ροή ειδήσεων

Πιο σκληρά μέτρα δεν έχει ξαναζήσει ο σύγχρονος Έλληνας - Έκτακτη εισφορά σχεδόν σε όλους και χαράτσι παντού

- Από 1η Σεπτεμβρίου αυξάνεται ο συντελεστής ΦΠΑ από 13% στο 23% στις υπηρεσίες εστίασης
- Στις 200.000 το αφορολόγητο ακίνητης περιουσίας...


- Έκτακτη εισφορά και στους κατόχους ακριβών Ι.Χ., σκαφών και πισινών
- Χωρίς μέτρα το δημόσιο χρέος θα φτάσει στα 501 δισ ευρώ το 2015
- ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSIT ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Από δω και πέρα μάλλον θα πρέπει να μιλάμε με... τούρκικους όρους. Βάζουν «κεφαλικό φόρο», «κατεβάζουν» στο μισό το αφορολόγητο για κατοχή ακίνητης περιουσίας, αλλά το ξανασκέπτονται για την εξίσωση των φόρων στο πετρέλαιο θέρμανσης κίνησης.

Κατ’ αρχήν για 2 χρόνια θα επιβληθεί η ειδική εισφορά σε μισθωτούς και συνταξιούχους (με το υπουργείο Οικονομικών να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για τετραετία) όπως προκύπτει από το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα: Το ποσό που υπολογίζει να εισπράξει φέτος και του χρόνου η Κυβέρνηση φτάνει το 1,8 δις. ευρώ, συνυπολογίζοντας όμως την αλλαγή των τεκμηρίων διαβίωσης που γίνονται «σκληρότερα», αλλά και την εφαρμογή νέων τεκμηρίων για ελεύθερους επαγγελματίες.

Το νέο «χαράτσι» στους ιδιοκτήτες ακινήτων θα φέρει στα κρατικά ταμεία 500 εκατ. Φέτος, με την μείωση του αφορολογήτου στα 200.000 ευρώ.

Τα τέλη κυκλοφορίας θα αυξηθούν, ενώ θα επιβληθεί έκτακτη εισφορά στους κατόχους ακριβών ΙΧ, ακινήτων, σκαφών και στους έχοντες πισίνες.

Από την 1η Σεπτεμβρίου αυξάνεται ο συντελεστής ΦΠΑ από το 13% στο 23% στις υπηρεσίες εστίασης (ταβέρνες, κλπ.).

Μεταξύ άλλων προβλέπεται και η επιβολή ειδικής εισφοράς 8% στους συνταξιούχους κάτω των 60 ετών για ποσά άνω των 1700 € πλην όσων έχουν απολυθεί αυτοδικαίως (π.χ. στρατιωτικούς, σώματα ασφαλείας κλπ) και αύξηση της εισφοράς αλληλεγγύης στις συντάξεις άνω των 1700 ευρώ.

Το σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών, μεταξύ άλλων, προβλέπει παρεμβάσεις ύψους 28 δισ. ευρώ για το 2011 και όλα τα χρόνια έως το 2015, την μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων μέσω της μείωσης του αριθμού των συμβασιούχων, την μείωση των δαπανών για εξοπλιστικά προγράμματα την περίοδο 2010-2015 πάνω από 800 εκατ. ευρώ, την αναστολή του πόθεν έσχες για κάθε κατοικία για τα επόμενα δύο χρόνια, κ.λπ.

Επίσης, από το 2011 ξεκινάει η σταδιακή μετάβαση στο νέο ενιαίο μισθολόγιο που θα θεσπιστεί τον Ιούλιο. Με το νέο ενιαίο μισθολόγιο, ενώ ένα μεγάλο μέρος των σημερινών επιδομάτων ενσωματώνονται στο βασικό μισθό, καθώς το μισθολόγιο του δημοσίου τομέα εναρμονίζεται με τα δεδομένα του ιδιωτικού τομέα και οι μισθοί συνδέονται με τους ρόλους και τις θέσεις των υπαλλήλων

Το υπουργείο Οικονομικών έχει αλλάξει τους στόχους –σε σχέση με αυτά που παρουσίαζε στις 23 Μαίου- κάνοντας επιπλέον παρεμβάσεις:

1. Στον εξορθολογισμό της μισθολογικής δαπάνης του δημοσίου. Ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε «εξοικονόμηση» 1,7 δις ευρώ, αλλά τελικά το «ψαλίδι» θα είναι 2,2 δις ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο ενιαίο μισθολόγιο που θα ισχύσει από τον Ιούλιο θα «συνδέσει» τις αμοιβές με την θέση και την απόδοση των υπαλλήλων και θα καταργηθούν επιδόματα που διαφοροποιούν τις αμοιβές μεταξύ των υπουργείων άνευ λόγου και αιτίας. Παράλληλα, θα γίνει αντιστοίχηση των αμοιβών του Δημοσίου με αμοιβές ίδιου επιπέδου προσόντων στον ιδιωτικό τομέα.

2 .Στην μείωση των δαπανών των ασφαλιστικών ταμείων και στην περικοπή των κοινωνικών δαπανών. Από 3,4 δις ευρώ που ήταν στις 23 Μαΐου οι προβλεπόμενες παρεμβάσεις ανέβηκαν τελικά στα 4,5 δις ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι τα κοινωνικά επιδόματα θα μειωθούν πολύ περισσότερο από ότι υπολογιζόταν.

3. Στην μείωση των φοροαπαλλαγών και την αύξηση άλλων φορολογικών εσόδων. Πρόκειται για την σημαντικότερη αλλαγή, αφού αρχικά η κυβέρνηση υπολόγιζε ότι θα εξοικονομήσει 4,6 δις ευρώ και χθες ανακοινώθηκε ότι θα φτάσει στα 6 δις ευρώ το όφελος. Στις φοροαπαλλαγές εντάσσεται και η μείωση του αφορολογήτου ορίου, για το οποίο γίνεται «μεγάλη κουβέντα» στο εσωτερικό της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σύμφωνα με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα που κατατέθηκε στη Βουλή και περιλαμβάνει τα σκληρότερα μέτρα στην ιστορία της χώρας, γίνεται σαφής αναφορά για το μέγεθος του χρέους της χώρας σε περίπτωση που δεν υπήρχε καμία παρέμβαση.

Το δημόσιο χρέος χωρίς καμία παρέμβαση αναμένεται σύμφωνα με τις επίσημες προβλέψεις της κυβέρνησης να φτάσει στο ιλιγγιώδες ποσό των 501 δισεκατομμυρίων ευρώ μέχρι το 2015, δηλαδή θα φτάσει στο 198,9% του ΑΕΠ.

Όλα αυτά αποφασίστηκαν στη συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου, όπου στην τοποθέτησή του ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για άλλη μία φορά για ανάγκη για συναίνεση, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος τάχθηκαν ο κ. Βενιζέλος και η κα Διαμαντοπούλου, η οποία απευθυνόμενη στον κ. Παπανδρέου του ζήτησε να έχει ξανά συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά.
Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ότι είναι εθνικό καθήκον “να πάψουμε να ξοδεύουμε περισσότερα από οτι εισπράττουμε και να πάμε σε έναν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό πλην τόκων. Δήλωση επίσης ότι κάι τέτοιο θα αποτελέσει σήμα ελέγχου του υπέρογκου χρέους και πως οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες και πρέπει να δοθεί ένα μήνυμα ενότητας, κάνοντας εκ νέου κάλεσμα για διάλογο σε όλα τα κόμματα στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διαδικασίας.

Μάλιστα, σημείωσε πως “εφόσον και αφού με τον κ. Σαμαρά συμφωνούμε στους στόχους δεν έχουμε ταμπού να συζητήσουμε και τοςυ τρόπους, ενώ επανέλαβε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να αξιοποιηθούν πρόσωπα σε καίριους τομείς χωρίς κανένα κομματικό περιορισμό, με γνώμονα την ικανότητα και τη σύμπνοια στην προσπάθεια που γίνεται.

newsit.gr



Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/6/11 11:06

    skata sthn psyxh tous!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/6/11 12:27

    Συνεχιστε να χειροκροτατε τους κοματοσκυλους εσεις ομως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/6/11 12:59

    Λεφτα υπαρχουν ελεγε ο αμερικανοεβραιος πριν τις εκλογες, δεν ξεραμε ομως πως θα μας στεγνωνε κανονικα! Καλα να παθουμε που πιστεψαμε στον παπαρα που εκατσα και ψηφισα πασοκ επειδη πιστευα πως θα ειχε παρει κατι απο τον πατερα του αλλα ματαια ο τζεφρυ ειναι αμερικανος και παλευει για τα συμφεροντα της πραγματικης του πατριδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/6/11 13:15

    Σταματηστε πια φασιστες και αφηστε τον ηγετη μας να ξεβρωμισει αυτο τον τοπο!Ο Γιωργος Παπανδρεου ειχε το θαρρος να βαλει μπροστα το σωμα του κι με πολιτικο κοστος να βγαλει την χωρα απο τον βουρκο που ειναι τωρα!!Ολοι μαζι τα φαγαμε και αυτη ειναι η αληθεια! Ποσοι απο εσας τοσα χρονια εβγαζαν μαυρα λεφτα...ποσοι απο εσας τοσα χρονια δεν εκοβαν αποδειξεις...ποσοι απο εσας τοσα χρονια δηλωναν ψευτικα στοιχεια στην εφορια...ποσοι απο εσας χρονια τωρα εχετε στη δουλεψη σας ανασφαλιστους υπαλληλους! Ολοι μαζι τα φαγαμε και ολοι μαζι θα βγαλουμε την χωρα απο την κριση!!! Να στηριξουμε τον Ηγετη μας για το καλο της χωρας Ελληνες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/6/11 14:10

    kala stise pisino esi prasinofroure na plirwsis esi kai to sinafi sou skouliki poy ta fagate kerata paliopasoke

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/6/11 14:38

    @1315.

    Σου δινω δικιο σε ολα. Διαφωνω ομως σε ενα πραγμα.
    Οι σκατοφατριες, και τα σκατοκομματα του πολιτικου συστηματος της μεταπολιτευσης ειναι καμενα χαρτια, και δεν τους δεχομαι στον νεο ρολο των σωτηρων.
    Να πανε στο διαολο, στην χωματερη της ιστοριας.
    Ακου ηγετης!!!!
    Εχει κανει καμια δουλεια στην ζωη του;;;;

    Α στο διαολο κι αυτος και τα κομματοσκυλα που ειναι μερος του βουρκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/6/11 14:44

    Προς ΤΡΩΕΙΚΑ και επίδοξους "Επενδυτές - Αγοραστές" Δημόσιας Ελληνικής Περιουσίας .

    Ως πολίτης της Πολιτείας των Ελλήνων

    Ως συνιδιοκτήτης της Kοινής Δημόσιας περιουσίας.

    Ως Άνθρωπος με αίσθηση δικαίου

    Προειδοποιώ:

    *Ότι και να συμφωνήσετε με τους τυχοδιώκτες που παριστάνουν την κυβέρνηση καταλαμβάνοντας με ποικίλες μεθοδεύσεις τα κυβερνητικά έδρανα της Βουλής Των Ελλήνων, ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ. ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !

    *Μόνο ο ιδιοκτήτης μπορεί να πουλήσει, να δωρήσει να νοικιάσει. Η “παρέα των ημεδαπών” με την άριστη αμερικάνικη προφορά και τα spasta ellinika που συνομιλεί μαζί σας ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ. Πάρτε τους και παίξτε μπιρίμπα που σας μάθανε στα Φαϊνάνσινγκ Σκούλς που συμμαθητέψατε.

    *Ξέρουμε πως θα κινητοποιηθούν όλα τα μέσα προπαγάνδας, πειθαναγκασμού και καταστολής. Αυτό όμως δεν αλλάζει τίποτα. Έρχονται και παρέρχονται σα λόξυγκας στην ιστορία. Εμείς ως ιδιοκτήτες ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, κι αυτό ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: Πως πρέπει εσείς και τα δουλικά σας να φυλάτε τους κώλους σας ες αεί. Εδώ είναι η Γη, το Νερό και ο Αέρας μας.

    *Όσα ξεφτίλια - παπαγαλάκια και να πλασάρετε στο γυαλί να γνωρίζουν κι αυτά κι εσείς πως είναι ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΑ. Η περίοδος της τηλεμαλάκυνσης έχει περάσει προ πολλού κι ας κάνουν το “Σουηδό”. Τα μίσθρανα τηλεξεφτίλια που αυτοαποκαλούνται "δημοσιογράφοι" και μοιράζανε στους Έλληνες ταμπέλες ρατσισμού, εθνικισμού και τα συναφή, χάσανε τους φερετζέδες τους και είναι ορατοί τοις πάσοι.

    *Αντίθετα με ότι πιστεύετε, η ζωή δεν επενδύεται, δεν τοκίζεται και δεν ενεχειρούται. Η Ζωή είναι ΖΩΗ.

    *Επειδή το νομοθετικό έργο που τελείται στη βουλή είναι κατα πλειοψηφία αντισυνταγματικό αλλά και αγρίως και καταφανώς ενάντια στα συμφέροντα των Ελλήνων άρθρο προς άρθρο, είμαστε υποχρεωμένοι να το αγνοήσουμε.

    *Έχουμε εντελώς χεσμένη την πουλημένη τρέχουσα νομοθεσία. Από τώρα και στο εξής οι Έλληνες συντάσσονται πίσω από το Συνταγματικό Ανάχωμα του Άρθρου 120. Οποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας και θα αντιμετωπισθεί ώς εχθρός του λαού και της Πατρίδος .

    *Εμείς όλοι είμαστε ο Κυρίαρχος Λαός . Απο σήμερα δεν αναγνωρίζουμε καμμιά κυβέρνηση κανένα νόμο τίποτε απ όσα κι αν σας υποσχεθούν ή υπογράψουν . Οι τυχόν "νέοι ιδιοκτητες" της Δημόσιας περιουσίας , που θα λάβουν τίτλους απο τους προδότες που παριστάνουν την κυβέρνηση ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ οτι θα θεωρηθούν 'Δυνάμεις Κατοχής" και "Κλεπταποδόχοι" και ώς τέτιοι θα αντιμετωπισθούν απο τον Ελληνικό Λαό .

    *Όσο για τα “δάνεια” που συνάψατε με τα ημεδαπά υπαλληλάκια σας, σας προτείνουμε να τα κάνετε λογιστική μετατροπή σε υπόθετα και …σε καλή μεριά. Ουκ αν λάβοις παρά του μή έχοντος. Τα ομόλογα δεν είναι δάνεια, είναι στοιχήματα… παίξατε και χάσατε, μην ξαναπαίξετε στο φινάλε.

    *Ξέρουμε πως υπολογίζετε πολύ στη συνδρομή των σωμάτων καταστολής. Όσο κι αν υπάρξουν πρόθυμοι και ανεγκέφαλοι ανάμεσά τους, είναι βέβαιο πως η πλειοψηφία τους αποτελείται από άτομα που οι μανάδες τους και οι πατεράδες τους αν δεν βρίσκονται ανάμεσά μας βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους λόγω φτώχιας, κατάθλιψης και ανέχειας.

    *Να υπενθυμίσω πως το 1945 η Ελλάδα δεν απελευθερώθηκε από κανέναν. Οι Γερμανοί και τα τακίμια τους χρωστάνε τη ζωή τους στη μεγαλοψυχία των Ελλήνων που τους αφήσανε ν΄αποχωρήσουν αναίμακτα για τις πατρίδες τους ενώ θα μπορούσαν και θα εδικαιούντο να τους κάνουν λίπασμα για τα χωράφια , πράγμα που δεν μπορώ να εγγυηθώ οτι θα επαναληφθεί και για τους σημερινούς κατακτητές και τα γιουσουφάκια τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/6/11 14:47

    14:44 fasista tosa xronia ekleves to kratos kai tora den theleis na pliroseis? oloi ta fagame fasista!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/6/11 14:53

    14:44 ....Ρε Αληταρα εχεις κατακλεψει το κρατος και θελεις να πληρωσω εγω τα κλεμενα σου? μην βγαζεις εξω την ουρα σου κλεφτρακο! Εκανες περιουσια κλεβωντας τον Ελληνικο λαο..θα πληρωσεις σκατοκουμμουνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/6/11 15:35

    Η Ελλαδα γεννηθηκε γυρω στο 1827 και ειναι καταδικασμενη να χρωσταει αιωνια.
    Παρτε το ειδηση,και τζαμπα να δουλέυουμε η Ελλαδα δεν ξεχρεωνει ουτε το 3011.Χρεωμενοι ειμασταν θα ειμαστε,και θα πεθανουμε.Απλως ο στοχος τους ειναι να αγορασουν τα παντα,και γι αυτο μας επεβαλαν το μνημονιο καταργοντας τα κυριαρχικα μας δικαιωματα,δηλαδη εκει που δεν μπορουσαν να κατασχεσουν οι δανειστες μας δημοσια περιουσια,τωρα με το μνημονιο μπορουν.
    Οι ξενοι μας κανουν κουμαντο με πιονια τους ελληνες πολιτικους.
    Η μονη λυση ειναι επανασταση,εστω για τα παιδια μας.
    Αντε καλο κουραγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10/6/11 16:28

    10/6/11 14:47 kai 10/6/11 14:53

    φασίστα να πεις τον πατέρα και την μάνα σου , εγώ ΠΟΤΈ δεν εχω ψήφιση ΠΑΣΟΚ και εβρέους πολιτικούς . και τορς άντε πάτε στο διάολο που βρίζεις εμένα ΜΑΛΑΚΆ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/6/11 16:33

    10/6/11 13:15 AKOMA YPARXOYN ATOMA POY PISTEYOYN STO PASOK KAI STON PAPANDREOY?GIA AYTO DEN PAME MPROSTA SE AYTH THN XORA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/6/11 17:17

    16:28 ...ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΙς ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ? ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΠΑΣΟΚ..ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΟΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΠΑΣΟΚ! ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΓΑΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ! ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΣΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ Ο ΤΥΠΟΣ? ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΚΛΕΒΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΕΣΥ Ο ΜΕΓΑΣ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΤΡΑΝΟΣ Ο ΓΑΜΑΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ... ΑΡΚΑΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ!ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ... ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ? Ε ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/6/11 19:19

    ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ (βλέπε ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ )

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ (ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ......)

    ΕΥΧΟΜΑΙ

    φτώχεια - κατάθλιψη - ανεργία - εγκληματικότητα και μπόλικη ανέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10/6/11 19:20

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ...ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ...ΔΙΚΑΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ...ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ....ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ Κ ΦΟΡΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος10/6/11 19:21

    το είπαμε πολλές φορές την υπογραφή μας και την ψήφο μας προσέχουμε που την ''ρίχνουμε'' .

    όταν τα λέγαμε ότι το νεο ΠΑΣΟΚ είναι τρομερά επικίνδυνο μας λέγατε φασίστες και ακροδεξιούς

    τελικά όλα εδώ πληρώνονται ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος10/6/11 19:26

    «Ποιους εξυπηρετεί η πώληση ;
    Γιατί τέτοια βιασύνη ;
    Γιατί εν κρυπτώ και πραξικοπηματικά οι κινήσεις σας ;
    Ποια ξένα σχέδια υπηρετείτε κύριε Καραμανλή ;
    Σίγουρα δεν υπηρετείτε το δημόσιο συμφέρον.
    Η πολιτική σας υπονομεύει την προσπάθεια της χώρας μας για την ανάπτυξη εθνικών υποδομών επικοινωνιών».

    «το ΠΑΣΟΚ δεν θα επιτρέψει την εκχώρηση του ΟΤΕ ή της Ολυμπιακής, μόλις γινουμε κυβέρνηση δεσμευόμαστε οτι θα τα πάρουμε ολα πίσω».

    «Δηλώνουμε καθαρά ότι η πώληση αυτή δεν πρέπει να γίνει. Θα αποκρούσουμε τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις και θα διερευνήσουμε κάθε πτυχή τους. Αυτό να το έχουν υπόψη τους όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση»..


    ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ .. ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚΟ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος10/6/11 19:28

    ΡΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ..ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ? ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?ΟΛΟΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ! ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΛΕΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ? ΕΓΙΝΕ ΝΟΘΕΙΑ? ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ? ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ? ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ? Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ Η ΚΡΗΤΗ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΟΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ? ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ...ΠΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ! ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος10/6/11 19:32

    Ο ταχυδακτυλουργός Γιώργος Παπανδρέου τα κατάφερε να....
    αναποδογυρίσει όλες τις αξίες, δηλαδή να παρουσιάζει την Τρόικα ως Ελευθερία. Το Μνημόνιο ως Λύτρωση. Την ύφεση ως ανάπτυξη. Την απόγνωση ως ευτυχία. Την ανεργία ως κοινωνική επιτυχία. Την φτώχεια ως πλούτο. Και την υποδούλωση ως απελευθέρωση. Και έτσι κατόρθωσε για ένα ολόκληρο χρόνο να μας εγχειρίζει χωρίς αναισθητικό!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος10/6/11 20:58

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος10/6/11 23:53

    Εαν είχε τσίπα η Ελλαδική (Δοσυλογική)κυβέρνηση των Αθηνών περιμένω: - ΠΆΓΩΜΑ οφειλών των ιδιωτικών και μη τραπεζών εντός Ελλάδας - μειώσεις στις απολαβές βουλευτών - πάγωμα πλειστηριασμών για 4 (τέσσερα) χρόνια και φυσικά άμεση εξαγωγή πετρελαίου έστω κι με την συμμετοχή εναλλακτικών εταίρων πχ Ρώσσων και Κινέζων -αν και το απαγορεύει το μνημόνιο)... εαν έχουν τα ''nuts'' εας το κάνουν... εαν όχι, τότε... κρεμάλα για όλους τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος10/6/11 23:55

    Μ αρέσει που το συζήτησαν και πήραν τα μέτρα πίσω από τις φωνές των βουλευτών. Τρίχες όλα. Κάνουν πειράματα για να δουν πόσο αντέχει ο άνθρωπος στην πείνα. Για αυτό να μην διαμαρτύρεται κανείς είναι κοινωνικό καθήκον στην ανθρωπότητα.
    Οι βουλευτές και τα υπόλοιπα τσιράκια των υπουργείων τι θα πληρώσουν αφού πρέπει να πληρώσουμε όλοι.
    Και είναι σίγουρα ότι με αυτά τα μέτρα θα βγούμε από τη κρίση; Γιατί τα ίδια έλεγαν και πέρυσι. Και μην πει κανένας ότι είχαμε αστοχίες από το σχέδιο το περυσινό γιατί τα νέα μέτρα είναι τα διπλά από τα περυσινά οπότε όχι μόνο τα μέτρα απέτυχαν αλλά έφαγαν και παραπάνω. Ένα έχω να πω ΟΥΣΤ Τζέφρι από την Ελλάδα. ΟΥΣΤ όλοι τους. Καλύτερα χρεωκοπία............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος10/6/11 23:58

    ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΡΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ..ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ? ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?ΟΛΟΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ! ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΛΕΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ? ΕΓΙΝΕ ΝΟΘΕΙΑ? ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ? ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ? ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ? Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ Η ΚΡΗΤΗ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΟΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ? ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ...ΠΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ! ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος11/6/11 12:07

    ΕΔΩ ΡΕ Ο ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ !

    ΔΕΝ ΤΟ ΧΕ ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ - ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΑΝ

    ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος11/6/11 13:05

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗ,ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΕΒΕ,ΦΠΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΙΣΤΑΝ. ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΑΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ Η ΠΡΟΣΩΠΟΚΡΑΤΗΣΗ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος11/6/11 13:05

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΑΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ "ΟΧΙ" ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ , ENA ΣΥΓΧΡΟΝΟ "OXI" ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ! ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ...ΔΕΝ ΒΛΑΠΕΙ! ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ...ΜΟΝΗ ΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος11/6/11 13:08

    ....tora...an kapoios milisei gia epanastasi tha ton theorisoun akrodexio kai xountiko?
    pera apo olous tous kareklokentaurous ton epitelion...oloi oi alloi sta nisia kai sta sinora pos tha zisoun me allo -3%..
    kammia pliromi se kammia trapeza, se kammia DEKO....moni lisi aeinai auti

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *