ροή ειδήσεων

ΜΕΓΙΣΤΗ: Αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους...Ενώ Κατηγορείται για απάτη και πλαστογραφία!!

Ελεύθερος  και μάλιστα χωρίς όρους αφέθηκε  μετά την απολογία του με απόφαση της ....
Ανακρίτριας Ρόδου κ. Μ. Κωτούλα και του Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Ι. Μητσιόπουλου, ο Δήμαρχος Μεγίστης κ. Παύλος Πανηγύρης, κατηγορούμενος για απάτη και πλαστογραφία.
Ο κ. Πανηγύρης κατηγορείται ότι πριν από την 16η Αυστούστου 2007 νόθευσε την υπ' αριθμόν 42/2007 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεγίστης, η οποία αφορούσε την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου με το ποσό των 1.436,50 ευρώ και την πίστωση ποσού 29.977,44 ευρώ για εξόφληση προμηθευτών του Δήμου και να κατάρτισε την υπ' αριθμόν 47/2007 που αφορά την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου με τα ποσά των 20.000 και 35.000 ευρώ για την πληρωμή συμβασιούχων.
Στη συνέχεια φέρεται οτι προσκόμισε την πλαστή απόφαση στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και να πέτυχε να παραπλανήσει τους αρμοδίους υπαλλήλους και τον γενικό γραμματέα ότι η απόφαση είναι γνήσια και νόμιμη με αποτέλεσμα να εγκριθεί και να προσπορίσει στον εαυτό του και σε συμβασιούχους του δήμου, περιουσιακό όφελος συνολικού ύψους 55.000 ευρώ με ισόποση ζημία του Ελληνικού Δημοσίου.
Απολογούμενος κατέθεσε ότι η νέα απόφαση εκδόθηκε από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου εν γνώσει του σώματος προκειμένου να εξασφαλιστεί η πληρωμή των συμβασιούχων διότι στην επίμαχη συνεδρίαση από λάθος δεν είχε γίνει η αναμόρφωση του προϋπολογισμού.
Ως συνήγορος του που παρέστη ηταν ο δικηγόρος κ. Μ. Κουτσούκος.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/6/11 09:57

    ΕΔΩ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ...ΜΕ ΤΟΝ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ? ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ..ΟΠΩΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΤΗΛΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ...ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/6/11 10:47

    ΕΤΣΙ ΦΕΡΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΟ. ΚΑΙ ΠΟΥ ?! ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΙ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΜΑΛΟΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΙΤΕ ΜΕ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ 4 ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΒΟΛΤΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ. ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΦΟΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.
    ΜΗΠΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣΛΑΔΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΣΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ? ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΒΡΕΤΘΗΚΕ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΨΕΙ!! ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡςΕΙ ? ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ? ΑΕΙ ΣΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝ Ο Ο ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΩΓΑΛΕΙ ΓΥΜΑΝΣΙΟ Η ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΨΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/6/11 11:01

    Εσεις εκει στο Καστελοριζο βλεπεται οτι ο Δημαρχος σας κανει ατασταλιες και ακομη τον ψηφιζεται? Μηπως τελικα τρωτε κι εσεις..και κανετε την παπια? Μηπως ειστε κι εσεις λαμογια? Γιατι δεν υπαρχει αλλη εξηγηση! Ειναι ποτε δυνατον ...να τα βλεπετε και να κανετε τουσ τυφλους? αρα κι εσεις τρωτε και δεν μιλατε! Κριμα για εσας ρεζιλι εχει γινει το νησι σας σε ολη την Ελλαδα! Αντε να τον ξαναψηφισετε λαμογια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/6/11 14:22

    Πανυγιρίζει ο Πανυγήρης πάλι απ οτι φαίνεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/6/11 14:31

    Xrostaei..o politis 1 euro kai ton pane fulaki...ola ayta ta lamogia kukloforoyn ekso! Ntropi kai mono ntropi...zoyme se mia xora pou kyvernoyn ta lamogia! kai oi timioi anthropoi tou merokamatou..einai sti fylaki gia ofeiles sto dimosio 500 eyro! aisxos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/6/11 14:36

    ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ? ΤΙ ΝΑ ΠΩ... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ Ε? ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.... ΥΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΩΜΑΤΑ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ! ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ...ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ..Η ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *