ροή ειδήσεων

Κινητοποιήσεις σε λιμάνια, αεροδρόμια και διόδια από τους οδηγούς ταξί

Το αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου απέκλεισαν ιδιοκτήτες ταξί της Ρόδου. Η διακίνηση των επιβατών γίνεται έστω και μετ’ εμποδίων...
όπως συνέβη και χθες το απόγευμα όπου πραγματοποιήθηκε ολιγόωρος αποκλεισμός. Οι ταξιτζήδες πραγματοποίησαν, νωρίτερα , μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους του νησιού, με αποτέλεσμα να προκληθούν έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα.

Η κατάσταση που διαμορφώνεται και τα προβλήματα που υπάρχουν, προκαλούν την έντονη ανησυχία των τουριστικών παραγόντων του νησιού που απεύθυναν έκκληση στους ιδιοκτήτες ταξί να προστατεύσουν τον τουρισμό.



simaia-anagenisi.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/7/11 03:45

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ.... ΚΟΠΡΙΤΕΣ. ΞΕΦΤΙΛΊΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/7/11 05:32

    Οταν η ΔΕΗ μας κοψει το ρευμα για καποιο χρονικο διαστημα ας πουμε κανουμε υπομονη διοτι θα επανελθη το φως,εδω ομως οι ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ πατανε
    επι πτωματων καταστρεφοντας το μοναδικο ειδος που εχει η ΡΟΔΟΣ τον τουρισμο και υπευθυνοι ειναι μονο αυτοι.Περιμεναμε την αυξηση του τουρισμου και μας ηλθε αλλα οι κυριοι προσπαθησαν και προσπαθουν να τον διωξουν.Αυτοι νομιζουν οτι οι Ροδιτες θα τους υποστηριξουν κανανε το αντιθετο.
    τους ΜΙΣΗΣΑΝ.Θελω να ελθουν 2-3 εταιριες ταξι απο Αθηνα και τοτε τα λεμε Θελω να τους στειλω ενα μυνημα.ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΧΕ Η ΡΟΔΟΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/7/11 08:36

    κάθε ευσυνείδητος πολίτης όταν βλέπει τουρίστα πρέπη να τον ρωτάει που πάει και να τον παίρνει αν μπορεί το έξω κάνει 4 φορές σήμερα μόνο και θα συνεχίσω ώσπου οι κάφροι που κάνουν κακό στον τόπο μου γηνουν άνθρωποι ( αν και δεν πιστευω σε θαυματα!)η χούντα του ταρίφα δεν θα περασει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/7/11 08:37

    poli kala kanei to kratos kai anigei to epaggelma poli kala na pa8oyn ta 8elane kai ta pa8ane

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/7/11 11:13

    ontos to kratos kala tha kanei na aniksei tis adeies alla me kapies proipothesis...
    na apozimiosei tis adeies pou agorastikan ta teleftea 10 xronia giati kai autoi oi anthropoi piran danio 300.000 euro gia na mporesoun na agorasoun tis adeies....mono stis trapezes kseroun oi kiverniseis na ta skane....
    deuteon na mpei ena orio poses adeies mporei na exei kapios,giati diladi na tis pernoun eteries kai megalotaksitzides??? na faei psomi o kosmos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/7/11 14:29

    Το λαθος της κυβερνησης ειναι οτι επρεπε εδω και πολλα χρονια να πει κυριοι σε 5-6 χρονια θα γινει αυτο! μην αγοραζετε αδειες σε υπερογκα ποσα...αλλα φυσικα οι κυβερνησεις δεν το εκαναν για να μην χασουν τους ψηφοφορους ταριφες...αρα τελικο συμπερασμα το ιδιο με τα περισσοτερα προβληματα αυτης της χωρας! ΟΣΟΙ στηριζετε τον δικοματισμο καλα να παθετε και να μην παραπονιεστε για τιποτα! εσεις τους βγαλατε και την πληρωνουμε και εμεις!οποτε τωρα ΣΚΑΣΜΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/7/11 14:56

    Katse re megale... Ependhsa sou leei o ollos! Ta lefta pou edwses, forologithikan? einai mayra? Ependhses me (se) mayra lefta? E! kala na patheis!!!
    Kai posa magazakia kleinoun ... afta den einai ependiseis? Mipos na ksleisoun kai eftoi oi anthropoi kanena aerodromio mipos vgaloun kanena spsmeno? Exw filo taksitzh, mou leei "appapapa einai skatofara ou mplekseis..." Otan eseis oi taksitzides exete tetoia eikona gia ton klado sas emeis tha vgaloume akrh mazh sas? Na pethanete oloi ths phnas mipos ghnete antropoi epitelous kai sostoi epagelmaties!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/7/11 15:11

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΔΕΙΑ... ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ??? ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ??? ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ... ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/7/11 17:21

    Συμφωνω με τον 22/7/11 08:36 καλό θα είναι να τους βοηθάμε όσο μπορούμε κι'αυτοί για ένα ταξίδι αναψυχής ήρθαν μη τους το βγάζουμε ξινό. Εγώ προσωπικά αν πήγαινα διακοπές σε μία χώρα και γινόντουσαν τα ίδια (ιδίως αν ήταν πτήση για την επιστροφή μου),δε θα υπήρχε περίπτωση να ξαναπάω όσο ωραία και να περνούσα. Εξάλλου τόσες επιλογές υπάρχουν. Παιδιά σοβαρευτείτε κάνουμε κακο στον τουρισμο μας. Αφού το ξέρουμε τι θα γίνει.Πάλι της κυβέρνησης θα περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/7/11 01:24

    Αλήτες ταξιτζήδες. Δείξατε τον αληθινό σας χαρακτήρα. Σκουλίκια. Κάνετε κακό στη χώρα, φτάνει να βολευτείτε κερατάδες προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος23/7/11 20:53

    Όλα τα επαγγέλματα να απελευθερωθούν.
    Τι δηλαδή, δηλώνουν για την αγορά 3.000 ευρώ και μαύρα δίνουν 200-300 χιλιάρικα.
    Ή να τους αποζημιώσει το κράτος με 3.000 ευρώ, ή να τους φορολογήσει για το πραγματικό ποσό.Άν αγοράσεις μαγαζί σε φορολογεί το κράτος , ναί ή όχι?,Άν σε πιάσει να κλέβεις η εφορία σε πηδάει ή όχι ?Και άν το μαγαζί πάει σκατά ,πχ όλα τα μαγαζιά με παιχνίδια έκλεισαν μετά το JUMPO , ποιός σε προστατεύει?
    Ο Ρήγκαν το 1981 απέλυσε 11.000 ελεγκτές εναερίου κυκλοφορίας που απεργούσαν
    "ή επιστρέφετε στην εργασία σας εντος 48 ωρών ή απολύεστε !" αυτά βέβαια για να τα κάνεις πρέπει να είσαι άνθρωπος με πατατοειδή ούμπαλα και όχι Παπανδρέου, Ρέππας, Σαμαράς και λοιπά φυράματα......
    Να δώσει το κράτος με συνοπτικές διαδικασίες άδειες ΤΑΞΙ για την σωτηρία του τουρισμού, Επιτέλους που είναι ένας λοχίας??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *