ροή ειδήσεων

Ραγκούσης: "Παντελώς αδικαιολόγητη η απεργία των ταξί"

Αδικαιολόγητες χαρακτηρίζει τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί ο υπουργός Μεταφορών, Γ. Ραγκούσης, ενώ οι αυτοκινητιστές...
συμπληρώνουν τη Δευτέρα (25/07) μία εβδομάδα κινητοποιήσεων και δηλώνουν αποφασισμένοι, να Σε άρθρο του στα “Νέα” ο υπουργός Μεταφορών “τρίζει τα δόντια” στους απεργούς και τους καλεί σε εφαρμογή του νόμου, ενώ ταυτόχρονα, ξεκαθαρίζει πως το επόμενο διάστημα το υπουργείο θα δώσει στους ιδιοκτήτες ταξί χρόνο, για να επισημάνουν τα στοιχεία που συμφωνούν και τα στοιχεία που διαφωνούν στο νόμο, που προβλέπει την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.

“Μέχρι τότε είναι παντελώς αδικαιολόγητη κάθε μορφή κινητοποίησης και μάλιστα με θύμα το κοινωνικό σύνολο και την τουριστική οικονομία”, υπογραμμισε ο κ. Ραγκούσης.

“Τη στιγμή που η μεγάλη μάστιγα για την ελληνική οικονομία και τους πολίτες είναι η φοροδιαφυγή, το να μην ανοίξει το επάγγελμα σημαίνει ότι ρίχνουμε κι άλλο νερό στο μύλο της, στην πιο προκλητική και επιζήμια εκδοχή της: την παραοικονομία με τη σφραγίδα του ίδιου του κράτους”.

“Αν το συγκεκριμένο επάγγελμα παραμείνει κλειστό, τι πετυχαίνουμε; Προστατεύουμε τα αδικαιολόγητα προνόμια των λίγων-και δεν μιλώ βέβαια για το σύνολο των ιδιοκτητών ταξί, γιατί δεν είναι όλοι ίδιοι-και όχι τα δικαιώματα των πολλών”
, προσθέτει.

Και συνεχίζει: “Τι ηθικό έρεισμα έχει μία πολιτική που εμφανίζεται άτεγκτη με τους αδύναμους και ευέλικτη με όσου πλήττουν με έκνομες ενέργειες το δημόσιο συμφέρον;”.
Οι αυτοκινητιστές προγραμματίζουν συγκέντρωση έξω από τη Βουλή την Τρίτη (26/07), οπότε και θα συνεδριάσει ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Ελέγχου Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ, από τα μέλη του οποίου έχει κληθεί ο υπουργός, προκειμένου να ενημερώσει για τις προθέσεις του σχετικά με το άνοιγμα του επαγγέλματος.
συνεχίσουν την απεργία τους.
cosmos.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/7/11 18:31

    ΜΠΡΑΒΟ ΥΠΟΥΡΓΕ!! ΣΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗς ΑΔΕΙΑΣ!! Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/7/11 18:33

    Ωραιος ο κ.Ραγκουσης! Ετσι πρεπει να ειναι ενας υπουργος να μην κανει πισω σε εκβιασμους και απειλες απο ανθρωπους που εχουν κατακλεψει το Ελληνικο κρατος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/7/11 18:34

    Ragoussi , BRAVO to Pasok einai edo enomeno DyNaTo.

    Oraia einai etsi pio isichi i poli tis Ropou kai stous Dromous apo echso, tha doulepsoune perisotera ta leoforia kai ta Rent a Car, mia chara einai, Bravo Ragoussi kala tous ekanes , na isichasoume ligo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/7/11 18:37

    Ταξιτζηδες οσο νυχτωνει η που..α μεγαλωνει! Σας την φορεσε καλα ο Ραγκουσης!! μπραβο υπουργε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/7/11 19:24

    χαρητεζωα που δουλευουν κρυφα η αλβανοι και τα οικονομανε και προτιματε να πεινασουν Ελληνες μπραβο πασοκια του κερατα γλυφτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/7/11 19:36

    na pate na kremasteite oloi!!!!!!!!! ego eimai xreomenos akoma me 300.000 euro giati prin 2 xronia agora 2 adeies taxi kai akoma me trexoun oi trapezes!!
    RAGOUSI MPINE ..... GIE!!!!!!!!
    DEN THA PERASEI!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/7/11 19:42

    σιγα που απεργουν απλα εχουν βγαλει το καρουμπαλο απο πανω που γραφει ΤΑΧΙ και κανουν κανονικα κουρσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/7/11 19:59

    γιατι οι ταριφες δεν κανετε ενεργειες στην ροδο σαν αυτες που εκαναν στην ακροπολη.που πληρωνουν κυριοι εισητηριο στο κολοκρατος εδω στην ροδο?στον πυργο των ιπποτων?ντου εκει και να περναει ο κοσμος-τουριστες δωρεαν.η οπου αλλου εχει μουσεια η οπου αλλου μαζευουν αερα λεφτα.ευτυχως εδω δεν εχουμε διοδια να τα κλεινατε.καντε διαμαρτυριες που να μην καταστρεφετε τον κοσμακη που εστω και λιγο θα σας στηριξουν εδω στην ροδο τον χειμωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/7/11 20:02

    25/7/11 19:36 Kala wre POU zeis ? Edo kai deka xronia chserate oti tha apoleftherosoune ta epagelmata kai kirios tous taxitzides, kai tora pou les oti pires prin DIO xronia adeies kai MALISTA DIO , kala POSO malakas eisai telika ?

    Kala na patheis , pou eitheles kai DIO adeies, pare mia re Malaka pou eitjheles kai Dio ?

    Pare mia prin dio chronia, kai tha epernes tora tin ali mono me 3 Chiliarika, Kala na patheis, otan kapios einai malaka, kala na pathei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/7/11 20:35

    Μπράβο ρε 20:02. Να σε χαίρεται η μαμάκα σου. Μου θυμίζεις το καλαμπούρι για εκείνη που έφαγε το σαλάμι κι έβγαλε ένα ζωντόβολο σα κι εσένα. Λοιπόν λεβέντη μου υπάρχει και κάτι που λέγεται κοινωνική αλληλεγγύη αλλά που να ξέρεις από τέτοια κοινωνικά αξιώματα, ζωντόβολο των Γκρίκλις. Ότι κι αν κάνανε οι ταξιτζήδες ρε λεχρίτη, είσαι ο τελευταίος που θα τους κρίνεις. Όχι μόνο εσύ, αλλά και οι υπόλοιποι που πέσατε σαν ύαινες πάνω τους. Αρκεί να δείτε κάποιον σε αδυναμία και είσαστε έτοιμοι, όρνεα του κερατά, να τον αποτελειώσετε. Αντί να τα βάλετε με τους: "Λεφτά υπάρχουν", που μας έδωσαν σιδηροδέσμιους στο μονοπώλιο των τραπεζών, βρήκατε τους ταξιτζήδες για να κάνετε τους μάγκες. Αι σιχτίρ ζωντόβολα. Μάγκες της πλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/7/11 21:04

    Ρε αλβανε 20.02 μιλουν ολοι μιλουν και οι κολοι σαν εσενα,ρε βλημα μαθε να γραφεις ελληνικα πρωτα και μετα να σχολιαζεις, ηλιθιε ,εδω χανει ο κοσμος την περιουσια του και μερικα αλβανακια και πασοκακια σχολιαζετε συνεχεια καλα να παθουν οι ταξιτζηδες, αλλα η ελλαδα καταντησε να αγαπαει τους λαθρομεταναστες και τους αλβανους και να χτιζει τζαμια και να απαξιωνει καθε τι χριστιανικο ξυπνηστε βληματα σημερα οι ταξιτζηδες αυριο η σειρα μιας αλλης κοινωνικης ταξης,αλλα που να καταλαβετε να ψοφησει η κατσικα του γειτονα να χαρειτε μικρανθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/7/11 21:10

    Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΩΝ GOODYS ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΟΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΝΤΗΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ?ΚΑΤΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΚΥΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟΥΣ??ΟΥΣΤ ΡΕ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος25/7/11 21:11

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ...ΓΙΝΑΤΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ...ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΕΙΣ ΜΩΡΕ,ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ,,,ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥ ΜΟΥΧΑΜΕΤΗ ΣΑΣ ΓΑΜΩ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος25/7/11 22:40

    εγκο αβανο; πακιστανο ιμε
    εγκω κσερι ελινικα
    τελο αντια τακσι τα κανο και εκπτοσισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος25/7/11 22:44

    25/7/11 22:40 ελα να την παρεις την αδεια βγες στην κεντρικη και παρε τουριστες αλλα πριν βγεις πες στον αλλαχ να σου ετοιμαζει θεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος25/7/11 22:48

    lisenziya mərkəzi və müdaxilələr turistlərin ilə çıxmaq üçün gəl ancaq Allah mövqeyi hazırlanır sizə gedin əvvəl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος25/7/11 22:55

    Unë jam shqiptar dhe kam aplikuar për klasifikimin specie
    do të bëhet e lirë e vajzës tuaj

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος25/7/11 22:56

    Lanet TÜRKİYE VE SİZİN TOURKALES İLE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος25/7/11 23:15

    ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΤΑΡΙΦΕΣ!!!!! Α k go albano hme k paro k go adia taxi xaxaxa pedia oli parete adia tzapa hne

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος25/7/11 23:17

    ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος25/7/11 23:23

    ΓΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος26/7/11 00:27

    ΟΥΣΤ ρε ταρίφεεεες.

    Ραγκούση μην κάνεις πίσω ρε.....Εκεί να ψοφήσουν στην πείνα. Και έλεγχο "πόθεν έσχες" να δούμε που τα βρήκαν λεφτά. Ή πόσο βγάζουν το χρόνο και θέλουν 20 χρόνια να ξεπληρώσουν με 10.000 ευρώ που "δηλώνουν" το χρόνο ακαθάριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος26/7/11 06:17

    Ο παγκαλος οταν ειπε "Μαζι τα Φαγαμε" ελεγε για τους Ταξιτζηδες δεν τους φτανει που κλεβουνε τον τουριστα αλλα και τους Ελληνες με πειραγμενα ταξιμετρα...Εχουν καταληστεψει και το κρατος με αποτελεσμα να πληρωνει αυτα που εκλεβαν τοσα χρονια αυτοι οι συνταξιουχοι και οι δημοσιοι υπαλληλοι! Για σκεφτειτε ποσα ταξι υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα? καταλαβαινετε λοιπον ποιοι τα εφαγαν ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος26/7/11 16:52

    πειραγμένο το κεφάλι σου είναι και όχι τα ταξίμετρα
    πανάθλιε-πανηλίθιε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος26/7/11 18:05

    Απ'οσα ειπε το παλικαρι πιο πανω μονο τομ πειραγμενο ταξιμετρο σε πειραξε...που σημαινει σε χτυπησε εκει ακιβως που θα εκανες σχολιο! Μια παροιμια λεει πρωτοκλανιστης πρωτομυριστης! και μια αλλη οποιος εχει την μυγα μυγιαζετε! Κλεφταραδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος27/7/11 23:31

    ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΟΥΝΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος27/7/11 23:33

    οταν πιασουν δουλεια οι πακιστανοι ως ταξιτζηδες θα βελτιωθει το επιπεδο ρε μουνοπανα πρασινοσκυλα? γαμω τα σπιτια σας φασιστες υπερασπιστες του εθνοπροδοτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος28/7/11 02:07

    TARIFES STA OPLA MIN TO VAZETE KATW!!!!!!
    MONO ESEIS EHETE TA ARHIDI@ NA TA VALETE ME TA PRASINOSKILA OLOI OI ALLOI EINAI KOLOTRIPID@S!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *