει επιτεπεται η κυκλοφορία και στάθμευση σε μη θεασιμα απο επισκέπτες μέρη της πόλης επίσης τα καταστήματα έχουν ειδικούς κανονισμούς για το τι υπηρεσίες μπορούν να προσφέρουν, οι ίδιοι οι καταστηματάρχες ελέγχουν τους συναδέλφους τους, οι άδειες καταστημάτων είναι περιορισμένες και δίνονται με σύνεση και τυποποιημένες αδιαβλητες διαδικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/5/11 18:27

    όσο δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, πάντα θα προσπαθούν ΟΛΟΙ, κάτοικοι και κυρίως μη κάτοικοι, να βάλουν το αυτοκίνητο και το μηχανάκι τους μέσα. Όσο η Δημοτική Αστυνομία δεν ξηλώνει πινακίδες σε αυτοκίνητα και μηχανάκια κανένας δεν θα "τρομάξει" από κλήσεις. Το αυτοκίνητο πρέπει να περιοριστεί στις βασικές μετακινήσεις και στις βασικές ανάγκες. Πρέπει να φύγουν τουλάχιστον τα μισά αυτοκίνητα από το Καστέλο σε πρώτη φάση, δίνοντας χώρο έξω από τα τείχη και ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο για τις μεταφορές αυτών που δεν μπορούν ή έχουν ψώνια κτλ. Καμιά εξαίρεση για ΟΛΗ την Παλιά Πόλη, πόσο μάλλον για το ιστορικό-εμπορικό κέντρο. Αλλά πρέπει να σταματήσει και η αλόγιστη επέκταση των καταστημάτων σε κάθε στενό, επομένως το μόνο που μας σώνει είναι μια ολοκληρωμένη πολεοδομική και κατ' επέκταση κυκλοφοριακή μελέτη, σύγχρονη, με σκοπό την μακρόχρονη προστασία. Η αναβάθμιση μιας περιοχής είναι συνεπακόλουθη της πεζοδρόμησης και της ορθής διαχείρισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *