ροή ειδήσεων

Ο Δημαρχος Μεγιστης Κατηγορείται για απάτη και πλαστογραφία

Οι κατηγορίες της κακουργηματικής απάτης και πλαστογραφίας απαγγέλθηκαν χθες στον Δήμαρχο Μεγίστης κ. Παύλο Πανηγύρη από την τακτική ανακρίτρια Ρόδου...
κ. Μ. Κωτούλα που επιμελείται δικογραφίας, η οποία σχηματίστηκε μετά από αναφορά του πολιτικού αντιπάλου και αντιδίκου του, σε πλείστες όσες δίκες, κ. Γ. Παπουτσή.
Ο κ. Πανηγύρης, που ζήτησε και έλαβε χθες προθεσμία μέχρι την 23η Μαϊου 2011 δήλωσε στη «δ» ότι πρόκειται γι ακόμη μια σκευωρία σε βάρος του από τον πολιτικό του αντίπαλο, επισημαίνοντας ότι όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου γνωρίζουν ότι οι καταγγελίες δεν ευσταθούν και ότι έγινε τροποποίηση απόφασης του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να πληρωθούν συμβασιούχοι του Δήμου.
Εν πάση περιπτώσει σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο κ. Πανηγύρης φέρεται πριν από την 16η Αυστούστου 2007 να νόθευσε  την  υπ'  αριθμόν 42/2007  απόφαση  του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεγίστης, η οποία συντάχθηκε με βάση το υπ' αριθμόν 11  πρακτικό της από 5 Αυγούστου 2007 συνεδρίασης.
Πιο συγκεκριμένα φέρεται να νόθευσε το περιεχόμενο της ως άνω απόφασης,  η οποία αφορούσε  την αναμόρφωση   του προϋπολογισμού του Δήμου με το ποσό των 1.436,50 ευρώ και την ψήφιση πίστωσης ποσού 29.977,44 ευρώ για εξόφληση προμηθευτών του Δήμου και να κατάρτισε   την   υπ'   αριθμόν  47/2007,   η   οποία  επίσης   φέρεται   να   έχει συνταχθεί   με   βάση  το   υπ'   αριθμόν   11   πρακτικό  της  από  5 Αυγούστου 2007 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και αφορά την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου με τα ποσά των 20.000 και 35.000 ευρώ για την   πληρωμή   συμβασιούχων.  Στη συνέχεια φέρεται να προσκόμισε την πλαστή απόφαση στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και να πέτυχε να παραπλανήσει τους αρμοδίους υπαλλήλους και τον γενικό γραμματέα ότι η απόφαση είναι γνήσια και νόμιμη με αποτέλεσμα να εγκριθεί και να προσπορίσει στον εαυτό του και σε συμβασιούχους του δήμου, περιουσιακό όφελος συνολικού  ύψους 55.000 ευρώ με ισόποση ζημία του Ελληνικού Δημοσίου.

Εφημεριδα Δημοκρατικη.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/5/11 17:42

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΡΩ ΜΕ ΕΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ... ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ..ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ.. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΑ ΤΡΩΤΕ!!! ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/5/11 17:55

    KAI H TELEYTAIA KLANIA THS ELLADAS MYRIZEI!TELIKA ANTI NA SXOLOYNTAI ME TA MEGISTA 8EMATA THS MEGISTHS,ASXOLOYNTAI ME TO POIOS 8A FAEI POION KAI POSA...ELLADARA!META KLEGONTAI OTAN LENE NA FEROYN REYMA APO THN TOYRKIA H NA AGORAZOYN PROMH8EIES APO THN TOYRKIA.APEDEIKSE AYTOS O ANTIPALOS TOY DHMARXOY OTI TA LEFTA TA PHRAN ALLOI?GIATI AN APODEIXTEI OTI APLA PLHRO8HKAN OI SYMBASIOYXOI TOY NHSIOY TOTE NA BALOYN AYTON MESA GIA NA EXEI ANTIPALO TOYS ALBANOYS STIS FYLAKES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/5/11 18:23

    Ποτηράκι, ποτηράκι ...τα ήπιανε και στο Καστελόριζο τα παιδιά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/5/11 18:50

    Μαλιστα...Κυριε Δημαρχε για εμας δεν εχει κανενα κοκαλακι? Ολα μονοι σας?Τελικα οι χοντρες μασες ειναι στα νησια που δεν δινουν στοχο!! Θα δωσω κι εγω υποψηφιοτητα σε κανενα ξερονησι για να εχω αρπαχτες!! Γινετε Δημαρχος ειναι η δουλεια του μελλοντος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/5/11 19:01

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ...ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ? ΤΙ ΦΑΓΩΠΟΤΙ ΠΕΦΤΕΙ ΕΚΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/5/11 20:22

    PAIDIA PAME OLOI STO KASTELORIZO EXEI POLI FAEI! DIMARXE THELEIS KANENAN YPALLILO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/5/11 21:17

    Γεγονός είναι πάντως ότι είχα γίνει κατα κάποιο τρόπο "κανονικό" το να παίρνει χρήματα τους δημοσίου ο καθένας και στις τοπικές κοινωνίες με μη διάφανους τρόπους .

    Δεν ξέρω για τη περίπτωση της Μεγίστης αν και συχνά πυκνά ακούγεται το όνομα αυτό στον τοπικό τύπο .

    Αυτά τα συμπτώματα όμως της τοπικής μας κοινωνία δείχνουν πόσο διεφθαρμένοι ήταν ορισμένοι τοπικοί παράγοντες ..βλέπε λ.χ Παυλίδης κτλ οι οποίοι μάλιστα δεν παραδέχονται και ποτέ ότι έκαναν κάτι παράνομο και αντ αυτού βγαίνουν και στην "αντεπίθεση".

    Πάσχει και η τοπική κοινωνία όταν βλέπουμε τέτοια πράγματα και αυτά συνηγορούν το γενικότερο πολιτισμικό και κοινωνικό επίπεδο της κοινωνίας .

    Χάλια.. μαύρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/5/11 21:26

    21:17 Ο συγκεκριμενος Δημαρχος εχει απασχολησει πολλες φορες τον εισαγγελεα...Αλλα και οι εφημεριδες οταν γραφουν για τον Δημαρχο Μεγιστης ειναι μονο για απατες! Νομιζω ειναι πολλα χρονια Δημαρχος στο νησι της Καστελοριζου..Και αυτο ειναι κακο!! Πρεπει να αλλαζουν τα προσωπα για να μην υπαρχουν ατασταλιες!! Χαλια μαυρα οπως ειπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/5/11 08:24

    τι τους θέλουμε αυτούς στην Ελλάδα; ντροπή!! ουτε οι τούρκοι δεν τους θέλουν!!! ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *