ροή ειδήσεων

OI ''ΛΑΪΤ'' ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΠΟΥ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΙΑ

Μα καλά κύριοι του NEWSCOSMOS είναι δυνατόν να υπάρχει κόσμος απλήρωτος στα ξενοδοχεία της Ρόδου και εσείς να αναπαράγετε τα νέα της Αθήνας?...
Πείτε μου μια φορά που βγάλατε ένα σκάνδαλο στην φόρα,πείτε μου πότε συγκρουστήκατε με επιχειρηματίες της Ρόδου? Μα καλά σε αυτό το νησί είμαστε κοινωνία αγγέλων? Κανένα σκάνδαλο δεν έχει γίνει στην Ρόδο για να το ξεσκεπάσετε?
Όταν παίρνετε συνεντεύξεις από τους βουλευτές μας τους στρώνετε κόκκινα χαλιά. Τους κάνετε αστείες ερωτήσεις χωρίς να τους στριμώχνετε στην γωνιά. Είστε φιλαράκια με λίγα λόγια.
Καλείτε τους μεγαλοξενοδόχους στο κανάλι σας και γεμίζει σάλια το στούντιο από το  γλείψιμο. Ειδικά τον Κύριο Καμπουράκη τον έχετε κάνει θεό!!!!!! έχετε γίνει φιλαράκια.
Κύριε Λοϊζο τι δουλειά είχατε να τρώτε στην καφετέρια RONDA(ΕΛΛΗ) μαζί με τον Νικιτιάδη? Τι είδους δημοσιογραφία είναι αυτή?Και τι τέλος πάντων  έχετε να πείτε με τον κύριο Νικιτιάδη τρώγωντας τα πλούσια γεύματά σας?
Εσείς κυρία Διακίδη μέχρι πριν λίγο καιρό δεν είσασταν κομματόσκυλο του ΠΑ.ΣΟ.Κ? Δεν βγάζατε αφρούς από το στόμα όταν κάποιος τολμούσε να πει κάτι εναντίον του ΠΑΣΟΚ?
Κατεβήκατε με τους αγανακτισμένους, έκανα και εγώ την βλακεία και πήγα,και σας είδα να μιλάτε για αγώνες και διάφορες τέτοιες πίπες!!!!!!!
Ο δημοσιογράφος παλεύει για την αλήθεια, παλεύει για την δικαιοσύνη είναι το άγρυπνο μάτι που θα υπερασπιστεί τον φτωχό και όχι τα κομματικά συμφέροντα.
Υ.Γ
Κατέβηκα την προηγούμενη Κυριακή με τους αγανακτισμένους και έπαθα πλάκα μα αυτά που έλεγαν εκεί. Ήταν ένα τσούρμο μαζεμένων βολεμένων πρώην κομματόσκυλων που έχασαν τα προνόμιά τους. Από δίπλα ήταν κάτι άπλυτοι της αριστεράς που φώναζαν συνθήματα (αδέλφια μας μετανάστες!!!) έλεος!!!!!!! Με αυτά που έλεγαν σε ώθουσαν να πάρεις χάπια για να ηρεμήσεις!!!!!!!!!!. Ένας άλλος είπε πως το πολιτικό μας σύστημα στήθηκε για να μην πέσει η βασίλισσα της Αγγλίας!!!!!!! Τι να πεις. Εγώ κατέβηκα γιατί είμαι εναντίον των μέτρων. Όμως είμαι υπέρ στο να γίνουν  αλλαγές. Δεν γίνεται να έχουμε την νοοτροπία του δημοσιουπαλληλισμού, πρέπει να αλλάξει αυτό. Οι περισσότεροι στην πλατεία ήθελαν να συνεχιστεί το σημερινό σάπιο σύστημα. Ντρέπομαι για την κατάντια της κοινωνίας της Ρόδου, μια κοινωνία που κολυμπάει στα σκατά που πηγαίνει και πίνει σαμπάνιες στα κλαμπ (άσχετα αν πεινάει), μια κοινωνία άρρωστη με τον νεοπλουτισμό.....



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/6/11 00:22

    Αυτο το σχολιο ειναι παρα πολυ ψαγμενο ανωνυμε και εδω θεω να συμπληρωσω κατι: ολοκληρη Ροδος και με τα τοσα ξενοδοχεια που υπαρχουν ζητημα ειναι να δουλευουν οι αλυσιδες και τα πενταστερα-all inclusive! Ακομα και με μεγαλα πρακτορεια να συνεργαζεσαι μπορει να σε ζητησουν απο το εξωτερικο να ερθουν στο ξενοδοχειο σου κι επειδη δεν εισαι τεραστιο φτανουν στο σημειο να τους λενε οτι ειναι γεματο και στους στελνουνε σοτυς κολλητους τους μεγαλοξενοδοχους! Λες και η ψηφος η δικη μας δεν εχει σημασια ή λες και η Ροδος ειναι οι αλυσιδες μονο και τα πενταστερα. Αποτελεσμα? οι μεγαλοξενοδοχοι βγαζουν δισεκατομμυρια και οι μικροι φυτοζωουν και ισα που βγαζουν τα εξοδα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/6/11 01:11

    Σωστός ο τύπος... Και όχι μόνο του Κόσμος,όλοι οι δημοσιογράφοι σε τηλεόραση-ραδιόφωνο και τύπο,εξαιρουμένων αριθμού προσμετρουμένου στα δάκτυλα,εαν όχι, του ενός χεριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/6/11 01:12

    ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΕΣ;ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ.ΑΠΟ ΤΟΥΣ 120.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΗΓΑΝ 100 ΑΤΟΜΑ.ΚΑΛΑ ΡΕ,ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ;ΕΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ..........ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ;ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΜΕΤΑ.ΒΓΗΤΕ ΡΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΟ ΣΑΣ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ (ΜΑΖΟΧΕΣ)
    Υ.Γ. ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΚΙΔΗ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ;Α..ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/6/11 01:39

    ΜΠΡΑΒΟ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ!ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ 'ΚΟΣΜΟΣ'.ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ!ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΘΙΓΕΙ ΤΑ ΓΛΟΙΩΔΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ . ΚΑΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/6/11 08:23

    H KOULTOURA TOY GLIPSIMATOS EXEI EDREOTHI OXI MONO STA KANALIA ALLA KAI SE KATHE TOMEA TIS KOINONIAS.EIDIKA SE XOROUS DOULEIAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/6/11 09:25

    kleiste to kosmos twra...barethikame na akoume 5 axristous na kathontai oli mera sta parathyra kai na lene pipes nomizontas kiolas oti einai dimosiografoi kai exoun kai apopsi..ante geia re

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/6/11 09:26

    opios theli na lene kati diaforetiko sta kanalia na plironi kai tous dimosiografous! kai aftoi ipalili einai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/6/11 10:27

    Μας παιρνουν και ενα υφος λες και δουλευουν στο CNN!! ο Θεος να τους κανει δημοσιογραφους.Πιστευετε οτι με αυτους εκει που καλουν θα προχωρησει στην αναπτυξη η Ροδος??? χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/6/11 11:07

    Κύριοι γράφετε Ελληνικά .Η αγανάκτησή σας δεν δύναται να αποτυπωθεί σε σχόλιο γραμμένο σε Ελληνικα ,μόνο σε γκρίκλις απεικονίζεται.
    Ενας ανώνυμος σκεπτόμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/6/11 11:12

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ? ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΑΗΔΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ! ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ! ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ..ΤΟΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ! ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ!
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΑΡΙ ΚΙΝΤ... ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ Η ΠΑΧΟΥΛΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ...ΑΝ ΣΠΟΥΔΑΣΝ Ε?
    ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΑΣ..ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΧΩΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/6/11 13:13

    Σωστός.Στο μόνο που διαφωνώ είναι στο οτι αναφέρει ότι έτρωγε στο RONDA(ΕΛΛΗ ) με τον Νικητιάδη ο Λοίζος.
    Δεν μπορεί να φάει δηλ. ο Λοίζος μια μέρα και με τον συνεταίρο του, στο κανάλι KOSMOS;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος13/6/11 13:21

    Etroge kai casino o loizos tote pou ta eixe kala me tous ebreous!!!!!!! Ere lamogia......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος13/6/11 13:29

    ολοσωστο το κειμενο διεφθαρμενη η κοινονια μας δεν μπορει να δωσει λησεις
    ο λοιζοσ θελει σκοτωμα με τισ μαλακιεσ που κανει
    και επειδη στα τοπικα μμε δεν εχει AGB να περνεται τηλ και να τουσ βριζεται μονο ετσι θα σταματησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος13/6/11 15:09

    EDO O XATZHANTONIOU AUTON POU BAZEI TO TV COSMOS AYTOS EINAI ENAS APOTYXIMENOS POU SE EKLOGES STHN IALYSO DEN EIXE PAREI OUTE 0,5 % .
    O KOSTANTAKHS ALOS XEROLAS .

    ENA XALI EINAI OLOI TOUS .GIATI O LOIZOS?ALLOS AYTOS.KAI H KOKINOMALA TO MONTELO.KALYTERA ADEELFH PARA ME AYTHN ..MPAZO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος13/6/11 18:24

    Μεγάλα λαμόγια. Οταν λοίπουν οι πολιτικοί βρίζουν ότι δεν γίνεται τίποτα στον τόπο αυτό. Οταν έχουν κάποιον απο αυτούς καλεσμένο, λένε ξέρουμε το έργο σας κτλ. Πως γίνεται αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος13/6/11 18:32

    Εαν εχετε καποιο προβλημα η καποια διατυπωση η ενσταση σχετικα με το επιπεδο γνωσεων μου μπορειτε να κανετε ενσταση στην διευθυνση εργοδοσιας του καναλιου και να σας αποδειξει εγγραφως εαν εχω κανει σχετικες σπουδες δημοσιογραφιας και που τις εχω κανει . Καλο θα ειναι λοιπον να ελθετε να τα δειτε απο κοντα χωρις να προσβαλετε με αυτον τον απαραδεκτο τροπο ανθρωπους που δεν γνωριζετε .

    Μια προβληματισμενη σκεπτομενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος13/6/11 19:27

    h monh poy kserei dhmosiografia einai h diakidh oloi oi alloi einai san na toys eferan apothn laikh kai to maik channel
    giati omvs den blepetai kai ta xeirotera sto allo megalo kanali benianakh.........brrrrrrr
    h monh sxolh dhmosiografias einai sto panteio kai anoikse prin 15 xronia ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος13/6/11 19:28

    Μια προβληματισμενη σκεπτομενη ...Αν ησουν καλη δεν θα ησουν εδω! Βρηκες κι εσυ μια τρυπα και εγινες Ελλη Σταη! Οσο για αν εκανες σπουδες δημοσιογραφιας αυτο ΔΕΝ μπορουμε να το αποδειξουμε γιατι στην Ελλαδα ζουμε και ως γνωστο τα πτυχεια τα στελνουν ταχυδρομικος αν με αντιλαμβανεσαι!

    Ενας Τηλεθεατης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος13/6/11 19:31

    Καμια δεν ξερει Δημοσιογραφια φιλε μου! Ολοι τους ειναι υπηρετες των κομματων! Αρα δεν κανουν δημοσιογραφια αλλα προπαγανδες!!! Δεν μπορουν να πουν ελευθερα την γνωμη τους γιατι θα χασουν την δουλεια τους! Αρα εχουμε να κανουμε με υπαλληλους κομματοσκυλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος13/6/11 20:02

    Το "Μια προβληματισμενη σκεπτομενη" σημαινει Ρένα Διακίδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος13/6/11 20:14

    Μετρημενες στα δαχτυλα ειναι...οποια και να ειναι το ιδιο χαλια ειναι!! Για κλοτσιες ειναι ολες και ολοι τους! Μιλαμε για γελοια κατασταση!! Νομιζουν οτι δουλευουν στο CNN.... Αν θελεις παντως καποιος να γελασει βαζει τα τοπικα καναλια!!! Σκετη κωμωδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος13/6/11 20:52

    Δεν εχει σημασια ποια ειμαι , σημασια εχει το γεγονος πως χαριν σε καποιους ηρωες ταλαντουχους και ανωτερους πνευματικα δημοσιογραφους ανοιξε τα ματια του ενα τεραστιο ποσοστο ροδιτων και οχι μονο σε καθημερινα προβληματα και κακως κειμενα τα οποια γινονταν διπλα τους αλλα ο καθενας αδιαφορουσε η δεν τα αντιλαμβανονταν . Οποτε ναι κανουμε τεραστιο εργο . Τωρα εαν σε καποιους δεν αρεσουν οι ενδυματολογικες - στυλιστικες προτιμησεις , η δεν αρεσει το υφος της φωνης τοτε φυσικα και ειναι επιλογη του καθενος να παρακολουθει οτι τον ενδιαφερει .. αλλα μην ξεχνατε πως η μιση ελλαδα βλεπει συγκεκριμενο προγ.πανεθνικης εμβελειας χαριν μιας ξανθιας νεαρης που προκαλει απαντες με την ενδυματολογια της και δεν ειναι καν δημοσιογραφος ..οποτε σας πειραξαν καποιοι πραγματικα καλοι δημοσιογραφοι τοπικων καναλιων ? cnn η τοπικα η εθνικα ο δημοσιογραφος ειναι το ιδιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος13/6/11 20:58

    To kokkino xroma sta mallia ginete me ntekapaz ? giati 3erw oti to ntekapaz kaei ton opoio egefalo exoun orismenes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος13/6/11 21:00

    ενα ειναι το ενημερωτικο ! η γραφιδα ! τις μαλακιες χαμηλου επιπεδου που γραφοντε εδω μεσα τις διαβαζετε μονο εσεις και γω που ειμαστε "χαμηλου επιεπδου για την Κα Σκεπτόμενη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος13/6/11 21:11

    ego ithela na ksera ti ekane me tous aganaktismenous ....gia ayto eksafanistikan oi aganaktismenoi ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος13/6/11 21:14

    αγανακτισε με το πασοκ ! για τους δικους της λογους ! Με τον συνασπισμο ηθελα να ξερα γιατι δεν αγανακτισε ! χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος13/6/11 21:23

    ρε βλητα τι βλακειεσ λετε...αγανακτησμενοι με σαγιοναρα βερμουδιτσα κλπ δεν πανε μαζι..παλιοροδελεσ..χαλασατε το τσαμπικισταν ρεεε..οταν γλιφατε το παρασκευα και το παυλιδη δεν εισασταν αγανακτισμενοι εε..α ρε νουμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος13/6/11 22:29

    εξαρτωμενη δημοσιογραφια ισον με καμια δημοσιογραφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος13/6/11 22:38

    ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΓΛΩΣΣΑ.. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥ..Ο!! ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝΕ ΛΕΝΕ!! ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? ΟΛΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ! ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ! ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ! ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ...ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!

    ΕΝΑΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος13/6/11 23:20

    Που σαι φιλεναδα...???
    Ειδαμε την Κυριακη που ελειπες ποσο εχετε ανοιξει τα ματια του ροδιακου λαου, εσεις οι ηρωες ταλαντουχοι ανωτεροι πνευματικα δημοσιογραφοι.
    Ασε τωρα...
    Ασε μας να γραφουμε και να ξεσπαμε εδω, εμεις οι χαμηλου πνευματικου επιπεδου πραγματικοι αγανακτισμένοι για να μην αρχισουμε να σας περνουμε με τις κλωτσιες οπου σας βλεπουμε...

    Υ.Γ Και επειδη μιλαμε για θεαση, ο ανθρωπος φαινεται απο τα ματια...

    Ενας πλεον αδιαφορος - πλην αγανακτισμένος τσαμπίκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος13/6/11 23:24

    ΕΙΣΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ

    Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ (ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΛΠ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΟΛΛΑΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

    petaloudas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος13/6/11 23:38

    Μιμουμενοι τα μεγαλα καναλια νομιζουν οτι φερνοντας τους μαιντανους και ξερολες μας ενημερονουν.Τελικα τους υποβαλουν σε ερωτησεις με κατευθυνομενες και ατελειωτους σχολιασμους που στο κατω κατω ποιοι ειναι οι συνεντευξιαζομενοι που πρεπει να ακουσουμε την καθε μ...κια τους.Ο σωστος δημοσιογραφος απευθυνει καιρειες και ολιγολογες ερωτησεις.[οπως ο κολοσσος της δημοσιογραφιας lari king].H αλλη η χοντρη με το κοκκινο μαλλι, μου ελεγε ο5χρονος ανηψιος μου οτι σε λιγο δεν θα χωραει στην36 ιντσων TV και πρεπει να παρω μεγαλυτερη.Το οικογενοιακο τους περιβαλλον δεν τους προτρεπει να μην γελειοποιουνται.Εκτος αν ειναι κι αυτοι λειψοι και επιφανειακοι πιστευντας οτι προαγουν την δημοσιογραφια.Ασε που σε φλεγοντα τοπικα θεματα υποτιθεται οτι εχουν αντιθετες γνωμες μηπως και οι μαιμου αντιπαραθεσεις ανεβασει τα νουμερα με τελικο στοχο περισσοτερες διαφημησεις.Ανεβλεπαν οι ιδιοι μιαν εκπομπη τους,και εχοντας εναν χαμηλου δεικτη κρισης θα ντρεποντουσαν γι αυτο που μας σερβιρουν. [ Ευχαριστω για την αναγνωση]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος13/6/11 23:54

    Καλή παρέα φτιάξατε, καμιά δεκαριά κομπλεξικοί μαλάκες που κατγορείτε το "κοσμοσ", ότι καλό έχουμε και βγάζει τα θέματα μας και μας δίνει μικροφωνο και μλάμε όποτε θέλουμε, εσείς το μηδενίζετε, βλάκες , εμπαθείς και κομπλεξικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος14/6/11 00:17

    Τσανάκια του χατζη, σας πόνεσε πολύ ο λοιζος και η διακιδη ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος14/6/11 00:24

    "Αρση ανωνυµίας των bloggers.
    Στην άρση της ανωνυµίας των bloggers αλλά και όσων στέλνουν αξιόποινα µηνύµατα µέσω κινητών τηλεφώνων οδηγεί και η νέα – τρίτη κατά σειρά – γνωµοδότηση που φέρει τη σφραγίδα του Αρείου Πάγου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος14/6/11 00:38

    ,,,,πολιτικη αντιπαραθεση ...και οχι σε προσωπικα...ειναι πολυ λαθος αυτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος14/6/11 01:00

    ο μπουκουρακης να παρει θεση... τι λέει για όλα αυτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος14/6/11 03:55

    Καλά είστε και πολύ ηλίθιοι εσείς που κατηγορείτε το κοσμος τβ. Κάτι τέτοιοι σαν εσας ξεφτιλιζουν τη ροδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος14/6/11 04:02

    Τι λέτε μωρέ? Βάλτε τώρα Cosmos το μόνο κανάλι που τα χώνει και μάλιστα πολύ χοντρά στα μνημόνια σας πουλημένοι. Μήπως βλέπετε κανένα άλλο? Μήπως επειδή άλλαξε τα φώτα του προηγούμενου δήμαρχου? Καλά του έκανε. Δήμαρχος ήταν αυτός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος14/6/11 04:03

    Ο ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΣΟΚ. ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΟΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος14/6/11 04:05

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος14/6/11 04:10

    Αυτό το άρθρο του αναγνώστη είναι μαιμού. Τραβάει πολλά σχόλια ο ΛΟΙΖΟσ και η ΔΙΑΚΙΔΗ και γιαυτο το στήσατε. Να πάρετε κανένα κτυπημα παραπάνω και σωθήκατε. Μεγάλη διαφορά να σε βλέπουν στο γυαλί 100.000 από το να σε διαβάζουν 500 - 700 άτομα το πολύ. Όσο για τα σχόλια, οι ίδιοι και οι ίδιοι τα γράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος14/6/11 06:12

    Σημερα θα δουμε την βραβευμενη ταινια του Στιβεν Σπιλμπεργκ "Οι Δημοσιογραφοι" Πρωταγωνιστουν... Λαρι κιντ(Λοιζος) Ελλη Σταη(Διακιδη) Τερενς Κουικ(Χατζηωαννου)Και αμετρητοι κομπαρσοι της Ροδιτικης ερασιτεχνικης Δημοσιογραφιας της Ροδου!
    Μια Κωμωδια που θα σπασει ταμεια!!! Εισοδος Ελευθερη! Η ταινια ειναι μια προσφορα του ΠΑΣΟΚ!

    ΠΑΣΟΚ..ΓΙΑ ΕΛΕΘΕΥΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος14/6/11 13:47

    06:12 χαχαχαχαχαχααχχα!! ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος14/6/11 14:57

    04:10 ...Αυτο το πουλανε δεν καταλαβα φιλε μου!!Να μου πεις οτι πουλαει ο Μαχαιριδης ο Κουσουρνας.. τελος παντων καποιο προσωπο το οποιο ασχολειται ο Ροδιακος λαος να πω ενταξει!! Οπως τα λες σε λιγο θα τους ζηταμε και αυτογραφα στο δρομο!! Σοβαρεψου φιλε μου και βγαλε τα πρασινα γυαλια που σου εβαλαν τα κομματοσκυλα του Πασοκ... Ειδικα ολοι αυτοι ειναι ΠΑΣΟΚ μεχρι το λαρυγγι... Εσυ κατσε και βλεπε την εκπομπη του ΠΑΣΟΚ! Για φτυσιμο ειναι ολοι τους! οι ξεφτιλες...Η Ελλαδα εχει βουλιαξει και ακους καθημερινα την Διακιδη και τον Λοιζο να σου κανουν πλυση εγκεφαλου με το ΠΑΣΟΚ!! Ελεος πια με τους δημοσιογραφακους της πλακας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος14/6/11 19:50

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
    ΟΛΟΙ "ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΑΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,
    Η ΠΡΩΤΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ...
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος14/6/11 21:10

    Μόνο ο "Κήρυκας" ήταν πραγματικός δημοσιογράφος
    στη Ρόδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος14/6/11 21:13

    τον Νικολαιδη που εκανε τα ρεπορταζ και κυνηγουσε τον Χατζη γιατι τον εδιωξαν;
    μηπως το ζητησε ο Νικητιαδης για να προστατεψει τον συντροφο Κουσουρνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος14/6/11 23:50

    Η Ωρα ειναι 11.50 ειπα να κανω ενα ζαπινγκ...και φτανω στο κοσμος...και βλεπω αυτο που λενε ολοι..Την κ.Διακιδη με τον Παρασκευα..δηλαδη ΠΑΣΟΚ!
    σε λιγακι θα βγει και ο Λοιζος απο αλλο παραθυρο και θα ευλογουν ολοι τα μουστακια τους! Σαν δεν νντρεπεστε κομματοσκυλα προπαγανδιστες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος14/6/11 23:52

    21:10 ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Ο ΚΗΡΥΚΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ..ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ!! ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος15/6/11 00:50

    14/6/11 23:52 αμα πηγε στον δεμεναγα καλά τα έγραφε.,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος15/6/11 10:22

    κατα τις 11 στο radiogalaxy99 εχει ενα παλαβο εκει που λεει οτι δεν ειναι δημοσιογράφος αλλα λεει μεγαλες αλήθειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος15/6/11 16:49

    ego goustaro poli tin diakidi einai poli sexy !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος15/6/11 17:35

    16:49 ...ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΛΕΟΣ! ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΟΥ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...Η ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΦΟΥΣΤΑ...ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος15/6/11 18:50

    Ο Κυρικας μια χαρα τους στολιζε!Αυτες οι χοντρες κοτες με τα ακομψα ντυσιματα που βγαινουν στα γελοια τοπικα καναλια κ αυτη η Γλυνου,η σουπερ γλειψεν τι σχεση εχουν με τη δημοσιογραφια? Οι αρχοντοχωριατες ηλιθιοι.Ποιος βλεπει τοπικα καναλια.Κανεις.Μονοι τους τα λενε κ τα ακουνε επισης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος15/6/11 19:30

    ΕΤΣΙ...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ! ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ...ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος15/6/11 19:37

    ΧΤΕΣ Η ΔΙΑΚΙΔΗ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΑΣΟΚΟ ΤΟΝ Γ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ...ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ... ΔΙΑΚΙΔΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ Ο ΛΟΙΖΟΣ...ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ..ΕΝΩ Η ΧΩΡΑ ΒΥΘΙΖΕΤΕ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος16/6/11 13:14

    ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ!!!!ΚΑΤΙ ΓΕΡΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ!!! ΞΥΠΝΑ ΛΟΙΖΟΟΟΟΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος16/6/11 20:47

    Όλοι μαλάκες κομματοσκυλα...Σκατά στις μάπες σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος17/6/11 12:54

    Σιγουρα ειναι ολοι τους απο λιγο εως πολυ πουλημενοι και διεφθαρμενοι..Θυμαμαι απο την εποχη που εργαζομουν στο Καζινο και καναμε καταγγελειες για μη τηρηση των συμβασεων και κανενας τους δεν εκανε ποτε τιποτα (φυσικα ουτε η Επιθεωρηση Εργασιας)...Αντιθετως ηταν ολοι τους σχεδον καθημερινα στο εστιατοριο και στο καφε τρωγοντας και πινωντας ΤΣΑΜΠΑ....Αυτο δεν ειναι δωροδωκια?? Ακομα χρωστανε κατι εκατομυριακια αλλα δεν βαριεσε...εχουμε λεφτα εμεις σαν Δημος και σαν Κρατος οποτε ας μας τα δωσουν οποτε θελουν..Λες να θελουν? Και οι ''αγρυπνοι'' φυλακες δημοσιογραφοι της Ροδου κυνηγανε την υποθεση ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος17/6/11 13:09

    Φίλε μου κάνεις λάθος οτι έτρωγαν στο Καζίνο τζάπα έτσι απλά.

    Είχαν ΕΙΔΙΚΑ προνόμεια για να τρώνε και οι φίλοι/καλεσμένοι τους
    Ακόμα τα έχουν,λίγο πιο κάτω αλλα η ''δουλεία΄΄έγινε..Πέρασε η μπόρα για το Καζίνο γιατί να τους ταίζουν τζάμπα τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος18/6/11 11:45

    Οσοι ανέβηκαν να μιλήσουν και ξέρατε οτι ''τα παίρνουν από 17 μεριές έπρεπε να τους τα πείτε.....π.χ. Εσείς δεν είστε που είσαστε πρόεδρος εκεί...σύμβουλος εκεί κ.λ.π....
    ΟΜΩΣ! ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΌΝΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *