ροή ειδήσεων

Πάγκαλος: Για όλα φταίει το “γρηγορόσημο” (video)

Οι τελευταίες προκλητικές δηλώσεις του αντιπροέδρου της Βουλής  βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μέσω youtube...

Σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης στις 24 Mαϊου,  ο κ. Θ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε ένας τίμιος πολίτης και αν υπάρχει έστω και ένας τότε θα πρέπει να του στήσουμε άγαλμα.
"Εάν υπάρχει ένας πολίτης που δεν έχει λάβει ποτέ αμοιβή που δεν δικαιούταν εξαιτίας πολιτικής επιρροής ή γνωριμιών δεξιά και αριστερά, που δεν απέφυγε ποτέ να πληρώσει φόρους, ο οποίος πάντοτε ζητούσε απόδειξη όταν αγόραζε κάτι, ε, αυτού του ανθρώπου πρέπει να του κάνουμε άγαλμα στην πλατεία Συντάγματος", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σε ό,τι αφορά την οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα, υποστήριξε ότι θα ήταν πολύ άσχημο για το μέλλον της χώρας μας και για την ιστορία να εξάγουμε το συμπέρασμα πως κάποιοι έκλεψαν τα χρήματα των Ελλήνων και αυτή είναι η αιτία της κρίσης.
"Το 70% των δαπανών του κράτους είναι για μισθούς και συντάξεις, έτσι δεν είναι; Ε, λοιπόν, γι’ αυτό είπα ότι όλοι μαζί τα φάγαμε!", σημείωσε, επεξηγώντας το αλησμόνητο "μαζί τα φάγαμε".
Η διαφθορά στο Δημόσιο, κατά τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, προέκυψε από τους πολίτες που πληρώνουν "γρηγορόσημο", για να κάνουν πιο γρήγορα τη δουλειά τους, ενώ ο ίδιος είδε τη γενικευμένη διαφθορά να έρχεται κατά τη διάρκεια της δεύτερης τετραετίας του Κώστα Σημίτη.
"Υπάρχουν, άραγε, κάποιοι που δεν ανήκουν στο σύστημα; Για παράδειγμα, τα μικρά κόμματα που δεν συμμετέχουν στην κυβέρνηση είναι αθώα;" διερωτήθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
 newscode.gr


Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/6/11 13:11

    Βασικά δίκιο είχε και έχει ο άνθρωπος, απλά όσοι συμφωνούν δεν κάθονται να γράφουν τη μαλακία τους όπου βρουν προλάβουν όπως όλοι οι κομπλεξικοί που τους φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τους εαυτούς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/6/11 13:19

    ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ(;) ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ

    ΓΑΠ, 4 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ: ΑΠΟ ΤΟ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΡΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΥΘΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ!

    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, 2 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ: ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΧΩΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!

    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, 3 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ: ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΝΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ (Ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ)!

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ, 3 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ: ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΙΗΣΕ ΤΗ ΝΥΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΘΕΣΕ ΘΕΜΑ ΓΚΡΙΖΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ YΦΙΣΤΑΤΑΙ (ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ)! "ΕΔΩΣΕ" ΣΤΕΓΝΑ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ΠΚΚ) ΚΑΘΗΣΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ (ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ, ΕΤΣΙ ΘΟΔΩΡΑΚΗ;;;).


    Η ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ (ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ) ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΤ'ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΣΤΗΝ ΤΡΙΕΘΝΗ ΚΛΠ,ΚΛΠ....

    ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΡΕΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΑΣ ΛΕΜΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/6/11 15:37

    απλα μαλακιες μας φαινονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *