ροή ειδήσεων

Ακούει ο δήμαρχος Ρόδου;

Διατηρώ κατάστημα στην οδο Μαραθώνος στο ροδινι της Ρόδου.
Τα πεζοδρόμια ειναι σε άθλια κατάσταση...
απο σπόρους και φύλλα των δεντρων αλλά κανείς δεν νοιάζεται. Καθημερινά ολοι εμείς σκουπίζουμε γιατι μπαίνουν στα φρεάτια τα οποια στην πρωτη ψιχάλα βουλώνουν. Κύριοι της δημοτικής καθαριότητας, το επόμενο βήμα ειναι οι τηλεοπτικοί σταθμοί!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


tro-ma-ktiko.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/7/11 19:11

    Δυστυχώς ούτε οι τηλεοπτικοί σταθμοί τους αγγίζουν. Είναι αρκετά χοντρόπετσοι για τέτοιες ευαισθησίες. Στο τέλος της γραφής ο άνθρωπος με το ζόρι έγινε Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/7/11 20:35

    Ποιος δήμαρχος?? Που τον είδατε?? Εννοείτε τον κύριο που κατόπιν πράσινης εντολής ανέλαβε την τύχη του νησιού μας, χωρίς να θέλει, να μπορεί, η και να ξέρει, αυτόν εννοείτε..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/7/11 22:23

    Pios Dimarxos ? Aftos pou ipograpse to Mnimonio?

    Aftos pou IPEGRAPSE to Mnimonio to Proto perimenetae kati ? Prodotes san tous apous einao kai to decheste ?

    Prodotis sa tous alous 155 einai kai aftos min to chsechname to Komatoskilo tou PASOK kai aftos, pou ta paidia tou spoudazoune EKTOS Ellados GIATI ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/7/11 23:17

    ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ Γ@@@@@@@@@ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΠΑΣΟΚ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΑΝ.ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΣ?ΤΩΡΑ ΤΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ Μ@@@@@@@ ΡΟΔΙΤΕΣ.
    ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΡΟΔΙΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΑΘΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/7/11 10:16

    Μια και το θέμα επικεντρώθηκε στον Κουσουρνά, του οποίου τη πολιτική του καριέρα στηρίξαμε σχεδόν όλοι για να σπάσουμε την αποκλειστικότητα των τζακιών και να ανεβάσουμε το γιο ενός παπά στη Βουλή, είναι όντως αξιέπαινος που έφτασε μέχρι εκεί που έφτασε, αλλά από εδώ και πέρα ο ΚΑΘΕ άνθρωπος αρχίζει και χαλάει. Το Σύστημα δεν δέχεται στους κόλπους του ανθρώπους ακέραιους, με το θάρρος της γνώμης και της πράξης τους. Ειδικότερα τώρα σε ότι αφορά τη τοπική αυτοδιοίκηση το «Σύστημα» λειτουργεί τόσο Δημοκρατικά όσο λειτουργούσε κι επί Χούντας. Ίσως και λιγότερο. Όταν ξέρει εκ των προτέρων πως το σύνολο του νησιού ψηφίζει παραδοσιακά 63% ΠΑΣΟΚ, βλέπει και τις δημοσκοπήσεις, επιλέγοντας ένα αγαπητό πρόσωπο της τοπικής κοινωνίας που ανήκει στο χώρο του ΟΥΣΙΑΤΙΚΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ , όσο κι αν ιδρώνουμε εμείς τρέχοντας στις κάλπες. Το θέμα είναι τι κάνουμε τώρα. Έχουμε έναν πράγματι διορισμένο Δήμαρχο, ο οποίος μας έχει αποδείξει πως είναι ικανός, είναι όμως και πικραμένος από τις αποφάσεις των «αφεντικών». Εκείνο που πρέπει να κάνουμε εμείς, οι φίλοι του ή και οι απλοί συμπατριώτες του είναι να τον πείσουμε να αγανακτήσει και αυτός, ενάντια σε εκείνους που τον πούλησαν και να ενωθεί με τον κόσμο που τον ανέδειξε, πολεμώντας τους με όποιο μέσο μπορεί. Να είναι σίγουρος τότε πως ο Ροδιακός λαός θα είναι στο πλευρό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/7/11 10:47

    Αχ καημένε Γιάννη Παρασκευά! Ποτέ δεν σε ψήφισα, ποτέ δεν συμπάθησα το αλαζονικό σου ύφος, δεν ξέρω κατά πόσο εμπλέκεσαι σε κάποια σκάνδαλα που σου χρεώνουν, αλλά ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να κάνεις πίσω. Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε χρειαζόμαστε έναν Δήμαρχο τσαμπουκά, να βαράει το χέρι στο τραπέζι και να γ@@@@ όλους τους καρεκλοκένταυρος της Αθήνας. Και δυστυχώς είσαι ο τελευταίος τέτοιος που έμεινε σε αυτό το νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/7/11 10:57

    ΜΠΑΤΣΟΚ ρε ! βγειτε να πανηγυρισετε τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/7/11 12:56

    10:47 εχει σοβαροτερα να ασχοληθεί.δεν μπορει ο Γιαννης παίζει ποκερ στο καζινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/7/11 20:39

    Ρε 16/7/11 10:16 δεν μας παρατας με τις μελό ιστορίες γιος παπα και πρασινά άλογα.Ο Άνθρωπος είναι το τσουλάκι του ΓΙΩΡΓΑΚΗ και οι Ροδίτες τον ψήφισαν.Δεν ήξεραν τι ψήφιζαν οι Ροδίτες?Όταν ο Κουσουρνάς ψήφισε το μνημόνιο όταν ανήκει στο ΠΑΣΟΚ χωρίς να έχει καμία διάθεση αντίστασης αυτά οι Ροδίτες δεν το ήξεραν.Απο τον Σεμπτέμβρη θα αρχίσουν τα όργανα και θέλω να δω τις ΠΑΣΟΚΟΤΣΑΜΠΙΚΟΦΑΤΣΕΣ τι θα λένε όταν θα πάρουν και άλλα μέτρα όταν κοπούν επιδόματα ανεργίας μισθοί και συντάξεις.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *