ροή ειδήσεων

Παλιά πόλη και κάδοι απορριμμάτων

Σήμερα ήμουν στην παλιά πόλη με το παιδί μου . Πήραμε 2 κρέπες απο την Σωκράτους και φάγαμε. Ψάχναμε σε ολη την διαδρομή να βρούμε ενα κάδο απορριμάτων...
να πετάξουμε τα χαρτιά . Ουτε στη Σωκράτους ούτε στη κεντρική πλατεία είχε!!! Τελικά βρήκα 200 300 μέτρα παρακάτω στο σημείο που ειναι το μηχάνημα ανακύκλωσης. 
Πολυ ωραία ρε μπράβο σας!!! απαράδεκτοι ανίκανοι!!! και αλλα χίλια δυο κοσμητικά επίθετα που έρχονται στο μυαλό. 
Μόνο αυτα σας αξιζουν.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/7/11 10:21

    Επειδή κανένας μαγαζάτορας δεν θέλει κάδο έξω απο το μαγαζί του. Ας τα έδινες σε κάποιον μαγαζάτορα να τα πετάξει στο μαγαζί του. Αλλά και κάδους να είχαν απο τα πολλά σκουπίδια θα τα έριχναν μετά απ έξω και θα γινόταν χαμός. Πρίν παραπονιέστε να σκέφταστε και λίγο. Και στην τελική κράτα τα και πέτα τα όταν πας σπίτι σου. Ο κλασσικός Ελληνας. Θέλει τα πάντα μπροστά του τώρα αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/7/11 10:32

    10:21 Σοβαρα ρε φιλε μιλας τωρα?Και ο τουριστας ρε εξυπνε μοντερνε Ελληνα που θα τα πεταξει στον Καναδα ή στην Ισπανια οταν γυρισει στο σπιτι του? Ακομη και ο Ελληνας τουριστας που θα τα πεταξει στην Αθηνα οταν γυρισει! Δεν φταιει ο Δημος που δεν υπαρχουν καδοι αλλα η αρχαιολογια...Αυτη ειναι η υπευθυνη για τα σκουπιδια που κανουν σωρο σε ολη την παλια πολη!! Για λογους ασφαλειας και αισθητικης απαγορευουν τους καδους!Για αυτο εσυ μοντερνε Ελληνα που κρινεις τους αλλους καλυτερα να μασας παρα να μιλας κοπριτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/7/11 10:45

    10:32 ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 10:21 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΜΑΜΟΘΡΕΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/7/11 10:54

    23/7/11 10:21 Αν μιλας σοβαρα εχεις μεγαλο προβλημα στον εγκεφαλο(τον καμενο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/7/11 11:06

    ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΥΤΟΣ !! ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ . ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΔΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΝ ... ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ? ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ , ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ . --- ΕΝΑΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ---

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/7/11 17:02

    πόσο τις πήρες τις κρέπες; ήταν καλές; για να ξέρω να παίρνω κι εγώ από κει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/7/11 19:25

    Αλμυρή κρέπα ή γλυκιά? Γιατί αν ήταν γλυκιά θα μας λέρωνες τον κάδο με τα σκουπίδια σου.... Σε κεντρικά σημεία υπάρχουν κάδοι στην παλιά πόλη και καλά κάνουν και υπάρχουν εκεί... Αλλιώς θα ήταν ένας απέραντος σκουπιδότοπος το στολίδι του νησιού μας! Γιατί αν γεμίσει ο κάδος δεν πάνε στον επόμενο... Αλλά τα πετάμε απ έξω έτσι είμαστε εμείς οι Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/7/11 00:14

    ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ 10.21 ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΙΔΗ ΣΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΣΤΩΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 11.06 ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΕΕΕ;;;;; ΚΑΙ ΑΝ ΓΕΜΙΖΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΣΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΣΕΙ. ΕΣΥ 11.06 ΕΧΕΙΣ BΓΕΙ ΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΡΟΔΟΥ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ; ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΡΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/7/11 12:32

    pali tha gino kakos.oraia ta lete oloi sas kai exete dikio,o kathenas apo ti meria toy bebea.exo katastima sti palia poli 30 xronia,akoyste poipon.kala kanane kai bgalane ta kadakia,giati oi sinadelfoi moy magazatores afinan oti ebriskan pano kai dipla se ayta.exo foto me 24 sakoyles mayres apo ta magazia.otan den plironoyn ores kai iperories ,sabbata kai kiriakes ,poios ahntropos tha erhei na ta katharisei re paidia.otan de ipa se merikoys na min afinoyn tis sakoyles toys ekei,konteyan na me deiroyn kai emena.toys eipa oti ayta ta kadakia einai mono gia na rixnei o kosmos ta mpoykalakia toy,eglima ekana.loipon kala kanane kai ta bgalane,sas to leo me epeiria megali.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/7/11 12:39

    ΒΑΛΤΕ ΚΑΔΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΡΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ.ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ?ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΑ.ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ,ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ,ΩΡΕΣ,ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ,ΚΥΡΙΑΚΕΣ,ΠΟΙΟ ΟΧΗΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ.ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ,ΑΦΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΣΟ.ΚΑΡΑΓΚΟΖΗΔΕΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΟΡΙΖΕΤΕ.ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος24/7/11 12:47

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΣΕΧΑΣΑ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΟΥΤΕ ΣΤΙΝ ΙΣΠΑΝΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΝ ΑΤΗΙΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ,ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΚΣΙΠΝΑΔΕΣ.ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙΣ,ΚΑΛΙΚΡΑΤΙΣ.ΝΑ ΕΝΙΜΕΡΟΝΕΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΕΛΕΙΣ.ΚΑΛΙΝΙΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος24/7/11 22:22

    μετα απορουμε ποτε εμεις εδω στο Ελλαδισταν θα γινουμε πολιτισμενος λαος??ΧΑΧΑΧΑ..απο τις απαντησεις που πηρες καταλαβενεις και ποσα νοημων ατομα κυκλοφορουν αναμεσα μας..ετσι,πεταμε τα σκουπιδια παντου,σε θαλασσες,δαση κτλ.γιατι ειμστε Ελληναρες..ενα απλο πραγμα ειπε ο ανθρωπος και πεσατε να τον φατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος25/7/11 19:04

    KALOS DIKIGOROS EISAI .ALLA KAI ESI EISAI ALLOY.GIATI TO KATHE PROBLIMA TO PIANEIS APO TIN ARXI KAI TO LINEIS.EDO TA EXOYME PIASEI APO TO TELOS,KAI EPEIDEI DEN MPOREITE NA KATALABETE,AYTA POY LEO KALINIXTA!!!!!!!SE ENA KALATHAKI POY EINAI GIA MPOYKALIA KAI MIKROANTEIKEIMENA SAS EIPE O KATASTIMATARXIS OTI OI SINADELFOI TOY AFINOYN SAKKOYLES MAYRES.PAME APO TIN ARXI LOIPON.AFINOYME TA KALATHAKIA,PAEI O KIRIOS POY EFAGE TIN KREPA,NA PETAKSEI TA XARTAKIA,KAI BLEPEI AYTO TO THEAMA METIS SAKKOYLES OPOS KAI XILIADES TOYRISTES,THA EINAI POIO ORAIO.THA MAS GRAFEI TA PANIA POY MAS TILIGANE,EKTOS AN TOY ARESEI ETSI.IPARXEI KAI MIA ALLI LISI NA KANEI EPI KONTO GIA NA PETAKSEI TA XARTAKIA!!!!E L E O S.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος26/7/11 17:26

    προς 19.04 με αυτη την λογικη να βγαλουμε και ολους τουσ καδους απο παντου γιατι παραγεμιζουν και καπιοι συνεχιζουν να πετανε σκουπιδια γυρω απο τους καδους . να απαγορευσουμε και ολα τα παρκινγ γιατι καπιοι διπλοπαρτκαρουν και χιλια δυο αλλα παραδειγματα. να μπουνε οι καδοι στην θεση τους και η δημοτικη αστηνομια να κοβει προστιμα στους βρομιαριδες καταστηματαρχες που σφηνουν εκει τα σκουπιδια τους . και για να μην παρεξυγηθω (βρομιαριδες) δεν αναφερομε σε ολους αλλα σε αυτους που τα πεταγαν η πετανε η θα πετουσαν. με το να βγαζεις ολουσ τουσ καδους δεν ειναι λυση. λυση πρεπει να δοσουν οι αρμοδιοι στο προβλημα οτι καπιοι πετανε εκει τα σκουπιδια απο τα μαγαζια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος26/7/11 20:38

    mazi soy megale!!!!!!sostos!!!!!!!!alla prepei na matheis oti oyte ores plironoyne ,oyte kiriakes,oyte bradina,oyte kan tis benzines,kai to paralogo einai oti toulaxiston stin kathariotta,ta paidia ektos ores argies kiriakes bradina,kikloforoyn me ta dika toys mesa,kai den toys bazoyn kai tis benzines.simfono pantos me ayti ti logiki alla....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος28/7/11 01:37

    φιλε 20.38 δεν τα εβαλα με τους εργαζομενους στην καθαριοτητα. με τον δημο και τους αρμοδιους τα εβαλα. και αυτους που με κραξανε εδω μεσα. ευτηχως υπαρχουν και καπιοι που πηραν το μερος μου και τους ευχριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος15/8/11 11:06

    ειστε ολοι άχρηστοι τσαμπικόβλακες... ζωα ε ζωα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *