ροή ειδήσεων

Προτιμάτε ντόπια προϊόντα !

Nα κάνουμε κατανάλωση ελληνικά προϊόντα αλλά δυστυχώς εμείς προτιμούμε αυτά που διαφημίζουν...

ή αυτά που μας συμφέρει και ερωτώ ειδικά στον Ρόδιο εστιάτορα γιατί δεν προσφέρει τα κρασιά της ΚΑΙΡ αλλά προτιμάει τα Αθηναίικα και Η ΚΑΙΡ κοντεύει να βουλιάξει.? 
Γιατί δεν πουλάνε Ροδίτικο εμφιαλωμένο Νερό παρα προσφέρουν στους πελάτες τους Νερά εκτός ΡΟΔΟΥ που για να έλθουν στην Ρόδο καθίζουν μέρες στο τελωνείο του Πειραιά μέσα στον Ήλιο?
Γιατί στο φαγητό που προσφέρουν φέρνουν πατάτες Αιγύπτου ενώ εχουμε τις πιο γλυκές πατάτες στη Ρόδο. Όχι μόνο οι πατάτες είναι και...τα κρεμμύδια τα σκόρδα τα λεμόνια οι ελιές οι φράουλες τα καρότα και πολλά αλλά που εδώ στην Ρόδο υπάρχουν Υπέρ αρκετά!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/5/11 10:58

    Ναι φυσικα...Αλλα πειτε μου για πιο λογο? Εγω εχω καμποσους λογους ωστε να ΜΗΝ τα αγοραζω!
    1) ειναι πανακριβα! 2)δεν τηρουν τους κανονες υγιεινης! 3) τα Λαχανικα ειναι ολα απο θερμοκηπια του Μανδρικου και της Κρητηνιας 4) Στα περισσοτερα Κρασια της Ροδου χημικες αναλυσεις εχουν βρει μεσα φαρμακα φυτων!!5) Το ντοπιο κρεας ειναι το χειροτερο τα ζωα ζουν σε αθλιες συνθηκες και η σφαγη τους γινετε στα χειροτερα σφαγεια της Ευρωπης!6) Κοτοπουλο...με καμμενα λαδια στα πτηνοτροφεια Δαματριας υπαρχει και σχετικο ρεπορταζ του Τριανταφυλλοπουλου! Τα ξενα προιοντα για να μπουν στη Χωρα μας κανουν 10 ελεγχους!! Τα ντοπια..ΚΑΝΕΝΑΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/5/11 11:31

    10:58 oloi oi mpmpleksoikoi edw grafoyn re antidrastika plasmata ola ta laxanika ston kosmo einai thermokipiou
    ta krasia mas exoyn epenoys apo korifeoys diagonismoys
    exeis paei pote se xoirostasio ths germanias na deis eikones na frikseis !!!!!
    edw ta katsikia einai lita kai boskoyn sta boyna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/5/11 12:24

    ΦΙΛΕ 11:31... Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ 10:58 ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΠΕ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ! ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ 'ΚΑΠΟΙΑ' ΚΡΑΣΙΑ ΟΧΙ ΟΛΑ! ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ..ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ! Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ! ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΩΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΝΤΟΠΙΑ" ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ! ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΩΡΩ ΥΑ ΞΕΝΑ ΠΡΟΙΝΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!

    ΦΙΛΙΚΑ ΚΩΣΤΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/5/11 12:53

    ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ????ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΦΤΗΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ...ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ???10 ΔΙΣ,ΒΓΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/5/11 13:24

    12:24 o skeptomenos eisai ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/5/11 13:47

    23/5/11 13:24 tis 8eias sou to bougadokofino!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/5/11 20:30

    Ντοματα θερμοκηπιου με φυτοφαρμακα ντοπια το κιλο 1.65 πριν μια βδομαδα! Κλιματοφυλλα φρεσκα το κιλο 8 ευρω! Πατατες ντοπιες το κιλο 1.45 Ολα αυτα στη Λαικη και βεβαια πισω απο τον παγκο πουλουσαν Πακιστανοι! Και θελετε ρε να στηριξω τα ντοπια προιοντα? Τρελοι θα ειστε μου φαινεται!! Μια χαρα ειναι και τα εισαγωμενα και τους κανουν και ενα σωρο ελεγχους στα ντοπια ουτε ενας ελεγχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/5/11 22:05

    Κωλόβλαχοι (όχι όλοι,αλλά αυτοί που κατηγορείτε) ήρθατε και γίνατε άνθρωποι στη Ρόδο,που βλέπατε το κρέας τις γιορτές και κόσμο κάθε Πάσχα,στηρίξτε τον τόπο που τρώτε ψωμί,από δω ζείτε,οι περισσότεροι από εσας θα ήσασταν σε κανά καπνοχώραφο και θα δουλεύατε από το πρωί μέχρι την νύχτα,ήρθατε στην Γη της επαγγελίας και πήρατε BMW,τιμάτε τον μέρος που μεγαλώνει τα παιδιά σας. Και να σας πω και κάτι,μπορεί να λαχανικά να μεγαλώνουν όπως λέτε σε θερμοκήπια στο Μανδρικό και τα σταφύλια με φυτοφάρμακα (θειάφι είναι βόδια),αλλά τουλάχιστον ξέρω οτι είναι από εδώ και ξέρω και τον παραγωγό,τα άλλα που τρώτε πως είστε σίγουροι οτι δεν είναι από το Μπαγκλαντές; ή μήπως νομίζετε οτι η Ελλάδα έχει επάρκεια σε όλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *