ροή ειδήσεων

Υποφέρει ο τουρισμός από την απεργία ταξί

Νέα αρνητική εικόνα για τη χώρα και τον τουρισμό, δημιουργεί η κινητοποίηση των ιδιοκτητών ταξί, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων...

«Οι δυσκολίες ή και ο αποκλεισμός στην πρόσβαση στα αεροδρόμια και τα λιμάνια, δημιουργούν προβλήματα στον τουρισμό, βασικό πυλώνα ανάπτυξης και ελπίδα της χώρας μας για να βγει από την κρίση», τονίζει ο ΣΕΤΕ και καλεί την Κυβέρνηση και τους ενδιαφερόμενους κλάδους να προσέλθουν με ψυχραιμία σε διάλογο και να καταλήξουν σε συμφωνία το συντομότερο δυνατόν, ώστε να αποτραπούν τα χειρότερα για την ελληνική οικονομία και κοινωνία.
Σημειώνεται ότι με αντίστοιχες ανακοινώσεις τους τόσο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ) όσο και ο φορέας των τουριστικών πρακτόρων (Hatta) καταδίκασαν τον αποκλεισμό της πρόσβασης στα αεροδρόμια και τα λιμάνια ζητώντας, με τη σειρά τους, την άμεση διευθέτηση του ζητήματος.
newscode.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/7/11 18:53

    kante tin douleia sas re tarifes ! alla epeidi eiste anikanoi akoma kai auto na kanete afiste toulaxiston tous allous na doulepsoune. ti sas eftaikse o kosmakis re?? vreite allo tropo na diamartiritheite .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/7/11 18:59

    ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ-ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.ΕΤΡΕΧΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΧΛΜ.ΜΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕ.
    ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙ.ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ.ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ.
    ΝΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΑΡΙΦΟΚΛΕΦΤΩΝ.
    ΤΑΡΙΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑΛΙΡΑΚΙΔΕΣ ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΦΡΟΙ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/7/11 19:02

    ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ.
    ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΑΝΘΡΩΠΩΝ-ΟΔΗΓΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/7/11 20:42

    για τους αγανακτησμενους που αποκλεισαν το συνανταγμα και για ποσες μερες με ρωτησε κανενας οταν πηγα Αθηνα εγω δεν κουραστικα αλλα μαλλον ξεχναμε οτι μετα τα εκαναν μπουρδελο εκει δεν μας εδειξαν εξω τωρα μας εδειξαν που κανανε μια μερα απεργεια τα ταξι και αποκλεισαν το λιμανι και το αεροδρομιο στην αθηνα μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/7/11 21:04

    Κολοταριφες, απατεωνες, αλιτες, ρεμαλια του κερατα, κολοφαρα, κλεφτες, μετριμενες ειναι οι μερες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/7/11 21:08

    Συμφωνώ με όλους τους παραπάνω....
    Κάνεις απεργία;;;; Μήν δουλέψεις !!!!!

    ΟΧΙ ΝΑ ΚΛΕΊΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/7/11 21:23

    Και στην ροδο τα ιδια κανανε. Δεν κλεισανε δρομο αλλα κανανε πορεια με 5χλμ/ωρα και στην ουσια ηταν κλειστη οι δρομοι. Αμαν σε αυτους κλεισουν το δρομο και δεν μπορουν να φωρτοσουν απο αεροδρομιο θα κατεβουν να μας γ.... κιολας.
    Δεν καταλαβα βιπλα σε σε ταβερνα ανοιγη ταβερνα, διπλα σε μινιμαρκετ ανοιγη μινιμαρκετ κτλ. Αυτοι γιατι πρεπει να ειναι οι λιγοι για περνου ενοικια 40000 ευρω το χρονο λες και εχουν κανενα ακηνιτο αξιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/7/11 22:48

    ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ.ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΒΙΑΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ 30 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑΚΙΑ.ΝΑ ΦΡΙΚΑΡΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος18/7/11 22:50

    ΤΑΡΙΦΕΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΡΕ!!!ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ?ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ???ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/7/11 23:34

    lamogia!!!!!!!!!!!!!! tempelides tou kerata kai amorfwtoi oloi sas ! alla pou na kserete ti simainei dimokratia kai ti einai ta dikaiwmata twn allwn.alla prwtoi eseis tha pligeite giati kanenas touristas den tha ksanarthei tou xronou . valate ta xerakia sas kai vgalate ta matakia sas axortagoi alites.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος19/7/11 02:20

    πωπω τι αγαπη μας εχετε..βριστε οσο θελετε,ανωνημα ομως,μην κανετε το λαθος και πειτε ποιοι ειστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος19/7/11 02:21

    βλακα 22:48 200 αλογακια για παρτη σου εχω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος19/7/11 08:52

    Ρε οργιά καλά κάνανε οι ταρίφες μαζί τους,δεν φταίνε αυτοί αλλά η κολοπολιτικοι που ο καθένας κάνει ότι γουστάρει και αλλάζει νομούς σε ένα βραδύ,ο καθένας κρήνη τον άλλο δεν κοιτάτε πρώτα να κρίνεται τον εαυτό σας και μετά τους άλλους απατεώνες, τώρα σας έπιασε ο πόνος για τους τουρίστες όταν τους κατακλέβεται είναι καλά αγιογδύτες απατεώνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος19/7/11 09:58

    ναι ναι οι κωλοπολιτικοι φταινε.εμεις που τους ψηφισαμε δεν φταιμε.α ρε ποτε δεν θα φτιαξει η κατασταση στην ελλαδα . ακομα και τωρα αντε με το ζορι ενα 5% να εχει αλλαξει νοοτροπια.οι υπολοιποι υπνωτισμενα ζομπι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος19/7/11 10:25

    πολυ μισος για τους ταξιντζιδες εχετε πολλοι εδω μεσα. οταν κλεινουν το δρομο οι αγροτες ή οποιοσδηποτε αλλος ειναι ενταξη ε? η δικη μου αποψη ειναι οτι καλα κανουν και κλεινουν δρομους. οταν απεργεις το κανεις για να διεκδικησεις καποιο δικαιωμα σου. δεν καθεσαι σπιτι σου. κανεις κατι δυναμικο.. η απεργια δεν σημαινει δεν παω στη δουλεια και καθομαι σπιτι μου. οταν απεργεις πρεπει να κανεις κατι δυναμικο. τωρα οσον αφορα την ταλαιπωρια του κοσμου, πρωτων τοσα χρονια ταλαιπωρουμαστε με αυτους που μας κυβερνουν και δεν τους αλλαζουμε αλλα τωρα μας πειραξαν οι ταξιντζιδες και δευτερον, οποιοσδηποτε κλαδος απεργει, καποιος απο εμας θα ταλαιπωρηθει.φαρμακοποιοι, λεφορεια και τα λοιπα. σε αυτη τη χωρα πρεπει πια να σταματησουμε να κατηγορουμε τον αλλο που διεκδικει τα δικαιωματα του αλλα οταν απεργησουμε εμεις ζηταμε απο ολους να μας στηριξουν, ας ειμαστε ενωμενοι. μη βγαζετε ο ενας το ματι του αλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος19/7/11 10:31

    Γιατί δηλαδή αν πούμε το όνομά μας θα μας κάνεις νταντά ρε νταή 19/7/11 02:20?? ουστ από δω θρασύδειλε που το παίζεις κ μάγκας.χαχα. λαπά!αν έχεις τα balls άπαντα στους επικριτές σου.αλλά η πλειοψηφία σας είναι αμόρφωτοι και δε έχουν βγάλει ούτε το λύκειο ,πώς να απαντήσεις μετά??? Καλύτερα να μην βγαίνετε καν να απαντάτε αλήτες με αυτό τον τρόπο γιατί εκθέτεται τους λιγοστούς σωστούς του κλάδου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος19/7/11 10:40

    19/7/11 10:25 ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΠΕΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ(ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ,ΜΕ ΤΑ ΜΜΜ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ) ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ . ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ. ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΕΞΙΣΟΥ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ Κ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ.ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ Η ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος19/7/11 10:58

    http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=87625&catid=3 deite edw ta xalia mas !tritokosmiki xwra katantisame.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος19/7/11 10:58

    10:40 δεν ειμαι ταξιντζης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος19/7/11 11:29

    ''Νωρίς το πρωί οι οδηγοί ταξί αποφάσισαν να παρατείνουν την απεργία τους μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής. '' kserei kapoios an alitheuei auti i eidisi??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος19/7/11 14:24

    βλακα 10:31 δεν θα κατσω να σε βαλω εγω μυαλο και ουτε προκειτε να σε εξηγησω πως εχουν τα πραγματα γιατι εισαι ενας ηλιθιος και αν κατσω να λογομαχησω μαζι σου θα με νικησεις λογο πειρας ηλιθιοτητας.επικριτες εχουν ολα τα επαγγελματα.τραβα ρε βοδι να μαζεψεις τους γιατρους που σε ζητανε φακελακια και σκοτωνουν και κοσμο και ασε τους ταξιτζηδες να διεκδικισουν τα δικαιοματα τους.δεν βαζω ομως ολους τους γιατρους μεσα και το ανεφερα ως παραδειγμα για αλλα επαγγελματα.αντι να τα βαλετε με τους πολιτικους τους πουλημενους ασχολειστε με εμας.ασχοληθητε λοιπον ελευθερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος19/7/11 15:55

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΑΡΑΒΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΗΣΚΩ ΤΑΞΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΕ 20.
    200 ΑΛΟΓΑΚΙΑ ΘΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ Ο ΤΑΡΙΦΑΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ ΤΟ ΤΑΞΑΚΙ ΤΟΥ.ΟΠΩΣ ΕΠΑΘΑΝ ΖΗΜΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος19/7/11 16:03

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΔΗΛ.ΓΡΑΨΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ....
    ΜΟΛΙΣ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΕ 40 ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ.
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΗΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΗΔΗ ΤΗΝ ΧΑΛΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΚΛΕΨΙΕΣ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.
    ΤΑΡΙΦΑ ΤΑ 200 ΑΛΟΓΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ Ε?ΕΓΩ ΣΑΝ Ε.Ε. ΔΙΝΩ 30-40% ΑΠΟ Π.Υ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.ΟΧΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΦΟΡΟ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΕΣΟΔΑ...
    ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος19/7/11 17:05

    οσοι σχολιαζετε εδω ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος19/7/11 17:59

    Της δικια σου της πουτανας καργιολη κωλοταριφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος19/7/11 18:34

    16:03 οι ταμειακες υπαρχουν εδω και 2 χρονια.Αν ειναι να φορολογουντε και τα ταξι για την ιπποδυναμη (τ'ακουσαμε και αυτο) τοτε να φορολογηθουν ολα τα επαγγελματικα αυτοκινητα.Οσο για τα 200 σιγα τα πολλα για αμαξι κοντα 1900κιλα.Οι ταξιτζηδες τελι θελουν να γινουν ολα σε ευρωπαικο επιπεδο με βαση πλυθησμου και μονο.Αυτο που πανε να κανουν ειναι κακο για τον κλαδο.Ηδη εχουν ενδιαφερθει παρα πολλοι Αλβανοι για αδεια.Ο 17:05 ειναι ενας ασχετος που μπηκε μονο και μονο για να βρισει χωρις καν να ξερει σε ποιο αρθρο ειναι και ο 17:59 χωρις να ξερει τι ειναι τον βαφτισε ταριφα.Μπραβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος19/7/11 18:58

    Κσεφτιλισμενες ταληροπουστες, γλυφτες,ρουφιανει του κρατους, ανεγγεφαλοι, δειλα κορακια, κοτες, πειρατές των δρόμων, καθαρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος19/7/11 19:17

    χαχαχα 18:58 σε εχουμε μαθει μονο και μονο απο την ορθογραφια σου.

    εισαι ο Μ.Κ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος19/7/11 21:33

    Και εγω ξερω ποιος εισε. Εισε ο λασποτηρας της μερσεντες, το αρχιδι της ασφαλτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος23/7/11 09:59

    variemai na to grafo se kathe post alla tha ta po en sintomia dikaioma stin kinitopoiisi to exei o kathenas antitheta me athina kai alla meroi emeis edo oute aerodromio kleisame oute dromous kai malista anoixame arxaiologikous xorous oso pio politismena ginete tora me prokateleimenous pou den exoun idea ti ginete den asxoloumai giati o politismos tous fainetai pou milane gia tameiakes kai vrizoun (tameiakes iparxoun kai otan mpikan oute mia mera apergia den egine giati einai sosto) sinexizo epeidi kaneis den exei skeftei na dei ti egine kai ginontai ola auta tha po kati liga otan meta apo 14 mines sineonoiseon kai me ipografi troikas erxetai enas ipourgos ta katargei ola kai pernei mia paranomi vasi E.E apofasi pou sou kleinei to spiti tote min kaneis esi kinitopoiiseis kai katse na sto kleisoun alla oute mporeite na katalavete giati ginete auto kai kati teleutaio kathiste na vgoun akoma 200-300 taxi kai meta pou i kinisi tha einai kathimerina aisxos ta xanaleme PROKATALIPSI ateleioti kai oute kan vlepete to ipaitio pou efere tetoio thema mesa sti sezon gia na girisei ton kosmo apenanti se ena klado pou polemaei gia kati paranomo, otan ertei i seira sas tha psaxnete na vreite to dikio sas kai an exete to tharos na vgeite se apergies les kai ego thelo na xano kathimerinos ti douleia mou Gidia tote tha exete olo ton kosmo apenanti sas epeidi tha einai idioi me ton eauto sas aplo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *