ροή ειδήσεων

Παπανδρέου: "Η απελευθέρωση των ταξί θα γίνει πράξη"

Μήνυμα προς τις "συντεχνίες" έστειλε ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, αναφερόμενος στην απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξί, κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική....
Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, την Τετάρτη (27/07)."Ποτέ δε φοβηθήκαμε να τα βάλουμε με συντεχνίες. Αυτή είναι η συνεπής στάση, απέναντι σε μία κοινωνία, την οποία το πολιτικό σύστημα είχε εθίσει σε μία ωραιοποίηση της κατάστασης", δήλωσε ο κ. Παπανδρέου, διαμηνύοντας την προώθηση των μεταρρυθμίσεων.

"Είναι σταθερή η θέση μας για την απελευθέρωση των επαγγελμάτων με κανόνες" και η ίδια θέση ισχύει και για τον κλάδο των ταξί, υπογράμμισε, διαβεβαιώνοντας ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να συνεχιστεί ο διάλογος.

"Η απελευθέρωση θα γίνει πράξη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος αντιπαράθεσης"
, τόνισε και απηύθυνε κάλεσμα στους ιδιοκτήτες για συνεργασία.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε υπερήφανος για την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, που "έκανε το πατριωτικό της καθήκον", αγνοώντας τις απειλές και τιμώντας τον όρκο τους, να στηρίξουν την πατρίδα, "γυρίζοντας την πλάτη στην προσπάθεια ετερόκλητων δυνάμεων να προκαλέσουν χάος".
"Είμαι υπερήφανος για την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ... για τη δική σας επιλογή και τη δική μας στάση", τόνισε ο κ. Παπανδρεου και μίλησε για άλλο πρότυπο πολιτικής λειτουργίας. Όπως είπε, οδηγός στη στάση ενός πολιτικού δεν μπορεί να είναι ευχάριστος στους εκλογείς του, αλλά να λαμβάνει και δύσκολες αποφάσεις που συμβάλλουν μακροπρόθεσμα στο γενικό συμφέρον.

Ο Γ. Παπανδρέου χαρακτήρισε καθοριστική η συμβολή της ΚΟ στη διαπραγμάτευση με την Ε.Ε., χωρίς, όπως είπε, αυτό να αποτελεί κολακεία. "Δεν κρυφτήκαμε πίσω από τις δυσκολίες, κάναμε αυτό που έπρεπε και ήταν σειρά τους να ανταποκριθούν", σημείωσε χαρακτηριστικά.

"Δε φυγομαχήσαμε, δεν ψάξαμε για εξιλαστήρια θύματα, δεν βάλαμε το κεφάλι μας στην άμμο μπροστά στις δυσκολίες", τόνισε υ ο Πρωθυπουργός.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα της Συνόδου Κορυφής, ο Πρωθυπουργός χαρακτήρισε καθοριστικές τις αποφάσεις της Ε.Ε. για το άμεσο και απώτερο μέλλον της χώρας.

"Επιβεβαιώσαμε τη συμμετοχή μας στον στενό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ενωσης", σημείωσε, τονίζοντας ότι διασφαλίστηκαν οι δανειακές ανάγκες της χώρας για το επόμενο διάστημα, η εξυπηρέτηση του χρέους και η σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος και των καταθέσεων των πολιτών.

Όπως επεσήμανε, έστω και με καθυστέρηση, η Ευρώπη έδειξε ότι μπορεί να συμπεριφερθεί σαν μία οικονομική και πολιτικη δύναμη και να προστατέψει την αξιοπιστία των κρατών-μελών της.

"Από την αρχή, τόνισα την ανάγκη ευρωπαϊκής απάντησης. Η Ευρώπη γίνεται όλο και πιο πολιτική, ξεφεύγει από τη μορφή μίας απλής νομισματικής ένωσης", υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου και μίλησε για την "αφοσίωση όλων στο κοινό νόμισμα", αλλά και "την πολιτική βούληση να παρέμβουμε όλοι μαζί για την αντιμετώπιση της κρίσης και της επικίνδυνης συμπεριφοράς των οίκων αξιολόγησης".
cosmos.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/7/11 18:44

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΔΟΤΗ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ!! ΤΑΡΙΦΕΣ ΑΔΙΚΑ ΧΑΝΕΤΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ! ΜΕΤΑ ΘΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ! ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΩΣΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ.. ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ @@ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/7/11 18:45

    Και Κλαααααμαααααα οι Ταριφες!! ΤΕΖΑ οι ταριφες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/7/11 18:51

    το σχολιο
    "Είναι σταθερή η θέση μας για την απελευθέρωση των επαγγελμάτων με κανόνες" δεν σας λεει τιποτα με κανονες αν ισχυσουν οι ευρωπαικοι κανονες τοτε θα βλεπετε ταριφα και θα αλλαζετε δρομο ειναι κακο να στραφουν εναντιον σας ειδικα οσοι εχουν μαγαζια εστιατορια θα δειξουν το αληθινο προσωπο τους τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/7/11 19:05

    ΤΑΡΙΦΑΚΙΑ ΑΚΟΥΤΕ? ΔΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/7/11 19:10

    Όσοι φτύνουν το ταξί τώρα
    είναι αυτοί που θα γλύφουν για άδεια μετά
    άλλα δεν θα μπορούν να πάρουν

    και εγώ ήθελα να πάρω άδεια φορτηγού μετα την απελευθέρωση αλλά...@@@
    ξιπνατεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/7/11 19:18

    19:10 Εγω παντως πηρα αδεια φορτηγου! Τωρα εσυ γιατι δεν πηρες ενας θεος ξερει...μαλλον δεν θα σε πληροφορησε σωστα η ΠΑΠΑΡΗΓΑ! κουμμουνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/7/11 19:20

    ΤΑΡΙΦΕΣ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΣΑΣ!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ! ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΔΕΙΕΣ...ΗΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/7/11 19:22

    Η Αστυνομια ανακοινωσε πως 3 ταξιτζηδες ειναι στο νοσοκομειο γιατι στην λινδο εφεραν πελατες και τους ζητουσαν 300 ευρω!!! ο Σουηδος πελατης αρνηθηκε αυτο το ποσο και τους πλακωσε στο ξυλο!! Οι αστυνομικοι δεν πιστευαν στα ματια πως ο σουδηος εδειρε και τους 3! οταν ζητησαν τα στοιχεια του ειδαν οτι ειναι δασκαλος του καρατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/7/11 20:01

    Giorkaki ise o sotiras tou ke kala kratous pou legete elladara. Sinexise etsi dinata.
    Gia to kalo tis Elladas kai oxi merikon kolomparadon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/7/11 20:04

    Για να δεις τη ΜΑΚΆΚΕΣ είναι οι Ροδίτες ταξιτζήδες, βρεεεεε οι Αθηναίοι ταξιτζήδες έχουνε χειμώνα καλοκαιρη δουλειά , εσείς εδώ στην Ρόδο βρε ΜΑΚΆΚΕΣ τον χειμώνα τη θα παρεται ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος27/7/11 20:23

    20:04 SOSTOS! TA @@MAS 8A PAROUN FILE!MILAME GIA BODIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος27/7/11 22:11

    27/7/11 20:23 και εσενα τι σε νοιαζει αν θα παρουν @@ τωρα σε επιασε η καψα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος27/7/11 22:40

    Του κολου site ψευτικα ρεπορταζ! Ασε που εινα και ΠΑΣΟΚΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/7/11 01:54

    OI TARIFES EINAI APO TA ARHAIOTERA EPAGKELMATA PAIDIA(MAZI ME TIS POUT@NES)EPIVIONOUME AIONES TORA SAN TIS KATSARIDES SE PIRINIKO POLEMO.
    OTI KAI NA LETE DEN MAS AGKIZETE PALI THA EPIVIOSOUME KAI THA MAS VLEPETE MPROSTA SAS NA SAS HALAME TIN MERA (KAI AN DOTHOUN KAI ALES ADEIES THA GINOUME XILIADES MESA STA PODIA SAS)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/7/11 02:43

    GIORGO GERA GAMA TA MOUNIA.
    ETSI MPARABO GIORGAKI OLOI H ELLAS W=EINAI MAZI SOU .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος28/7/11 12:02

    poy na sou xera8ei gia na meineis tzoufios!akamati!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος28/7/11 16:14

    αυτο που εκαναν οι ταξιτζηδεσ στον Πειραια με το Κρουαζεροπλοιο να μην μπορουν να κινηθουν οι τουριστες να πανε στην Αθηνα τωρα πια μπορω να πω οτι ειναι οι μεγαλυτεροι αλητες της Ελλαδος και προσπαθουν να διωξουν τον τουρισμο.Ειναι καθικια βρωμιαριδες και αντιχριστοι.Και βγαινουν και υποσχονται πως δεν θα βλαψουν τον τουρισμο.
    Σας εχει μισηση ολλη η ελλαδα ,σας βλεπυμε και στην πορεια με τα σορτσακια και τις σαγιοναρες σαν να πηγαινετε στην θαλασσα.Μπραβο Ραγκουση καλα τους κανεις τους ΑΘΕΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ.Αυτοι εχουν κατακλεψη τους τουριστες.Τωρα που θα παρουν καινουργιες αδειες
    οι ελληνες αν προλαβουν θα πανε διακοπες.
    Οσο για τους ταξιτζηδες της ροδου ειναι οι χοιροτεροι.Αυτους που παραδεχομαι ειναι οι Καλυμνιοι ταξιτζηδες.Ειμαουνα στον Αγιο Παντρλεημονα στην Καλυμνο και πηρα ταξι.Τον ερωτησα καλα εσεις δεν απεργειτε?Εισαι με τα καλα σου ανθρωπε μου εδω η Ελλαδα πειναει και
    θα κανω απεργεια.Νακανω τι?τα τρια τεσσερα ασε
    να οικονομισουμε και οι ταξιτζηδες της Ροδου
    δεν εχουν αναγκη εχουν πλουτισει απο παλια και εχουν αποθεμμα και οταν τον πληρωσα επρεπε να μου δωσει 2 EURO του ειπα κρατα τα ρεστα και
    μου ειπε νασαι καλα ανθρωπε μου και ο Αγιος Παντελεημονας να σε εχει παντα καλα >Αν γινοταν αυτο στην Ροδο ουτε ευχαριστω δεν θα σου ελεγε ο ταξιτζης.ΟΥΣΤ Ταριφες αχριστοι της κοινωνιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος28/7/11 16:32

    16:14 Ο Ροδιτης ταριφας φιλε μου οχι μονο δεν θα σου πει ευχαριστω αλλα θα σε κλεψει κιολας! Γνωστοι σε ολη την Ευρωπη οι ταριφες μας!! Εχουν κανει περιουσια απο τις κλεψιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος28/7/11 22:48

    ilithioi otan ekanan ta vazinadika apergia ego den eiha petreleo na doulepso otan eklisan ta vitia tis daxamenes kafsimon ego pali den mporousa na doulepso otan kanoun oi naftergates apergia den erxonte ta karavia gia na doulepso otan kanei apergia o pirgos elehou sto aer. ta idia. den gamiest@ twra einai i sira mas vriste oso thelete opos vrizame kai emeis tous allous, alla na xerete oti arga i grigora tha erthei kai i sira sas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος28/7/11 23:01

    mages gamati i selida parapona rodou tora me tin apergia mpika kai kolisa goustaro vrizo me vrizoun goustaroooo!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος28/7/11 23:07

    sindezmos taxi rodou
    sas efharistoume gia ta kala sas logia kai tin simparastasi sas sta provlimata mas kai tora mporite na pate na g@mithite
    efharistoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *