ροή ειδήσεων

Διαβάστε πώς μας φέρανε σ'αυτό το σημείο....

Όταν υπηρέτησα την Θητεία μου, πριν από αρκετά χρόνια και είτε εγώ είτε κάποιος συνάδελφος είχε πρόβλημα βγαίναμε στην αναφορά και λέγαμε ενώπιον του... Διοικητή το πρόβλημα/παράπονο/παρατήρηση ώστε να γίνουν τα απαραίτητα.

Ασχέτως αν γινότανε κάτι ή αν αυτό που ζητούσαμε ήταν λογικό ή παράλογο κάποιος το έκρινε και αποφάσιζε για αυτό.

Στην σημερινή «δημοκρατία» που ζούμε ο μόνος τρόπος για να ζητήσουμε και να...

ακουστούμε είναι τα BLOG, είναι η αναφορά μας και ο τρόπος να ακούσει ο φίλος μας και οποιοσδήποτε άλλος τι μας προβληματίζει και τι ζητάμε για μας και για τα παιδιά μας όλοι εμείς που δεν έχουμε άλλο τρόπο επικοινωνίας και δημοσιοποίησης των απόψεων μας.

Στην σημερινή εποχή που ζούμε είναι από εμένα αναμενόμενο να γίνουν κινήσεις για την φίμωση των BLOG και κατ΄ επέκταση της δικιάς μας φωνής.

Θα ζήσουμε πάλι καταστάσεις περασμένων ετών με λογοκρισία και κυνήγι των δημοκρατικών (όχι απαραίτητα αριστερών) συνειδήσεων και φωνών που τολμούν να λένε και να αποκαλύπτουν την αλήθεια.

Ήδη η πρώτη κίνηση έγινε από τον Πάγκαλο στην Ζούγκλα.

Γι αυτό και εγώ θα πω αυτά που θέλω πριν μας φιμώσουν.

Πρέπει να καταλάβουμε πλέον ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν είναι Ελληνική, μπορεί αυτοί που την στελεχώνουν να έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα ή να έχουν και Ελληνικά διαβατήρια αλλά δεν είναι ΕΛΛΗΝΕΣ. Δεν προασπίζουν τα συμφέροντα μας αλλά προασπίζουν τα συμφέροντα των ξένων Τραπεζών (οι αγορές που λένε όλοι οι δημοσιογράφοι και αναλυτές είναι τα διεθνή χρηματιστήρια που πίσω τους κρύβουν συγκεκριμένες Τράπεζες και επιμέρους επενδυτές).

Η σημερινή κυβέρνηση με συνοπτικές διαδικασίες αναγνώρισε το υφιστάμενο χρέος που οι προηγούμενες κυβερνήσεις δημιούργησαν, κεφαλαιοποίησε χωρίς καμιά διαπραγμάτευση τους τόκους και μετέτρεψε το μεγαλύτερο μέρος του χρέους που ήταν σε ιδιωτικές Τράπεζες και ιδιώτες επενδυτές (άρα και διαπραγματεύσιμο) μέσω του μνημονίου σε δανεισμό με την εγγύηση Ευρωπαϊκών κρατών με την παροχή υποθήκης σε κρατικά Ελληνικά περιουσιακά στοιχεία. Αλλά μας στέρησαν και την δυνατότητα διαπραγμάτευσης οδηγώντας την άρρωστη Ελληνική οικονομία στον θάνατο.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι εδώ και 14 μήνες δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο για την στήριξη της αγοράς παρά μόνα το κράτος ζητάει λεφτά με οποιοδήποτε τρόπο (νομιμοποιήσεις ημιυπαίθριων χώρων, περαιώσεις και αυξήσεις του ΦΠΑ κατά 4 μονάδες), μείωσαν μισθούς και συντάξεις . Όλα αυτά είναι μέτρα που οδηγούν την αγορά σε μεγαλύτερη ύφεση.

Ενώ κάθε ημέρα κλείνουν δεκάδες καταστήματα οι αντιπρόσωποι μας στο κοινοβούλιο παίρνουν μεγαλύτερες αποδοχές και προσλαμβάνουν και άλλο προσωπικό στην Βουλή ενώ ετοιμάζουν απολύσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που τώρα και μέσω αντιπροσώπων όπως ο Κος Πάγκαλος δηλώνει ότι πρέπει να απολυθεί το 1/3 των δημοσίων υπαλλήλων, ότι ο Ελληνικός Στρατός και τα Σώματα Ασφαλείας είναι αντιπαραγωγικά, και στο τέλος ότι όλοι μαζί τα φάγαμε τα χρήματα. Όπως δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι σήμερα ο Κος Πάγκαλος αλλά και οι υπόλοιποι Υπουργοί δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα εκτός από το να σφίγγουν την θηλιά στον Έλληνα πολίτη.

Η παρούσα κυβέρνηση χρησιμοποιώντας ψέματα και διαφορετική γλώσσα μέσα και διαφορετική γλώσσα έξω υπηρετεί τα ξένα ΙΔΙΩΤΙΚΑ συμφέροντα μερικών εταιρειών που κρίνουν την αξιοπιστία των κρατών.

Δηλαδή η Moody's αλλά και οποιαδήποτε άλλη πιστοποιημένη εταιρεία (δεν ξέρω από πού έχει πάρει πιστοποίηση ώστε να κρίνει οικονομίες κρατών) μπορεί να κρίνει την Ελλάδα την Πορτογαλία την Ιρλανδία και δεν ξέρω εγώ ποιον και τι άλλο, και όλος ο πλανήτης να κάθεται προσοχή σε εκατό διακόσια άτομα που την διαχειρίζονται και στελεχώνουν.

Αναρωτιέμαι πως μπορεί ένας κάποιος Κος Τάδε να στήνει 300 βουλευτές για 40 λεπτά στην βουλή και να μην αποχωρεί κανένας βουλευτής σε ένδειξη αντίρρησης και αντίδρασης ακόμα και από την ευρύτερη αριστερά (αν την θεωρήσουμε ανεξάρτητη και όχι πουλημένη).

Η σημερινή κυβέρνηση κύριοι μας έχει ξεπουλήσει όσο-όσο σε συγκεκριμένα ξένα συμφέροντα βάσει προδιαγεγραμμένου σχεδίου που πρέπει να υλοποιήσει.

Την τελευταία εικοσαετία έχουν ακολουθηθεί από τις Ελληνικές κυβερνήσεις συγκεκριμένα βήματα για να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα.

1. Να μην έχουμε οποιουδήποτε τύπου βιομηχανική παραγωγή (δεν είναι καθόλου τυχαίο που έκλεισαν όλα τα εργοστάσια, βιοτεχνίες ασχέτως τι παρήγαν, ακόμα και τα ναυπηγεία σταματήσανε να δουλεύουν παρά του ότι έχουμε μια από τις μεγαλύτερες θαλάσσιες εμπορικές δυνάμεις στον κόσμο)

2. Να μην έχουμε καθόλου πρωτογενή αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή (εισάγουμε από παντού τα πάντα). Μέσα από την ΕΕ μάθαμε τους αγρότες να κάθονται και να εισπράττουν αποζημιώσεις, και τους κτηνοτρόφους να εισάγουν τα πρόβατα και τα βοοειδή από την Βόρεια Ευρώπη. Να στοιχίζει το Ελληνικό γάλα πιο ακριβά από το εισαγόμενο Γερμανικό. Να υστερούμε ακόμα και στην εξαγωγή ελαιολάδου και εσπεριδοειδών ενώ την δεκαετία του 80 τα προϊόντα μας ήταν εξαγώγιμα στην βόρεια Ευρώπη.

3. Καταργηθήκανε οι δασμοί για ενδοκοινοτικές εισαγωγές με αποτέλεσμα η ντόπια παραγωγή να μείνει στο έλεος της ΕΕ και των εταίρων που έχουν ευκολότερη καλλιέργεια σε μεγάλες εύφορες πεδιάδες και όχι άγονα αλλά ηλιόλουστα κατσάβραχα που παράγουν νοστιμότερα προϊόντα όπως εμείς.

4. Μέσω της ΕΕ δόθηκε η δυνατότητα σε ξένες μεγάλες εταιρείες να δημιουργήσουν αλυσίδες καταστημάτων στην Ελλάδα και με το πλεόνασμα κεφαλαίου που είχαν να εξαγοράσουν και αντίστοιχες Ελληνικές, χαρακτηριστικό παράδειγμα Carrefour - Μαρινόπουλος. Αποτέλεσμα τα χρήματα μας να φεύγουν νόμιμα στο εξωτερικό σαν κέρδος αυτών των εταιρειών.

5. Μέσω πάλι της ΕΕ κατεστράφησαν διάφορες καλλιέργειες όπως αμπέλια έτσι ώστε να επικρατήσουν τα Γαλλικά σταφύλια και κρασιά (δεν είναι καθόλου τυχαίο), οι αγρότες μας πάλι να αποζημιωθούν να μην παράγουν και να εξακολουθήσουν να κοιμούνται. Η επαρχία εγκαταλείφθηκε και οι αγρότες που έμειναν δεν παράγουν πληρώνονται τις αποζημιώσεις και νομίζουν ότι πιάσανε κορόιδα τους ευρωπαίους γραμματικούς και χαρτογιακάδες.

6. Αντίστοιχα και με την αλιεία όπου οι επαγγελματίες αλιείς πληρωθήκανε αδρά για να κόψουν το επαγγελματικό καΐκι τους, κυρίως στην εποχή που επί Παπαντωνίου το χρηματιστήριο είχε τρελά κέρδη. Να επενδύσουν σε μετοχές φούσκες και να χάσουν τα πάντα (αλήθεια πως μπορείς μέσα σε μια νύχτα από ψαράς να γίνεις ο Άρχοντας της Σοφοκλέους με τις ευλογίες του Σημίτη και την άλλη ημέρα πιο φτωχός από ότι ήσουν πρώτα).

7. Σήμερα για να μείνουν στον ύπνο τους οι αγρότες τους τάζουν εύκολο κέρδος με αμφίβολης ποιότητας διάρκειας και απόδοσης φωτοβολταϊκά συστήματα, όπου έχουν υποθηκεύσει τα χωράφια τους και έχουν αποξηλώσει τις υφιστάμενες καλλιέργειες για την εγκατάσταση αυτών των συστημάτων, περιμένουν εύκολο κέρδος και στο τέλος θα τα χάσουν και αυτά. Ακόμα και η τράπεζα που πατροπαράδοτα τους στήριζε η ΑΤΕ σήμερα είναι προβληματική και στα όρια της κρίσης, αύριο θα τους ξεπουλήσει σε κάποια μεγαλύτερη ευρωπαϊκή τράπεζα κυρίως εβραϊκών συμφερόντων που θα τους πάρει τα πάντα.

8. Όλες οι εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων και φορτηγών που είχαν δημιουργηθεί έκλεισαν (PONY, Nissan-Θεοχαράκης, OPEL, Mazda, Mercedes-Φωστηρόπουλος, Namco.) αποτέλεσμα να χαθούν εκατοντάδες θέσεις εργασίας σε αυτές αλλά και τις δορυφορικές αυτών εταιρείες που παρήγαν λάστιχα όπως η PIRELLI αλλά και διάφορα άλλα εξαρτήματα, αλλά να χαθεί και η παραγόμενη υπεραξία με αποτέλεσμα ο Ελληνικός λαός να δανείζεται από τις ξένες τράπεζες για να εισάγει ακόμα Zastava και LADA.

9. Οι κυβερνήσεις που πέρασαν έκαναν τις κρατικοποιήσεις θεσμό. Εταιρείες που ήταν κερδοφόρες με αξιόλογες εξαγωγές οδηγήθηκαν με σειρά αποφάσεων στο κλείσιμο ή την «στρατηγική» εξαγορά (ΠΥΡΚΑΛ) για να οδηγηθούν στην απαξίωση και σήμερα να είναι προβληματικές για πούλημα ή για κλείσιμο, πάντα μπορούμε να αγοράζουμε από την Γερμανία την Γαλλία την Αγγλία ή την Αμερική έτσι ώστε να είμαστε απόλυτα εξαρτημένοι από αυτές. Αλλά και όταν δεν έχουμε χρήματα να μας δανείσουν για να αγοράσουμε από αυτές (αλήθεια πόσο άρρωστο είναι αυτό το σύστημα που έχουν χτίσει εις βάρος μας).

Αν υποθέσουμε ότι ο μεγαλύτερος μας «εχθρός» είναι η μέσα στο ΝΑΤΟ αλλά εκτός ΕΕ Τουρκία, ή οποία Τουρκία είναι και αυτή αναγκασμένη να κάνει αντίστοιχες αγορές πολεμικού υλικού, τότε η Τουρκία δεν πρόκειται να μπει ποτέ στην ΕΕ (γι αυτό και έχει απορρίψει τα αιτήματα της η Γερμανία) γιατί τότε οι μεγάλες δυνάμεις θα χάσουν εκ των πραγμάτων δυο μεγάλους πελάτες τους Έλληνες και τους Τούρκους. Εδώ υπάρχει το σχέδιο διαχωρισμού της Τουρκίας σε Ευρωπαϊκή με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη που θα ανήκει στην ΕΕ, και στην Ασιατική Τουρκία με πρωτεύουσα την Άγκυρα που δεν θα ανήκει στην ΕΕ αλλά θα έχει ανάγκες εξοπλισμού ώστε να συνεχίσει να αγοράζει από τις γνωστές βιομηχανίες της ΕΕ.

Σήμερα δε αφού έχουν προσλάβει υπερβάλλον προσωπικό με υπερβολικές αμοιβές και με τους χειρισμούς τους τις έχουν κάνει προβληματικές θέλουν να τις ιδιωτικοποιήσουν , να γυρίσουμε εκεί που είμαστε το 1980 αλλά με την διαφορά ότι τώρα τις ΔΕΚΟ αλλά και όποια άλλη εταιρεία έχει καταλήξει στο δημόσιο θα την πάρουν οι ξένες Τράπεζες.

10. Μάθανε τους Έλληνες να μην δουλεύουν και να αμείβονται πολύ για λίγη εργασία. Οι Τράπεζες με την ανοχή αλλά και βοήθεια του κράτους οδήγησαν τον κόσμο μέσω των δανείων και των πιστωτικών καρτών σε υπερδανεισμό και πλουσιοπάροχη ζωή με δανεικά, ο όρος αποταμίευση δεν υπάρχει στο σημερινό λεξιλόγιο του Έλληνα. Και ξαφνικά αποφασίσανε να σταματήσουν την παροχή δανείων και φρέσκου χρήματος στην αγορά με αποτέλεσμα την μείωση των κερδών στην ελεύθερη αγορά άρα και δυσκολία αποπληρωμής των δανείων

11. Αφήσαμε ελεύθερη την είσοδο οικονομικών μεταναστών από όπου και αν είναι αυτοί με αποτέλεσμα να έχουμε Φιλιπινέζες υπηρέτριες, Αλβανούς χτίστες και μπετατζήδες, Πολωνούς και Βούλγαρους υδραυλικούς, Ινδούς αγρότες και Πακιστανούς στα φανάρια για το πλύσιμο του παρμπρίζ, και Έλληνες άνεργους να καμαρώνουν από τις καφετέριες ότι δεν κάνουν κοπιώδεις χειρονακτικές εργασίες.

12. Ευνοήσανε σκανδαλωδώς κλειστά επαγγέλματα, η πολλαπλή μίσθωση στα ΤΑΞΙ δεν υπάρχει πουθενά στο κόσμο πόσο μάλλον να μην δίνεις και απόδειξη, και να πληρώνεις την άδεια του ΤΑΞΙ ή του φορτηγού Δημοσίων μεταφορών 200.000 ? δηλαδή ένα κωλόχαρτο κάνει ένα μάτσο λεφτά (δικαίως και αυτοί που το πληρώσανε διαμαρτύρονται αλλά δικαίως διαμαρτυρόμαστε και εμείς οι υπόλοιποι για τον ίδιο ακριβώς λόγο). Οι μηχανικοί του ΤΕΕ έχουν κάνει τον δικό τους μικρόκοσμο όπως και οι φαρμακοποιοί και οι συμβολαιογράφοι. Είμαστε από τα λίγα κράτη που δεν έχουν τακτοποιημένο κτηματολόγιο αλλά για μία αγοραπωλησία χρειάζονται δυο δικηγόροι ένας συμβολαιογράφος και ο υποθηκοφύλακας (πήραμε χρήματα από την ΕΕ για την δημιουργία κτηματολογίου 2 φορές αλλά κατά μαγικό τρόπο τα χρήματα εξαφανίστηκαν και κτηματολόγιο δεν έγινε).

13. Χρησιμοποιήσαμε την ελληνική πατέντα των ΚΕΠ για την αποσυμφόρηση των Δημοσίων Υπηρεσιών, αν και πήραμε χρήματα από την ΕΕ για την μηχανογράφηση και μηχανοργάνωση των υπηρεσιών του ευρύτερου Δημόσιου τομέα. Έτσι διορίσαμε και άλλους κάνοντας περισσότερα έξοδα για μισθούς, ενοίκια ακινήτων και εξοπλισμούς γραφείων, ενώ ή όλη διαδικασία θα μπορούσε να γίνει ταχύτατα μέσω ΙΝΤΕRNET.

14. Δημιουργήσανε κλίμα ευμάρειας και δυναμικής του Ελληνικού κράτους και επιδοτηθήκανε εταιρείες για την δημιουργία εργοστασίων στην Βόρεια Ελλάδα και εν τέλει χωρίς κανένα έλεγχο οι επενδύσεις έγιναν στην γειτονική Βουλγαρία και τα Σκόπια. Αποτέλεσμα κάποιοι κυρίως κομματικοί φίλοι να βρεθούν εκατομμυριούχοι από την μια ημέρα στην άλλη αλλά και οι ιθύνοντες/συνεργάτες να μην τους ελέγχουν για τον φόβο των αποκαλύψεων.

15. Καταφέρανε να κάνουν σε ένα από τα μικρότερα κράτη τους Ολυμπιακούς αγώνες του κου Σημίτη και της κας Αγγελοπούλου και μέχρι σήμερα δεν έχουμε μάθει πόσο κόστισαν τι χρωστάμε από αυτά και τι έχουν γίνει τα ακίνητα. Με τις ευλογίες των διεθνών τραπεζών χρεωθήκαμε ακόμα περισσότερο για το Μεγάλο και το Αληθινό, έτσι ώστε να φτάσουμε πιο γρήγορα στην κατάρρευση.

16. Όλες οι κυβερνήσεις άφησαν ανεξέλεγκτες τις φαρμακευτικές εταιρείες τους διαγωνισμούς προμηθειών στα νοσοκομεία αλλά και τις συνταγογραφήσεις, με αποτέλεσμα μια τεράστια τρύπα στα οικονομικά της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

17. Ποτέ δεν έκαναν τα μεγάλα λόγια πράξη, κανένας αναπτυξιακός νόμος για τον τουρισμό δεν εφαρμόστηκε. Οι μαρίνες για την προσέλκυση υψηλού τουρισμού δεν έγιναν ποτέ αλλά και όπου ξεκίνησαν έχουν εγκαταλειφθεί, αντίστοιχα και έργα για την δημιουργία τοπικών αεροδρομίων ή την σύνδεση των νησιών με υδροπλάνα έμειναν στα λόγια.

18. Όλο το εθνικό οδικό δίκτυο παραδόθηκε σε εταιρίες ημετέρων.

19. Επιδοτηθήκανε κομματικοί φίλοι και ημέτεροι με νόμους για επενδύσεις, επιδοτήθηκαν και τα χρήματα γύρισαν στις τσέπες των αρμοδίων και τα ταμεία των κομμάτων.

20. Μοναστήρια διεκδικούν λίμνες και παίρνουν ολυμπιακά ακίνητα για ανταλλαγή.

21. Απαξιώνουνε τον ΟΣΕ και ότι έχει και αντιπροσωπεύει. Αφήνουν υπαλλήλους να κλέβουν από τα εισιτήρια έως και ολόκληρα βαγόνια να μεταφέρουν προϊόντα για όφελος κάποιων εταιρειών, να γίνονται αγορές μηχανών και βαγονιών που δεν ταιριάζουν στις γραμμές αλλά να μην υπάρχει κανείς υπεύθυνος και να παραμένουν όλοι ατιμώρητοι.

22. Τον ΟΤΕ τον έχουν σχεδόν ξεπουλήσει στους Γερμανούς, ετοιμάζουν για ξεπούλημα την ΔΕΗ, και τμήμα του ΟΛΠ έχουν πάρει οι Κινέζοι.

23. Κάνουν σχέδια για επενδύσεις από ξένους στην Ελλάδα, αλλά δεν μας λένε ποιος ξένος θα επενδύσει σε μια νεκρή αγορά με ακριβά ημερομίσθια ακόμα πιο βαριά ασφάλιση και ένα κράτος που άλλα λέει σήμερα και άλλα κάνει αύριο. Ποιος θα επενδύσει όταν οι απεργοί δεν θα αφήνουν το εργοστάσιο να δουλέψει και το κράτος δεν θα κάνει τίποτα για να μην χάσει ψήφους.

24. Το Δημόσιο ενοικιάζει ακίνητα από ιδιώτες με μεγάλο τίμημα ενώ στην ίδια περιοχή ενοικιάζει δικά του σε τρίτους έναντι ευτελούς τιμήματος.

25. Υπουργοί κάνανε περιουσίες σε βάρος μας αλλά ή δικαιοσύνη δεν τους ακουμπάει. Έχουν θεσμοθετήσει και νόμο περί μη ευθύνης Υπουργών.

26. Τα σημερινά κόμματα χρωστάνε δισεκατομμύρια στις Τράπεζες γι αυτό και τις στηρίζουν με δισεκατομμύρια που παίρνουν από εμάς και τους τα δίνουν για να μη τους τα ζητήσουν πίσω οι Τράπεζες, όπως κάνουν οι ίδιες τράπεζες με τον κάθε ένα από εμάς.

27. Ζητάνε από όλους μας περικοπές ενώ δεν κάνουν περικοπές οι ίδιοι στην βουλή όπου μπορούν να είναι 200 βουλευτές και με μικρότερες αποδοχές. Υπάρχει τηλεοπτικό κανάλι από την βουλή αλλά και ραδιοφωνικό που δεν έχει εκπέμψει ποτέ αλλά εμείς τα πληρώνουμε. Πληρώνουμε ακόμα για ΕΤ, ΝΕΤ, ΕΤ 3 και δεν ξέρω πόσα κρατικά ραδιόφωνα με χιλιάδες υπαλλήλους και σήμα που δεν φτάνει σε όλους τους δέκτες και δεν τα συγχωνεύουν σε ένα με μεγαλύτερη κάλυψη και οικονομία κλίμακας.

28. Καταφέρανε σήμερα να δηλώνουν ότι υπάρχουν κλεμμένα αλλά δεν υπάρχουν κλέφτες.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που δεν υπάρχει καμιά σημαντική αντίδραση από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Δεν υπάρχει κανένα κόμμα που να πείθει τον Έλληνα ανεξαρτήτως πολιτικής πεποιθήσεως να διεκδικήσει τα δικαιώματα του αλλά όλοι μιλούν για τις υποχρεώσεις του (κυρίως οικονομικές). Δεν υπάρχει αυτός ο συνδυασμός που θα δώσει την εκκίνηση στον οπαδό και ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και των άλλων κομμάτων να ενταχθεί σε αυτό και να κάνει αυτό που πρέπει και έχει ξεχάσει να ΔΟΥΛΕΨΕΙ.
Σ αυτόν τον κόσμο ζούμε και ας τα πούμε όσο είναι νωρίς και προλαβαίνουμε.

Με εκτίμηση
Θ.Χ
ksipnistere

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/5/11 15:15

    Πολύ σωστά όόλα αυτά. Υπομένουμε ολο αυτό το μαρτύριο , δεν έχουμε ιδέα τι μας περιμένει ΄, ούτε βλέπουμε φως στο τούνελ ,μήπως και παρουμε λίγο θάρρος.
    Αργοσβήνουμε μέρα με την ημέρα , ζούμε μεσα στο άγχος και στα προβλήματα και δεν υπάρχει σανίδα σωτηριας απο πουθενά.
    Ας ΄κάνουν κάτι δραστικο να τελειώνουμε είμαστε κατω απο τη λαιμητομο και δεν ξέρουμε αν θα πέσει η λεπιδα ή όχι απλά κλαίμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/5/11 15:49

    Με εντολή του ψεύτη Γ. Παπακωνσταντίνου έχει πάρει τα αναδρομικά ο "δικός του " συνταξιούχος βουλευτής Νίκος Αναγνωστόπουλος και το κρύβουν.

    Γιατί να μην διεκδικούν τα αναδρομικά οι συνταξιούχοι βουλευτές όταν το ΓΛΚ βοά ότι ο μόνος συνταξιούχος βουλευτής που πληρώθηκε και το κρύβουν είναι ο Νίκος Αναγνωστόπουλος με εντολή και προσωπικό ενδιαφέρον του ίδιου του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου στον.....
    υπάλληλο του ΓΛΚ Σωτήρη Μαυρογόνατο.
    Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον κ. Παπακωνσταντίνου επίορκε υπουργέ που από τη μία κατακεραυνώνεις τους συνταξιούχους βουλευτές ενώ από την άλλη διατάζεις το Μαυρογόνατο να πληρώσει το φίλο σου, πρώην βουλευτή της ΝΔ, κάτι στο οποίο συνέναισε ο "πολύς" κ. Σαχινίδης, επίσης επίορκος όπως κι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/5/11 22:32

    ΠΩ ΠΩ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ Θ.Χ. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ,
    ΑΠΟΓΟΙΤΕΥΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *