ροή ειδήσεων

8χρονος σκύλος νεκρός μετά από χειρουργείο σε κτηνιατρείο!

Ο κύριος Βαλάντης Ροδίτης επικοινώνησε με το adespoto.gr προκειμένου να ενημερώσει για το θάνατο του μόλις 8 ετών σκύλου του (φωτό) μετά από χειρουργείο ρουτίνας, όπως το είχε χαρακτηρίσει ο κτηνίατρος που το ανέλαβε...
Ο σκύλος με το όνομα Μούργος ήταν από κουτάβι κρυπτόρχης και πλέον έπρεπε να γίνει χειρουργείο για να αφαιρεθεί ο όρχης από την κοιλιά και να μην δημιουργήσει καρκίνο. Η στείρωση είναι ένα χειρουργείο ρουτίνας, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν τηρήθηκαν τα πιο απλά: η εξέταση του ζώου πριν το χειρουργείο, με εξετάσεις αίματος και ακρόαση καρδιάς.
Σύμφωνα με τον κύριο Ροδίτη, δεν έγιναν ούτε εξετάσεις αίματος για να ελεγχθούν πιθανές ασθένειες (καλαζάρ/ερλιχίωση) ή η κατάσταση νεφρών αλλά ούτε και εξέταση της καρδιάς με ακουστικά!Φυσικά, κάθε χειρουργείο έχει ρίσκο όμως ένα ζώο 8 ετών πρέπει να αντιμετωπιστεί με προσοχή καθώς άνω των 7 ετών κάθε σκύλος θεωρείται υπερήλικος. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η νάρκωση δίνεται για ''καρδιακά'' ζώα, ακόμα κι αν δεν είναι, για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ο κτηνίατρος Π.Κ. όχι μόνο δεν έκανε μία απλή προετοιμασία του ζώου πριν το κρίνει κατάλληλο να χειρουργηθεί, αλλά έδωσε ένα χαρτί στον ιδιοκτήτη του ζώου να υπογράψει. Σε αυτό το χαρτί αναφερόταν πως ο κτηνίατρος δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν επιπλοκές! Αφού καθησύχασαν τον κ Ροδίτη ότι το χαρτί αυτό είναι κάτι τυπικό - τότε γιατί να υπογραφεί κάτι τέτοιο, που πρώτη φορά ακούμε να δίνει γιατρός/κτηνίατρος- προχώρησαν στη νάρκωση του ζώου. Σύμφωνα με άλλους φιλόζωους, ο συγκεκριμένος κτηνίατρος δίνει αυτό το χαρτί σε κάθε χειρουργείο που πραγματοποιεί!!!

Όπως είπε ο κ Ροδίτης στο adespoto.gr το ζώο κυριολεκτικά ''χτυπιόταν'' στο διπλανό δωμάτιο ενώ δεν ήθελε να δεχτεί εξαρχής την ένεση του κτηνιάτρου, λες και γνώριζε...

Όταν παρέλαβαν το ζώο, ήταν πρησμένο στην κοιλιά και η απάντηση του κτηνιάτρου στο γιατί είναι πρησμένο ήταν ότι δεν γνωρίζει και δεν του έχει ξανασυμβεί. Έδωσε φάρμακα και θα τον ξαναβλεπε το Σάββατο, μετά από 4 μέρες. Την ίδια όμως μέρα, λίγες ώρες μετά αφού το ζώο ήταν στο σπίτι του για να συνέλθει, άφησε την τελευταία του πνοή, χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα (π.χ. αφρούς).



Η απάντηση του κτηνιάτρου όταν ενημερώθηκε ότι το ζώο πέθανε ήταν ότι ίσως δεν άντεξε τη νάρκωση.

Πολλά τα ερωτήματα όμως και ένας κτηνίατρος δεν ξεμπερδεύει με το ίσως.

Γιατί δεν έγιναν εξετάσεις αίματος και πλήρης κτηνιατρικός έλεγχος πριν το χειρουργείο;
Γιατί αυτός ο κτηνίατρος δίνει τέτοια χαρτή αποφυγής ευθύνων για χειρουργεία ρουτίνας;
Γιατί το ζώο δεν ελέχθηκε, λόγω ηλικίας/καρδιάς αν μπορείνα ναρκωθεί; Τι είδους νάρκωση πήρε;
Είναι πιθανό ένα ζώο να πεθάνει αφού φύγει από το χειρουργικό τραπέζι;
Μήπως έπαθε μόλυνση στην κοιλιά και δεν ήταν από τη νάρκωση;

Ο κ. Ροδίτης που έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για το σκύλο του και γι αυτό το λόγο προχώρησε και στη στείρωση για να τον προστατεύσει από καρκίνο δημοσιεύει την ιστορία του Μούργου ώστε αφενός να ενημερωθούν οι ιδιοκτήτες ζώων στη Ρόδο και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα ζώα τους και τα κτηνιατρεία που επιλέγουν και αφετέρου για να καταγγείλει τον συγκεκριμένο κτηνίατρο, πράγμα για το οποίο θα ενημερωθεί η Κτηνιατρική Διεύθυνση Δωδεκανήσου και ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος.

Στην υγεία υπάρχουν πάντα απρόβλεπτοι παράμετροι, όμως η πρόληψη και η καλή προετοιμασία, ο έλεγχος ενός ασθενή, δίποδου ή τετράποδου πριν ένα χειρουργείο είναι ζωτικής σημασίας.

Adespoto.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/8/11 09:15

    τα συλλυπητήριά μου στον κύριο Ροδίτη , αλλά πως θα ενημερωθούν οι υπόλοιποι φιλόζωοι για τον επικίνδυνο αυτό "κτηνίατρο" αν δεν αναφέρεται το όνομά του;
    Πόσα ζωάκια θα πρέπει να σκατέψει ή να σκοτώσει , προκαλώντας ανάλογες ψυχολογικές επιπτώσεις στις οικογένειές τους , για να μαθευτεί το όνομά του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/8/11 09:52

    Κε ΡΟΔΙΤΗ, ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΑΣ. ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΣΚΙΛΙΤΣΑ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΤΥΝΙΑΤΡΟ (ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ). ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ. ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.... ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ 1002 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΠΙΚΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΙΑ ΑΡΓΑ!
    Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ.
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΡΚΩΣΗ Η ΜΙΚΡΗ ΜΠΙΚΕ ΣΕ ΚΩΜΑ/ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟΒΩΣΕ. ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΙΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/8/11 09:54

    Πριν δε την δημοσιοποίηση του ονόματος καλό και επιβεβλημένο να βεβαιωθεί ότι συντρέχει αμέλεια του κτηνιάτρου .Αλλωστε μέχρι τώρα διαβάσαμε την θέση του ιδιοκτήτη ,του κτηνίατρου όχι .Αρα όλα τα ανωτέρω με πάσα επιφύλαξη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/3/12 14:27

      Είναι απαράδεκτο να κατηγορείτε ένας κτηνίατρος έτσι, να μη μπορεί να απαντήσει και να διασύρεται το όνομα του χωρίς να του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες επίσημα. Αν αποδειχθεί ότι όντως φταίει καλώς. Αλλά μέχρι τότε καταστρέφετε επαγγελματικά έναν άνθρωπο που εργάζεται σε μία κλειστή κοινωνία, βάση του παρορμητισμού του κ. Ροδίτη και του δικού σας, μόνο και μόνο επειδή είναι ο κτηνίατρος που έκανε την επέμβαση. Ένα ζώο μπορεί να καταλήξει μετά από χειρουργείο για χίλιους λόγους. Είναι απαράδεκτο να γράφονται σχόλια όπως "δολοφόνος" κτλ όταν μπορεί ο άνθρωπος να μη φταίει καν! Όσοι το κάνετε αυτό ελπίζω να μην σας τύχει ποτέ στη δική σας δουλειά κάτι παρόμοιο, γιατί τότε να σας δω. Θα έπρεπε να ντρεπόσαστε και εσείς που γράφετε ονόματα κτηνιάτρων και δημιουργείτε υποψίες για όλους και ο αρθρογράφος για την ανευθυνότητα του. Είναι απαράδεκτο!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/9/14 22:46

      ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/8/11 10:05

    Κύριε Ροδίτη με μεγάλη μας λύπη διάβασαμε την ιστορία σας και ευθής μας ήρθε στο μυαλό η δική μας ιστορία. Είχαμε κι εμείς ένα sharpei το οποίο είχε κρυψορχία αλλά το χάσαμε το Μαρτη. Νιώθουμε τον πόνο σας μιας κι ο δικός μας είναι πρόσφατος πολύ. Μας είχε πει ο κτηνίατρος, όχι ο ίδιος με το δικό σας να του κάνουμε την εγχείριση πριν τα 5 χρόνια γιατί ισως του δημιουργούσε καρκίνο. Πριν όμως προλάβουμε να προβούμε στην εγχείριση το ζώο άρχισε να κάνει εμετούς και όταν το πήραμε στο γιατρό οι εξετάσεις αίματος έδειξαν σχεδόν νεκρά τα νεφρά και πειραγμένο το συκώτι. Την επόμενη κιόλας μέρα το χάσαμε. Τα νεφρά δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν, δυστυχώσ, παρά την προσπάθεια για τεχνητή αιμοκάθαρση.
    Η κρυψορχία από ότι διάβασα και ενημερώθηκα από το κτηνίατρό μου προέρχεται είτε από απόλυτη καθαροαιμία είτε από αιμομιξία. Εμείς εκτιμούμε ότι στο δικό μας σκύλο συνέβαινε το δεύτερο. Θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσουμε από πού αγοράσατε το σκύλο σας, προκειμένου να συμπεράνουμε αν υπάρχουν σκόπιμες αιμομιξίες (π.χ. για να έχουν τα σκυλάκια χαρτιά κ.α.). Γιατί είνια γεγονός ότι πολλοί εκτροφείς δεν σκέπτονται ούτε τα ζώα, αλλά ούτε αυτούς που παίρνουν τα ζώα και τα έχουν σαν παιδιά τους και κάνουν διάφορες ασ το πούμε κόσμια, παρατυπίες.
    Ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή τα λόγια και τα συλυπητήρια είναι περιττά...όμως πραγματικά σου ευχόμαστε να θυμάσε όλες τις καλές στιγμές που ζήσατε μαζί για πάντα και να σε κάνουν χαρούμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/8/11 12:59

    Δωστε το ονομα του γιατρου !!!! για πολλους λογους . και τα αποτελεσματα της νεκροψιας .ψυχραιμια ,ισως στο τελος να βρεθει ακρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/8/11 15:34

    Πρίν δύο χρόνια ο σκύλος μου έχασε το μάτι του με την λάθος θεραπεία και ο υπεύθυνος ήταν ο συγκεκριμένος κύριος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/8/11 16:14

    γλυτωσαμε απο εναν σκυλο δολοφονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/8/11 16:15

    PREPEI NA MATHOUME TO ONOMA EINAI EPEIGON! MIPWS TO IATREIO TOU EINAI STO RODINI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/8/11 16:22

    27/8/11 16:14 ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΖΩΑ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Κ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΖΩΑΚΙ Κ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ..ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ..ΣΕΒΑΣΟΥ ΛΙΓΟ ΤΟΝ Κ. ΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/8/11 16:37

    Το ονομα του γιατρου θα το πειτε να ξερουμε και εμεις τι μας γινεται η θα παιζουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος27/8/11 16:39

    27/8/11 16:14 Καθικι του κερατα απο εσενα ποτε θα γλυτωσει ο κοσμος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος27/8/11 17:14

    Γιατί να το πει; Ήδη έχει δώσει τα αρχικά του. Να ψάξετε να τον/την βρείτε. Βαριέστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος27/8/11 17:49

    ο γιατρός λέγετε Φολιάδης και η γραμμάτεας του που απαντάει στα τηλέφωνα είναι η κα. Λότζα Ξελόντζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος27/8/11 17:57

    27/8/11 17:49 Και εσυ πρεπει να εισαι ο Πιπας Τονπαιζογλου ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος27/8/11 19:21

    ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΕΡΣΙΑΝΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΠΑΛΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος27/8/11 21:09

    Είσαι απαράδεκτος να αναφερης όνομα χωρίς να είσαι σίγουρος! Θα φας καμμιά μήνυση που θα σε πονάει ο κολος σου δέκα μήνες ! Και μάλλον γραφής από γραφείο αλλού κτηνιατρου!! ,,,,άκου λέει ακουσα,,,,θράσος ρε καραγκιόζη που έχεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος27/8/11 23:43

    ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΟΔΕΨΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος28/8/11 09:46

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ...ΜΗΝΥΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος29/8/11 08:27

    Ασχολούμαι με ζώα και συγκεκριμένα με σκυλιά από μικρό παιδάκι μονο και μονο επειδή τα αγαπάω, τώρα είμαι 40. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι περισσότεροι κτηνίατροι αγαπούν το πορτοφόλι μας και όχι τα ζώα αλλα ούτε και εμάς τους ιδιους, τους θεωρώ ότι επειδή απέτυχαν παταγωδώς στο να περάσουν σε κάποια ιατρική σχολη, προτίμησαν την κτηνιατρική. Εμενα οι εμπειρίες μου σε θέματα κτηνιάτρων είναι πολλές και καθόλου καλές, η τελευταία μου εμπειρία ήταν όταν ένα αγαπημένο μας σκυλάκι έφαγε φόλα, το πήρα αμέσως σε κτηνίατρο ο οποιος έδινε συμβουλές τηλεφωνικά σε υπάλληλο του και μάλιστα άσχετο από κτηνιατρική για το τι θα κάνει, και αφού ξεψύχησε το σκυλάκι μας στα χερια της υπαλληλου, μας έβγαλε και τον λογαριασμό και να μας πει...λυπάμαι αλλα δεν το προλάβαμε, ο ορός τόσα, οι ενέσεις τόσα, και σας παρακαλώ βρείτε και μια κούτα να το πάρετε γιατί εμείς θα το πετάξουμε στα σκουπίδια και είναι αμαρτία. Αυτή είναι η συνηθισμένη απάντηση τους σε κάποιους και όχι σε όλους. και όταν λέμε κάποιους εννοούμε αυτούς που δεν έχουν πολλά λεφτά.
    Και αφήστε που δεν δίνουν προτεραιότητα σε επείγοντα περιστατικά η αναλόγως με την περίπτωση του ζώου αλλα με την σειρά όπως αυτή των σούπερ μάρκετ, και να βλέπω να παίρνουν την σειρά απλές περιπτώσεις όπως ένας απλός εμβολιασμός και το ζώο που υποφέρει να περιμένει απ' έξω για να μην χάσουν τα φράγκα οι μαλακες..

    κτηνίατρος Ι.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος29/8/11 08:44

    29/8/11 08:27 ο ίδιος είμαι.
    να συμπληρώσω ότι επειδή είναι πολύ δύσκολο και επίπονο στο να ψάχνεις μέρος για να θάψεις το φιλαράκι σου κάθε φορα είτε από φόλα είτε από τροχαίο είτε από γεράματα, έχω θάψει κάμποσα όλα αυτά τα χρονια και κάθε φορα υποφέρω όταν το κάνω αυτό με άσχημα ψυχολογικά συναισθήματα, και επειδή κάποιοι ''φιλόζωοι'' θεωρούν ότι είναι παράνομη και εστία μολύνσεως η ταφή ενός ζώου, να μας υποδείξουν ένα μέρος στο να θάβουμε τα αγαπημένα μας ζώα η να φτιάξουν έναν κλίβανο και αντί για ταφή να κάνουμε αποτέφρωση. Το ξέρω ότι είναι μακάβριο αλλα πρέπει να βρεθούν λύσεις, τόσο για εμάς αλλα τόσο και για αυτά τα άμοιρα που γνώρισαν από κοντά για το τι είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος29/8/11 18:13

    ΕΙΜΑΙ Ο 27/8/11 19:21
    ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ..ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ.ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ.Κ ΠΑΛΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος30/8/11 01:55

    ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος30/8/11 22:52

    Πολυ ύποπτο που σΤο συγκεκριμένο γιατρό έχασαν κ άλλοι τα ζώα απο ναρκωση.μήπως κάτι δεν κανει καλα ο φίλος;;;;;;;;;;;αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος2/9/11 15:33

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.. ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ 2 ΣΚΥΛΟΥΣ.. ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ..ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΣ! ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΦΟΛΑ.. ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕ (ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ) ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΒΡΗΚΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ..ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ. ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 18:00 ΕΩΣ ΤΙΣ 21:50 KAI ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ. ΕΦΟΣΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΣΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.. ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 02:00 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΚΥΛΙΤΣΑΣ ΜΟΥ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΟΧΙ ΟΠΩΣ Ο ''ΚΥΡΙΟΣ'' Π.Κ.! ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!!! ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος6/9/11 17:09

    katalava gia poion kthniatro lete k.rodith giati k egw phga ena adespoto gia sthrwsh k to afhse olu nuxta mono tou na pe8anei apo aimoragia.htan adespoto k to frontiza opws k alla skulakia k eixe pa8ei ptwsei mhtras k ginotan kala giati tou to phra tin idia wra k den tou ekane tipota k to afhse na pe8anei,k otan phga na to parw mou eipe pws pe8ane apo erlixiosh,omws egw tou eixa kanei 8erapei 35 meres k tou evaza ampoula ka8e mhna den uphrxe uxnos apo mataki h tsimpourh sto lizaki mou!k gia na mou dwsei to nekro skuloi h8ele 190eurw!!!!!!!!!! k to eixe petameno me to pani pou tou to phga se mia tsanta xwris na vgalei ton oro!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος6/9/11 21:28

    Πρέπει όσοι έχουν παρόμοια περιστατικά να τα γνωστοποιήσουν επώνυμα για να βρεθεί μια λύση, στείλτε όσοι ενδιαφέρεστε στο παρακάτω e-mail filozwosrodou@yahoo.gr Δώστε ονομα/νυμο σας και το κινητό σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και βεβαια η ευθηνη ειναι του γιατρου οταν δεν του εκανε τισ εξετασεισ που επρεπε εγω εχω ενα 11χρονων αρκετα μεγαλο και εκανε δυο χειρουργια το ενα πισω απο το αλλο δοντακια και πυωμητρα επρεπε να του κανει εξεταση αιματοσ καρδιογραφημα νεφρα υπερηχο.οταν δει οτι δεν εχει προβλημα το βαζει χειρουργιο κορυφη γιατροσ στο ηρακλειο κρητησ Μυλαθιανακησ με ολα τα μηχανηματα και καθαροσ γιατροσ που πανω απο ολλα ειναι ανθρωποσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε κάθε χειρουργείο θα πρέπει να γίνεται εξέταση αίματος , βιοχημικές, καρδιογράφημα, υπέρηχο καρδιάς, υπέρηχο άνω και κάτω κοιλίας , ακτινογραφία θώρακος και φυσικά κλινική εξέταση. Το lege artis όμως κοστίζει. Στο λεγόμενο «ιατρικό λάθος» αναζητείστε τον οικονομικό περιορισμό, το παζάρι. Τα άλλα είναι...για κατανάλωση

      Διαγραφή
  28. Και βεβαια η ευθηνη ειναι του γιατρου οταν δεν του εκανε τισ εξετασεισ που επρεπε εγω εχω ενα 11χρονων αρκετα μεγαλο και εκανε δυο χειρουργια το ενα πισω απο το αλλο δοντακια και πυωμητρα επρεπε να του κανει εξεταση αιματοσ καρδιογραφημα νεφρα υπερηχο.οταν δει οτι δεν εχει προβλημα το βαζει χειρουργιο κορυφη γιατροσ στο ηρακλειο κρητησ Μυλαθιανακησ με ολα τα μηχανηματα και καθαροσ γιατροσ που πανω απο ολλα ειναι ανθρωποσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος7/5/20 13:47


    Παιδιά και εμένα στο συγκεκριμένο γιατρό ,μου έβγαλε 3 προβλήματα ο σκύλος μου μετά από την νάρκωση. Και το χαρτί υπόγραψα και μονο του άφησε το σκύλο όλη νύχτα ενω έλεγε ότι το χειρουργείο ήταν μεγάλο, δεν κόβει αποδειξεις ποτέ σου λέει άλλη τιμή με απόδειξη και άλλη χωρις για να σε κάνει να μην θες απόδειξη .και ο σκύλος έβγαλε 3 προβλήματα μετά τη νάρκωση και όταν ανέφερα τα προβλήματα ειπε πρώτη φορά του έτυχε. Πήρε τρέλα λεφτά για το χειρουργείο.Το χειρουργείο έγινε πριν ένα χρόνο και ακόμη εχουμε τα προβλήματα αυτά . Παιδιά μην εμπιστεύεστε εύκολα γιατρό για εγχειρήσεις.Πήρα αλλον σκύλο 10 χρόνων σε αλλον κτηνίατρο για χειρουργείο γύρισε ο σκύλος απευθείας σπίτι που φοβόμασταν τα χειρότερα και γύρισε ο σκύλος σαν να μην έγινε τίποτα. Για χειρουργείο ΜΗΝ επιλέγετε τυχαία γιατρούς κάντε έρευνα πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Για τον συγκεκριμένο κτηνίατρο έχω να πω τα χειρότερα αφού και εγώ έχασα το σκυλάκι μου στα χέρια μου μετά από λάθος γνωμάτευση και θεραπεία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *