ροή ειδήσεων

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΡΟΔΙΩΝ !!!

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΡΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΞΗ !

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΕΛΙΕΣ...
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΣΑΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ "ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΡΟΔΟΥ"...

Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !
ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΜΗΝΥΜΑ !

ΓΙΑΤΙ... ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ !

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΉ : 
Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΤΕΙΘΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΞΗ. ΟΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΝΗΣΗ ΘΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ.
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ BLOG ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ !




Σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΚΕΨΗΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

    ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ BLOG ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ , ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ .

    ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ BLOGGER ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/6/11 16:06

    είναι ονομαστικές οι μηνύσεις; αναρτήθηκαν κάπου τα ονόματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/6/11 16:47

    Δεν νομίζω ότι το θέμα είναι στις ονομαστικές ή όχι μηνύσεις. Το θέμα είναι στη ελευθεριά της έκφρασης και το πώς θα στηρίξουμε το blog. Δε θα πρέπει να αφήσουμε ένα άνθρωπο να πληρώσει το τίμημα της δικής μας ελευθερίας έκφρασης. Ας αναλάβουμε επιτέλους όλοι τις ευθύνες μας, ας βοηθήσουμε σε όποιο τομέα μας χρειαστεί ο διαχειριστής του blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/6/11 17:08

    εγώ πάλι προτείνω στο διαχειριστή, γιατί εδώ και καιρό ,κάποιοι εριστικοί "αναγνώστες" απαντούν με πολύ άσχημο τρόπο και με ψεύδη, ξέρουν αυτοί, ειδικά 1 με χαρακτηριστικό ύφος, θα πάρει στο λαιμό του το ιστολόγιο.προτείνω να απομακρυνθεί η επιλογή ανώνυμος.....
    διαχειριστά, κάνετε καλή και χρήσιμη δουλειά.μην αφήνετε κάποιους, που ισως με δόλο? αναρτουν τέτοιες αερολογίες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/6/11 17:14

    ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΑ BLOG! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟΨΗΣ,ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ Ή ΣΤΗΝ Β. ΚΟΡΕΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ BLOG ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΥΡΙΟΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/6/11 17:58

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ... ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΥΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΔΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/6/11 18:04

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΤΟ BLOG ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΠΩΣ Η ΜΗΝΥΤΡΙΑ ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ... ΤΗ ΜΥΓΑ ΚΑΙ ΜΥΓΙΑΣΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ.
    ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΡΕΠOI ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ BLOG ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΗΘΗ. ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΤΗΣ "ΕΠΩΝΥΜΗΣ" ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΟΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.
    ΤΟ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ "ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ" ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΝΗΚΟΥΣΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.
    ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΜΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ BLOG ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/6/11 18:07

    ti tha ginei? tha organwthoume na katevoume tin trith katw?????????????????????????????????? eleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/6/11 18:11

    Από που προκύπτει παλικάρια ότι καταβάλεται προσπάθεια φίμωσης του blog απο την εφημερίδα. Επειδή δημοσιεύσε ότι υποβλήθηκε μήνυση? Τελικά έχουν χάσει τη στόχευση τους ορισμένοι. Δηλαδή η εφημερίδα φταίει επειδή μια κάτοικος του νησιού θεωρεί ότι θίγεται από σχόλια και αναρτήσεις? Μπήκε κανείς στον κόπο να εμβαθύνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος24/6/11 18:12

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΗΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ.
    ΑΣ ΛΕΜΕ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ...
    ΕΙΧΑ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΧΑΛΟΥΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος24/6/11 18:17

    18:11...φιλε μου δεν ονομαζει καποια η αναρτηση αρα δεν υπαρχει και κανενα θεμα!! Η εφημεριδα εχει τον σκοπο της κατι ξερουν οι παραπανω που γραφουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος24/6/11 18:22

    24/6/11 18:11 Ειδες φιλε ειπες την γνωμη σου...Πηγαινε λοιπον και στη εφημεριδα και γραψε τα ιδια..θα πληρωσεις 50ευρω!Εδω το εκανες ομως χωρις να σε χρεωσουν και οπως θελεις εσυ ελευθερα και χωρις να σου κοψει καποιος κατι!! Φαινεται λοιπον καθαρα οτι η εφημεριδα εχει πονηρο σκοπο..Αλλα οπως παντα τετοιοι σκοποι πεφτουν στο κενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος24/6/11 18:22

    mhpos perase apo to myalo soy 24/6/11 18:17 oti borei na mhn exei dhmosiefthei olh h mhnhsh kai ta sxolia akrivos logo toy periexomenou toys?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος24/6/11 18:26

    Όλοι κάτω και ειδικά οι παθόντες από τα γύρω χωριά, για να αποδειχτεί ότι δεν ήταν συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά η ΑΛΗΘΕΙΑ...

    Τώρα, ίσως και εμείς θα πρέπει να αντιστρέψουμε το κατεστημένο και να αρχίσουμε τις μηνύσεις για κάθε φορά που οιοσδήποτε δημόσιος υπάλληλος θίγει την προσωπικότητά μας ή λόγω πλημμελούς εκτέλεσης των καθηκόντων του, έχουμε υποστεί ζημιά υλική, ψυχολογική ή οτιδήποτε άλλο.


    Αν μη τι άλλο, θα γεμίσουν και τα ταμεία του κράτους από τα παράβολα των μηνύσεων και τέλος πάντων να κάνει ο καθένας την δουλειά του όπως πρέπει ή να πηγαίνει σπίτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος24/6/11 18:32

    FILE GRAFEI ONOMA? AFOY LOIPON DEN GRAFEI ONOMA DEN MPOREI NA MILAEI GIA TIPOTA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος24/6/11 18:33

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....ΤΟΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Ή ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΛΑΨΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ?
    ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ?
    Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΛΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Α.
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΣΑΝΤΙΣΕΤΑΙ ΤΟΝ Α. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΗΝΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.
    ΠΡΟΣΕΧΕ κ.ΔΙΑΧΕΙΣΤΗ ΔΙΟΤΙ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΟ ΣΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος24/6/11 18:35

    Re paidia pia efimerida einai??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος24/6/11 18:42

    ΠΑΙΔΙΑ...ΜΗΝ ΤΟ ΧΟΝΤΡΕΝΕΤΕ.
    ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣTΟΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ BLOG ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος24/6/11 18:43

    Ρε παιδιά, δεν έχουμε βγάλει όλοι την νομική ή δεν έχουμε βγάλει ακόμα και το γυμνάσιο. Σίγουρα σε ένα παιχνίδι λέξεων, ο οποιοσδήποτε που ασχολείται με το νομικό σύστημα, μπορεί να μας τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί. Το θέμα είναι αν κάνεις χρήση ή αφήνεις να εννοηθεί ότι θα κάνεις χρήση αυτών των γνώσεων έτσι ώστε να φοβήσεις το κοινό ή τους υπόλοιπους blogger's καταφέρνοντας τελικά να φιμώσεις τον απλό κόσμο.
    Τα υβρυστικά σχόλια και ειδικά αυτά που κατευθύνονται επώνυμα σε κάποιον, αφαιρούνται απο τον διαχειριστή. Το έχουμε δει επανελλειμένα. Ισως έχουν ξεφύγει και μερικά.Τι να κάνουμε δηλαδή? Αντί να αποκτήσουμε φιλότιμο και να μάθουμε να κάνουμε την δουλειά μας σε αυτή την χώρα, ασχολούμαστε με άσχετα πράγματα.

    Το θέμα είναι ότι τα βαριά σχόλια έχουν αφαιρεθεί, και εκκρεμή να μάθουμε αν η ουσία της καταγγελίας έχει βάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος24/6/11 18:44

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΙP THΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ, ΨΕΥΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ BLOG ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ?
    ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ. ΑΡΑ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΣΒΗΝΕΙ ΑΡΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος24/6/11 18:46

    24/6/11 18:30 shmera paizei sto soho...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος24/6/11 18:47

    Όλοι πια ξέρουμε ότι αν θες πραγματικά να παραμείνεις ανώνυμος, καταφεύγεις σε δημόσιο χώρο με free wifi ή ακόμα μαθαίνεις πόσο εύκολο είναι να σπάσεις την προστασία του με απλούς τρόπους και να κυνηγάνε άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος24/6/11 18:54

    kapoioi telika tha thn plhrosoyn dhladh kai ton diaxeiristh den ton noiazei....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οντως το εχουμε δει οτι ο Διαχειριστης σβηνει πολλα κακοβουλα σχολια...αλλα επειδη κι αυτος ανθρωπος ειναι και προφανως δεν καθετε 24 ωρες πανω απο ενα pc καποια ασχημα σχολια μενουν!! Μαλιστα καποιες φορες που εσβησε καποια συκωφαντικα σχολια τον κατηγορησαν για λογοκρισια! μην τα θελουμε ολα δικα μας! θα συμφωνησω με τον παραπανω σχολιαστη που λεει η ουσια ειναι τι γραφουμε εμεις...και οχι να περιμενουμε τον διαχειριστη να σβησει τις ασχημιες παρολα αυτα ομως το κανει!!
    οπως και να'χει ομως ειμσατε ολοι στο πλευρο του διαχειριστη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος24/6/11 19:17

    oloi sto pleyro tou diaxiristi to aksizei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό ήταν αναμενόμενο ότι θα συνέβαινε κάποτε , καθώς όλα τα ιστολόγια αυτού του είδους "ενοχλούν πολλούς" , και δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες μηνύσεις.
    Η διαμαρτυρία και τα κακώς κείμενα απλά δεν πρέπει να ακούγονται.
    Όποιος δεν εκφράζεται σύμφωνα με τους άγραφους νόμους σοβαροφάνειας της δημοσιοκαφρικής ψευτοδεοντολογίας , δεν πρέπει να έχει φωνή.
    Τώρα θα μου πεις , αν αντί για το ιστολόγιο τα παράπονα γίνονταν μέσα από τα Μ.Μ.Ε. θα γίνονταν μηνύσεις;
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!
    Όσο για τα υβριστικά σχόλια , η αλήθεια είναι πως προσβάλλουν αποκλειστικά αυτούς που τα γράφουν , αφού φανερώνουν το πνευματικό και ψυχικό τους επίπεδο.
    Κανείς ψυχικά υγιής άνθρωπος δεν μπορεί να προσβληθεί στ'αλήθεια από ένα ανώνυμο και απρόσωπο μπινελίκι.
    Η καλύτερη αντιμετώπιση για τα υβριστικά σχόλια είναι να τα αγνοούμε , γιατί ποτέ δεν πρέπει να λογομαχείς με κάποιον κατώτερο. Θα σε παρασύρει στο επίπεδό του και εκεί είναι σίγουρο πως θα σε νικήσει.
    Καλό κουράγιο στον διαχειριστή κι ότι χρειαστεί είμαι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος24/6/11 20:43

    Η γνώμη μου για το ιστολόγιο είναι η ακόλουθη.
    1/Πράγματι επιτελεί κοινωνικό έργο.
    2/Φέρει όμως ευθύνη για την διάδοση ψευδών γεγονότων που δύνανται να βλάψουν την τιμή και υπόληψη του αλλου .Ειδικεύοντας αυτό ,εννοώ ότι δεν είναι ορθό και νόμιμο ,ο καθένας να γράφει υβριστικά ,συκοφαντικά στο παρόν ιστολόγιο διότι έχει συνέπειες τόσο ο ίδιος ,όσο και ο διαχειριστής .Το ότι ο ίδιος ο συντάκτης θέλει ή και μπορεί να μένει ανώνυμος αρα δύσκολη η ανεύρεση του και ομοίως δύσκολη η απόδοση ποινικών ή και αστικών ευθυνών είναι άλλο ζήτημα.
    3/Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ,ή τουλάχιστον οι περισσότεροι ότι δημοκρατία και ελευθερία έκφρασης και διάδοσης της γνώμης δεν είναι η διάδοση ψευδών γεγονότων εις βάρος τρίτων .
    Οποιος δεν το καταλαβαίνει προφανώς ευρίσκεται σε ανώριμη κατάσταση για Δημοκρατία .
    Ενας ανώνυμος σκεπτόμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος24/6/11 20:54

    δεν μπορει να γραφει ο καθενας οτι θελει χωρις να φιλτραρονται απο τον υπευθηνο αλλο ελευθερια εκφρασης και αλλο ελευθερη συκοφαντια και να βριζουν απο κατω 500 ασχετοι , το εχουμε δει απειρες φορες εδω μεσα .....τουλαχιστον οποιος εχει να πει κατι ας το πει δημοσια κ με το ονομα τους ....Η σελιδα παραπονων ξεκινησε αλλιως και καταντησε οχετος υβρεων.Εχει χασει πλεον την αιγλη της ...θυμομαστε ολοι τις δρασεις που τις στηριζαμε , τωρα εχει καταντησει ενα ξεκατινιασμα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος24/6/11 20:58

    ενα μεσο ελευθερης εκφρασης απαιτει σεβασμο , με την ανοχη του υπευθηνου κατανησε οχετος .....εχει μεγαλη ευθηνη ο υπευθηνος της σελιδας γιατι απο ενα μεσο που το αγκαλιασε ο κοσμος το καταντησε σε σκουπιδοτοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος24/6/11 21:03

    Οι βρισιές και ο τρόπος που κάποιο γράφουν εδώ μέσα είναι η αιτία της μύνησης. Είναι κάτι που θά έπρεπε όλοι να σκεφτούμε, πριν αρχίσουμε να γράφουμε πάλι με τον ίδιο τρόπο.
    Το ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα αναδημοσίευσε τη μύνηση δεν έχει να κάνει κάτι, σελίδες γεμίζει. Εξάλλου αυτά που γράφει δεν είναι απόψεις δικές της. Τα παίρνει αυτούσια από το μύνηση, τα έχει και μέσα σε "εισαγωγικά"! hellooooo!!!
    Αν τώρα ο καθένας βλέπει πίσω από αυτή την κίνηση σκοπιμότητες της εφημερίδας εναντίον του blog αυτό είναι άλλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος24/6/11 21:05

    να συμπληρωσω το πως σκεφτεται ο υπευθηνος φαινεται και απο τον τιτλο "ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΡΟΔΙΩΝ !!! "
    δεν ειναι προσπαθεια φιμωσης ειναι ζητουμενο να μην εξεφτελιζεται η ελευθερη εκφραση , φιμωση θα ηταν οταν υπηρχαν αποδειξεις στα οσα καταγγελονται .....εδω με την ανοχη του υπευθηνου εβριζε ο καθενανς οποιον ηθελε.

    Ο Ροδιτης που εχει αρχ.. δεν κρυβεται στην ανωνυμια ...το αν φοβαται να εκφραστει γιατι καραδοκουν πολλοι καλοθελητες τοτε θα επρεπε το blog να ερευνα πρωτα πρωτου δημοσιεσει κατι....αυτο ειναι το τιμιο και σωστο!

    μια αποψη και αυτη εσεις τι λετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος24/6/11 21:19

    21:05 ..(Ο Ροδιτης που εχει αρχ.. δεν κρυβεται στην ανωνυμια)To ιδιο κανεις κι εσυ ομως τωρα! Ανωνυμα γραφεις! φιλικα στο λεω...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος24/6/11 21:23

    με την διαφορα οτι εγω δεν βριζω απλα παραθετω ευγενικα τις αποψεις μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος24/6/11 21:26

    ΤΑ ΣΥΚΩΦΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗς ΤΑ ΣΒΗΝΕΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ PC 24 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ...ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ! ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΔΙΑΦΙΜΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...KAI TO ΠΑΡΟΝ BLOG ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΔΩ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ!! ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΡΙΖΟΥΜΕ! Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΕ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΚΩΦΑΝΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος24/6/11 21:28

    24/6/11 21:23 Μπορεις ομως να πεις τις αποψεις σου Επωνυμα....Αλλα δεν το κανεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος24/6/11 21:46

    KAI TI EGINE POY EKANE MYNHSH?TIPOTA DEN 8A KANOYN STON DIAXEIRISTH.ANTE RE KOMPLEKSIKOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος24/6/11 21:58

    Re paidia eleos anti na brizetai aythn thn koulh pou ekane thn mhnish brizetai thn efhmerida pou to dhmosieyse, kala xanetai????
    Exetai dld thn idia logikh me aythn oti dld den fteei o syntakths ala o diaxeirisths !!!!!
    Enas malakas egrapse ena akyro sxolio Kai akoloythisan 40 alloi
    Amfibalw an exoyn merikoi katalabei poios ekane thn mhnish kai ti egine telika eidane thn dhmosieysh megalh kai dyskoleyontai na thn diabasoyn
    telios feloi eiste edw Mesa?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος24/6/11 22:39

    Κατα την ταπεινή μου άποψη αν η εφημερίδα ηθελε να βλάψει το ιστολόγιο θα δημοσίευε ολόκληρη τη μήνυση για να καταδείξει το μέγεθος της δυσφήμισης. Σκοπός ήταν να δημοσιευθεί ότι έγινε για πρώτη φορά μήνυση σε ροδιτικο ιστολόγιο και γι αυτό υπάρχει και ο τίτλος. Δεν εργαψε δηλαδή συκοφαντικο blog η κάτι άλλο που να προκαταβαλει τον αναγνώστη. Αντίθετα αυτός που έκανε την αρχική ανάρτηση που προκάλεσε νέα δυσφημιστικα σχόλια στρέφει τους λοιπούς δηλαδή όλους εσάς κατα του δημοσιεύματος. Aυτο τελικά έρχεται να αποδείξει ότι κάποιοι εδώ μέσα έχουν χάσει το μετρό. να δούμε μέχρι που θα φτάσουν. Προσωπικά την εφημερίδα τη θεωρώ μαχητική και την Μονή με Καλές ειδήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος24/6/11 23:00

    Telika to oti xrhsimopoioyn kapoioi to blog Gia na sykofandoun afto apodikneietai Kai apo to gegonos oti kaneis admin den esvise tis sykofandies kata tou dhmosiografou toy arthrou!!! Auto den einai eleftherh ekfrash einai proeidopoihsh kata ths eleftherotypias. Poso Mallon otan oi admin anexontai na bainoun ybristika sxolia Gia thn efhmerida. Exeter ypovathmisei to blog Kai kamaronete thn katantia sas orismenoi. Ftasame Kai sto shmeio na nomizoun orismenoi yvristes oti eginan isotimoi toy ahmnistoy SOKRATH toy troktikoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος24/6/11 23:04

    Κατα την δικη μου ταπεινη αποψη...Το σχεδιο της εφημεριδας ηταν ακριβως αυτο που γινετε τωρα εδω μεσα,εχουν γινει 53 σχολια και δεν ξερω ποσοι εχουν διαβασει την αναρτηση...Τα παντα αποσκοπουν ωστε να ακουστει η εφημεριδα αφου και η ιδια παραδεχετε και λεει για την πλεον δημοφιλη ηλεκτρονικη σελιδα της Ροδου και οχι μονο! Το ασχημο ειναι οτι ανοιγει μετωπο με το blog αντι να συνεργαστει, οπως δηλαδη κανουν πολλες εφημεριδες πανελλαδικες!! Η αναρτηση για φιμωση δεν ανεβηκε τυχαια και πιστεψτε με παιζουν πολλα πραγματα....Δεν ξερω για εσας εγω παντως εχω να αγορασω τοπικη εφημεριδα απο την μερα που ανοιξε αυτο το blog!! Στηριζουμε αυτη την ενοτητα οπως στηριζουμε και τον Διαχειριστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος24/6/11 23:05

    Εδώ που τα λέμε οι μαλ... Πανε συννεφο για ορισμένους λένε ότι η εφημερίδα έβαλε τη μήνυση γιατί δεν τη διαβάζουν για να τη... Διαβάσουν. Στο Alexa έχει σαφώς μεγαλύτερη αναγνωσημοτητα από το blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος24/6/11 23:11

    23:00 Ασε φιλε μου μας τα ειπαν κι αλλοι! Τουλαχιστον γραφε Ελληνικα γιατι θα τριζουν τα κοκκαλα του Σωκρατη! Αυτος εγραφε Ελληνικα!
    Αν δεν ξερεις ορθογραφια και ντρεπεσαι...υπαρχει και το ορθογραφικο λεξικο!Να εισαι υπερηφανος για την Ελληνικη γλωσσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος24/6/11 23:20

    ΤΟ BLOG ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΦΗΜΑ...ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!! ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ BLOG ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ! ΑΠΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος24/6/11 23:28

    Είναι δύσκολη η ανάγνωση για ορισμένους. Το κείμενο στο αρθρο της εφημερίδας αντί να αφυπνίσει τους διαχειριστές της τους έκανε να ανοίξουν αυτοί μέτωπο με την εφημερίδα. Είναι σαν να ζητούν από την εφημερίδα να κάνει και αυτή μηνυση. Tσεκαρα και εγώ το Αlexa η εφημερίδα διαβάζεται από πολύ περισσότερο κόσμο αστε που στο blog έχουν μπει αρκετές ειδήσεις της. Τα λοιπά είναι για δημιουργία εντυπώσεων και στην τελική είναι τόσο δύσκολο για κάποιους διαχειριστές αν με πράξεις ή παραλήψεις τους εθιξαν κάποιο άνθρωπο να ζητήσουν συγνώμη ή να τον αποκαταστήσουν; Το λάθος της μιας ανάρτησης το διορθωνουν με νέα συκοφαντική ανάρτηση για την εφημερίδα. Είστε άξιοι της μοίρας σας. ΈΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος24/6/11 23:42

    Mages molis perasa apo asfaleia mazefte ta grhgora etoimazontai katasxeseis einai sth rodo klimakio apo Athina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος24/6/11 23:48

    23:28...To blog το διαβαζουν και Δικηγοροι! Αντε σιγα σιγα ολοι θα παρετε βημα..τωρα περιμενω τους Γιατρους! Μπραβο στο blog παντα πρωτοπορο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος24/6/11 23:55

    καποια στιγμη θα γινοταν κι αυτο . Καποιο ανεγκεφαλοι το τελευταιο καιρο το ειχαν παρακανει με τις ανωνυμες υβρεις τους , λες και εμπαιναν εδω μεσα μονο για να βρισουν δεν μπορουσε να υπαρξει διαλογος με ολους αυτους τους κομπλεξικους ( ευτυχως ειναι 2-3 ) και καθε μερα βριζουν με τον ιδιο τροπο , απο την αλλη ειναι και η ελευθερια εκφρασης , αν απο την αρχη ο διαχειριστης απομακρυνε αυτους δεν θα κινδυνευε να κλεισει η σελιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος24/6/11 23:57

    Ποιος σου ειπε οτι κινδυνευει να κλεισει η σελιδα? Κανεις δεν μπορει να την αγγιξει...Δεν ζουμε στη χουντα! Απλα να σταματησουν καποιοι να βριζουν και το θεμα θα κλεισει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος25/6/11 00:31

    στημενο και καλπικο το δημοσιευμα για να πουλησει λιγα παραπανω φυλλα
    χωρις αρχη και τελος με μισολογα
    ενας εκφοβισμος για να σας κλεισουν
    τιποτα παραπανω
    συνεχιστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος25/6/11 00:31

    μα το κακο ειχε παραγινει ειδικα με εναν δεν μπορουσες να εκφρασεις την αποψη σου και σε εβριζε ξεκινουσε απο τυρογαλο γιδι και συνεχιζε μια μερα ειχα παρει θεση για κατι απλο και αρχισε να με βριζει τοσο ασχημα που για να ειμαι ειλικρινης αναρωτιομουν μα τι στο καλο κανει ο διαχειριστης και ανεχεται τετοια ατομα εδω μεσα δεν βλεπει πως κανουν μονο κακο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος25/6/11 00:40

    τελικα το παραπονα ροδου πρεπει να παρει και βραβειο. Ειναι το μονο λεει που αναδεικνύει προβλήματα, ειναι το μόνο που προκαλεί λύσεις. Καποιοι καβάλισαν πολλά καλάμια και δεν καταλαβαινουν οτι τους χρησιμοποιούν ένα μάτσο θρασύδηλοι που βγάζουν τα αποθημένα και το μισος τους εδω μέσα. Κάτι ζηλιάριδες των καφενείων και του παρασκηνίου, ανύμποροι βλάκες που οταν τους ξεσκεπάσεις αντι για αρχιδια βλεπεις κλειτοριδες.
    Οταν έρθει η αποφαση του δικαστηρίου να δούμε τι θα γράφετε αλητήριοι αλλά το μεγαλύτερο αστείο είναι ότι όλα αυτά που λέτε μαζεύονται είναι αποδείξεις της κατάντιας ορισμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος25/6/11 00:43

    ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΘΑ ΜΑΖΕΦΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος25/6/11 00:47

    25/6/11 00:19 ...ΕΙΜΑΙ Ο 23.04 ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΕΙΠΑ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΟΣΜΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ? ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ Ε? ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ...ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ! ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ.ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΜΕ ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ...ΙΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος25/6/11 00:54

    00:19..Καλα σου λεει ρε φιλε λες για τους αλλους αλλα ο πρωτος υβριστης εισαι εσυ...Γιατι αποκαλεσς τον ανθρωπο γελοιο? ειπε την αποψη του χωρις να βρισει κανεναν και εσυ τον αποκαλεσες ετσι απλα γελοιο. δηλαδη αν του ελεγες οτι δεν συμφωνεις με την αποψη του θα ηταν ντροπη? και προτιμησες να τον πεις γελοιο? λες για τους αλλους αλλα εσυ εισαι χειροτερος! ντροπη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος25/6/11 01:13

    αρχισαν τα οργανα παλι, ηρεμήστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος25/6/11 07:35

    Ακουστε το πρωτο Ραδιοφωνο στη πολη μας RADIO GALAXY!
    http://www.ustream.tv/channel/radiogalaxy99

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος25/6/11 10:30

    25/6/11 10:25..Φιλε για καινουριο μας το λες? Γιατι φωναζουμε ολοι? Επειδη ξερουμε οτι πισω απο ολη αυτη την ιστορια κρυβεται...ο (ΤΥΠΟΣ) εχει ξαναγινει και ετσι θα γινετε παντα! Αλλα δεν εχουν και μυαλο τελειως αντιεπαγγελματιες εγω θα συνεργαζομουν με το παρον blog κερδος θα ειχα!Αυτοι επελεξαν αλλο μονοπατι το οποιο οδηγει στην απαξιωση τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος25/6/11 14:01

    ΦΤΑΙΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος25/6/11 18:40

    εμείς σαν ένα αλλο blog επίσης προερχόμενο απο Ρόδο, θέλουμε να δηλώσουμε τη συμπαράσταση μας ,όχι μόνο στο διαχειριστή, αλλά στο δικαίωμα της έκφρασης και του λόγου,τα οποία είναι συνταγματικά κατοχυρωμένα. Τελικά η φίμωση έχει πολλές μορφές.Ισως μια απο αυτές να είναι ο εκφοβισμός. Σε καμμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας οτι αυτό προέρχεται απο την εφημερίδα,μπορεί ναι μπορεί όχι. Καλό θα ήταν να καταλάβουμε όλοι μας, οτι το να μας δίνει κάποιος ενα βήμα,πολλές φορές με κίνδυνο οπως εδώ να βρεθεί υπόλογος,δεν σημαίνει οτι εμείς επειδή ποστάρουμε ανώνυμα οτι μπορεί να λέμε οτι θέλουμε και να κατηγουρούμε τον ένα και τον άλλο.Εξυπνοι ανθρωποι είμαστε,τουλάχιστον η πλειοψηφία ενα λύκειο το έχει βγάλει, μπορούμε να πούμε πολλά με πολλούς τρόπους.
    Μην βρίζετε άσχημα παιδιά,ούτε να λέτε αόριστα πράγματα(ελπιζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ πρωτού αρχισετε να λέτε) ειδικά για πρόσωπα.

    διαχειριστή ,πιστεύω με λίγη προσοχή όλα θα πάνε καλά...

    με εκτίμηση
    Ελληνική Οδύσσεια
    http://ellinikh-odysseia.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος29/6/11 18:22

    PAIDIA SYMFWNW MAZI SAS GIA OTI AFORA TOYS ALBANOYS ALLA TIPOTA APO AYTA DEN EINAI ALITHEIA.... O KYRIOS EINAI KANONIKA STO MAGAZAKI TOY KAI DOYLEYEI.... TO OTI XRWSTAEI NAI ALLA PIOS APO ESAS DEN XRWSTAEI? OPOTE AN DEN EISTE SIGOUROI MIN GRAFETE PRAGMATA ANALITHI......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος3/7/11 17:43

    ΚΡΑΤΑ ΚΑΛΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος10/7/11 06:11

    ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΙΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΙΣΧΡΟΛΟΓΑ,ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *