ροή ειδήσεων

Έγγραφο-ντοκουμέντο: Τι ισχυριζόταν ο Νορβηγός μακελάρης για την Ελλάδα

Εκτός από το video-μανιφέστο που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο, ο σφαγέας του Όσλο, είχε δημιουργήσει και ένα γραπτό μανιφέστο στο οποίο ανέφερε λεπτομερώς τις απόψεις του...

Διαβάζοντάς το –η prionokordela.gr το έχει στη διάθεσή της- βρήκαμε μία αναφορά στην Ελλάδα! Πως συνδέεται η χώρα μας με το παρανοϊκό ντελίριο του Μπρέιβικ; Σε ένα σημείο του μανιφέστου του, αναφέρεται στις απαιτήσεις που έχουν οι ισλαμικές κοινότητες μέσω της sharia από τα ευρωπαϊκά κράτη.
Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως η sharia είναι ο ισλαμικός νόμος, βάση του οποίου πολλά κράτη στην Ευρώπη έχουν διαμορφώσει τις νομοθεσίες τους ώστε να μην προσβάλουν τα θρησκευτικά πιστεύω των μουσουλμάνων.
Λέει λοιπόν το κείμενο πως το 2001 η sharia ζητούσε από τη Δύση να σταματήσει να κριτικάρει τους μουσουλμάνους τόσο αρνητικά ώστε να σταματήσουν οι μουσουλμάνοι να νιώθουν στιγματισμένοι, κάτι που θα οδηγούσε στην μείωση των τρομοκρατικών επιθέσεων.
Το κείμενο στην επόμενη ακριβώς πρόταση, προβλέπει ότι το 2030 η sharia θα απαιτήσει την αφαίρεση του συμβόλου του σταυρού από τις σημαίες της Ελλάδας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Σουηδίας και των Σκανδιναβικών χωρών ώστε να μην νιώθουν οι μουσουλμάνοι των χωρών αυτών πως υπόκεινται σε διακρίσεις!
Τι άλλο πραγματικά να πούμε; Ο άνθρωπος δεν ήταν απλά παρανοϊκός. Ζούσε σε έναν δικό του κόσμο.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/7/11 15:06

    ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ

    Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΚΛΠ ΟΜΟΕΙΔΑΤΩΝ

    Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΠΑΖΕΣ (ΑΡΠΑΚΟΛΑΤΖΙΔΙΚΑ) ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/7/11 15:42

    sosti i apopano!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/7/11 12:27

    και να ήταν μόνο ο σταυρός απο τις σημαίες.....
    εδω ψηφίστικε νόμος στην Ελλάδα για την ένταση της καμπάνας των Χριστιανικών Εκκλησιών που σε λίγο καιρό θα δούμε να εφαρμόζεται και που είστε ακόμα....θα έρθουν και άλλα με την δικαιολογία πως προσβάλεται ο μουσουλμάνος ....
    Παράξενα όσα γίνοναι με χαμηλούς τόνους αλλά ξεκάθαρα αποτελούν μια κίνηση ενάντια στον Χριστιανισμό. Δεν γίνονται σε μια -δυο χώρες αλλά παγκοσμίως.
    Μια αναζήτηση στο νετ θα σας βγάλει πολλά άρθρα για νόμους και περιπτώσεις περιορισμού Χριστιανικών συμβόλων δημοσίως, όπως η κίνηση του ερυθρού σταυρού το Ην. Βασίλειο φέτος να απαγορεύσει φάτνες και χριστουγενιάτικα δέντρα στα καταστήματά τους εκεί τις μέρες των Χριστουγένων καθως και το να στέλνουν οι υπαλλήλοι τους ευχετήριες κάρτες με την ευχή "Καλά Χριστούγεννα" . Επέτρεπαν μόνο την ευχή "Καλές γιορτές".
    Η δικαιολογία ήταν η ίδια πάντα. Προσβάλονται οι μουσουλμάνοι.....
    Και μη χειρότερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *